Te oordelen naar de militaire insignes lijkt dit op de nasleep van een Russische aanval op het Oekraïense leger, en dit werd bevestigd door latere berichten over een Russische artillerie-aanval op een Oekraïense basis in Okhtyrka, een stad tussen Kharkiv en Kiev.

Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJK

Wij hebben geen details over deze beelden, maar het lijkt op een spervuur van raketten, afgevuurd ter ondersteuning van oprukkende Russische troepen.

Via Thetruthseeker.co.uk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MSM Oorlogspropaganda: Video van “Russische mobiele crematoria” die gebruikt worden om “bewijzen van slachtoffers op het slagveld te verbergen” komt uit advertentie van 2013Volg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Coleman - WAARSCHUWING: De uitgelokte oorlog in Oekraïne escaleert snel
Vorig artikelCovid en Poetin zijn geen bedreiging voor uw vrijheid; mensen als Schwab, Gates en Trudeau zijn dat wel
Volgend artikelBetaalsystemen van Apple en Google blokkeren Russen en veroorzaken chaos in Moskouse metro
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

111 REACTIES

 1. Nu niet voor het een of het ander, maar dat zijn bijna voor het gross poppen, dummys. Kijk maar is heel goed, allemaal dezelfde houding met de armen, ik tuin niet in de beelden……lijkt mij echt fake al die zogenaamde lijken met bleke huid. Dummy , wie ook.

  • Ben het met Greet eens. Mijn eerste gedachte was: lijken wel etalagepoppen. En dat plastic brandt voor geen meter. Sean Penn is daar toch ook? De regisseur.
   Sorry, maar ik begin twijfels te krijgen bij deze site, zeker als ik de angstaanjagende titels van de laatste week zie.

   • Plastic smelt, dan krijg je gaten. Ben blij dat je veilig thuis zit en de geur niet hoeft te ruiken. De geur van dood vergeet je nooit. Hopelijk maken we oorlog nooit persoonlijk mee. Het is de hel. Oorlog is geen toneelstuk en zeker geen spel. Ze staan nooit niet meer op.

    • Als rijkswachter met 45 jaar dienst heb ik verschillende lijken van verbrande mensen gezien , zelfs levend zien verbranden , en als ik het zo zie lijk het te kloppen .Dus geen plastiek maar vermoedelijk het effect van een thermobarische bom. Het eerste lijk die ik in mijn jonge jaren leek mij ook een plastieken pop , uw bewustzijn wil de werkelijkheid verdringen.

  • Ben het met Greet eens. Mijn eerste gedachte was: lijken wel etalagepoppen. En dat plastic brandt voor geen meter. Sean Penn is daar toch ook? De regisseur.
   Sorry, maar ik begin twijfels te krijgen bij deze site, zeker als ik de angstaanjagende titels van de laatste week zie. Dat doen ze in de msm al genoeg dacht ik zo.

  • Heb je de beelden gezien van de piloot die ze levend verbranden (IS) dan begrijp je waarom ze er zo bij liggen een een tip kijk eens hoe varkens er uit zien als ze deze schoon branden.
   Dan zie je dat het wel klopt een dode ligt er herkenbaar bij deze zal gestorven zijn zonder zelf in een explosie gestaan te hebben. De anderen duidelijk wel. Die houding is van verbrand vlees door de hoge temperatuur van de explosie krimp vlees en dan trekken de spieren samen. Daarom is je stukje vlees na het braden ook altijd wat kleiner geworden. Deze beelden zijn 100% echt. Eet smakelijk:)

  • Ja hoor Greet, net zo ‘ dummy’ als jij. De helft van de reacties hier zitten vol met spelfouten en de andere helft bestaat uit slap gelul in de ruimte.

   De beelden kunnen inderdaad van een andere periode zijn, maar wel dezelfde oorlog (Kiev vs Donbass) en de lijken zijn wel degelijk echt. Dit soort beelden zijn aan de meeste mensen voorbij gegaan in de periode na de staatsgreep van 2014 toen de meeste westerse mensen totaal niet geinteresseerd waren in de strijd in de Donbass.

   Ik denk dat de meeste mensen hier nooit van Givi, Motorola, Zacharchenko of andere helden van de Donbass gehoord hebben, en nog minder hoe ze omgekomen zijn.

