World Economic Forum /Photo by Andy Mettler / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De ongekozen wereldgezondheidstsaar Bill Gates heeft zijn optreden op de G20-top in Bali, Indonesië gebruikt om een discussie op gang te brengen over “Doodjury’s” (death panels), schrijft Baxter Dmitry.

Volgens Gates zullen in de nabije toekomst “death panels” nodig zijn om het leven van zieke en onwel geworden mensen te beëindigen vanwege “zeer, zeer hoge medische kosten.”

Gates legde verder uit dat “een gebrek aan bereidheid om te zeggen, weet je, in plaats van het besteden van een miljoen dollar aan die laatste drie maanden leven voor die patiënt, zou het beter zijn om die tien leraren niet te ontslaan en die afweging te maken in medische kosten.”

De plannen van Bill Gates voor “death panels” weerspiegelen de taal van het World Economic Forum met betrekking tot euthanasie en de duivelse nieuwe oplossing van de Canadese regering om inflatie, dakloosheid, torenhoge criminaliteit en voedseltekorten op te lossen – euthanasie voor de armen.

Het Trudeau-regime zegt nu te betalen voor de euthanasie van mensen die “te arm zijn om een waardig leven te leiden.” (Zie Frontnieuws Trudeau’s Canada begint arme mensen te betalen om geëuthanaseerd te worden.)

De G20 is een top met de leiders van de belangrijkste economieën ter wereld, en het is een mix van landen die als “geavanceerd” of “ontwikkelingsland” worden beschouwd.

Naast de zalen waar de politieke wereldleiders rond de tafel zitten en verschillende kwesties bespreken, zijn er tientallen nevenevenementen waar “hoogwaardigheidsbekleders” elkaar ontmoeten.

  Het kwaad loopt onder ons: Monsters met menselijke gezichten verwoesten onze vrijheden

Zo is er de B20 – de “B” staat voor business. ’s Werelds rijkste man en nieuwe keizer van Twitter, Elon Musk, zal daar aanwezig zijn, naast meer gevestigde figuren van de globalistische elite, waaronder Bill Gates.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De krankzinnige plannen van het World Economic ForumVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlogsvoorbereidingen in heel Duitsland: Ombouwen van ondergrondse faciliteiten tot schuilplaatsen – Verzamelen van water, blikvoedsel en kaarsen
Volgend artikelEU-hoofddiplomaat Borrell: Meer dan 17 graden in huis is een “misdaad tegen EU-waarden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Gates zelf zal fortuinen uitgeven om jong en gezond te blijven, mogelijk door organen en bloed te laten oogsten….van kinderen zelfs misschien….Zo vers mogelijk dus wie weet krijgen ouders in de toekomst wel “an offer you can’t refuse”….

  Gates is een van de totaal doorgeslagen lui die bezig zijn om ten kosten van miljarden levens HUN visie van de wereld te creëren. Maxima deelt blijkbaar die visie want anders ben je er als koningin niet in de buurt van zulke lui, recht uit een oude James Bond film weggelopen….

  Trouwens, G@), zijn dat niet leiders van landen die samenkomen? Waar is Gates leider van…O, van die leiders natuurlijk…Bought and paid for…

 2. de man heeft een vermogen van 104.5 miljard.
  daarmee zou hij, volgens zijn eigen verhaal, 104500 mensen drie extra maanden extra kunnen laten leven.
  hij moet dus z’n smoel houden.

  • Hoe meer je hebt hoe meer je wil houden. Dat merk ik bij mezelf ook.
   Vroeger zo arm als de neten. Kon jarenlang nog geen pak koffie kopen. Koken op een vuurtje buiten en mijn beesten ook amper wat te vreten.
   Nu een rijke stinkerd door erfenissen. Maar de schrik van vroeger zit er nog zo in, dat ik geen geld uit kan geven. Zit in de kou en eten max. 50 euro per week. Wel al het goede voor mijn beesten, maar ook niet teveel zodat ze niet ziek worden.
   Als straks al mijn geld weer weg is mis ik dus niks. Zit ik gewoon weer buiten bij een vuurtje.

