Er zijn veel te veel nutteloze mensen in de wereld volgens Yusuke Narita, een 37-jarige professor economie aan Yale, wiens oplossing voor het zogenaamde probleem bestaat uit gedwongen “massa zelfmoord” van ouderen, bericht Newspunch.

Narita sprak over gedwongen euthanasie van ouderen om de wereld te ontvolken en zei dat de “mogelijkheid om het in de toekomst verplicht te stellen zal ter sprake komen”.

De retoriek van de hoogleraar economie sluit nauw aan bij de extremistische retoriek van het World Economic Forum van Klaus Schwab, waar diverse “deskundigen” de laatste tijd de wens hebben geuit om de aarde te ontvolken.

De zelfbenoemde wereldgezondheidstsaar Bill Gates heeft ook “doodjury’s” ondersteund die gewone, gezagsgetrouwe mensen ter dood veroordelen voor de misdaad dat ze niet van nut zijn voor de elite. Kijk:

Verslag van Breitbart:

Wat is de oplossing van deze Yale professor voor dit probleem? Hoe dan ook, oude mensen moeten sterven. Of de ouderen zullen het juiste doen en massaal zelfmoord gaan plegen, of *ahem* de “mogelijkheid om het in de toekomst verplicht te stellen zal ter sprake komen.”

China voelt dezelfde bevolkingsdruk als de Verenigde Staten. Een deel van het probleem is cultureel. De Amerikaanse cultuur is zo welvarend geworden dat je de puberteit kunt uitstellen tot je sterft.

Bovendien voelen mensen niet meer de maatschappelijke druk om een gezin te stichten. In feite gebeurt het tegenovergestelde.

Linkse feministen beschrijven het opvoeden van kinderen in feite als slavernij, en de leugenachtige milieuactivisten beweren dat overbevolking (wat geen probleem is) de planeet uitroeit.

  Transhumanisten zoeken onsterfelijkheid door hun lichaam in te vriezen na hun dood

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBeven in het EU-parlement: Meer arrestaties in het corruptiemoeras
Volgend artikelZij ruïneerden levens – verdienen zij vergiffenis?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

83 REACTIES

 1. Wat mij betreft is deze gevaarlijke fantast met zijn kekke brilletje prima geschikt als biomassa om energie mee op te wekken…

  En energie en weer een bewoner minder op deze zogenaamde te volle aardkloot.

  • Hij gaat het dus propageren de mensen te ruimen die het mogelijk maakten dat deze psychopaat uit de puddingbuks van pappie kwam….. wat een volk.

  • Als hij het nu over nutteloze mensen wil hebben…….eerst maar eens in dat wereldje van wetenschappers kijken.
   Dankzij de wetenschap is alles aan het vastlopen. Dat soort vreet de samenleving uit, levert vooral problemen op…..kost een godsvermogen……en vooral mensenlevens.
   Kun van die bejaarden niet zeggen.

  • Ik kan wat mensen op deze aarde die nutteloos zijn en geruimd moeten worden het zijn voornamelijk WEF dat tuig moet zo wie zo van deze planeet verdwijnen , ook de vier kabinetten Rutte deze moeten uit de samenleving worden verwijderd.
   Om EERLIJK TE ZIJN het zijn er zovelen en wij kunnen alvast beginnen met in maart te gaan stemmen stem zo rechts mogelijk geeft dat tuig geen vijfde kans.

   • “Zo rechts mogelijk”, wat heb jij gerookt?

    Natuurlijk niet, sukkel! Zo verstandig mogelijk stemmen, graag!

    De FVD is noch links, noch rechts, maar voor ons, Nederlanders, en ter bescherming van de natie-staat, en dat is belangrijk. “Rechts” zoals Front National in frankrijk, of PVV in nederigland, zijn helaas gecontroleerde oppositie. Het heeft dus zeker geen zin zo rechts mogelijk te stemmen. We moeten dat hele links vs rechts paradigma verwerpen, dat is ingevoerd om tweedracht te zaaien.

