Noem het een samenzweringstheorie als u wilt, maar ik heb op meer dan één plek gelezen dat de verborgen agenda van de VS in Oekraïne is om een nieuw thuisland te scheppen voor mensen uit Israël die daarheen willen migreren om weg te komen uit wat steeds meer een mislukte staat wordt die op instorten afstevent, schrijft Richard C. Cook.

Het is gemakkelijk om deze theorie belachelijk te maken, maar ik denk dat er wel iets in zit.

Israël lijkt inderdaad meer en meer op een mislukte staat. Het bestaat uit een handvol Joodse mensen – minder dan negen miljoen – die zich vastklampen aan een droog en onherbergzaam stuk rots en zand aan de oostkust van de Middellandse Zee, waar zij geïsoleerd zijn te midden van een enorme menselijke oceaan van moslimbevolkingen en culturen.

Ik zeg dit niet als iemand die antisemitisch is of een tegenstander van Israël. Ik ben tegen niemand en ik ben geen tegenstander van een volk, een etnische groep of een natie. In feite leef ik enorm mee met iedereen die verstrikt is geraakt in de absurditeiten en het geweld van het leven in de wereld van vandaag.

Maar laten we realistisch zijn. Kijk naar de huidige toestand van Israël. Maar eerst even een stapje terug. Het is een algemeen aanvaarde overtuiging dat de Britten oorspronkelijk akkoord gingen met het aanwijzen van Palestina als toekomstig thuisland voor het Joodse volk, als een poging om een pro-westers bruggenhoofd te vestigen in een regio die rijk was aan minerale rijkdommen. Spoel bijna een eeuw vooruit naar de oorlog van de VS tegen het terrorisme, die jammerlijk mislukt is. Dit was een campagne die duidelijk bedoeld was om Israël te assisteren bij zijn opkomst als een leidende regionale macht binnen het Midden-Oosten, of misschien zelfs een wereldmacht. Of in ieder geval om te voorkomen dat het uiteindelijk door vijanden van alle kanten zou worden weggevaagd.

  De binnenste kring van de Oekraïense president koopt voor miljoenen € herenhuizen in Zwitserland

Kijk maar naar het aantal naties dat de War on Terror moest uitschakelen. Volgens de Amerikaanse Generaal Wesley Clark, de Amerikaanse held van de bombardementen op Servië aan het eind van de jaren ’90, zou de inventaris van naties die aan een pro-VS regimeverandering onderworpen moesten worden, bestaan uit, Afghanistan toen al bezet, Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan, en Iran.

Nu is de oorlog tegen het terrorisme grotendeels opgegeven, na meer dan twintig verspilde jaren ten koste van onnoemelijke biljoenen dollars. Hoewel de VS Irak verpletterd en vernederd hebben, is die natie teruggekeerd tot het punt waarop zij een volledig verbod, tot aan de doodstraf toe, heeft uitgevaardigd op elke normalisatie van de betrekkingen met Israël. Libanon is een economische ramp, maar wordt grotendeels gecontroleerd door Israël’s aartsvijand Hezbollah. Iran blijft onafhankelijk en confronterend, ondanks de dreigementen en sancties van de VS.

De VS probeerden met terroristische kaders verwant aan Al Qaeda Syrië te vernietigen en over te nemen, maar Rusland stuurde troepen om dat te verhinderen, en Syrië heeft zich weer bij de Arabische Liga kunnen aansluiten. En doordat Israël er niet in geslaagd is vrede te sluiten met de Palestijnen, is het een internationale paria geworden. Plus, na jaren van bezetting zijn de Israëlische nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever eilanden in een oorlogsgebied, terwijl de steden gewapende kampen zijn. Ondanks stimulansen voor Joden die in het buitenland wonen, is emigratie naar Israël zo goed als onbestaande. Bijna niemand, behalve voortvluchtigen en/of geldwitwassers, is gek genoeg om daarheen te willen verhuizen.

  Kissinger, Zelensky, Davos, en de Nieuwe Wereldorde

Bovendien is de economie van Israël zwak en blijft het voor zijn levensonderhoud afhankelijk van Amerikaanse hulp en giften van Amerikaanse Joden. Tot degenen die op korte termijn een existentiële crisis en ineenstorting voorspellen, behoren niet alleen de externe tegenstanders van Israël, maar ook veel intelligente en invloedrijke Israëli’s zelf. En nu zowel Turkije als Saoedi-Arabië zich steeds meer op één lijn met Rusland stellen, is de invloed van Amerika als beschermer van Israël aan het afnemen.