  • Het is toch so dat al die ouder mensen de laatste drie maanden van hun leven nooit en te nimmer een miljoen kosten de leugenaar.
   De meeste mensen krijgen de laatste drie maanden of de laatste tijd van hun leven een paar medicijnen en een paar een paar flesjes Morphium (wat per flesje 15 tot 20 Euro kost of misschien Morphium pleisters die 50 tot zestig Euro kost )en dat is heel ver weg van een miljoen heel ver !!!

 3. Ik kan er niets aan doen maar als ik aan deze ‘man’ denk, denk ik automatisch aan de middeleeuwen. Toen hingen ze mensen op in een kooi zodat de vogels en ratten ze levend opvraten. Voor zulke figuren moeten we deze aloude traditie maar snel in ere herstellen.

 4. Ik heb een goed idee als we deze gek nu eens voor een death panel zetten.
  Deze “elite” parasieten zijn een last/gevaar voor de Maatschappij en kunnen beter opgeruimd worden en al dat “geld” dat ze bezitten kunnen we dan investeren in leerkrachten. goed idee niet.

 5. High-functioning psychopaths
  As a result, fake solutions are sought that usually amount to acquiring money outside the natural cycle or in favor of oneself. https://medium.com/@createyourownworld/high-functioning-psychopaths-6fa16470e96a

  De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. Common Law… De Hoogste Wet van het Land. Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren.
  Elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan. https://commonlawnederland.earth in hun zelf gecreëerde bubbel al in 1974 als je verder zoekt en hebben ze dus onze hele wereld aangedaan zonder enig benul en vrijheids beroving van ieder mens hier op aarde maar hebben het recht niet…..hardnekkige materie…
  Wereld Humanisme is een filosofisch en ethisch standpunt dat de waarde en het vermogen van mensen benadrukt om onafhankelijk te kunnen handelen en welwillendheid jegens de medemensen te voelen door humanitaire waarden in praktijk te brengen die worden meegedeeld door menselijk leren en, in onze interpretatie, bewustzijnsontwikkeling. https://medium.com/@createyourownworld/een-grote-cyclus-van-de-reis-van-de-aarde-door-de-tijd-en-ruimte-3b1341e601d6

 6. De Fransen hadden de oubliette….. een vergeetput.
  Daar werd dit soort in gepleurd…..nooit meer er uit……water en brood tot aan de dood.
  Laten we voor tuig van dit soort de oubliette maar in ere herstellen, opdat het wegrot in zijn eigen stront. Aangezien dat niet aflatende uit zijn vuile bek komt mag die kuil wel tweemaal zo diep worden gemaakt.

 7. De smerige satanist en pedofiel (de echte Bill Gates) heeft meer dan een jaar geleden zelf al voor een ‘death panel’ van het leger gestaan. Dat heeft niet zo goed voor hem uitgepakt. Wat men nu nog ziet zijn hun zielloze clonen die netjes en zonder enige sturing hun draaiboek afwerken. Iets anders kunnen ze niet. Bla bla bla bla en niks da. Over en sluiten met dit zielig hoopje robots. Tik tok tik tok tik tok tik tok tik tok!

  • Gitmo. De vraag door wie hij vervangen is. Google hem op Images, vergelijk zijn handlijnen en zie niet dezelfde persoon. Clonen blijft ook een hardnekkige hype. Of gewoon acteurs en siliconenmaskers, ook wel sleeves genoemd en je kunt alles zijn in alle huidskleuren.

 8. De enige death panels die we echt nodig hebben zijn volkstribunalen waar alle covid fraudeurs en aanhangers van de eugenetica worden berecht voor misdaden tegen het menselijk genoom.