  • ..ik heb wel een oorlog mee gemaakt en dit soort beelden moeten zien.
   Ik zou het enorm op prijs stellen als mensen die deze taferelen in het echt nooit hebben moeten zien zich onthouden van commentaar.
   Er is werkelijk niemand die zit te wachten op je ongefundeerde gelul.

   • Exactly right! These fools who are whining about “dummies” need to shut their mouths and stop talking uneducated shit! They should take a visit to a local mortuary after a car fire of building fire and then they mi9ght stop talking such garbage!

  • precies ik dacht het ook toen ik het filmpje zag.vreemde lijken .ze halen die soldaat ook niet eens uit het vuur.het lijken ook wel poppen als ze die mensen optillen

  • Nou Greet,de beelden lijken mij echt,ten eerste liggen ze er niet allemaal hetzelfde bij en verder zie je ook verkoolde lijken en die worden hard vandaar die houdingen,daarnaast branden poppen en plastic natuurlijk gewoon terwijl echt vlees niet zo maar smelt.
   Vreemd is wel dat dit gefilmd is door Oekrainers terwijl zij normaal nooit laten zien hoeveel doden er vallen onder hun soldaten.
   Ik weet dat er veel fake is in deze oorlog maar dit lijken me wel echte beelden maar ik kan mij vergissen.

 2. Ik dacht hetzelfde als Greet. Plus de geur van een brandend lijk is ondraaglijk. Daar ga je echt niet even zo overheen staan. Duidelijk poppen.

 3. Bof hoe dan ook .
  Het raakt me niet !
  Zijn het onschuldige dieren die creperen ok !
  Ik zie hier ook vele gasten voorbijkomen die oorlog verheerlijken .
  Nu er is NIX fijn aan oorlog .
  De de video zijn moderne stalin orgels .
  Kijk Putin wil nog steeds slow down doen .
  Mocht ze echt willen losbreken dan is er geen houden aan .
  Ik ben tegen oorlog duidelijk .. !!!
  En trouwens de brandkleur van de wonden klopt ook niet .
  Ze rippen de goederen vande “Lijken”
  Normaal in oorlog .
  Heb ik en keus ?
  De oorlog in Irak ik was jong genoeg om opgeroepen te worden voor de loopgraven .
  Hier is ook een verkapte oorlog bezig .
  Op straat is NIETS meer te merken van de corona regels ..
  Ik spreek mensen die hun schouders ophalen en zeggen bof niet zo veel last van gehad hoor ..
  Dream ON!!
  Ook kom ik mensen tegen die steeds volhard hebben tegen de regels , en net zoals ik moedeloos zijn geworden . Ben en wordt staandend n het pak genaaid !!
  Nu met Baudet en de hetze , is om grijs van te worden .
  Er is veel oerdom volk op het toneel . Kijk naar de reclame (als je het volhoud de afspiegeling van het verotte zooitje . Zum kotzen . Lord beam me UP. 😀
  Kan nog zo een tijdje doorgaan .
  Heeft geen zin 😉

  • je kan ook in verzet komen ipv moedeloos te worden en beginnen met gericht hen tot op het bot te haten die dit veroorzaken. Over twee weken zijn hun nuttige idioten weer laaiend enthousiast over een stembusronde…
   Daar zit het bestaansrecht van al die gifmengers in de regering, bij de fundering, de basis…

   De moed opgeven is net zoiets als je zelf laten slaan. Leer terugslaan, en harder.

   En anders jezelf in de kudde verstoppen, zoals een groot deel van je “medemensen” doet.

   Als je iedereen die voorstander is van spuiten en iedereen die tegenstander is op een veld zet en ze allemaal een hakbijl geeft dan wint de groep die tegen is, zelfs al is de verhouding 5 tegen 1. Slaven zijn slaven, en schapen zijn schapen. Een enkele grote bek die de weg kwijt is zal bij de schapen nog lawaai maken, mogelijk uit de incompetentie mentaal een eenmaal ingeslagen pad te kunnen herzien, het soort dus dat fouten maakt en ze blijft maken maar met lawaai en leugens de boel camoufleeerd, maar de reden dat er een kudde is heeft te maken met een gebrek aan zelf kunnen denken en handelen. Feitelijk identificeer je die twee groepen nu uit de massa….dus dat veld zal in een hoek vol ligen met hakbijlen en voetsporen naar elders want meelopers zijn geen vechters. Iets om in overweging mee te nemen mocht kiesrecht ooit worden herzien….