Het zou mij dus niet het minste verbazen als een deel van het plan van de VS om Oekraïne van Rusland weg te worstelen, een plan dat al meer dan dertig jaar aan de gang is, sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie in 1991, altijd geweest kan zijn om het vast te leggen als een Joods toevluchtsoord voor het mislukken van het Israël-project. En wij weten dat de poging van de regering van de VS om Oekraïne aan de Russische invloed te onttrekken, geleid is door de factie van de Neocons die grotendeels de pro-Israëlische Oorlog tegen het Terreur heeft aangespannen. De Neocons worden geleid door figuren als Victoria Nuland van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en haar echtgenoot Robert Kagan, mede-oprichter van het Project for a New American Century, en vanuit zijn functie bij Brookings een van de belangrijkste oorlogshaviken van Washington.

Ik denk dus dat het plan van de Neocons geweest kan zijn dat de VS de Oekraïense junta die zij in 2014 geïnstalleerd hebben, en die nu geleid wordt door Zelensky en vroeger door Porosjenko, beiden Joden, maar geholpen door neonazi’s als het Azov-regiment, zouden gebruiken om de etnische Russen uit het land te verdrijven. Dat moest gebeuren, en was al begonnen, door een campagne van intimidatie en terreurbombardementen, desnoods met genocide.

  Poetin schetst Russische reactie op langeafstandsaanvallen

Werd het dan misschien gedaan om plaats te maken voor de Israëlische immigratie? Wij weten het niet zeker, maar Zelensky vertelde ons zelfs dat, als alles achter de rug was, Oekraïne uiteindelijk geregeerd zou worden “zoals Israël”.

Helaas voor de Neocons had Rusland onder Vladimir Poetin andere ideeën, en dat brengt ons tot waar we nu zijn. Toch is er misschien nog plaats voor de Israëli’s in de klomp van een Oekraïne die overblijft nadat Rusland de Russischtalige gebieden in het oosten en zuiden van Oekraïne heeft opgeslokt. Wat er van Oekraïne over zal blijven, zal na het vertrek van zoveel vluchtelingen sterk onderbevolkt zijn, zodat negen miljoen Israëli’s er zonder probleem zouden kunnen intrekken. Maar ze zouden wel de toestemming van Rusland nodig kunnen hebben.

Naar mijn mening zou Rusland er verstandig aan doen die toestemming te geven onder de voorwaarde dat Oekraïne als een gedemilitariseerde neutrale staat functioneert. Ik denk dat de verstandigen onder de Joodse bevolking dat aanvaardbaar zouden vinden. Onder het regime van Poetin hebben de Joden die nu in Rusland zelf wonen zich immers geassimileerd als goede burgers van de Russische Federatie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlog in Oekraïne: Als je in een gat zit, stop dan met graven
Volgend artikelRussen nemen Amerikaanse huurlingen gevangen in Donbass
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

  • Hoi Anna, ik begrijp niet wat je bedoelt en ik hoef het niet te begrijpen.
   Vraag: Zijn er niet twee groepen Joden? 1) De zonen van David en 2) De Zionisten?

   Is dat niet helder voor ons allemaal ? Kun je daar wat zinnigs over zeggen?

 1. Dit is wat de grote SECULIERE WERELD denkt.
  Speculeren,over Israël.
  Maar er is nog een grotere, een hogere “ MACHT” waar niemand in de wereld meer rekening lijkt te houden.
  En dat is de wereld van God, Gods wereld.
  NIEMAND MAAR DAN OOK NIEMAND , ( ZO LIJKT HET ) HOUDT NOG REKENING MET DEZE AANWEZIGE GROOTHEID.
  Maar het bijzondere is dat deze dingen die we nu vandaag zien gebeuren, ALLEMAAL, MAAR DAN OOK ALLEMAAL in ZIJN BOEK BESCHREVEN STAAN.

