Een “smoking-gun” conversatie tussen topambtenaren van de regering-Obama, waarin de sleutelrol van de Amerikaanse regering in de Oekraïense staatsgreep van 2014 werd onthuld, is na acht jaar van YouTube verwijderd.

Een uitgelekt gesprek tussen toenmalig assistent-secretaris van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland en voormalig ambassadeur in Oekraïne Geoffrey Pyat onthult hun plan om een nieuwe Oekraïense regering te installeren, weken voordat de democratisch gekozen president Viktor Janoekovitsj begin 2014 in een gewelddadige staatsgreep omver werd geworpen, bericht Newswars.com.

De twee bespreken het “bemiddelen” van de ongrondwettelijke regeringsomverwerping en welke rol toenmalig vice-president Joe Biden zou spelen bij het “aan elkaar lijmen” via ontmoetingen met Oekraïense politici.

Maar YouTube verwijderde woensdag plotseling de video, de meest bekeken versie met meer dan 181.000 views, en wiste daarmee acht jaar aan commentaren.

Het uitgelekte telefoongesprek kan bekeken worden op Rumble:


Victoria Nuland, Asst. Sec. van Staat voor Europa, telefoongesprek met de ambassadeur van de VS in Oekraïne, Geoffrey Pyatt, in een telefoongesprek dat op 4 februari 2014 uitgelekt is naar de nieuwsmedia. F**k de EU. Wat hier echt belangrijk is, is de mate van planning voor de staatsgreep die de gekozen president Viktor Janoekovitsj omver wierp, en die (zoals op de opname te horen is) een groep selecte personen aan de macht bracht die als “gematigde democraten” worden omschreven. In feite zijn de meesten van hen, waaronder Oleh Tyahnybok, extreem-rechtse nationalistische fracties met openlijke en langdurige banden met de neonazi-beweging (Nuland staat erop dat het nieuwe staatshoofd vier keer per week met hem overlegt). Ontmoet de personages in het verhaal dat geleid heeft tot wat “de ergste crisis sinds de oude koude oorlog” genoemd wordt, en dat Rusland-deskundigen aan Amerikaanse universiteiten beschrijven als een nieuwe koude oorlog die gevaarlijker is dan de eerste.

De VS hebben de echtheid van het uitgelekte gesprek nooit ontkend, en hebben zelfs hun verontschuldigingen aangeboden aan de Europese Unie over de “Fuck de EU” opmerking van Nuland.

Bovendien publiceerde de BBC het uitgelekte gesprek enkele weken voordat de staatsgreep plaatsvond.

De stap van YouTube om het onthullende gesprek te verwijderen, onderstreept de inspanning van het establishment om alle informatie te onderdrukken die in strijd is met het mainstream verhaal over de proxy-oorlog van de NAVO met Rusland via Oekraïne.

  Twee jaar na het begin van de SMO, het Westen is totaal verlamd

Dat narratief beweert dat Rusland Oekraïne alleen is binnengevallen om de voormalige Sovjet-Unie te herstellen.

Maar de Russische president Vladimir Poetin heeft jarenlang herhaaldelijk gewaarschuwd dat Rusland gedwongen zou worden militair op te treden als Oekraïne zijn belofte om tot de NAVO toe te treden zou nakomen.

Poetin verklaarde dat Rusland Oekraïne ook binnenviel om de bevolking van de pro-Russische regio Donbas te beschermen en om de clandestiene biologische onderzoeksinstallaties van het Westen in Oekraïne te ontmantelen.

Lees het transcript dat Big Tech niet wil dat u ziet:

Stem waarvan gedacht wordt dat die van Nuland is: Wat denkje?

Stem waarvan gedacht wordt dat die van Pyatt is: Ik denk dat we in het spel zijn. Het Klitschko [Vitaly Klitschko, een van de drie belangrijkste oppositieleiders] stuk is duidelijk het ingewikkelde elektron hier. Vooral de aankondiging van hem als vice-premier en je hebt een paar van mijn aantekeningen gezien over de problemen in het huwelijk op dit moment, dus wij proberen heel snel een idee te krijgen van waar hij staat in deze zaken. Maar ik denk dat je argument tegen hem, dat je zult moeten maken, ik denk dat dat het volgende telefoontje is dat je wilt plegen, precies hetzelfde is als dat je tegen Yats [Arseniy Yatseniuk, een andere oppositieleider] hebt gedaan. En ik ben blij dat je hem zo’n beetje duidelijk hebt gemaakt waar hij in dit scenario past. En ik ben erg blij met wat hij als antwoord heeft gezegd.

Nuland: Goed. Ik denk niet dat Klitsch in de regering moet gaan. Ik denk niet dat het nodig is, ik denk niet dat het een goed idee is.

Pyatt: Ja. Ik denk… in termen van dat hij niet in de regering gaat, laat hem er gewoon buiten blijven en zijn politieke huiswerk doen en zo. Ik denk dat wij, wat het verdere verloop van het proces betreft, de gematigde democraten bij elkaar willen houden. Het probleem zal Tyahnybok [Oleh Tyahnybok, de andere oppositieleider] en zijn jongens zijn, en ik ben er zeker van dat dat een deel is van wat [President Viktor] Janoekovitsj aan het berekenen is over dit alles.

