Een van de kernbommen uit het Amerikaanse arsenaal op een luchtmachtbasis in Nederland is waarschijnlijk beschadigd geraakt bij een recent ongeluk. Dat meldt de Britse krant The Guardian op basis van een op 3 april gepubliceerd rapport, bericht Reporter.

De Federation of American Scientists (FAS) heeft foto’s verkregen van een B61-bom die wordt onderzocht door Amerikaans militair personeel, waaronder twee van de explosievenopruimingsdienst en een burger. Er wordt aangegeven dat de bom een verdraaid achterdeel heeft als gevolg van een sterke inslag en verstoken is van een van de staarten. Het gat in het projectiel is afgedekt met roze plakband.

Met behulp van geolocatie kon worden vastgesteld dat de B61 nucleaire zwaartekrachtbom zich bevindt op de basis in Volkel in Nederland – een van de zes dergelijke faciliteiten in vijf Europese landen, waar zich 100 van dergelijke kernbommen bevinden.

In het rapport van de Federatie staat dat de foto’s deel uitmaakte van een presentatie van voor studenten van het Los Alamos National Laboratory in New Mexico die de mogelijkheden van dergelijke wapens bestuderen.

Eerder meldde de FAS dat de ontwikkeling van de nieuwe geleide kernbom B61-12 in de Verenigde Staten is voltooid, en dat de productie ervan op volle schaal binnenkort zal beginnen. Er zullen in totaal 480 van dergelijke bommen worden gemaakt, die de B61 kunnen vervangen.


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De situatie in Oekraïne is een historische gebeurtenis van immense omvangVolg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïne en Rusland zijn het eens - Rusland vecht tegen de NAVO

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin dreigt de wereldheerschappij van de VS te “elimineren” – beschuldigt de VS en hun bondgenoten ervan een nieuw type “hybride oorlog” te ontketenen
Volgend artikelMoet er amnestie worden verleend aan degenen die akkoord gingen met verplichte vaccins?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ik zie niet in wat die kernbommen in Nederland doen, stuur die kerntroep terug naar het land van herkomst. Waarom zou Nederland met die bommen enig risico lopen, voor “onze oorlog” met Oekraïne soms? Laat Brussel en Biden zelf hun narigheid uitspoken.

  • Nederland is geen Nederland. Wij zijn een corporatie van de corporatie Washington DC. Wij bepalen niet wat er in ons land gebeurt. Mark ‘satan’ Rutte krijgt gewoon orders van Washington DC of rechtstreeks uit Groot Brittannië (eigenaar van Washington DC).

   Maargoed… wij hebben dus 100 van die bommen hier liggen. Hahaha… genoeg dus om de hele planeet uit te roeien. Komt er hier een false flag aanval? Wordt NL (ICC) van de kaart geveegd om Rusland te framen als agressor?

   Wat.Een.Film…

   • @ Naam:* april 4, 2023 at 17:05,
    Zo was het tot aan 2015, toen is het faillissement aangevraagd voor Washington DC coöperatie. Dat faillissement was in december 2020 compleet afgehandeld. Dus waar is president Joe Biden nu eigenlijk president van, als de coöperatie niet meer bestaat.

    Want dan vervalt Amerika automatisch weer naar zijn vorige bestaan en dat was de federatie van de republiek van Amerika waar D.Trump nu de 19e president van is.

    Daar Washington DC niet de coöperatie was, waar de coöperatie Staat der Nederlanden onder viel, maar exact andersom. Dat verklaard ook van waarom de coöperatie Staat der Nederlanden met elke NAVO missie mee deed samen met de Engelse en de Amerikanen in de wereld.

    Daar de coöperatie Staat der Nederlanden als ware een tweelingbroertje in de vorm van City of Londen is. Daar de Rothschild bank, die tevens de BIS bank in Zwitserland met al zijn centrale banken over de wereld nog steeds heerst, heeft 49% aandeel van de coöperatie van de Staat der Nederlanden in handen sinds 1930. Dat verklaard van waarom Wilhelmina tijdens de 2e WW naar Engeland vluchten en niet naar een ander deel van het Rijk.

    Zo zijn de monarchen van zowel Engeland als Nederland van de zelfde stamvader. Die samen constant optrekken en zo de EU min of meer dicteren achter de schermen. Ik vond het al zo dubieus gaan met Frans Timmermans op die hoge positie te plaatsen, vanwege zijn toneelopvoering bij het neerhalen van de MH17 in Oekraïne. Zo ook van waarom Maxima, Rutte en Kaag van de Staat der Nederlanden samen met Klaus Schwab met zijn vrouw en nog enkele andere afgebeeld zijn op die bekende foto. Maar er zijn veel meer dingen waar de coöperatie Staat der Nederlanden een dikke vinger in de pap heeft, zonder dat het publiekelijk bekent is en dat Rutte veel meer macht heeft, dan we alle denken.