  Ten eerste alles over Israël, we zijn nu in het tijdperk aangeland dat nu “ de jagers “ bezig zijn om de Joden die nog in de diaspora zijn thuis te brengen.
  Wie had dat ooit gedacht, ze hadden het prima naar de zin in Ukraine, de meeste van hen waren zo arm als de luizen geen geld om alia te maken en nu worden ze van alle kanten geholpen en gaan ze….. berooid uitgeput ziek lam en noem maar op ZE GAAN! Op naar huis naar Israël ❗️

  Ten tweede: Het klimaat in het BOEK VAN GOD staat exact beschreven wat er met de wereld gebeuren zal op het gebied van het klimaat. Dat de mensen de “ wereld gaan uitwonen” ( uitbuiten ) en dat dit een onhoudbare situatie zal worden. Lees Jes 24 maar eens. En nog veel meer daar over.

  Ten derde: Alle onrusten en oorlogen. We leven op een “ kantelpunt” in het wereld gebeuren.
  Alles is nu WERELDWIJD. Mede door alle technische vernuft. Dit is nog nooit eerder vertoond.
  Maar Dit zal ertoe lijden dat de wereld door zeer grote verwoestingen heen zal moeten gaan.
  Dan lees ik dat één derde van de mensheid zal worden weg gevaagd….. oei……. Dit is iets. om over na te denken. Maar niet ondenkbeeldig met de huidige nucleaire machten op de wereld.
  En nog veel meer zou ik hierover kunnen vertellen….ook over het “ verschroeien van de aarde” heeft Zijn Woord veel verhalen, een aanwijzingen om dit te voorkomen.

  Ten vierde: Als je Christen bent, en zo niet dan is het zeer interessant om eens te gaan lezen wat Jezus ZELF ZEGT z’on 2000 jaar geleden over deze tijd, in het wereld gebeuren. Jezus zegt “ Het zal zijn als in de dagen van Noach” En dan moet je de dagen van Noach eens gaan bestuderen…… ook vele seculiere boeken gaan hierover. ( Gilgamesh❗️ ) Het klopt allemaal❗️
  En dan zien we rondom ons VOLOP DEZE TEKENEN GEBEUREN!
  Let vooral ook op de GENETISCHE MANIPULATIE……Die was er ook al in de tijden van Noach……en daar was “ DE SCHEPPER” zeer boos en zelfs verdrietig over……. … Dit zien we nu ook met de grote vaccinatie campagnes rondom ons gebeuren.❗️

  Wat betreft het artikel hierboven.
  De Amerikanense schrijver, en wie op de wereld dan ook, kan roeptoeteren wat hij wil MAAR DE ONZICHTBARE GOD DE SCHEPPER VAN HEMEL EN VAN DE AARDE DIE BEPAALD ZIJN GANG IN DE WERELD. EN MET DE WERELD.

  Er is hoop en behoud! Door al deze ellende kun je behouden worden, ZIJN WOORD STAAT ER VOL MEE. Geloof in Zijn Zoon de Here Jezus Christus. Werk aan de winkel ga aan de slag. LEES HET , EN NEEM HET TER HARTE.
  Fijne dag allemaal Grt Anna

  • Yahweh, is de god van de zelfverklaarde uitverkorenen, niet van/voor de niet- joden. Daar zijn ‘zijn’ boeken, waaronder de tenach en de zohar klip en klaar over. Niet-joden worden beschouwd als het afvalproduct van de schepping en dienen uitgeroeid te worden of als slaaf van de joden. Deze ‘heilige’ boeken worden gebruikt als blue print voor het verwezelijken van het uiteindelijke doel, wereldhemonie over alle niet-joden. En het diaspora/eeuwige slachtofferschap verhaal dat voortdurend uitgemolken wordt, de meesten zijn Ashkenazi-joden, afstammelingen van voormalig Khazaria ( de Khazaarse maffia) met 0% semitisch bloed in hun aderen.
   De werkelijke originele schepper, dus niet lucifer die reeds duizenden jaren de scepter zwaait, is goed voor alles en iedereen dat hij heeft geschapen.

   • Mee eens, beste Jerome ! Daar komt bij dat het Kazar Rijk van tot talmoed joden bekeerde Kazar volk, 7de – eind 10de eeuw, in het huidige Ukraine gebied lag. Verslagen door de Christelijke vorsten van Kiev, willen de joodse JWO heersers datzelfde gebied van Ukraine, weer terug in handen krijgen. De joodse Sovjet Unie heerser, Kroetchev startte daarmee al in de jaren 1950, door de Krim, bij Ukraine te trekken.

