WAARSCHUWING, SCHOKKENDE VIDEO HIERONDER. De Oekraïense strijdkrachten hebben een video uitgebracht waarin zij lachen over het gebruik van chemische wapens om Russische troepen te doden. De video, compleet met vrolijke, carnavaleske muziek, staat hieronder, schrijft Hal Turner.

De video, opgenomen vanaf de drone die het chemische wapen dropt, toont twee afzonderlijke patronen die worden gedropt op Russische troepen die dekking hebben gezocht in een kleine kreek of stroom.

De eerste patroon heeft een beperkt effect. De tweede patroon, met een blauwe eind-kap, is ronduit gruwelijk.

De soldaten krijgen krampen en stuiptrekkingen, met gebalde vuisten en zwaaiende benen.

Terwijl de chemicaliën hen verzadigen, kunnen de soldaten hun lichaamsbewegingen duidelijk niet controleren, en slagen ze er uiteindelijk niet in hun hoofd boven water te houden, vermoedelijk omdat ze neurologisch beschadigd zijn door de aanval, en hun hersenen niet in staat zijn hun hoofd uit het water te houden. Beide soldaten sterven binnen enkele minuten.

Het Protocol van Genève

Het Protocol van 1925 tot verbod van het gebruik van verstikkende, giftige of andere gassen, en van bacteriologische methoden van oorlogsvoering, algemeen bekend als het Protocol van Genève van 1925, verbiedt het gebruik van chemische en bacteriologische (biologische) wapens in de oorlog.

Uit deze video blijkt dat Oekraïne nu dergelijke verboden wapens gebruikt, en erover opschept door video’s met vrolijke muziek uit te brengen.

Dit is de meest weerzinwekkende vertoning van onmenselijke wreedheid die ik tot nu toe op de slagvelden van Oekraïne heb gezien.

WAARSCHUWING: Deze video is extreem schokkend.

Oekraïense militairen zijn trots op hun vuile bommen op Donbas frontlinies (Video’s)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Chemisch terrorisme door het regime in Kiev – Russische soldaten in Oekraïne in ziekenhuis opgenomen met ernstige chemische vergiftiging



Volg Frontnieuws op Telegram

  Orban: "Ik zie dat links aan de kant van de oorlog staat, omdat zij ons er in willen meeslepen"

Lees meer over:

Vorig artikelBiden’s Back To The Future Moment terwijl de media hun Oekraïne narratief herzien
Volgend artikelHet Covid-bedrog – De persoonlijke tol – Nooit vergeten, nooit vergeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Het is duidelijk dat de westerse “ wapentuig” sponsoren hiermee instemmen en hun levering niet stoppen. Rutte houdt zijn mond stijf dicht daar hij is ook maar een poppetje van de WEF met een groot ego is. Net zoals al die gasten. De verkiezingen zijn een goed moment om Rutte en consorten weg te stemmen!

  • dat zal nooit gebeuren, want de vraag die ik mij stel, wat Rutte echt verkozen ??, of hebben ze geknoeid met de stemmen waardoor Rutte naar voor kwam ???? want het WEF zijn een bende moordenaars ! !

   • Prrcies Patrick. De man achter de pc heeft de stemmingsuitslag in elkaar gefutseld….

    Dit is wereldwijd gebeurd en alle young world leaders zitten op gecorrumpeerde tronen….

    Dus de uitslagen van de volgende zgn verkiezingen staan nu al vast….

   • Rutte schijnt vorig jaar gezegd te hebben halverwege te zijn. Dan weet je genoeg. Denkt men nu echt, dat Schwab Young Global Leaders opleidt voor misschien maar de resterende duur van een kabinetsperiode? Nee, ik vermoed dat ze stiekem contracten tot 2030 hebben ondertekend. Rutte c.s. dient het WEF, niet de onderdanen. Daarom worden verkiezingen ook vervalst.

    • Juist Rafi, zo denk ik er ook over. Helaas lopen er nog velen rond die zich blij maken dat ze in Maart weer kunnen stemmen. Je kent hun leuze wel; stem ze weg, stem ze weg. Wat ze niet beseffen is dat Rutte en consorten niet weg te stemmen zijn. Kaag kopieerde de Amerikaanse verkiezingen naar hier en bijna de gehele tweede kamer liet haar gang gaan. De Democratie is gestorven en de WEF figuren hebben de dictatuur hier ingevoerd. Daarbij horen ook die wetten die ze aangenomen hebben zoals asielzoekers verplicht in huis nemen als het uit de hand loopt, de boeren en vissers opruimen en de klimaat-en stikstof idioterie. Gas gebruiken mag binnenkort ook niet meer. Ook die wet die steden vrijlaat hun burgers op te sluiten in hun wijk. Men wil ook het contante geld afschaffen en daarmede dwingende klimaatmaatregelen voor de burgers invoeren. Teveel vlees gekocht, je bankrekening word tijdelijk geblokkeerd. Kritiek op de overheid, bankrekening tijdelijk geblokkeerd en een zware boete.