   Het enige wat tussen vrijheid en slavernij staat is wat betaald word en denkt goed te doen. In feite staat onze regering te balanceren op een rottend touw….gelukkig zal er wanneer nodig vers goed ingesmeerd touw zijn om te corrigeren…

   • Terugslaan heb ik jaren gedaan .
    Haat nee heb ik niet (meer)
    Vechter altijd geweest , maar dom brullen en erin duiken is geen optie .
    Begrijp je insteek .
    Moedeloos is geen opgave moment van reflexie 🙂
    Ben opgeroeid met de koude oorlog .
    Nu zit ik er weer in , mag ik ff leunen en rondkijken .
    Jouw inteek is een heel begrijpelijke move .
    Voel mij ook niet aangesproken door je woorden .
    je kent het uren op de zak trainen maar de zak slaat niet terug .. de tegenstander is steeds anders in de beweging niet te voorspellen .
    De rest weet je .
    Fijne dag .

   • Wat ik niet begrijp, carnaval is over en hoppa, de staaf weer in de nase…en dus mega besmettingen. Straks weer de luier, 1.5 mtr etc. Jullie doen Het Zelf.
    Nederland heeft mega daklozen, nee gauw acties voor Oekraïne….werkelijk, word eens bewust wat er werkelijk speelt….

   • Je heb helemaal gelijk maar wat doe met een volk als Nederland die geloven zelf Rutten nog die al drie keer is weg gestuurd laten wij gewoon stoppen met hun uit te leggen wat democratie is dat begrijpen zij helemaal niet het zijn gewoon bange meelopers die zelf denken nooit hebben geleerd.

    • Wat zit er toch in die goed werkende vaccins.Rutte moet er al veel gekregen hebben.Want de bijverschijnselen zijn…liegen

   • I can honestly say that I have NEVER seen anything that you have posted that makes any sort of sense! Just illiterate gibberish as usual.

  • Cor, ben het helemaal met jou eens.
   Om eerlijk te zijn, is de psychologische oorlog nog steeds gaande.
   Mensen hebben zich laten injecteren en willen nu weer “vrolijk” team uitjes organiseren.
   Ik pas ervoor.

   Ik weiger me te mengen met mensen die van alles onder de leden hebben en uithoesten waar je bij staat.

   Oorlog, 10000% op tegen.
   Het is echt een war boel zooitje overal.
   En mensen lijken mentaal al gewoon dood te zijn.
   “Lekker naar Portugal geweest” – “Ik ga lekker naar de piste toe”…. alsof het de normaalste zaak van de wereld is om je op elk vliegveld maar weer door een vreemde te laten “keuren”.

   Cor- ik begrijp je comment en frustratie echt volledig.

  • Ik zie dat ze de rugzak van een lijk leeghalen. Maar ze trekken de man niet uit het vuur.. zodat hij nog netjes begraven kan worden..absurd.
   Ik geloof er ook niks van.
   Kleding er af gerukt en de huid nog intact….ja hoor..
   Gek genoeg vind ik het geen enge beelden.
   Het nieuws dat varkens levend gekookt worden ( AD, vorige week) grijpt me meer aan.

  • houdvol Cor, laat je alsjeblieft niet naar beneden trekken door wat je ziet of hoort, dit alles is nodig om mensen wakker te maken, distantieer jezelf van de media, radio enz we zitten in een periode waar de satanisten aan de macht zijn, maar blijf je ogen op het goede richten, houd vol we zijn er bijna doorheen.

  • Nou ik ben tegen oorlog en geweld, maar helaas er zijn zo een 15 miljoen NL volk die graag veel doden zien zolang als het maar ver van hun bed blijft, waarom houden NL volk zo van oorlog omdat zij de werkelijkheid nooit hebben mee gemaakt en wat de ouderen hebben mee gemaakt in de tweede oorlog doet er niet toe maar de oorlog komt steeds dichter bij en dan zullen ze wel anders gaan schreeuwen en piepen stem op Rutte of Kaag of de linkse moordenaars broeders van het kwaad zullen jullie om jullie papa en moeder weer gaan roepen lafaards.