   • Volgens mij klopt je verhaal niet.
    Tenminste : ik heb gelezen dat de Khazaren in het Tsaristische Rijk zich aan niets gelegen lieten liggen en de boel flink opleukten met zwarte kunst. Handelaren en mensen die door dat gebied (ligt nu in de Oekraïne) trokken kwamen nog net met de schrik vrij en klaagden over de kerfstok van de Kahazaren bij de Tsaar.
    Op een gegeven moment heeft de Tsaar aan de Kazaren gezegd dat het gedoe afgelopen moest zijn en dat zij een geloof moesten kiezen: het Christendom, de Islam of het Jodendom.
    Ze hebben toen voor het Jodendom gekozen. (Nog net niet over gedobbeld?).
    Dus de twee verhalen hierboven over de Kazaren die al Joods waren van geboorte klopt volgens mij dan niet.

 2. Dit geschreven artikel kan en wil ik maar niet serieus nemen, als je echt schrijft dat de staat Israel vrede wenst met de Palestijnen of hen zelfs als gelijken behandeld dan heb je de ogen/oren jarenlang dicht gehad, juist Israel word internationaal gezien, ook door zowel Amnesty als Human Rights Watch als een Apartheidsstaat, Nelson Mandela sprak daar al over, moge hij rusten in vrede trouwens.
  Die Palestijnen verliezen elke minuut van de dag een stukje land, het word door de militaire overmacht van de vriend van Amerika ingepikt en zelfs demonstrerende mensen of pas geleden nog een zeer geliefde Palestijne journaliste gewoon dood geschoten, zal nooit demonstreren tegen Israel maar dit land is voor het Palestijnse volk een grote genocide, dit volk heeft geen eigen land en ook gelijke rechten krijgen ze niet, wat moeten deze miljoenen mensen toch beginnen, waar moeten zij hoop uit halen, ik zou het niet weten, zij zijn radeloos, en heel boos omdat iedereen wegkijkt, terwijl dit drama vele malen erger is en langer dat wat nu in de buurt van Kiev gebeurd, voor mij heeft Zelensky het conflict ook uitgelokt met het doden van vele duizenden in de Donbassregio!!!

 3. LOL. IK heb jaren in Israel gewoond en kom er nog met enige regelmaat. Uit hoe jij Israel beschrijft blijkt duidelijk dat je het land niet kent, er of nooit geweest bent of er enige tijd hebt doorgebracht.
  Ik ken het gehele Midden-Oosten goed, en Israel is een oase vergeleken met de omringende landen. Er is geen vergelijk.
  Je ontkent een antisemiet te zijn, en misschien geloof je dat ook echt. Maar je toont altijd een buitensporige – en altijd negatieve – focus op dat land en op de joden in het algemeen. Bias is vaak onbewust, dus wellicht bij jou ook. Maar iedereen die zo focust op Israel en tegelijkertijd de 150 landen op de planeet negeert die in alle opzichten veel erger zijn dan Israel, die moet zich gaan afvragen wat er niet klopt aan zijn redenering.

  • “Je ontkent een antisemiet te zijn, en misschien geloof je dat ook echt.”

   Ach mijn beste db,

   Er was geen Diaspora.
   Na de jaartelling hebben, net als bij het Christendom, groepjes mensen zich bekeerd tot het Jodendom. Deze Joden zijn geen afstammelingen van Sem, de grootvader van Abraham, dus geen semieten…
   Dit kun je ook duidelijk zien aan hun uiterlijk.

   De Sefardische Joden, hun roots is voornamelijk te vinden in Spanje en Portugal…, dat kun je zien aan hun uiterlijk…
   De roots van de Asjkenazim Joden ligt in Oost-Europa…, ook dat zie je aan hun uiterlijk…
   De Khazaarse Joden zijn afstammelingen van de oude Khazaren en hebben dus Turkse roots….ook dat kun je zien aan bijv. Mayer Amschel…, of Golda Meir…
   Chinese Joden zien er ook voor 100% uit als Chinezen..
   En de Eritrese Joden zijn even zwart als alle andere bewoners van Eritrea.

