Op dit moment zijn er aanwijzingen dat Oekraïne chemische wapens heeft gebruikt tegen Russische soldaten aan het front in Donbas, schrijft Kurt Nimmo.

Eerder vandaag berichtte het Voltaire Network:

Terwijl Mossad-rapporten over het Oekraïense militaire debacle zich verspreiden, heeft een Oekraïense eenheid op 5-6 februari chemische wapens gedropt vanuit drones die de frontlinie van Soledar en Artyomovsk hebben getroffen… De Donbass-autoriteiten hebben het ingezette middel nog niet geïdentificeerd. Yan Gagin, adviseur van het hoofd van de Volksrepubliek Donetsk (DPR), vertelde TASS dat de slachtoffers leden aan “ernstige duizeligheid, misselijkheid en braken.”

In januari werden video’s geplaatst van Oekraïense troepen die drones uitrustten met chemische wapens die gebruikt zouden worden in Soledar.

In 1925, na het wijdverbreide gebruik van chemische middelen in WO I, voegde de Volkenbond het “Protocol voor het verbod op het gebruik in oorlog van verstikkende, giftige of andere gassen, en van bacteriologische oorlogsmethoden” toe aan de Conventie van Genève.

Volgens het Internationale Comité van het Rode Kruis:

De internationale gemeenschap verbood het gebruik van chemische en biologische wapens na de Eerste Wereldoorlog en versterkte het verbod in 1972 en 1993 door de ontwikkeling, productie, opslag en overdracht van deze wapens te verbieden. Door de huidige vooruitgang in de biowetenschappen en biotechnologie en door veranderingen in de veiligheidsomgeving is de bezorgdheid toegenomen dat de reeds lang bestaande beperkingen op het gebruik van chemische en biologische wapens genegeerd of uitgehold kunnen worden.

De Amerikaanse regering beschuldigde Syrië van het gebruik van chemische wapens, hoewel het “bewijs” daarvoor grondig is ontkracht (zelfs “Mad Dog” Mattis gaf toe dat de bewering onzin is).

De beschuldiging van chemische oorlogsvoering tegen Rusland wordt nu grotendeels doodgezwegen. Reuters beweert dat er geen bewijs is. Maar als er wel bewijs komt, zullen de oorlogsmedia van de Amerikaanse regering het afdoen als een Russisch “verzinsel” en “desinformatie”.

Als Oekraïne inderdaad de oorlog zou winnen, zoals de stenografische bedrijfsmedia beweren, zou het niet nodig zijn chemische wapens te gebruiken. Feit is dat Oekraïne aan het verliezen is.

Rusland heeft te maken met genocidale neonazi’s. Het is niet moeilijk te geloven dat ultranationalisten die Stepan Bandera aanbidden – een nazi-collaborateur die schuldig was aan de massamoord op Joden, Polen, Roma en politieke vijanden – tot dergelijk gedrag zouden overgaan.

Laten we de biolaboratoria in Oekraïne niet vergeten, waarvan Poynter beweert dat ze niet bestaan.

Poynter wordt gefinancierd door NED (gespecialiseerd in regimeverandering), de Bill & Melinda Gates Foundation, Soros’ Open Society Foundation, de Washington Post (Operation Mockingbird Central), het Charles Koch Institute (een zelfbenoemd “libertair” instituut, waarvan de oprichter banden heeft met de “defensie” industrie), en andere establishment en “deep state” stichtingen.

Uit het volgende document blijkt dat de “defensie-afdeling” betrokken was bij biologisch onderzoek in Oekraïne.

Het wordt misschien tijd dat Hunter Biden getuigt over zijn banden met de duistere zaken van “biologisch onderzoek” in Oekraïne.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

BREAKING NEWS: Video bewijst dat Oekraïne chemische wapens gebruikt tegen Russische troepenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMiddelen en motief: Hoe Amerika de Nord Stream-pijpleiding opblies
Volgend artikelOekraïens tegenoffensief in Ugledar eindigt in tragedie: Reden hun eigen mijnenveld in (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De filmpjes lieten al duidelijk zien, dat UAF-troepen, chemische bommen + quadcopters klaarmaakte en nu dus gebruikt.

  Of er verband is met de tientallen bio-labs, betaald en vermeld door het Pentagon, is onduidelijk.
  Ook verbanden met Hunter Biden, en bedrijf Metabiota, is onduidelijk.

 2. Ieder product moet worden getest op het wezen waarvoor het bestemd is. Er zijn dus al proefkonijnen/ mensen geweest, ook voor nieuwe soorten gifgas…

 3. Gisteren op ander kanaal ook gebruik van chemische bommen gezien door Oekraïners.

  De “untermenschen” we draaien dit om, die dit uitvoeren hebben een mentaliteit als bagger, is overal,
  NAZI verraad aan de -eigen autonome mens/soort de bagger moraal, gaan hand in hand, voorbeelden zie om je heen, in regeringen en bevolkingen.

   • die deelnamen aan de verspreiding in woord en daad, zegt dit ; zijn in staat om een chemische bom te gooien, voor geld (en veren) doet men alles 💰 blijkt.

   • Ik hoop dat hij geen steen krijgt. (Nu ja, misschien een paar op zijn hoofd dan)
    Opdat wij hem kunnen vergeten.
    Vierendelen zou het beste zijn.
    En die delen dan gescheiden op onbekende plek begraven.

 4. Toen de Rus in WW2 voor de grenzen van Duitsland stond wilde de legerleiding gifgas inzetten, Hitler, die de gevolgen van gifgas zelf ervaren had in WW1 verbood het gebruik ervan.
  Toen Heydrich in Praag werd vermoord door twee Tsechische verzetsstrijders was Hitler zo boss dat hij de dorp waaruit deze heren kwamen volledig liet afbreken…zelfs de funderingen werden verwijderd. Daar kwam letterlijk de onderste steen boven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in