 4. In het eerste filmpje is duidelijk te zien dat de opnames zijn gemaakt toen bomen en struiken nog vol in het blad stonden. Dus besloot ik om even een “onderscheidende” screenshot te maken en deze te uploaden naar Yandex voor een reverse image search.

  Deze beelden zijn op 3 oktober 2015 al eens online gezet: https://twitter.com/marina21424150/status/650355601835458560
  Een website die zich “Truth Seeker” noemt zou dit ook vast kunnen stellen…

 5. Nou, de doden zijn echt wel mensen geweest, en wat stank betreft, met al die rook in de omgeving word al het andere aan geur onderdrukt.
  Als ik de verwondingen zie en de gaten dan is het meeste door explosie geweest.
  Ga er maar vanuit dat er vele moeders huilen en een boel idealistische / misleidde jongens niet terugkomen, gestorven voor de multi-nationals en politieke carrieres…..

  De basis van alles is het constante creeren van een vijandbeeld door politici omdat het hun falend functioneren op de achtergrond drukt.
  Er is nooit gedacht aan vrede door de NOORD Atlantisch Vredes Organisatie….een deel van het Noord Atlantische is nooit gezien als iets om vrede mee te maken.
  Zolang “welvaart” gemeten word aan consumptie, winst en nationaal bruto product is welvaart last en geen zegen.

  De enige reden waarom er bijvoorbeeld massa immigratie plaatsvind behalve overname is om consumenten te vermeerderen….door dezelfde lui die beweren dat een mens een zware impact heeft op de aarde en het milieu…maar wel allemaal binnenhalen en gratis een rijbewijs geven, om te beginnen….

  Alsof je een strand wil schoonmaken na een schipbreuk door olie te spuiten….

  Dat is denk ik in “a nut shell” het beleid van de EU.

  • Google Fallujah and birthdefects eens. En kom dan nog eens met welke websites er vlgs jou uit de lucht gehaald moeten worden. Wat Ukraine betreft was alle MSM info rondom de revolutie vals. Het kostte destijds veel moeite om aan echte, waarheidsgetrouwe info te komen. Iemand in deze thread levert net het bewijs dat er oude beelden ui 2015 gebruikt worden. De vraag is waarom mensen zoals jij op deze site aanwezig zijn. Maar misschien was jij pro Netanyahu die in de Krim een tweede joodse staat had willen stichten en daarin gedwarsboomd werd. hij had er joodse setlers van de West Bank willen herhuisvesten zonder de West Bank aan de Palestijnen terug te geven. Een goede docu is die van Juri LIna over de Bolsjevistische reollultie. Hellstorm maakt ook duidelijk waartoe bolsjevieken in staat waren. Maar Biden is meerdere malen in de Ukraine wegens corruptie daar vervolgd en veroordeeld. Waarom die niet uit de lucht halen. Waarheid en MSM schijnen niet samen te gaan. En dat is al heel lang het geval. Hier hebben we het nooit over de Holodomor. Een holocaust op 10 millioen christenen in de Ukraine gepleegd door joden. Hitler werd daar als redder verwelkomt, vandaar al die nazis daar. Beelden staan op het internet.
   en Putin, lid van de zelfde vrij metselaars orde, vertrouw ik ook niet. Waarheid zou prettig zijn.

   • Goede post. Jij biedt tenminste echte, relevante informatie. Nee, Putin vertrouw ik ook niet. Volgens mij loopt hij aan de leiband van Chabad. Hij heeft heel Rusland gedwongen zich te laten “vaccineren” met de killercocktail van de 4 joodse “vaccin”-makers. Hij is niet voor niets multibillionair en hij zal er wel een percentage voor gekregen hebben,

    • Ik zou zelf ook maar eens op wat onderzoek uitgaan, Themis. Dan heb je ook wat relevante informatie te bieden in de discussies op FN, ipv alleen maar te “nemen”. Hier, bijvoorbeeld, had je dit alvast kunnen vinden, dat jouw valse beschuldiging van, en de daaropvolgende aanname over Putin tegenspreekt:

     https://healthpolicy-watch.news/93195-2/

     Dit artikel is van 21/1/2022 en bespreekt het verschil tussen Sputnik en Pfizer (o.m. het feit van single-stranded mRNA in Pfizer versus doublestranded DNA in Sputnik – ga lezen en leer waarom dit verschil zo belangrijk is in het kader van sterfte en beschadigingen).