 2. Deze gasten hebben kennelijk allemaal een hoog IQ maar een bijzonder laag EQ.
  Waarschijnlijk helemaal geen EQ.
  Dus alles wat nutteloos is en een belasting vormt voor de planeet moet dood gemaakt worden.
  Dus alle pensionado’s.
  Alle werkelozen en iedereen met een uitkering.
  Alle huisdieren.
  Iedereen met overgewicht.
  Alle kinderen op het speciaal onderwijs. Dat onderwijs is veel duurder dan regulier onderwijs en wat moet je verder met al die kinderen met een rugzakje.
  Iedereen met Down.
  En uiteraard iedereen die hier kritiek op heeft. Want dat zijn toch maar nutteloze klimaatontkenners en Putin lovers.

  • Gestoorde gek hij is helemaal de weg kwijt naar de giftspuiten die hij heeft gehad en neem hem niet kwalijk hij is ontzetten ziek meneer lulletje met zijn soldaten brilletje.

  • Idd het word hoog tijd dat de nutteloze WEF leden opgeruimd worden ze maken de hele mensheid kapot!

   Ik stem FvD en ik heb een aantal mensen kunnen overtuigen die eerst tegen Thierry Baudet waren nu op hem gaan stemmen dat komt doordat ik ze de filmpjes heb laten zien van Thierry waar hij helder en duidelijk uitgelegd wat gaande is, en hij komt op voor ons.

  • Zijn allemaal op leeftijd dus die maar vooraan zetten…
   Van der leyen 60….soros 93….schwab 85…. Bill Gates 68 en zo weet ik er nog wel een paar. Ruimt dat in ieder geval al lekker op.

 3. Tuig! En laten ze zelf het goede voorbeeld geven. Beseffen die gekken wel dat ze de welvaart van de afgelopen decennia aan de ( wat zij nu noemen) de useless eaters te danken hebben.
  Knettergekke lui die dit voorstellen en hup in een gesticht en er nooit meer uit

 4. Verplichte massale zelfmoord onder ouderen, prima. Maar dan adviseer ik ze wel anderen mee te nemen die hun naar het leven stonden. Dat is wel zo eerlijk en je sterft niet voor niks. Al vrees ik dat de wereld er nog niet klaar voor is.

 5. Perfect we beginnen bij hem want laten we eerlijk zijn over 3 jaar is hij te oud.
  Grappig hoe deze maklappers de film Logan’s Run perfect beschrijven.
  Al zijn dit soort filmen een uiting van de wereldvisie van deze gekken.

 6. Het wordt tijd om dit stuk gekleurde smereige debiele nageboorte te aborteren.
  Natuurlijk geldt zijn uitspraak alleen voor blanke ouderen.

  • Wie denk je dat gedwongen zelfmoord gaan uitvoeren? “ the boys dressed in blue”…..in de recente geschiedenis is “ je beste vriend” vaker je beul of zijn hulpje gebleken. Als je de verslagen leest over hoe agenten door hun meerderen en collega’s werden bedreigd om extreem geweld tegen burgers te gebruiken….dat word onder Rutte niet normaler of minder meer. Je kan gerust stellen dat Rutte en co onze toekomstige moordenaars zijn, onze vrijheid hangt aan een scheuren draadje….

 7. Wanneer ben je in hun ogen senior en te oud om nog te leven? Wie bepaald de leeftijdgrens en wie bepaald dat die leeftijdgrens niet opgerekt gaat worden?

  • Ik doe een gokje, zodra je met pensioen kan. Dat ligt zo rond de 70 inmiddels, de leeftijd waarop GroenLinks al bijvoorbeeld al geen dure medische behandelingen meer wil inzetten. Om over D66 maar niet te spreken, die hebben al helemaal graag dat je dan zo snel mogelijk het loodje legt. Ja heb voortaan schrik om oud te worden in dit land. Schoften zijn het allemaal!

 8. Het is hoog tijd al dit soort psychopaten te liquideren. Het kan mij niet snel genoeg gaan.
  Één grote opruiming is noodzakelijk, maar niet van ons, de gewone burgers.