 9. Zet die psychopaat maar ff in een afgesloten cel met al zijn iele fragiele vriendjes….Ik ga beserk op ze…Die man moet gewoon asap Dood. Punt.

 10. ik geloof er geen barst van. zo ziek kan niemand zijn. en zo wel dan moet hij opgenomen worden want dan is hij een gevaar voor zichzelf en anderen.

  • Er waren in de UK al decennia de zgn Deathwards waar patienten niet meer behandeld werden en dood gingen. Ook al kon een simpele operaties hun leven nog jaren verlengen. Big Pharma verdient juist heel veel geld aan die laatste jaren. Maar in NL willen ze op dit moment demente mensen zelfstandig laten wonen, omdat Verpleeghuizen te duur zijn. Ik heb een zus daar. Doodongelukkig, gebeurt niets met de mensen, wachtkamer voor de dood en geen therapien die demente mensen bewezen stimuleren en medicatie waarvan allang bewezen is dat die niet werkt. Veganisme zal flink bijdragen aan die verdriedubbeling van Dementie. Te weinig choline draagt daar aan bij. Covidvaccins gaat ook naar hersenen.

 11. Er zijn al honderdduizenden zo niet vele miljoenen vermoord in westerse ziekenhuizen met Remdesivir en andere zeer toxische middelen en behandelingen.

 12. Heb medeljjden en geef mogelijkheid voor deze monsters zodat zij evt geeuthanaseerd worden. Deze lege hulzen.
  Ik ben zelf nooit zo voor zulks een dood geweest. Laat God hier het besluit nemen .

 13. Beste Mensen

  Bill Gates Ellon Musk en meerderen zijn zulke belichamingen
  Wit van buiten
  Blank van Binnen
  Een bezeten Witte
  Door het Blanke
  Boze Geesten kunnen worden verdreven
  Wanneer gaat de mensheid een begin maken met deze aktiviteiten
  Kom op Witte mensen breng die moed op om het Negatieve welk tussen U door in het rond loopt vervolgens alle Wereldse Levende Wezens terroriseert inclusief het Witte Ras te Elimineren en te Neutraliseren

  Dank U

 14. Opsluiten die gek! Niks brood en water! Gewoon verrekken die gast! Die 104 miljard kunnen heel veel mensen geholpen worden.
  Die lui bezitten meer dan de helft van de wereld bevolking. Die 1 procent , he! Dussssss…..

 15. Misschien zou hij beter beginnen met de krankzinnige winsten der pharmaceutische industrie en de groteske betalingen welke dokters krijgen zoals bv spuitjes te geven met een experimentele coctail voor 90 Euro per injectie. Gates is een van deze gezichten waar het boze zichtbaar wordt.

 16. De doktoren hebben instructies om niet teveel geld te besteden aan ouderen of gehandicapten; dit is in heel Europa.

  Toen de vader van mijn vriendin in ziekenhuis Alba lag (het moord door verwaarlozing ziekenhuis) kreeg ze een “vreemd”telefoontje.
  Of zij 9de doktoren) hem moesten redden, of hem maar moesten “laten gaan”…..

  Kan je je voorstellen hoe het is als een dakloze in een ziekenhuis komt?
  Die is al dood, zo gauw ze weten dat er geen familie is.
  —————————————————-
  Niks nieuws; van 1935 tot 1045 pleegden de moffen ëuthenasie”en vermoordden 870.000 andere moffen.
  Niemand klaagde.
  Alleen een paar van de leiders werden veroordeeld; dokters en verpleegsters bleven gewoon ‘werken”.

  • Mijn vader kwam 16 jaar terecht in zh stadskanaal.
   Hij was 83 en had een luchtweginfectie.
   De opnamearts vroeg ook aan mij of we hem nog wel zouden helpen.
   Ik zei: vraag dat aan mijn vader zelf!
   Geen reaktie.