     Graag zie ik binnenkort relevante informatie komen van je. Daar hebben we dan allemaal baat bij. Dank je. 🙂

     • Waarom uberhaubt vaccineren voor een nep-pandemie, heb je daar al eens over nagedacht? Putin is ook akkoord gegaan met het depopulatie programma Agenda 21, heden Agenda 2030.

      • Als Putin de Russen heeft laten inspuiten zg tegen een verzonnen “virus” hoort hij inderdaad bij de vrijmetselarij en probeert een dictatuur te vestigen met injecties. Het kan zijn dat Putin het spelletje meespeelde tot voor kort en nu afvallige is geworden door uittreden uit de who en wto. De roebel door goud gedekt is echt vloeken in de kerk van Rot Shit. Misschien was de Sputnik injectie een fysiologische zoutoplossing…en heeft Putin het spelletje van de EFF meegespeeld tot 24 februari 2022. En is Putin toch een christen volgens de.bijbel : zo listig als een slang als onschuldig als een duif.

 6. Mee eens Adriaan, ik heb deze beelden een paar dagen geleden al gezien en dacht precies hetzelfde. Volgens mij zijn het beelden uit de Krim oorlog van 2014/2015.

 7. De beelden zijn echt, niet aan twijfelen.
  Maar er is één grote vraag die moet in acht genomen worden, wanneer zijn ze gemaakt?
  de video met de lijken, hoe gruwelijk ook zijn niet gemaakt in deze conflictsituatie, bewijs? kijk naar de omgeving, het bos en de loofbomen dragen vol blad (zomertijd) tweede feit kijk naar de mensen die je ziet, ze dragen zomeruniformen, geen winterkledij.
  Dit kan verklaren waarom sommigen met ontbloot bovenlijf gestorven zijn.
  Het mag niet vergeten worden dat er reeds acht jaar gevochten wordt in het oosten van Oekraïne, er is niet te veel vriendschap te bespeuren ook is er een klein fragment waar ik meen te horen de patronen me te nemen.
  Sommige van de “rebellen” hebben altijd een kronisch tekort aan munitie ,net zoals in elk konflikt is het plunderen van lijken in eigen voordeel niets nieuws,uit noodzaak of voor trofeejacht, gruwelijk ja, maar wel een realiteit.
  Op de video van de raketaanval ,ook hier kan het gaan over oude beelden, deze systemen zijn in de oorlog met Georgië massaal gebruikt.

  Zoals reeds gesteld, het is zeer moeilijk om juiste en correcte informatie te vinden, zeker door de monopolisering van de media.

 8. 2 minuut 10/12 van t filmpje met de brandende gedaantes, kijk dan naar de bomen. Staan volop in de bloei… Wil niks debunken ofzo, maar het is daar nu nog, net als hier, winter. En de bladeren, ook al was t mooi weer vandaag, zitten nog niet aan de bomen beste mensen.

 9. Ten tijde van de tweede Wereldoorlog was er geen EU, geen Verenigde Naties, geen NAVO, niets. Er was slechts een gek die de vrije wereld in zijn greep hield en die massamoorden pleegde.

  Nu is de situatie niet veel anders. Een Russische gek is bezig met het plegen van volkerenmoord in de Oekraïne. De hele wereld verschuilt zich achter de woorden: ’ze zijn geen lid van de NAVO’ en doet niets! Wanneer komt het Westen in actie? Als de Russen de laatste Oekraïner vermoorden? Bekende woorden na de laatste oorlog waren: ’dit nooit weer’. Een nieuwe Hitler is opgestaan, hij heet Poetin! Als hij Oekraïne heeft vernietigd zal hij zijn pijlen op een ander NAVO-land richten en dreigen net atoomwapens als hij wordt tegengehouden. Hij zal niet stoppen, tenzij het Westen dat doet. Het wordt hoog tijd dat we STOP zeggen tegen deze misdadiger en de Oekraïne militair bijstaan.