   • Beste Nensen

    Maar zo zijn toch ook de Europeanen aan hun Roem gekomen ?
    Of word er nou gehallucineerd ?
    Er is maar èèn manier om alles op een eerlijke en zuivere manier te doen

    Dat is met Liefde Please Love
    Met liefde kan men helaas geen enkele wapentuig bedienen

    Geweldloos Ahimsa
    De Hind Jay Hind Jay Hind Jay Hind
    Ahimsa Paramo Dharma

    Langs deze en tevens ook de Enige weg
    Dan en ook alleen dan komt het echte Rijkdom
    Verlossing Bevrijding

    Thank You

    • Sorry beste mensen
     Nieuwe telefoon
     Het een en ander aan instellingen moeten nog worden gewijzigd
     Automatische verbetering staat aan
     Die moet worden uitgezet want anders komen er heele andere woorden te staan dan bedoeld te schrijven
     Dat heet dus Robot All Werken

     Dank U

 9. Dit soort psychopaten lopen al een aantal jaren rond als ‘managers’ in Nederlandse ziekenhuizen, zij bepalen dat oudere mensen onnodig bedden bezet houden en het ziekenhuis moeten verlaten voordat de behandeling die ze eigenlijk nodig hebben afgerond is.

  • Ziekenhuizen daar zitten juist de grootste moordenaars want wie let op dat tuig daar zij kunnen doen wat ze willen en ze doen het niet voor niets want er zijn 16 miljard euro’s verdwenen dat geld is in de zakken van maar wel moeten zij verder verder hun bek houden en gewoon doorgaan met moorden, kijk maar naar de GGD het RIVM het Lares rechters artsen en ziekenhuizen en niet vergeten sterfhuizen het is te afschuwelijk om aan te denken en vraag mij af wat gaat er met ons straks gebeuren ik hoop dat ik met dat tuig verpleging in aanraking hoef te komen.

   • Te zot voor woorden, afgelopen week werd bekend dat het Erasmus in Rotterdam dodelijke griepvirussen en andere virussen kweken en loslaten zodat er veel mensen gaan overlijden ze komen er gewoon voor uit.
    Ernst Kuipers was voorheen directeur van het Erasmus nu minister van Volksgezondheid niet gekozen maar benoemd duidelijker kan niet meer,zo zit dat tuig in elkaar 😡 Ernst Kuipers ook maar euthanizeren hij is ook nutteloos zoals het hele WEF

 10. Hoogleraar Yusuke Narita bevindt zich op de juiste plaats, want het ultrageheime gezelschap Skull and Bones aka The Brotherhood of Death is sinds 1832 verbonden aan de Ivy league Yale University in New Haven (Connecticut).
  Prescott Bush (1895- 1972), George H.W. Bush (1924 – 2018) & George W. Bush (1946) waren allen lid van S&B, net als klimaatgezant John Kerry (1944). Het ronduit bizarre inwijdingsritueel ga ik hier niet uit de doeken doen. Prescott Bush was als onderdeel van de cabal werkzaam bij de Union Banking Corporation, o.a. betrokken bij de financiering van nazi-Duitsland waardoor de door Albert Pike (33ste graad vrijmetselaar) in 1871 voorspelde Tweede Wereldoorlog, eigenlijk een door de vrijmetselaars geëntameerde oorlog veel langer heeft geduurd dan nodig was(!)
  President George W. Bush heeft in 2003 zijn grootvader Prescott met terugwerkende kracht vrijgesteld van vervolging. Omdat sinds de oprichting van de VS in 1776 de vrijmetselaars het in dit land voor het zeggen hebben, is Bush sr. net als caballieden als de gebroeders Allen (1893 – 1969) & John Foster Dulles (1888 – 1959) nooit in staat van vervolging gesteld.
  De aanslagen in België op 22.03.2016 kwamen duidelijk uit de koker van Skull and Bones. De aanslag op luchthaven Zaventem vond plaats om 07:58 en de explosie in metrostation Maalbeek was om 09:11 uur. Momenteel is in België het proces gaande.

  • Idd, en goed om te weten dat de Union Bank tot de F. Thyssen banken behoort, net als de Rotterdamse Scheepvaart en Handels bank die het moederbedrijf was van de Nederlandse Kredietbank die de wederopbouw in Nederland financierde, en daarbij een rol gespeeld heeft in de vijandige overnames van verscheidene familiebedrijven.