 17. Laat die lui met zichzelf beginnen! Je kan toch moeilijk zeggen dat ze een “waardevol” leven leiden! En hun fortuin in dienste stellen ten goede van de mensheid!. Hun dood zou dan de mensheid verlossen van deze krankzinnigen.
  Verbeter de wereld en begin bij jezelf!

 18. Beste Mensen

  Zie de Kinderfilm
  The Avatar met Ang in de hoofdrol
  U zult alles doorzien
  Wat Nu afspeelt

  Bill Gates stelt voor de Zonne Koning
  Wat gebeurt er uiteindelijk
  Ang het Kindje ontneemt Hem al zijn Krachten
  Wat waren zijn krachten
  Roem op listige manieren gestolen toe geeigende Rijkdommen

  Dus alles ontnemen aan Hem en Bill Gates word weer een Mens

  Pas op Bill Gates is niet de Enige
  Bij wie het te diep in de Bol is geslagen
  Er zijn Meerderen
  Zoals Ellon Musk Soros en een heele Clubje Satans Aanhang
  Te betitelen als :
  De Fijn Proevers

  Dank U

 19. Ik ben ook voor de “doorjury’s”.
  Maar dan voor de verantwoordelijken van de ellende die wij mochten ervaren in de laatste 2 jaar.
  Waar blijft Neurenberg 2.0?

 20. Climatechange wordt niet veroorzaakt door de zgn Greenhouse gassen maar door Wolkenvorming. Die onderzoeken en bewijzen zijn al oud. Wetenschappers die dat op YT docu deelden worden overal elders verbannen. Chemtrails/Geoengineering vormt wolken. De veeteelt weg uit NL, weg uit EU, Veganisme gepromoot zal Dementie snel doen stijgen. Dementie is voor een heel groot deel terug te dringen. Amyloid placques niet de oorzaak maar de bescherming. Dr Bredesen protocol. Big Pharma meds werken niet, Statines veroorzaken Dementie.

 21. Waar haalt deze man het recht vandaan dit soort dingen te gaan ´´opleggen´. En hoezo moet men dit nog gehoorzamen ook…Kan iemand dat mij vertellen?

 22. Nou beste Mensen

  Kom zelf geregeld langs op verscheidene plaatsen met , van begeleid wonen

  Daar zitten allerlei soorten en maten van gehandicapte beter gezegd hulpbehoevende mensen

  Heeft eigenlijk alles te maken met Vegetatie of Veganisme
  Helaas ben zelf niet capabel genoeg om het een ander bij te brengen
  Daarintegen
  Weet het
  Vegetatie is de enigste levens reddende
  Deze gedachtegang verzaken betekend de dood uitnodigen
  Bij wijze van de deuren open gooien
  Met open armen ontvangen
  Van
  Verwelkomen de dood
  Hoe sneller hoe beter
  Moge de dood kome

  Mede dankzij aanname gezonde voedings patroon systeem kan er nog worden geademd
  Anders waren de bloed aderen al lang in z’n geheel verstopt
  En zou er geen deel aan genomen kunnen worden om dit bericht te verkondigen
  Dank aan het Alomtegenwoordige

  Halleluyah
  Amen
  Amien
  +
  Dhampad
  Hare Krishna
  Ram Ram

  Ken het verschil
  Maak er vervolgens nuttig gebruik van

  Weet wanneer hoe te handelen

  Probeer het geheel te doorzien
  Hoe
  Wanner gaan er meer mensen dood ?
  Ookal is de inentings moord praktijk faliekant verkeerd afgelopen
  Door de mensen in de kou te zetten

  Dus mensen kleed U lekker warm aan
  Eet het minimale aan dier vetten
  De grootste boosdoener als het komt op Aderverkalking
  Het maakt niet uit wat voor dier het is
  Als het kan blijf ervan af
  DIT SCHRIJVEN GELD VOOR ALLE GE VERGIFT PRIKTEN
  Die lopen het hoogte kans op bloedklonters daar in combinatie mee
  En zoals men weet hangt aan alles een prijskaartje