  • Wij zijn nu ook moordenaars net hoe Hitler en de nazi wij zijn geen haar beter dan de Duitsers helaas, maar ik wil dat niet ik doe niet mee aan de wereld te vernietigen het zijn juist de elite en de rijken en niet vergeten de linkse partijen waar D66 en GroenLinks voorop bij lopen onze groen vrienden.

  • @WjmC

   Het klinkt zo populair, maar heb jij enig idee wat een ‘nuke’ voor schade uitricht en dat het desastreuze effect honderden kilometers ver nog bizar is (fall out / straling etc. )?

   Hoeveel onschuldige mensen, die echt niet om deze oorlog hebben gevraagd, wil jij opofferen?
   Wat maakt jou dan beter dan die nazi’s in Washington, Den Haag, Londen, Parijs, Berlijn, Davos, Kiev etc etc.?

   Dan ook maar een ‘nuke’ op Den Haag? Het is immers ‘onze oorlog’ , zei Rutte….

   Ik ben blij dat Putin zijn verstand gebruikt en weet wat een ‘nuke’ aanrichten zal, maar ook de verdere consequenties wereldwijd. Het zou imners zijn als rijpe appels, die stuk voor stuk van de boom vallen….

   Excuses voor mijn scherpe reactie, maar ik zie dergelijke opmerkingen te vaak verschijnen….

   • Natuurlijk. Dit wil niet zeggen dat ik blij met een nuke oorlog maar hij komt eraan. Maar heb jij enig idee welke schade USA en Europa door NATO aan heel de wereld toebrengt ? Dit moet gestopt worden. Eens en voor altijd dat deze korrupte vuilzakken nooit meer onschuldigen kunnen gaan vermoorden.
    Bij een all out nuke oorlog hoeven nederlanders geen nuke op den haag. Zelfs niet de fall out. De nucleaire winter doet ALLE nederlanders dan wel de das om, en heel het noordelijk halfrond gaat kouder worden dan Siberie. Idioten ginds bij jullie in Europa en Amerika die zo voor elensky aplaudiseren zouden beter de geschiedenis eens onder de loep nemen vanaf 1900 tot nu van heel Oost Europa.

    Putin lijkt een eerlijk en zelfs naieve man die geloofde in het westen. Als hij verliest houd niet alleen Rusland op te bestaan maar is de weg vrij voor een duivelse distopische wereld. De reden voor deze oorlog is nog steeds sinds Churchill het vernietigen van Rusland.

    Hierna komt China aan de beurt.

    En terwijl de Amerikanen jullie ekonomisch verkrachten buigen Europa zich toch voorover voor die voortzetting van het eeuwenoude perverse Romeinse rijk nu uit het verre westen.

    U hoeft me dus niet te vragen of ik weet wat een nuke aanricht en ook niet wat een nuke oorlog kan doen ik heb echt mijn huiswerk gemaakt. Spijtig hebben jullie ginds dat zelf niet gedaan en zijn op de kar gesprongen met de korrupten en onrechtvaardigen uit deze wereld. Wat er nu gebeurt is verachtelijk en vuil. Het zijn jullie die daarmee akkoord gaan.
    Een kleine elite van een paar milioenen zou namelijk niet kunnen doen wat ze doen tegen een kleine 8 miljard mensen op deze wereld. Als de bevolking van goede inborst zou zijn stonden ze op straat en hadden die korrupte politieke leiders al lang gegrepen. Kijk maar Duitsland. Hoeveel Duitsers zijn er tegen Habeck Sholtz en Baerbock ? Die beweerde ongeacht wat het volk wil toch het zwarte gat in Oekraine vol met wapens en geld te pompen.

    Besluit de nukes gaan eraan komen of ik of u nu dit willen of niet.

   • Oh ja ook nog vergeten de enigsten die tot nu nukes hebben gebruikt zijn ? Juist USA. En de enigsten die ongestraft chemische wapens mochten gebruiken ( red agent vietnam ) ? USA. En toch menen jullie dat USA jullie militair moeten beschermen tegen komunistische slechte soviets die niet bestaan. En by the way, amerika en europa is erger komunistisch en dictatoriaal dan Cuba. Als u het niet gelooft volg dan maar eens wat schwab en harari zeggen dan rijzen u de haren ten berge.

 2. Waarschijnlijk sarin. Een zenuwgas dat ter plekke word gemengd met de 2 granaten. 26x Dodelijker dan cyanide en een uitvinding van nazi Duitsland. Sinds 1997 verboden door de VN.