    De coöperatie The State of the Nederlands (waar het koningshuis met Alex de CEO van was), die gevestigd was in Washington DC coöperatie, waar ook alle provinciën, alle gemeentes en alle andere overheidsinstanties onder vielen inclusief alle natuurlijke personen die als aliens te boek daar stonden, zijn met de faillissement in andere handen gekomen. Het zou zomaar mogelijk zijn, dat toen de WEF via de Rothschilds het in handen heeft gekregen. Zodat het plan er kwam om ons land om te bouwen naar een mega smart city. Waar Rutte de CEO van de coöperatie Staat der Nederlanden nu onder leiding van de WEF en financieel gesteund door de Rothschildsbank van City of Londen. Waar Bill Gates en George Sorros de loopjongens van zijn.

    Met de uitrol van de gif vaccins om zo van iedere overledenen zijn eigendommen te kunnen inpikken en ruimte vrij te maken om de massa nieuwe inwoners voor die mega smart city te kunnen verwelkomen. Wat de asielzoekers nog niet door hebben is, dat zij de nieuwe smartslaven zullen worden in die mega smart city.

 2. Waarom zou je Überhaupt bommen van een ander willen hebben, waar je ook nog eens geen zeggenschap over hebt en ook nog eens het risico loopt als potentieel doelwit te worden gezien door de tegenstander. Daarnaast word ons weer een oor aangenaaid met een dom verhaaltje dat het allemaal wel meevalt met zo’n deuk in een kernbom, alsof het een pakje boter is. Send the Yankee Bombs Home !

  • Die zogenaamde amerikaanse bescherming
   draait er dus op uit dat de amerikanen ons nu
   hebben gegijzelt met hun kapotte kern wapen.
   Briljante strategen hebben wij toch …

   Tegelijk heeft nl braaf het non-proliferatie
   verdrag getekent maar mogen usa hier een
   hele zooi van die bommen stallen.
   Kortom verdrag is van nul en geenerlei waarde.
   Puur pr sprookje voor het volk

   Rotterdam is verantwoordelijk voor 40 procent
   van de totale europese brandstof invoer, dus in
   oorlog krijgen wij absoluut klappen.

 3. Er ligt genoeg om NL (inderdaad van de staat DC) en zijn buurtjes onwoonbaar te maken en te houden for years to come.

  In 2016 kwam dat uit toch? De “vergeten” nukes….oops.

  Slaap lekker Nederland

  • Bosnie is ook goeddeels onbewoonbaar geworden
   door het giftige afval van de verarmd uranium granaten
   die daar verschoten zijn.
   Een 25 a 30 procent van de bevolking is al vertrokken.
   Prachtig land. maar zeer giftig, en schoonmaken /
   opruimen is onbegonnen werk door stijle heuvels en erosie

 4. Terug met die rotzooi naar usa. Wat moet NL met die troep.
  NL, net als de rest van de EU , het schoothondje van usa. In plaats van te zorgen voor een eigen Europees beleid, voeren onze ???? Lijers de bevelen van usa en natuurlijk Schwabber uit.
  Dat gaat nooit goed komen.

 5. Satanisme.
  Roots liggen in de EU en UK .
  mensen in USA zijn ook niet gelukkig met de situatie.

  1e en 2e kamer zit vast al in hun ondergrondse holen/ gangen.
  Eigenaardig volk, mogelijk liggen hun roots daar.
  Ze willen anderen, natuurlijk wie anders, trakteren op bommen.
  Een ‘normaal’ mens heeft koffie/ thee in huis, zij niet.
  ‘ het ligt altijd aan de ander’ Projectie.

  • Over 200 jaar, komt er één vertellen tegen de 🇳🇱 , dat ZIJ het volk verantwoordelijk is voor de bom die is gevallen elders in het jaar 2023.

   Lijkt , situatie waarin wij duizenden jaren vast zitten.
   misleiding, corruptie, roof, illusie, oorlog, kolonialisme, slavernij, uitbuiting.
   Verkocht als…. We doen het voor de ander 🧐

  • Suzanne Moore, feministisch columniste voor The Guardian, werd wakker toen ze schreef dat ze weer naar de universiteit was gegaan en had ontdekt wat de kosten daarvan zijn voor de normale Brit in zijn studiekooitje terwijl luxe buitenlandse studenten van school werden opgehaald door hun chauffeur. Niet veel later vertrok ze bij the Guardian. Haar vertrek was gebaseerd op de aantijging van ‘transfobie’. Ze werd uitgenodigd voor lunch door de hoofdredactrice en schreef dat ze geen vegetarische burger wil. Ze vertrok naar de Telegraph omdat ze zich betutteld voelde als een klein kind. Ze wilden liever niet eens dat ze over politiek schreef, maar lifestyle. Schijnbaar pasten ze zich ook te veel aan de prioriteiten van de Amerikanen aan.

 6. Wtf, wie heeft er met zijn klauwen aan die bom gezeten? Hoe kan die nou kapot zijn? “Made in America” is ook niet meer wat het geweest is.
  En dan een roze pleister? Roze? Is die woke massapsychose hier ook al doorgedrongen? Heb Billyboy G.daar geen vaccins tegen? Tegen besmettelijk woke-isme?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in