  Situatierapport 30/3/23: De strop rond Bakhmut wordt strakker aangetrokken

Nuland: [Onderbreekt] Ik denk dat Yats de man is die de economische ervaring heeft, de bestuurservaring. Hij is de… wat hij nodig heeft is Klitsch en Tyahnybok aan de buitenkant. Hij moet vier keer per week met hen praten, weet je. Ik denk gewoon dat Klitsch naar binnen gaat… hij zal op dat niveau voor Jatsenjoek werken, het zal gewoon niet werken.

Pyatt: Ja, nee, ik denk dat dat juist is. Oké. Goed. Wil je dat wij als volgende stap een gesprek met hem opzetten?

Nuland: Mijn begrip uit dat gesprek – maar vertel het mij – was dat de grote drie hun eigen vergadering ingingen en dat Yats in dat kader een… drie-plus-één gesprek of drie-plus-twee met je zou aanbieden. Is dat niet hoe je het begrepen hebt?

Pyatt: Nee. Ik denk… ik bedoel, dat is wat hij voorstelde, maar ik denk, gewoon de dynamiek kennende die er bij hen geweest is, waar Klitschko de top dog is geweest, dat het wel even zal duren voordat hij komt opdagen voor welke vergadering dan ook die ze hebben en hij is op dit moment waarschijnlijk met zijn jongens aan het praten, dus ik denk dat als je rechtstreeks contact met hem opneemt, dat helpt bij het persoonlijkheidsmanagement tussen de drie en het geeft je ook een kans om snel te handelen in al deze zaken en ons erachter te zetten voordat ze allemaal gaan zitten en hij uitlegt waarom hij het niet goed vindt.

Nuland: Oké goed. Ik ben tevreden. Waarom neemt je geen contact met hem op en kijk je of hij ervoor of erna wil praten.

Pyatt: Oké, zal ik doen. Dank je.

Nuland: Oké… nog een plooitje voor je Geoff. [Er is een klik te horen] Ik weet niet meer of ik je dit verteld heb, of dat ik dit alleen aan Washington verteld heb, dat toen ik vanmorgen met Jeff Feltman [de onder-secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor politieke zaken] sprak, hij een nieuwe naam had voor de VN-man Robert Serry heb ik je dat vanmorgen geschreven?

Pyatt: Ja, dat heb ik gezien.

  Kadyrov: Nog eens 70.000 soldaten uit Tsjetsjenië staan klaar om zich aan te sluiten bij de 10.000 die nu vechten (Video)

Nuland: Oké. Hij heeft nu zowel Serry als [secretaris-generaal van de VN] Ban Ki-moon zo ver gekregen dat Serry maandag of dinsdag zou kunnen komen. Dat zou dus geweldig zijn, denk ik, om dit ding te helpen lijmen en de VN te laten helpen lijmen en, weet je, Fuck de EU.

Pyatt: Nee, precies. En ik denk dat we iets moeten doen om het aan elkaar te lijmen, want je kunt er vrij zeker van zijn dat, als het aan hoogte begint te winnen, de Russen achter de schermen aan het werk zullen zijn om het te torpederen. En nogmaals, het feit dat dit nu naar buiten komt, ik probeer nog steeds in mijn hoofd uit te zoeken waarom Janoekovitsj (vervormd) dat. Intussen is er op dit ogenblik een fractievergadering van de Partij van de Regio’s aan de gang, en ik ben er zeker van dat er in die groep op dit ogenblik een levendige discussie aan de gang is. Maar hoe dan ook, als wij snel zijn, kunnen wij in deze zaak op de eerste rij terechtkomen. Laat mij dus aan Klitschko werken en als jij gewoon… wij moeten proberen iemand met een internationale persoonlijkheid hierheen te krijgen om dit te helpen modereren. De andere kwestie is een soort toenadering tot Janoekovitsj, maar daar zullen wij ons waarschijnlijk morgen over beraden, als wij zien hoe de dingen op hun plaats beginnen te vallen.

Nuland: Dus wat dat stuk betreft Geoff, toen ik het briefje schreef is [de nationale veiligheidsadviseur van de Amerikaanse vice-president Jake] Sullivan VFR [rechtstreeks naar mij] bij mij teruggekomen VFR, en zei dat je [de Amerikaanse vice-president Joe] Biden nodig hebt en ik zei waarschijnlijk morgen voor een atta-boy en om de deets [details] vast te krijgen. Dus Biden is bereid.

Pyatt: Oké, geweldig. Dank je.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De VS en de NAVO voeren oorlog met Rusland in Oekraïne… maar Rusland is verzekerd van de overwinningVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFox’s nieuwspresentator vraagt of iemand anders pijn op de borst heeft na een booster, en wordt overstelpt met reacties
Volgend artikelDe 16 grootste leugens die uw regering vertelt over de oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. “Fuck the EU” Hier sloeg Victoria Nuland de spijker op z’n kop!

  Wat een manipulatieve geestezieke leugenachtige dwazen zijn er ook altijd aan de macht, niet te geloven!