  • verboden door de vn voor gebruik door anderen ja, eigen gebruik is natuurlijk wel toegestaan, zie hier het voorbeeld. Maar de msm zal het natuurlijk weer 180 graden draaien zoals met alles. En de meute zal weer meebuigen en ja knikken, want putin is de agressor. NOT

 3. Het is te hopen dat de Russen korte metten maakt met de moordende Nazis. Het zou mij niet verbazen dat de chemische wapens afkomstig zijn uit de EU.

 4. Wederom een voorbeeld van de Nazivrienden van het Westen, de Russen zullen het wel weten en hebben gezien, ik ga dit filmpje niet bekijken, geen behoefte aan, net als andere vormen van martelingen, ik walg ervan.

 5. Weerzinwekkende sadistische acties van de Oekraïne nazi’s. De walgelijke ‘schadenfreude’ is ook typisch voor dit soort psychopatische criminelen.
  En de westerse regeringen geven deze idioten wapens..

  • Ja en ook nog van ons belasting geld ook VVD en de smerige linkse partijen maar de grootste moordenaars zitten toch bij het CDA en de CU D66 stem ze weg en laten wij ze vervolgen door een volks tribunaal en al hun bezittingen in beslag nemen.

 6. Begrijp nog steeds niet, waarom Rusland niet één grote bom gooit en de nazi’s opruimt. De brics+ landen weten nu toch wel hoe het spelletje door het Westen wordt gespeeld.

  • Ik denk dat de strategie van Rusland is om het westen eerst zijn wapenvoorraden op te laten sturen, door ze te laten denken dat ze winnen.
   Zodra de voorraden bijna op zijn en de productie om nieuwe te maken nog opgestart moet worden, wordt de genadeklap uitgedeeld. De blinde agressie van het westen is een slechte strategie.

   • Leo,
    Ik zou het zelf niet kunnen opbrengen maar ik denk dat je gelijk hebt, het geduld van de Russen is ongelooflijk, Putin heeft het al een tijdje geleden nog gezegd en in de msm lachte men erom, hij zei we zijn nog niet echt begonnen, dit is nog niks, ook al weet ik het niet, het is ook psyche wat de Russen gebruiken, ook dat is oorlog, minder praten maar tactisch en op de lange termijn denken doen zij heb ik ook het vermoeden, mijn hoop is daar ook op, despoot VS moet maar eens echt een halt toe geroepen worden en een ommekeer zowel economisch als militair, bijna iedereen zou er wel bij varen, I have a dream! Denk dat je gelijk hebt hoor!

 7. Dus tijd voor de Russen om zwaarder geschut in te zetten, net als de US tapijt bombardementen op de grootste steden van Oekraïne en op alle troepen langs de grens. Dat is mijn mening.

  • Rusland kijk de kat uit de boom en zal dan vervolgens Europa bevrijden van dat vuil tuig in Den Haag en Brussel, zet hem op Poetin.

 8. Tijd om verschroeiende aarde toe te passen op Kiev voor dit soort oorlogsmisdaden. Zal wel goedje zijn geleverd door Ollogren…Nederland leverde wel vaker chemische stoffen aan derde…..Die Wobke Hoekstra met zijn paardemuil mag wel opschieten met zijn tribunalen in Den Haag…Ze kunnen zo van het binnenhof door voor hun proces stelletje nazi-oorlogsmisdadigers regeert ons.

 9. …ik moest na het zien van de beelden onwillekeurig denken aan de 3e dinsdag van september. Voor mij staat vast dat wij als Nederlanders weer aan de kant van de misdadigers staan….en in vorm van regering en parlement zelfs zijn. Dit is de laatste horde die nodig was om te bewijzen dat afspraken maken met mensen zonder err of ruggengraat nutteloos is. Het betekend ook dat wij als eigen burgers niets hebben van rechtszekerheid, het is wat ons word toegeworpen….als slaaf, als onderdaan, als voorwerp.

  • Premier & vrijmetselaar dr. Willem Drees (1886 – 1988 en premier tussen 1948 en 1958) noemde de troonrede reeds in de jaren 50 malligheid.

 10. Ps…in Compeigne staat een rijtuig, het was daar dat de Fransen de Duitsers een totale overgave lieten tekenen. 22 jaar later mochten de Fransen daar hun capitulatie toegeven….ik ben benieuwd of het internationaal gerechtshof over enige jaren de EU leden en hun Oekrainse companen gaan berechten, voorgezeten door een Russische rechter….het zou zomaar kunnen.

 11. Een ding moet ik nageven: ze hebben wel lef om deze video publiekelijk te maken.Of zijn ze werkelijk zo dom en gehersenspoeld dat ze denken dat dit geen oorlogsmisdaad van het ergste soort is?
  Een ding is zeker, die moordenaars zullen de tribunalen niet halen, daar gaan de Russen wel voor zorgen.