    • Weer zo’n deugmensje die wel even komt vertellen hoe het zit.
     Mensen zoals jij zijn het werkelijke probleem.
     Gewoon keihard de msm-leugens ontkennen, ongeacht het overweldigende bewijs.
     Cognitieve dissonantie heet dat.

     SMH!

  • je vergeet dat die Oekrainische dictator en comediant Zelenskyy in Donbas inhet oosten van zijn land 4 miljoen burgers heeft omgebracht en dat de Amerikanen in dat land 12 of 13 laboratoria heeft waar biochemische wapens worden geproduceerd. Tegen wie zouden die gebruikt kunnen worden, denk je.

   • Je gaat je dan toch wel afvragen waarom Putin de laatste 8 jaar zoveel Russen heeft laten afslachten en nu pas in actie komt.

  • Grappig om een stukje verdraaide aan ons allen opgedrongen leugen te lezen, maar helaas, voor wie werkte Hitler eigenlijk?? wat had de cabal in de US daarmee te maken? oja en de meer dan kwade genius de Paus!!! niets? word wakker!

 10. Goede post. Jij biedt tenminste echte, relevante informatie. Nee, Putin vertrouw ik ook niet. Volgens mij loopt hij aan de leiband van Chabad. Hij heeft heel Rusland gedwongen zich te laten “vaccineren” met de killercocktail van de 4 joodse “vaccin”-makers. Hij is niet voor niets multibillionair en hij zal er wel een percentage voor gekregen hebben,

 11. Jannie maart 2, 2022 at 18:58

  Ja dat is wat de EU en NATO de ene kant op en Poetin de ander kant. Van de EU en de NATO weet ik het gezien de laatste jaren zeker,. Bij Poetin is het gissen

 12. Heb al veel lijken gezien na moorden ongevallen enz maar nooit zo dit zijn engenseneerde beelden dus propaganda van de slechtse soort zou sean penn daar voor iets tussen zitten.

 13. Deel ook de mening van Greet, crash dummies, niets meer, niets minder en nog een grapjas die daar geheel ongeschonden is gaan liggen to give the show more impact, not..🥴

 14. Wat zo apart is, is dat in heel Rusland slechts 1 5G paal staat. En in West China staan er ook geen. Bestudeer die Ookla 5G kaart een beetje, en vraag je af of dit niet vreemd is, dat de landen die volgespoten zijn met de DNA-veranderende mRNA rotzooi-plus-grafeen, ook de landen zijn die dichtgeplakt zijn met 5G palen. De landen die “klassieke vaccins” hebben laten inspuiten zijn Rusland en China.

  Ik zet de kaart hier nog een keer:
  https://www.speedtest.net/ookla-5g-map

  • Is voor wintertijd opvallend veel groen aan struiken….

   Ook de explosie brand in Kiev: was uit 2015, ongeluk in China….

 15. Ik vraag mij af waarom hele wereld over het algemeen rood-wit-blauwe vlaggen heeft Amerika rood wit blauw nederland-rusland toeval waarom heeft Rusland rood-wit-blauw in de vlag wat Amerika ook heeft en Nederland hele wereld heeft wel wat met rood wit en blauw is dat toeval ??

 16. Een dikke pluim voor alle sceptische lezers van FN.
  Blijkbaar zijn er nog mensen met een eigen denkvermogen.
  Ik had ook meteen vragen bij de verwarring zomer/winter, de ondraaglijke stank van brandend vlees, huid en haar en de intacte lichamen met weggebrande (weggeblazen) kledij???

 17. Ik ben blij dat er veel NL volk is die willen gaan vechten dan zal je eens zien hoe snel zij terug komen zonder benen of armen zwaar geestelijk in de war en wij mogen de rest van ons leven voor deze idioten de zorg betalen.