   Dezelfde bank die NL hielp bezetten verdiende ook weer aan de wederopbouw…

 11. Laten ze vooral beginnen met WEF tuig,
  Gates, Soros, Swab, tante Ursula, de Clintons, Obama, Bush and so on and on. . . . .
  Dan wachten wij wel ff af hoe dat zich ontwikkeld

 12. We hebben veel te danken aan onze ouderen, respect en zorg voor deze mensen zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Die zogenaamde hoogopgeleiden ( op kosten van onze ouderen) zijn vaak compleet doorgesjeesd en hebben nooit een dag eerlijk werk gedaan. Beschamend zulk soort figuren. Ik zou ze graag ritueel slachten. Misschien heb hun vlees nog enig nut als diervoeding maar ik betwijfel of een hond het vreet.

 13. ATTENTIE,

  Vrijdag as wordt er gestemd door de 1e kamer voor of tegen de WPG
  Zie odysee , café Weltschmerz: de nieuwe WPG
  Dit houdt alles in wat iemand van volksgezondheid, jou kan gaan opleggen zonder goedkeuring parlement.
  Bijv opsluiting in je huis 24 uur, tot vaccin plicht , noem maar op.
  Adolf Hitler totaal.

  Laat even weten wat je er van vindt

  [email protected]

 14. Waarom geven die debiele idioten nooit het goede voorbeeld door zichzelf te composteren? Het is altijd een ander die hun problemen op moet lossen.

 15. Ik denk dat we de grootste nutteloze mens gevonden die misschien gedwongen moet worden tot zelfmoord. Die persoon die van nutteloze mensen spreekt.

  Wie denkt hij dat hij is om te bepalen wie er mag blijven leven en wie niet? God?

  • Als ik door de commentaren scroll, zie ik dat er voldoende vrijwilligers zijn, die deze spleetoog maar al te graag bij willen staan tijdens zijn gedwongen euthenasie. Let nu héél goed op, want we doen het maar één keer voor!

 16. Men moet zich vooral niet laten misleiden door de grote leugen dat we met veel te veel mensen zijn. De hele wereldbevolking past met gemak in de staat Texas.

 17. Wat een gluiperige kop heeft die Yusuke Narita net als Bill Gates die niet kan wachten totdat er nog veel meer mensen ‘geruimd’ gaan worden. De bril is dan wel weer origineel.

 18. Wat is leeftijd .
  Schwabbeldoos, soros hadden er al niet moeten zijn dan… 🤔
  Billy is bijna 70 jaar.
  En dragen niets positiefs bij, mi, aan de samenleving.
  Rotzooi creëren, en anderen het op laat ruimen.
  Het is mi religie, die op een autistische wijze de wereld verspreid.
  De deelnemers lijken nazi jihadisten.

 19. Deze mafketel zit iedereen betaald te stangen. En in NederFuckersLand ben je boven de 30 al passee. Dat weet iedereen toch. Dan resteert er alleen nog het maten naaien en poten zagen, de nationale werkspirit. En niemand gunt een ander het licht in de ogen. Ik ken ook voldoende zelfvergenoegzaamde “oudjes” die ik graag zou zien verdwijnen, zoals bijv Trutsula von der Lijken. Maar wat heeft het voor financieel nut die ouwe lelijkerds tot zelfmoord te dwingen als er dagelijks gigantische bedragen naar de wapenhandel en de pharma verdwijnen en verdampen? Laat die paar stuivers en kwartjes met rust en heb respect voor deze lieve oudjes die dankbaar zijn voor het leven dat ze nog hebben. Laten we ze goed beschermen tegen dit soort griezelige WEF griezels als Fucky Sucky of hoe die ook heten mag. De oudjes zijn symbolen van het leven.

 20. Natuurlijk heeft opa Bill Gates gelijk , Stel je voor hij neemt zelf een doods spuitje hoeveel mensen daar uiteindelijk mee geholpen zouden zijn , zijn ex , en alle andere boosdoeners die veroorzaakt hebben , De ellende waarin velen verkeren . Hun die aan de touwtjes trekken

 21. Als mensen over overbevolking praten, zeggen zij eigenlijk met andere woorden dat zij de aarde met zo min mogelijk andere mensen willen delen. Puur uit egoïsme meer willen hebben dan andere.