   Ondanks dat de Romeinen geschiedschrijvers gebruikten, is er niets terug te vinden over een ‘Joodse diaspora’ die zou hebben plaatsgevonden na de vernietiging van de Tweede Tempel en de onderdrukking van de Bar Kokhba-opstand in 135 na Christus. Joden zouden volledig uit Eretz Yisrael zijn verdreven, en gedurende de 19e eeuw waren ze bijna afwezig…
   Maar het is een te bewijzen verzinsel. DNA zal de waarheid vertellen.

   De Joden bleven in 135 na Christus in Israël. En velen van hen zijn er nog steeds, hoewel velen zichzelf niet langer joden noemen.
   Als Palestijnse Arabieren beweren dat hun voorouders hier “sinds onheuglijke tijden” woonden, is dat niet helemaal een leugen. Simpel gezegd zwijgen ze over het feit dat hun voorouders Joden waren die op een bepaald moment met geweld tot de islam werden bekeerd.

   Dus de Joodse immigranten sinds 1880 zijn geen nazaten van “De Kinderen Israëls” en zijn dus niet het uitverkoren volk die in de Thora of Oude Testament benoemd worden. Zij, de bekeerde joden, zijn op het verkeerde been gezet door hun echte voorouders. Zij hebben geen enkel voorouderlijk recht op Israël. Wat een triest verhaal als je er goed over nadenkt.
   Maar nog triester is het voor het volk dat voor 1880 ononderbroken in Palestina wonen. Zij werden plotseling overlopen door hordes ‘bekeerde joden’ die beweren dat ‘Zij’ de nakomelingen van het uitverkoren volk zijn en daarmee alle rechten op dit stuk land claimen.

   Natuurlijk zijn ‘Zij’ ook een uitverkoren volk, maar niet van JHWH de God van de Joden, maar van de Financiële/Economische wereldmacht. Een zeer kwaadaardige macht…

   Joseph Stalin had het goed met de bekeerde joden voor. Hij creëerde in 1934 Birobidzhan als thuisland voor de Joden. De Financiële/economische wereldmacht stak hier een stokje voor…

 4. Israel is goed met kippen

  “GE-kippen geven dodelijk gen door aan mannelijke embryo’s
  Het patent, dat is ingediend bij het Ministerie van Landbouw en Plattelandsontwikkeling van de staat Israël, vermeld als de aanvrager, en Yuval Cinnamon en Enbal Ben-Tal Cohen als de uitvinders, 3 maakt gebruik van de genbewerkingstool CRISPR, of Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Herhaal dit om een ​​vreemd gen – het letaliteitsgen – in het Z-chromosoom van het mannelijke geslacht in te voegen. 4

  De genetisch gemanipuleerde (GE) kip zou het letaliteitsgen – dat verondersteld wordt alleen te worden geactiveerd door blauw licht – doorgeven aan alle mannelijke embryo’s. Zodra de eieren zijn gelegd, wordt blauw licht gebruikt om het letaliteitsgen te activeren en alle mannelijke embryo’s in-ovo of in het ei te doden.

  Dit zal waarschijnlijk worden gepresenteerd als een meer “humane” benadering, maar het brengt aanzienlijke risico’s met zich mee, ook voor de kip, omdat het letaliteitsgen waarschijnlijk zeer giftige eiwitten produceert. Volgens GM Watch: 5”

  • Ab, wat een interessant verhaal… men zou dit met mannen moeten doen (bepaalde mannen, ja), en ze onder blauw licht plaatsen na geboorte. Hahahah! Castratie is ouwerwets.

 5. sorry hoor, maar uit welke koker dit allemaal komt.. niet te geloven. Nu even de feiten: Koen Carlier en David van Putten hebben een organisatie “breng de Joden thuis” GOOGLE HET! zij werken voor een organisat ie Chridtenen voor Israel, weaarvoor ik ook jaren gewerkt heb. en nu komthet: DIE ZIJN AL 25 JAAR JODEN UIT OEKRAINE AAN HET WEGHALEN EN NAAR ISRAEL TE BRENGEN!! Google het . Bewijs. Het ligt voor het oprapen.
  Nog zo’n zin: “Het bestaat uit een handvol Joodse mensen – minder dan negen miljoen – die zich vastklampen aan een droog en onherbergzaam stuk rots en zand aan de oostkust van de Middellandse Zee.”