  • Moordenaars krijgen hier politiek asiel: leden geheime dienst afghanistan die voor de Taliban vluchtten, bekend van martelen, asiel in Nederland, waar ze weer doorgingen, nu op werkgevers…IS beulen en hun hoeren: worden opgehaald, schadevergoeding wegens wachten om te worden opgehaald en dan huis en uitkering. Lijkt me dat er in het Nederlandse morele besef en ons sociale systeem bog wel ruimte is voor wat oorlogs misdadigers uit Oekraine….waar onze Nederlandse normen en waarden liggen is mij duister, ik hou het maar bij de mijne….

 12. …en nog een klein dingetje….al die proeflaboratoria buiten de USA, die testen hun zooi ook op levende mensen, vrijwel zeker onder dwang of stieken. Ik denk dat het AZOV stal complex smerigere praktijken heeft gehuisvest dan wat onze geest voor mogelijk houden kan. Iedere NATO militair moet en kan zich niet weghouden van een compleet beeld van wat er in Oekraine afspeelt, het is dus niet de vraag WAT iemand weet maar wat iemand WIL weten. En dat heeft alles te maken met mens willen zijn of blinde volgeling. Een mens vecht voor volk en famillie, de volgeling voor WEF en andere afkortingen…

 13. Nederland, ja hoe kan het ook anders gaat de oorlogsmisdaden van Rusland onderzoeken.
  Na het door en door corrupte ICC en het fake proces vol leugens over MH17 .

  We hebben veel gruweldaden van Oekraïners gezien die hun oorlogsmisdaden zelf filmde maar we hebben NOOIT één bewijs gezien dat Rusland zich schuldig maakte. Alleen roepen is geen enkel bewijs.

  De onderste steen boven zei Rutte. Wel die steen zit vol leugens en corruptie en Rutte is de grootste corrupte pedofiel leugenaar die ruim 2000 kinderen heeft doen verdwijnen.

  Deze zelfde zwijnen gaan nazi Oekraïne 2,5 miljard van ONS belastinggeld naar deze nazi sturen. Achterlijk Hoekstra zou graag Nederlanders naar het front sturen…. wanneer komen de tribunalen voor deze landverraders.

 14. “wanneer komen de tribunalen voor deze landverraders”
  Pas wanneer wij die tribunalen zelf oprichten. Want de instituten zijn niet meer te vertrouwen.

 15. En geloof maar dat Putin die beelden ook ziet. Althans hij weet precies wat zich in Ukrinazie al jaren afspeelt. Het lijkt er erg op dat ze hem gewoon het vuur aan de schenen blijven leggen om hem uit de tent te lokken zodat zij(Nato) een excuus hebben om Putin weg te vagen, of beter gezegd proberen weg te vagen nu Zelensky het vuile werk niet voor elkaar krijgt. Maar Putin blijft ondanks alles rustig. Hij laat zich niet voor het karretje spannen door egaal welke wereldleiders dan ook. Die man is gewoon in staat om erg veel te kunnen incasseren om zijn volk te beschermen. En daar zouden veel wereldleiders nog iets van kunnen leren.

  • Hij heeft discipline en is gmo en drugs vrij, sporter,schaker en strateeg. Bijna altijd vaste tijden slaap patroon dus zeer alert. Vertrouw Putin meer als dat hele pedofiele smeerpijperij kabinet en de Europese Uni(sex)

 16. Goed gezien curiousmarco, putin, wat heeft die man een taai geduld met het verderfelijke westen, niet te bevatten gewoon, respect, maar het geduld kan niet eindeloos zijn

 17. En “wij” onze boeren het land maar uit proberen te jagen, omdat ze in dit kleine pokkelandje zogenaamd teveel stikstof uitsoten. Daar wordt het land vergiftigd met chemische rotzooi en maken de vroegere broeders elkaar hartstikke dood. Wat een idiote rotwereld is dit toch. De gewone burgers zitten helemaal niet op die verrotte spelletjes van de wereldleiders te wachten!

 18. @Rini. Uh… nee. Volgens het oorlogsrecht, als je dat nog recht kan noemen, is gebruik van dit soort middelen niet toegestaan. Dus niet normaal.
  En ja, elkaar willens en wetens afmaken zou onder moord kunnen worden gezien als dat is wat je bedoeld.
  Dit neemt niet weg dat wat je ziet niet verachtelijk en laf is. Dat was in mijn diensttijd al zo. Die soldaten hebben geen enkele kans op overleven zonder nbc kleding (als je weet wat dat is). Dus niet normaal.
  Dus even jezelf goed laten informeren voordat je dit soort opmerkingen maakt.

 19. En wat doe je dan als NAZI regering op het grondgebied der bezette Nederlanden? Je nodigt de leider van deze viezeriken uit op de jaarlijkse dodenherdenking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in