 18. Ook in Oekraïne is het momenteel gewoon winter. Hetgeen inhoudt dat er dan geen bladeren aan de bomen en struiken zitten.
  Kijk eens goed naar dit filmpje, alles heeft bladeren en staat in bloei.
  Dit zijn geen recente opnamen en zijn niet de strijd die er nu gaande is.
  Doe je onderzoek en plaats geen onzin.

 19. In ieder geval ten dele poppen; de rest kon ik niet goed zien.
  Waarschijnelijk overgenomen van sommige ziekenhuizen; de “covid poppen”op IC wellicht?

 20. Ik herinner mij beelden van verbrande soldaten in Vietnam, op World Press Photo, en die jongens zagen er duidelijk anders uit

 21. Als een lichaam verbrand, gaat het in de foetushouding, op telegram zijn meerdere video’s te vinden die aantonen dat dit een grote fallsflag is, vraag je af als wij allen naar links moeten kijken wat rechts uitspookt, wat wordt er doorgevoerd bv heel de EU die onze mensenrechten heeft verkwanseld door massaal te tekenen voor wereldwijde macht van WHO weet je wel die onze medemensen volspuiten, onze kinderen vanaf hun geboorte vol hebben gespoten met kwik, aluminium en andere rotzooi zodat ze zeker weten dat ze klandizie hebben voor hun chemisch afval in spuitjes en pilletjes te verkopen, omdat iedereen naar links keek, is het machtigste orgaan ter wereld nu de WHO , dat was de reden dat o.a Rutte met zijn WEF maatjes naar Parijs moest begin deze maand om te tekenen, dus wat kunnen we verwachten als het aan hun ligt? nog meer verspreiding van virussen, gif in voeding en drinkwater, Putin heeft tenminste de ballen om de 150 Labs vol met de pest,antrax enz in handen te krijgen en gelukkig is dat inmiddels opgeruimd.
  Ook chernobiel werd bewaakt door Russische soldaten om te voorkomen dat het werd opgeblazen, God zij dank.

 22. Je kunt zo zien dat dit gemaakt is met de computer, alles dus… Ik ben een fervent gamer maar zo kun zien hoe goed de grafische kaarten van tegenwoordig zijn! En die titel van het artikel, ik weet niet wie dit plaatst, maar als je van front nieuws bent, mag je wel eens van achter je pc vandaan komen en daadwerkelijk front nieuws gaan plaatsen ipv deze bangmakerij… Verder wel cool gedaan maar please, ga je moeder pesten met deze beelden! 😏

 23. Wat kunnen wij er nog aan doen, op het links tuig stemmen en zeker op VVD van Rutte blijft dat gewoon doen en het komt vanzelf hier onze kant op stuur je kinderen of ga zelf maar de oorlog mee voeren dan mogen jullie ook mensen vermoorden want die de prik heeft genomen is in fijt al mede dader o ja allemaal de schuld van Wilders zeker want daar zijn jullie zo goed in om mensen aan te wijzen maar wel steeds de verkeerde natuurlijk .

 24. Beelden zijn ECHT. Lijken zijn ECHT. Ik heb zelf in jaren 90 in Bosnie lijken gezien en weet waar ik het over heb. Dus please huismannen en huisdames: klets minder onzin met jullie “poppen” etc. Beelden zijn van oorlog Donbass ergens 2014-2020 gemaakt in de zomer. Men neemt alles wat te gebruiken is van eigen gevallen kameraden. Gebeurt in een oorlog. Munitie en rantsoenen halen ze bij ene uit rugzak/zak kunnen ze gebruiken.

 25. En tijdens de NAVO bombardementen op Servie in 1999 heb ik lijken zien smeulen, ons lichaam is een en al VET. Precies hetzelfde als die “witgele” sjaak die nog na brand. M.a.w. nogmaals alles is echt alleen zijn het oude opnames die niets te maken hebben met huidige situatie. Journalisten zouden bronnen beter moeten raadplegen alvorens men iets in krant, internet post.

 26. ..ik heb wel een oorlog mee gemaakt en dit soort beelden moeten zien.
  Ik zou het enorm op prijs stellen als mensen die deze taferelen in het echt nooit hebben moeten zien zich onthouden van commentaar.
  Er is werkelijk niemand die zit te wachten op je ongefundeerde gelul.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in