  Als mensen over nutteloze eters praten, zeggen zij met andere woorden, dat zij hun medemens als slaaf zien, die uitgebuit moet worden om er zelf beter van kunnen worden. Dat zij zelf die parasieten zijn dringt niet tot hen door. Maar parasieten zijn de meest walgelijke uitschot in de wereld, die iedereen kan missen. Dus wie zijn de echte nutteloze eters.

 22. De vader van mijn vriendin werd naar ziekenhuis Alba gebracht, naar de IC.
  Mijn vriendin kreeg een vreemd telefoontje: Zullen we Uw vader maar “laten gaan”of moeten we hem verplegen?”

  Hetzelfde in England: ziekenhuizen kregen opdracht ouderen niet ëeuwig”te genezen….

  Deze Jap: als zijn vader was opgehangen had de wereld een gekke fascist minder gehad.

 23. Vooral ook in Nederland hebben mensen een grote bek over een planeet die overvol zou zijn. Met andere woorden er moeten mensen verdwijnen want het zijn er teveel. Degenen die moeten verdwijnen zijn natuurlijk niet de mensen die zulke ideologieën hardop roepen. Bij zulke perverse uittingen vind ik dan ook dat zulke leden moeten verdwijnen van de planeet, want ze wensen jou liever niet levend maar graag dood.

 24. dat is allang bezig kijk naar de slechte zorg kijk naar het feit dat het leven haast onmogelijk gemaakt wordt voor ouderen en dan heb ik het over de niet rijke of bemiddelde ouderen maak het leven onmogelijk dan willen ouderen dit zelf

 25. The start of the Aquarius periode is revealing the Darknight of the Souls……

  Het menselijk bewustzijn wordt vergroot in het Welcome Home van de “Gouden Eeuw”.

  The Aquarius symbol is metaphoric in content – meaning ‘closure in water’. Water represents the collective unconsciousness which creates the grid programs off our physical reality. Many connect the Age of Aquarius with the return of the goddess, priestess, or feminine energies – those that vibrate above/faster than physical frequency. This is the return to higher consciousness, the awakening of higher mind and thought in the alchemy of time.

  In other words, Universal Humanism will be the hallmark of the Aquarian Age.

  “The non-political, the non-religious World Government which has the knowledge and expertise to create an ideal society”

  These 8 years will be like the Dark Night of the Soul, a chaotic period of purgatorial suffering as the Planet Earth goes through a dark phase.

  Humanism postulates that no dogma or political doctrine can save you; only you can save yourself. If you save yourself, you save society, you save the nation and the Planet Earth!

  Our individual worth comes from inside, from what we have inside, through our development, our evolution, and what we can give to society. Now our drastic differences dissolve and we integrate into the whole. We integrate and unify with the energy of the universe, with the great cosmic spirit.

  Dr Wilhmhurst saw the dawning of the Aquarian Age as the fulfillment of the Plan and said that Free Masonry may be the vehicle for that fulfillment. Wise people point out that the New Age Movement is the Universal Religion which H G Wells predicted would one day take over mankind.

  The hand of the Mysteries controlled the establishment of the United States Government and the signature of the Mysteries may still be seen on the Great Seal of the United States of America. The Seal discloses a mass of Masonic symbols, chiefly amongst them the American Eagle, which is a conventionalized phoenix. The U S Supreme Court Justice Felix Frankfurter said

  ” The real rulers in Washington are invisible and exercise power from behind the scenes “……!!!!!
  https://a-panache.com/2014/04/29/age-of-aquarius/

  Skull & Bones Orde en de Bush familie
  Volgens diverse auteurs is Skull and Bones machtig geworden in de oorlogsjaren toen er door het Amerikaanse grootkapitaal grof geld is verdiend aan de nazi’s. De schandelijke rol die de grootvader van de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, daarin heeft gespeeld wordt uitvoerig belicht. De Bush familie speelt sowieso een belangrijke rol in het hele Skull and Bones verhaal.