  Dank U

 23. Met een CBDC kan hij via de WHO, die boven grondwetten schijnt te komen te staan met dat nieuwe pandemieverdrag, de WEF-regeringen dwingen om mensen te doden, want anders krijgen ze geen digitaal geld. Het zal hem niet veel moeite kosten in Nederland, want de humanisten en vele hypocriete christenen hebben immers al lang geleden euthanasie goed gevonden. Dus het kartel hier zal hij niet hoeven te dreigen. Hij kan zo erelid worden van D666.
  Alleen liefde voor de oude, met de dood bedreigde, terminale mensen zal hen kunnen redden van een moordaanslag. De liefde is immers de sterkste kracht in het universum. Daar kan geen satanistische cabal tegenop. Liefde doet vrijwilligerswerk, die laatste drie maanden van iemands leven.

 24. het zou tijd worden dat we opstaan om onder aan te beginnen met mensen te verwijderen van hun plaats! we hebben mensen zat om het te doen!

 25. Beste Mensen

  Geen Nut
  Om aan de onderkant te beginnen
  Zo blijven de Machthebbers nog altijd gespaard in lui lekkerland aan de top zitten want de opruimers zullen het al lang en breed wederom zijn vergeten waarom ze , wat ze aan het opruimen waren .
  Vervolgens laten het erbij zitten
  Daarna gaat kort na beeindigen aktiviteit de onderdrukking wederom beginnen plaats te vinden
  Wat heeft het dan voor nut gehad om deze aktiviteit te beginnen ?
  Klim dus zo hoog mogelijk en begin het opruimings werk aan de top
  En absoluut niet andersom
  De Criminelen aan de top moeten worden vervangen desnoods opgeruimd
  Net als Bouterse van Suriname dat in de jaren 80 had gedaan in Suriname
  Maar Nu over de heele wereld
  Vooral alle Europese landen in èèn keer tezamen
  Inclusief Huidige Indianaland genaamd Amerika
  Geef Indianaland terug aan De Indianen
  Witten hebben daar niks te zoeken
  Ga Uw kringetje rond draaien in GB
  Greate Britain waar U de Nep Joden Samen met De door U geschapen Christenen en Arabieren thuis horen
  En neem Uw geschapenen met U mee om de boel daar te beslechten

  Dus ga terug naar Uw huis
  Voor U gedwongen zult worden om te verhuizen
  Maak dus voort
  De tijd nadert heel snel
  Want Anders wordt U daar in Indianaland genaamd Amerika vernietigd
  Dat is toch niet wat U allen zouden willen ??

  Denk dan heel goed Na

  Dank U

 26. ´Twintig leiders van landen die als ‘s werelds grootste economieën worden beschouwd, kwamen op 14-15 november 2022 op Bali, Indonesië, bijeen. Het doel was om onder de slogan “Samen herstellen, Sterker herstellen” te bespreken hoe landen kunnen herstellen van de wijdverspreide economische verwoesting die is veroorzaakt door de reactie van de wereldwijde gezondheidssector op de COVID-pandemie.1 De leiders van de G20, waaronder de president van de Verenigde Staten,2 legden aan het eind van de top een verklaring af die bestond uit 52 intentieverklaringen, en die een toezegging omvatte om de oprichting van “wereldwijde digitale gezondheidsnetwerken” te ondersteunen die “bewijzen van vaccinaties” moeten bevatten.3

  De G20-leiders, die Argentinië, Australië, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, India, Indonesië, Italië, Japan, Mexico, Rusland, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en de Europese Unie vertegenwoordigen, beloven in hun intentieverklaring (nr. 23) een systeem van “gedeelde technische normen en verificatiemethoden” te ontwikkelen voor gegevensverzameling in het kader van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) van de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties om: …´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/g20-leiders-beloven-om-wereldwijd-een-digitaal-gezondheidscertificaat-af-te-dwingen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in