© rawpixel.com

Fox News nieuwsanker John Roberts vroeg zijn publiek moedig of iemand anders pijn op de borst had na een “booster” injectie – en niemand was voorbereid op de stortvloed van hartverscheurende verhalen die hij als antwoord kreeg, schrijft Baxter Dmitry.

De mainstream media blijven deze verhalen onderdrukken, maar zij vertegenwoordigen de verborgen ijsberg die op dit ogenblik vlak onder de oppervlakte van de Westerse politiek drijft.

Twee maanden geleden werd onthuld dat Fox News geld heeft aangenomen van het Biden-regime om de COVID-19 vaccinpropaganda meedogenloos op hun netwerk te pushen. Fox News heeft dit feit (net als alle andere bedrijfsmedia) niet aan hun publiek onthuld – een verbijsterende schending van de journalistieke ethiek, die nooit vergeven of vergeten mag worden.

De pro-vaccin houding van Fox deed velen zich afvragen wanneer de afrekening voor het netwerk zou komen. Hoe lang zou het duren voordat een vooraanstaande medewerker gewond zou raken door de COVID-19 vaccins? En wie zou die verwonding publiekelijk durven bekend te maken, gezien de voortdurende campagne van Fox News om de geldverslindende injecties van Big Pharma te pushen?

En het antwoord is: Fox News presentator John Roberts.

Via Emerald Robinson:

Roberts moet gefeliciteerd worden met zijn moed. Hij waagt een gok met zijn netwerkcontract. Wat nog ongelooflijker is, is dat meer dan 4.000 mensen die de ex-correspondent van het Witte Huis volgen, op zijn bericht gereageerd hebben – en dat zijn er ongeveer 3.950 meer dan gewoonlijk.

Het is moeilijk te overschatten hoe groot de tragedie is die uit deze commentaren spreekt.

Officiële gegevens tonen aan dat volledig gevaccineerde personen in Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland AIDS ontwikkelen

En het gaat maar door en door – 4.000 hartverscheurende verhalen.

Hoeveel van deze mensen hebben de verkeerde informatie over vaccins, die twee jaar lang onophoudelijk door Fox News verspreid werd, gevolgd en vertrouwd?

Hoeveel van hun vrienden en familie deden hetzelfde?

Zoals ik al eerder zei: deze bedrijfsmedia stevenen af op een ramp, omdat zij hun eigen publiek om zeep hielpen door deze gevaarlijke en ongeteste vaccins te pushen voor geld. Het is het grootste schandaal in de geschiedenis van de moderne journalistiek – en de moderne geneeskunde en de moderne politiek – en het is nog maar net begonnen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelModerna CEO over COVID-19 prikken: “Niemand wil ze”
Volgend artikelYouTube censureert na 8 jaar tape van Obama functionarissen uit 2014 die Oekraïense staatsgreep plannen (Nederlands transcript)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Alleen maar voor het geld ??? Dat waag ik te betwijfelen. Volgens mij is er een extra agenda. Het zijn hoofzakelijk mensen met extreme machtsbestrevingen welke de giftspuiten pushen. En vooral figuren zoals Gates zijn met heel veel voorzicht te genieten. Die hebben zoveel geld dat het voor hun geen rol meer speelt hoeveel milliarden ze noch kunnen toevoegen. Maar dat waar ze naar hunkeren is macht en een plaats in de geschiedenis in te nemen.

  • @Dominique Maar dat waar ze naar hunkeren is macht en een plaats in de geschiedenis in te nemen::
   Als de NWO staat en merkteken van het beest(zondagwet global) ,dan komen de 7 laatste plagen ..dag NWO/Pausdom .ze zullen beven als onze heer Jezus komt