  De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = 1e “Nieuwe Wereld Regering”) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.
  https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

  De Internationalisten waartegen de Duitsers vochten- waaronder de Amerikanen- streven sinds de Eerste Wereldoorlog naar een ‘Verlicht’ wereldbestuur, wat ook wel 2e “Nieuwe Wereld Orde” heet. Die hebben een broertje dood aan nationale soevereiniteit, en gebruiken de EU als ontmanteling van natie-staten.
  https://www.interessantetijden.nl/2018/11/20/adolf-hitler-was-optimist-tot-in-de-kist/

  3e “We shall have “One World Government”, whether or not we like it. The only question is whether World Government will be achieved by conquest or consent.”

  https://web.archive.org/web/20160321194417/https://mainerepublicemailalert.com/2016/03/21/untold-truth-vatican-is-behind-worlds-top-banks-governments-global-companies-your-mortgage/

  Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire.

  The Secret of Life

  It sets into motion the law of cause and effect. The action produces a result that binds itself to the doer until the cause is compensated by the appropriate effect, whether forthcoming immediately or carried over from one life to another.

  Persons who pass their lifetime satisfying the body and gratifying the ego, unaware of the Divine Image in themselves, amass earthly karma or sins. When they die with those unresolved karmic consequences and with unfulfilled earthly desires, they must reincarnate again and again to resolve all mortal entanglements.

  The root of pain is egoistic actions, which (being based on delusions) lead to misery.

  Otherwise, birth after birth, man experiences the misery of unfulfilled desires.

  Gnosis: het intuïtieve weten van het hart. Het is een pad van vragen stellen en helen. Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
  ‘Sta op en herinner jezelf’. 

  Gnostiek
  Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin. Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten. De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt.

  The Three Factors of Gnosis: Death, Birth & Sacrifice
  https://youtu.be/e_oHJz_2wLY

  Oude ziel:
  Een ziel die vaak heeft geïncarneerd op Aarde. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed……Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan? De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie. Wees stil en absorbeer het.

 26. The cosmos currently playing out the devils with pitchforks….of een brilletje….

  We are in The photon belt will due til AD 4000 is now 2023 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024-2025 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. Who is the angel …and the other side a pitchfork…with a false ego……in other words is the more we put those agenda’s in the spotlight the better is is……they don’t one us and are not their properties….we where already free but they don’t let us FREE those pitchforks….with evil dreams….

  The 4th dimension is polarized, much like the 3rd, and beings on the 4th level have their agendas. https://www.quora.com/Is-the-earth-about-to-enter-the-Photon-Belt-causing-the-end-of-life-as-we-know-it

  Be aware of this = Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and preparation for her ascension process into the 5th dimension.

  Why bad things happen to good people https://youtu.be/-pMnlwVgpFY
  A LIFE REVIEW? explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Lww1IwdZUvk

 27. De ziel kenmerkt zich door Wijsheid en Genegenheid.

  History Repeat maar de objectieve waarneming van de mens wordt ondermijnd door angst aanjagen.
  Dat kent het brein niet en negeert dit en hieruit voorkomend kan men niet meer objectief denken en wat werkelijk gebeurt en reageert dan niet meer en/of gaat er dan juist heen.

  80% van de gedachten zit in het onderbewustzijn en wordt pas actief als de slapende slang is wakker gemaakt en derde oog is bereikt en is een yoga proces waar je deze leert actief te maken voor volledige waarneming en is het process van awakening the old soul.

  Dit zijn de stagnaties wanneer de ontwikkeling niet goed verloopt en of beschadigd is als gevolg van. Dan kan je eigenlijk niet meer goed waarnemen en/of alert reageren. Iemand zal wat ie aangeleerd heeft op school altijd verdedigen als zijnde de waarheid en drukt dit dan door en vindt dit over het algemeen gerechtvaardigd en dwingt dan zijn autoriteit af en heb je juist dualiteit en/of wekt het op.

  Als er instroom is vanuit jouw ziel, dan kun je een energiestroom ervaren met die kenmerken.
  De ziel heeft ook een soort van tegenhanger, dat is de donkere kant. Die probeert het mensen vaak moeilijk te maken. Als je in staat bent om de subtiele signalen vanuit jouw ziel bewust te herkennen, dan is het bijna onvermijdelijk dat je ook af en toe te maken krijgt met de donkere kant.
  Ook die probeert mensen te benaderen.

  In het verlengde van leren samenwerken met de ziel, ligt het thema genezen van oude en diepe wonden die in de afgelopen eeuwen zijn ontstaan.