  Israel is het vruchtbaarste land van het hele Midden-Oosten. Een satelliet foto zegt al genoeg. Waar het groen ophodt, begint een arabisch land.Weet je dat Israel zelfs rozen exportreert naar Nederland? Moshav Nes Ammim. Heb ik zelf nog gerwerkt in de 80’s. Verder is het de grootste olijven exporteur ter wereld. Ik heb daar sla verbouwd bij boeren, meloenen, avocado’s in de bananen gewerkt. Ik heb er vijf jaar gewoond
  En ik weet ook dat ziekenhuis apparatuur van ons daar vandaan komt. Er is daar meer geavanceerde technologie dan in silicon Valley. Ik kan zo nog een uurtje doorgaan… met andere woorden, waar slaat dit artikel op?

  • De GMO tomaten van psychobillie worden daar ook gekweekt waarna wreedheden in India etc plaatsvinden voor goedkope teelt van die meuk.
   Leuk land!

   Oh ja, geen “googlebewijs” gezocht.
   Wat een grap

  • Ja toevallig tappen ze in Israël al het water af dat uit Turkije in de Eufraat en Tigris belandt en waarvan de Arabieren “niets” krijgen. Kan je natuurlijk vruchtbaar noemen.

 6. Frank
  Breng de Ashkenazi joden uit voormalig Khazaria ’thuis’ naar waar ze niet vandaan komen. Wat een gotspe.
  Ze stelen schoon water van de Palestijnen, de échte semieten, en sturen het afvalwater terug. Ze stalen de Palestijnse Jaffa sinaasappelgaarden, de olijfbomen en (cyber)technologie uit de VS. Zie de must watch list van Brendon O Conell III op YouTube.
  En ik kan zo nog een uurtje doorgaan.

  • hey ouwe toetsenbord ridder, ben ik je ooit tegengekomen in Israel? Ik kom er al 40 jaar. Ik zou graag een weekendje met je doen op mijn kosten. Zou verhelderend zijn. terrasje in Dizengoff street in tel Aviv.. Wat interessante plekken.. etc.
   Maar eerst alvast even een testje:

   Wie waren de Palestijnen?
   Wanneer was het land Palestina gesticht?
   Wat was de hoofdstad van Palestia?
   Wat waren de belangrijkste steden in Palestina?
   Wat was de hoofd religie van Palestina?
   Noem tenminste een palestijnse leider/koning voor Arafat.
   Wat was de gangbare taal van het land Palestina?
   Hoe heette de palestijnse munteenheid?
   Waar waren de palestijnen in 1869, toen Mark Twain het land bezocht?
   moet u toch eens gaan googlen. U komt niets tegen. Geen feiten tenminste.
   Helemaal niets van voor 1964.
   Het land Judea en Samaria staat vol met historische joodse bouwwerken,
   graftombes van aartsvaders, boekrollen in het hebreeuws…
   Waar zijn de historische palestijnse geschriften?
   Waar zijn de historische palestijnse gebouwen, of graftomben
   van beroemde historische palestijnse leiders?
   see you..

   • ps. ik ben geen Israel fan hoor.. niet meer tenminste.. sinds ze met cojona hoax hebben meegeaan ik wil/kan er niet eens meer naar toe, aangezien de regering ook geSchwabt is. Bummer, want het volk is gewoon leuk.

   • “Wie waren de Palestijnen?”

    Palestijnen zijn de mensen die er na 135 n.chr. in dit gebied gebleven zijn.
    Na 1880 kwamen de “tot het jodendom bekeerde” kolonisten.
    Deze kolonisten hebben geen Arabische roots en zijn geen afstammelingen van het volk (semieten) die ooit in het gebied Ur (Iraq) woonden.
    De eerste bekeerde Joodse kolonisten kwamen uit Oekraïne, afstammelingen van Turkse volkeren, en pro-Russisch, dus zeer tegen de zin van de Angelsaksische heersers.
    Het moesten pro-Amerikaanse kolonisten zijn die Palestina bevolken, die als uitkijkpost voor de VS zouden dienen. De controle over de Arabisch en Turkse kolonies, daar gaat het nog steeds om.
    De anti-Joodse propaganda die in de Europese landen na 1932 gepropageerd werd, was niets meer dan een “vriendelijk zetje” die de west-Europese Joden richting Palestina zouden lokken.
    De aansturende macht die ook toen de VS en VK als instrument hadden, misbruikmakend van vazalstaat nazi-Duitsland, speelde ook toen hele smerige spelletjes…

 7. Geloof het niet.
  Maar de joden hebben in 1945 een kans laten liggen; ze hadden een deel van DE en OS moeten eisen, als een soort van sub-staat, naast Israel

 8. Vandaar dat de joodsw Zelenskyy alle Oekraïeners zo graag opoffert. Hij wil ze kwijt om plaats te maken voor zijn joodse broeders en zusters. Zoiets?