   (digital economie=1 druk op de knop =geen geld) zie China

  • Er zijn meerdere ‘agenda’s’ : voordien noemde men dit ‘Agenda21’ of het ‘UN Depopulation Program’ dat nu ‘Agenda2030’ heet . De plannen van Klaus Schwab , oprichter van het WEF en auteur van ‘The Great Reset’ , passen hier perfect in . Daarnaast loopt er sinds 1925 het ‘Coudenhove-Kalergi’ plan : de toekomst voor een ‘nieuw Europa’ . (@admin: ik weet niet of ik hier een link mag plaatsen) https://eventnl.wordpress.com/2017/07/07/het-kalergi-plan-het-genocidale-plan-om-de-autochtone-naties-en-mensen-van-europa-te-vernietigen-juli-2017/ Bill Gates : de man van Microsoft die er nooit in geslaagd is om zijn software ‘virusvrij’ te krijgen , gaf openlijk in een intervieuw van 2011 toe dat hij ‘voorstander is om de wereldpopulatie dmv ‘vaccins’ terug te dringen . En laat dit nu de man zijn die de ‘mensheid van virussen wil afhelpen’ . Gates is hoofdsponsor van de WHO , oprichter van GAVI , geeft wereldwijd grote mediabedrijven geld om ‘vaccins’ te promoten , heeft aandelen bij grote producenten van vaccins , geeft sinds jaren miljoenen dollars aan de Europese Commissie , in Belgie alleen al aan 187 bedrijven zoals ALLE Universitaire ziekenhuizen , virologen , politiekers (oa: Tropische Instituut Antwerpen/Erika Vlieghe , SCIENSANO /Steven VAN GUCHT , Petra DE SUTTER / SENSOA / Planned Parenthood / bestuurder bij het European Parliamentary Forum Population & Development , Sophie WILMES / financieel beheerder Europese Commissie , Rega instituut / Marc VAN Ranst , Alexander DE CROO werkte bij The Boston Consulting Group, BCG, waar zijn echtgenote, Annik Penders, managing director & partner is te Brussel. BCG heeft een partnership met de Bill & Melinda Gates Foundation.In 2006 richtte Alexander De Croo Darts IP op, inmiddels een Amerikaans bedrijf, waar zijn zus Ariane werkt , hebben ook een partnership met Bill Gates. Pierre VAN DAMME werkt ook voor de UIA, en voor NOVOSANIS, van VAX-ID, een methode om injecties toe te dienen in de dermis, net onder de opperhuid en deel van OraSure Technologies Inc, welk o.a. RNA- testkits voor Covid19 maakt en het moederbedrijf is waarvan ook DNAGENOTEK (DNA en gentechnologie), DIVERSIGEN (Microbioom sequencing & analyse) en URSURE (diagnostische tests) deel van uitmaken. Allemaal gesponsord door Gates . De Foundation Eur Activ Politeck : wie valt daaronder ? De European Federation of Journalists, Medialab en stars4media …., enz…) Goed om te weten : Alexander De Croo , Bill Gates , Mark Rutte , Sigrid Kaag , Petra De Sutter , Emmanuel Macron , Justin Trudeau , Jacinda Ardern , Ursula Von der Leyen , Merkel , diene oorlogsmisdadiger Zelensky , enz.. zijn ALLEMAAL lid van het WEF van Klaus Schwab en voeren mee ‘The Great Reset’ uit : ze plegen massaal misdaden tegen de mensheid , plegen inbreuken op onze grondwetten , grondrechten , het zelfbeschikkingsrecht ivm onze gezondheid , liegen er op los , mensen worden vermoord door die ‘vaccins’ en niemand lijkt deze te kunnen stoppen ! Dit is niet normaal !

 2. @Mordor74, dank je wel voor je info, afkomstig uit Vlaanderen wellicht? Het wordt trouwens steeds duidelijker dat Justin Trudeau niet is verwekt door de liberale politicus Pierre Trudeau (1919 – 2000), maar door de Cubaanse dictator Fidel Castro (1926 – 1916). Zo vader zo zoon zullen we maar zeggen.

 3. En kom je hier uit in de 12e eeuw en vele op deze wijze hun waren proberen te slijten aan het volk met overtuigende spotjes om iedereen hierin over te halen en was de vraag. Kunt u de verleiding weerstaan en komt u op voor uw eigen bestaansrecht want het is tenslotte uw leven en is intuïtie en gevoel laten spreken voor wat waar is en deze legt dat mooi uit: see here in the 12e century with the same purpose in the now Katharen 1990 https://youtu.be/1FtYE1ghfdw en komen we tot de finale discussie als de geschiedenis van de farma zich na honderd jaar weer herhaalt met dezelfde doelstelling als toen met gekopieerd extracten en deze in WI en WII ook op mensen uittesten met alle gevolgen van dien. Een History Repeat met andere karakters in een andere tijdlijnen en gedrag kopiëren uit familie gedrag als men energetisch niet loskoppelt van ouderlijke bloedlijnen en een eigen leven nastreeft met dierbaren met betere bedoelingen en heb je hier de samenvatting hoe het allemaal gebeurde met wederom dezelfde doelstelling https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

  En alles gebaseerd op de Terra Nullius uit 049 BC en hanteren we heden ten dagen nog steeds: Zie de link hieronder https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=364

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in