  2 centuries of slavery, False doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing. 


  The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth in this collective Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience.

  From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time.

  De ziel heeft soms genezende vermogens en als je hier in de loop van de jaren mee vertrouwd bent geraakt, kun je samen met jouw ziel, meehelpen met de genezingsprocessen van anderen.

  https://ggz.nl/wp-content/uploads/2021/02/boek-Over-de-ziel-het-hogere-Zelf.pdf

  In “Onsterfelijke geest” leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme.

  Ze onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsmateriaal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen, communicatie na de dood, reïncarnatie en de neuro-zintuiglijke informatie ontvangen tijdens een andere staat van bewustzijn.
  https://www.bol.com/nl/nl/p/onsterfelijke-geest/9200000084827704/?bltgh=ulXdELF0AxVn-5rR6OdGlQ.2_17.21.ProductImage

 28. Ons evolutieproces is duizenden jaren in de war gestuurd door de donkere kant, die onvoorstelbaar veel invloed heeft uitgeoefend en mensen stimuleerde elkaar en zichzelf te beschadigen door deze omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren.

  Er is heel veel voor nodig om langzaam weer een gevoel van veiligheid te krijgen en te beseffen dat er nu een hele nieuwe fase is aangebroken waarin het leerproces weer goed functioneert.

  We hebben geduld nodig met onszelf om hieraan te wennen. Naarmate er betere ervaringen worden opgedaan met het leerproces, zullen mensen veel meer bereid zijn andere dingen los te laten en meer ruimte te maken voor bijvoorbeeld het verwerken van oud zeer.

  Als er eenmaal duidelijker begint te worden dat de zielen nu weer veel dichterbij kunnen komen en proberen ons te helpen met ons leerproces, dan is dit de bevestiging dat er nu blijkbaar veel hulp is voor iedereen die hiervoor open staat.

  Als de wisselwerking met de ziel steeds bewuster wordt opgemerkt, begint het leven waardevoller te worden en merk je dat je er niet alleen voor staat maar dat er krachtige hulp is van binnenuit en van boven af.
  Als de samenwerking met de ziel op gang begint te komen, kun je steeds meer doen om anderen te helpen bij hun leerproces. Naarmate je de kracht van jouw eigen ziel steeds beter begint te herkennen, is de samenwerking sterker geworden en zal daardoor ook het vertrouwen toenemen in een zinvolle toekomst.

  Hierdoor krijg je ook meer zicht op het dieperliggende doel in jouw leven, waar je samen met jouw ziel aan kunt werken.

  Het leven wordt volkomen anders wanneer je innerlijk voelt dat het zin heeft. De kern van ons bestaan is ons leerproces en daar zijn vanaf nu weer hele mooie mogelijkheden voor.

  Op die weg leer je in de loop van de jaren jezelf steeds beter kennen. Daardoor krijg je ook steeds meer begrip voor jezelf. Naarmate je meer begrip krijgt voor jezelf, krijg je ook meer begrip voor anderen.

 29. So, No medicine anymore if you be aware of this = This is Magnificent… open your third eye for more power it is al related to the zodiac = past memory and about feelings of the unfeld desires on a deeper level when the moon arrives to awaken the unconsciousness = be aware off for fully awareness

  It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA?

  DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD.
  Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center.
  Acid is Alchemical Fire.
  DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being.

  It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal.

  Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA. Who is trying to hack human DNA right now? What are their motives? Are you going to program your DNA or allow others to program it for you? Hint: those that want to program other people’s DNA usually do not have their best interest for them….mostly nothing then they think that they can control you and false motives…Facebook CEO admits: “The vaccines alter the human DNA”

  Although you are censored when you talk about it on social media, Facebook CEO Mark Zuckerberg admits to his staff that the C0VID vaccines change the human DNA and RNA. He adds that nobody knows what the risks are of this genetic modification, or what other mutations can occur long term.
  Elon Musk explains in the same video that you can turn a person into a “freaking butterfly” if you use the right DNA sequence. Dr. Carrie Madej explains the grave dangers of DNA modification, and what the deeper agenda behind it is. This is one of the most critical videos humanity should see in our day.
  https://stopworldcontrol.com/vaccines-alter-dna/?inf_contact_key=e6774a0529f5213cdbb4386a80cb71f216358d5485884e2f31e6019a0d26c8b0