 9. Asjkenazi Jews are from khazar Khaganate realy.Also see Missing Link of Jews European Ancestry.
  https://academic.oup.com/gbe/article/5/1/61/728117
  https://academic.oup.com/gbe/article/5/1/61/728117?login=false .
  Conclusies:
  We vergeleken twee genetische modellen van Europees-Joodse voorouders die gemengde Khazariaanse-Europese-Midden-Oosterse en sommige Midden-Oosterse voorouders weergeven. Hedendaagse populaties zijn gebruikt als surrogaten voor de oude Khazaren en Judeeërs, en hun relatie met Europese Joden is vergeleken door middel van een uitgebreide reeks genetische analyses. Onze samenvatting ondersteunt de Khazariaanse hypothese die een grote voorouders uit het Nabije Oosten en de Kaukasus afbeeldt samen met Zuid-Europese, Midden-Oosterse en Oost-Europese voorouders, in opdracht van recente studies en mondelinge en schriftelijke tradities. We concluderen dat het genoom van Europese joden een tapijt is van oude bevolkingsgroepen, waaronder gejudiseerde Khazaren, Grieks-Romeinse joden, Mesopotamische joden.

 10. Kiev = Komt van het Turkse ”KiyiEv dat Lage Nederzetting/Kusthuis ”betekent.Het interessante is dat Kiev een stad was gesticht door de Khazar Turken.Julius Brutzkus zegt in zijn artikel “Turks-Kaspische oorsprong van het oude Kiev” dat Kiev een Khazar- woord is en “lage nederzetting / kusthuis ” betekent . Het “Sambat”-kasteel , wat “hoge plaats” betekent in het Oud-Turks, werd ook gebouwd door de Khazaren om de stad te beschermen..De aankomst van Oleg in het Vorstendom Kiev was een keerpunt in de geschiedenis van Rusland . Na deze datum werd Kiev het centrum van de Oost-Slaven. In de hoofdstad Kiev, een efficiënt en doorvoerpunt, slaagden de Slaven, die eeuwenlang niet georganiseerd konden worden, erin een echte staat te worden.”Rus” , vestigde zich eerst aan de oevers van het Ladaoga-meer en stichtte later het Novgorod-vorstendom aan de oevers van de rivier de Volchov.De heersende koninklijke familie van het Khazar-rijk werden Bulanids genoemd, genoemd naar hun voorvader koning Bulan. Er bestaat een brief uit de 9e eeuw van Hasdai ibn Shaprut, de grootvizier onder kalief Abdul Rahman III van islamitisch Spanje, zelf een Sefardische jood, aan koning Joseph van het Khazar-rijk waarin hij informeerde naar zijn afstamming en details van hun joodse geloof. Koning Joseph was de koning van de Khazaren in de jaren 950 en 960 CE. Hij was de zoon van Aaron II, ook een Khazar-heerser. Koning Joseph antwoordde Hasdai ibn Shaprut en beschreef de details van zijn afkomst, verhaal over mensen en bekering in de beroemde Khazar-correspondentie.Na het uiteenvallen van het Khazar-rijk migreerde deze grote massa Joden naar de aangrenzende landen van het huidige Hongarije, Polen, Roemenië, Oekraïne, enz. En van daaruit naar andere delen van Oost- en West-Europa. Bovendien is er ook bewijs van middeleeuwse islamitische geografen die de bekering van het Khazar-rijk tot het judaïsme bevestigen. Zoals Ibn al-Faqih, Perzische historicus, ibn Rustah, een Perzische geleerde uit de 10e eeuw, Ibn Fadlan, een Arabische moslimreiziger uit de 10e eeuw. Allen bevestigen de judaïsering van de Khazar-natie.Vóór 1933 vormden Ashkenazi’s 90% van de joden in de wereld, maar nu ligt het cijfer dichter bij de 80%. Sefardim & Mizrahi: Joden van Spaanse of Arabische afkomst, vormen ongeveer 20% van het moderne Jodendom. Dit feit is buitengewoon belangrijk om het zionistische