 2. Barack Obama (1961) is met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk niet in de VS geboren en had dus nooit president mogen worden. Alle door hem ondertekende wetten en Executive Orders zijn dus ongeldig. Donald Trump heeft dit meerdere malen aangekaart en hij kreeg vervolgens de Mockingbird press/ msm over zich heen met als dieptepunt de zogenaamde samenzwering met Rusland. Mede daarom werd Trump zo gedemoniseerd.
  Obama’s ‘vrouw’ Michael Robinson (1965) is een tranny en hun beide kinderen zijn geadopteerd. De werkelijkheid is werkelijk te gek voor woorden.

 3. Interessante invalshoek over de MH17. Victoria, “Fuck the EU” Nuland zou de kwade genius achter de aanslag op de MH17 zijn.

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/us-its-secret-biological-weapons-labs-neocons/

  Victoria Nuland is a strategic player in government for the Neocons who have led US foreign policy from one disaster to another for the past 30 years while avoiding accountability. Nobody really understands that these people are directing the country without Congressional knowledge or the approval of the people.

  So when Biden then promoted Nuland, it has been VERY disturbing for what she does is always hidden from the truth and I would not put it past her for one minute to stage a Biological Attack in Ukraine and blame Russia.
  I have long suspected that she may have been behind the Ukrainian firing of an old Russian missile that shot down the Malaysia flight for which the US immediately blamed Russia and imposed sanctions when in fact Russia no longer used those missiles and the plane was shot down in Ukraine, not Russia.

 4. Het is allemaal History Repeat als je weet dat na de 2 wereld oorlog at the end toen de Russen de overhand kregen de Duitsers de bui al zagen hangen en de belangrijke lieden zich snel ontdeden van hun kleding en deden alsof ze niets gedaan hadden. Door hun bevrijders gevraagd werden naar hun opleidingen vroegen toen ze in gevangenschap waren genomen en de Amerikanen hebben besloten he, dit zijn wel handige lui en zijn de meeste onberecht naar Amerika kunnen afreizen en gingen daar weer door met hun wapen industrie en verklaart waarom deze nog steeds zo is na 80 jaar. Zijn de oude Duitsers uit de oorlog industrie en nu in een ander land. En een interessante discussie hierover vindt je hier: Gezond verstand. “Reset”  This is what you call; the bigger picture! Thanks a lot !! Het is een genot naar jullie te luisteren en wat gezond verstand om wat van jullie mee te krijgen. Dank daarvoor. Thank you all for this intresting interview. https://lnkd.in/eXjwW2Wg It all happens before in een andere tijdlijn met andere karakters of de familie van in dezelfde hoedanigheid met dezelfde achtergrond. Is dit dus een History Repeat van oude karakters in het nu en herhalen wat reeds eerder gebeurde is de onsterfelijke geest in ieder mens in het onderbewustzijn en lees je hier hoe dat werkt: Voorbij tijd en ruimte. In dit tijdperk zouden we het dominante gedachtengoed van de reguliere moderne wetenschap overstijgen en beseffen dat het bewustzijn een fundamenteel en duurzaam element is in de kosmos, en dat ons eigen bewustzijn een intrinsiek onderdeel hiervan is. Het tijdperk van bewuste onsterfelijkheid zou onze relatie met elkaar en met de natuur volkomen veranderen. We zouden geen heiligen of engelen worden, maar we zouden EINDELIJK EVOLUEREN tot wezens die BEWUST weten dat ze een ONSTERFELIJKE GEEST bezitten. Zij verklaren hoe de aanhoudende aanwezigheid van bewustzijn, ook al is het lichaam overleden, in wezen laat zien dat we onsterfelijk zijn wij blijven bestaan zelfs wanneer ons fysieke bestaan tot een einde is gekomen. https://www.bol.com/nl/nl/p/onsterfelijke-geest/9200000084827704/?bltgh=ulXdELF0AxVn-5rR6OdGlQ.2_17.21.ProductImage

  Kom je hier tot de eindconclusie als de geschiedenis zich weer herhaalt in een andere tijdlijn met andere karakters die wederom hetzelfde doen en gedrag uit ouderlijke lijnen herhalen als je energetisch niet loskoppelt en is je eigen leven leiden ipv lijden overbrengen van overgeheveld gedrag is dieper in jezelf afdalen waar jouw gedrag vandaan komt om een mooier mens te worden https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

 5. Wij hebben ook zo’n super dure nep familie, vroeger op Soestdijk.

  In de grondwet–wat niet meer dan een kladpapiertje is in NL– staat, dat als een koning(in) het land verlaat gedurende aanval of bezetting, zij het recht op de troonvoor altijd verliezen.

  Willempie Fatso met zijn uitvreters familie en super lelijke koters heeft geen recht op de troon en zou gearresteerd moeten worden.
  ————————
  Obama is buiten USA geboren, is moslim, en homo. Dat is bekend.
  Maar typisch het nepfiguur dat past bij amerikaanse metaliteit en afwezigheid van moraal.

  Welk land–gebaseerd op genocide door misdadigers- heeft meer oorlogen nodeloos gestart dan USA?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in