  Awaken Your Kundalini with Rajada http://www.thekundalinicode.com – Discover the Magical Power and Energy of Kundalini Shakti Inside you as Rajada (Raja Choudhury) helps you decipher this ancient secret code.
  https://youtu.be/RvT_yjKEj4k

 30. Zijn dit de foute snakes met een verkeerde uitleg = LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU The Danger of Secret Societies. There are a lot of people who are mesmerized by conspiracy theories. What is the meaning behind the Eye of Horus? – ROBERT SEPEHR
  https://youtu.be/cKx7QyajnNg

  En dit de goede uitleg van de snake is your own hidden power…
  You are ready to dissolve your limitations, barriers and blocks, so you can live as the super-conscious, magical being that you know deep down that you are.

  There lies within you, in this very moment, a magical power, that once awakened, can reveal the mysteries of the entire Universe and bring miraculous transformation and healing, power, and sustainable experiences of bliss into your life.
  This power is called Kundalini.

  Activating this power has long been a closely guarded secret of the ancient seers and mystics of India, but with experienced guidance, it is now available to anyone who sincerely seeks Her.
  A life of magic & mystery can be yours, once you have The Kundalini Code.
  https://athousandsunsacademy.com/the-kundalini-code/

 31. Wij geloven dat geweld stopt wanneer mensen met elkaar in gesprek gaan. Dat je polarisatie en geweld kunt tegengaan door naar elkaar te luisteren. Daarom zetten wij in op dialoog. Want wij geloven dat de meeste mensen liever leven in een wereld waarin mensen met elkaar praten in plaats van vechten.

  Geloof jij dit ook?

  Laat zien dat jij ook gelooft in de kracht van dialoog.
  Hang deze poster voor het raam of deel hem op social media.

  https://www.mensenmeteenmissie.nl/statement-poster/?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=feb23&sslid=M7cwNDcxMbcwNDY0AQA&sseid=MzI1MrEwMTYwNAAA&jobid=4b24498c-7874-47dc-87f1-d9fd219fffac

 32. Een aura is een energieveld / halo waarmee elk mens en ieder levend wezen omgeven is.

  Het is niet waar te nemen met onze ogen, maar paranormaal begaafden en aura-readers kunnen het zien of voelen. De aura is een trillend krachtveld waarin diverse subtiele krachtenvelden zijn gehuisvest die onze innerlijk gesteldheid weergeeft. De krachten hebben hun eigen diverse kleuren die iets vertellen hoe iemands welzijn zich op dat moment voor staat. De aura is constant in beweging en kleuren wisselen af afhankelijk hoe iemand zich voelt.

  Naast onze gevoelens zit binnen in de aura onze unieke onsterfelijke ziel, het bovenmenselijke deel van ons leven waarmee we nauwelijks bewust in contact staan.

  http://www.healing-zuivering.nl/index.php/12-spirituele-artikelen/97-de-aura

 33. Vele ‘nutteloze’ senioren hebben wellicht jaren via belastinggeld meebetaald voor deze ‘nutteloze’ professor.

  Als deze professor iets wil doen aan de overbevolking dat hij dan begint met de bevolkingsexplosie in derde wereld landen aan te pakken, maar dat zal hij wellicht niet doen want dat is immers niet politiek correct.

  De bevolkingsexplosie in lage IQ derde wereld landen is te danken aan de medicijnen en andere uitvindingen van de ‘racistische’ witte man, die daarvoor stank voor dank krijgt.

  Vermits het Westen toch altijd zo goed is in het opleggen van sancties, moet het Westen maar sancties opleggen aan ontwikkelingslanden die te weinig doen om hun bevolkingsexplosie onder controle te krijgen door gewoon alle export van onze medicijnen en knowhow naar deze ontwikkelingslanden te stoppen…

 34. Beste Mensen

  Als er geen Nutteloze mensen zijn en bestaan
  Dan zijn en bestaan er ook geen Nuttige mensen
  Waar moet men het anders tegen uitmeten ?!
  Als een bezetene door waanbeelden ?
  Ra Ra Ra

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in