Israël te begrijpen.De Asjkenazische joden vormen tegenwoordig de meeste joden en hebben voorouders in Centraal-Azië en Oost-Europa Khazar Khaganate .Khazaria.Israël is opgericht door Europese Joden die Uit Khazaria kwamen in 1948 de Staat Israël gesticht.Rotschilds zijn de financierders ervan geweest zij ook Khazar Turken zijn.Izaak Elchanan Bacharach 1577.In 1917 was Walter Rothschild, 2de Baron Rothschild de geadresseerde van de Balfour-verklaring aan de Zionistische Federatie, die de Britse regering verplichtte tot de oprichting in Palestina van een nationaal tehuis voor het Joodse volk.Politiek gezien is de meest opvallende impact van de familie de oprichting van de Joodse staat Israël.Lang werd aangenomen dat Joden, verbannen uit Israël door de Romeinen, behalve naar het zuiden en oosten, ook naar het noordwesten van Europa waren getrokken en vandaar, op zoek naar veiliger woonplekken steeds verder naar het oosten. Recent onderzoek beweert precies het tegenovergestelde, namelijk dat de vluchtelingen naar de Kaukasus waren uitgeweken en vandaar naar het westen. Een nog belangrijker ‘ontdekking’ in dat onderzoek was, dat het gros van de 19de-eeuwse Oost-Europese Joden (Asjkenazim) uit nakomelingen van bekeerlingen bestond.Dit was een bevestiging van wat al veel eerder aangenomen werd maar niet bewezen kon worden. Inmiddels wordt deze theorie internationaal geaccepteerd, ook in Israël dat nog altijd gedomineerd wordt door Europese Joden. Er verbleven in de Republiek der Verenigde Nederlanden altijd wel Joodse kooplieden uit Midden- en Oost-Europa.Daaronder waren er ook wel die zich blijvend hier vestigden, maar dat leidde nooit tot de stichting van een Asjkenazische geloofsgemeenschap. Eind 16de eeuw druppelden er spaarzaam wat Asjkenazische Joden, meestal handelaren, in Amsterdam binnen. Zij vonden woonruimte in de oude stad of in de nieuwe uitleg. Concentraties kon men waarnemen achter de schans in de Turfsteeg, tegenover Vlooienburg en in de Verwerstraat op Zwanenburg. Ook hier was dat samenklitten vrije keus en niet opgelegd. Pas na de eerste immigratiegolven, als gevolg van de Dertigjarige Oorlog en de daaruit voortvloeiende Jodenvervolging, ontstond in Amsterdam iets dat je een Asjkenazische gemeenschap kon noemen. Die werd officieel in 1635 gesticht en in datzelfde jaar vond de eerste officiële sjoeldienst plaats in het huis van Ansjel Rood op Vlooienburg; de ligging van het huis is onbekend. De golven Asjkenazische immigranten, die op de vlucht voor vervolging of geweldsuitbarstingen een goed heenkomen in de Lage Landen zochten, kwamen gedurende het tweede en derde kwartaal van de 17de eeuw aan. Eerst uit Midden-Europa.bijvoorbeeld na de opstand in Frankfurt in 1614, die een stroom vluchtelingen op gang bracht die de eerder besproken omslag in Amsterdam bewerkstelligde. Daarna gedurende de Dertigjarige oorlog uit heel Midden-Europa en door de Kozakken-rooftochten (Cossack Chmielnicki) in Polen en Litouwen in 1648 en tijdens de Noordse Oorlogen tussen 1655 en 1667. Uit Midden-Europa kwamen Joden voornamelijk uit Duitsland, Oostenrijk, Bohemen en Lotharingen.Uit Oost-Europa was dat Polen en Litouwen, de Scandinavische landen en Rusland. Dat er verschil bestond onder de Joden die tezamen Asjkenazim genoemd worden, bewijzen de begrippen Hoog-Duitse uit Midden-Europa en Poolse Joden uit Oost-Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in