Langzaam maar zeker ontruimen de Russen de Oekraïense loopgraven in Ugledar. In de eerste video valt een drone van de Russische Mariniersbrigade Oekraïense soldaten in de loopgraven aan.

In de tweede video probeerden de Oekraïners terug te vechten met tanks en infanterievoertuigen.

Hun aanval werd afgeslagen en toen ze zich terugtrokken, stuitten de IFV en de tank op hun eigen mijnen.

Eerder bevestigde Jan Gagin, plaatsvervangend adviseur van Donetsk, dat de Oekraïense strijdkrachten een deel van hun troepen hadden verplaatst van Bakhmut naar Ugledar.

“De basis van de resterende groepen in noordelijke richting zijn de territoriale verdedigingsbataljons, waarvan sommige zich hebben teruggetrokken in de richting van Ugledar, in een poging om tenminste iets vast te houden,” zei Gagin.

De adviseur van Pusilin merkte op dat de overgedragen eenheden van de Oekraïense strijdkrachten bij Ugledar het zullen moeten opnemen tegen Russische mariniers en strijders van de operationele formatie Kaskad.

Bekijk de twee video’s

Russische artillerie in Ugledar


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat zou een Russische nederlaag betekenen voor de bevolking van het Westen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Oekraïense TV roept op tot genocide op Russische kinderen - Citeert top nazi Eichmann
Vorig artikelWWI Revisie: Heeft Oekraïne chemische wapens gebruikt tegen Russische troepen?
Volgend artikelWachten op Biden’s definitie van overwinning in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik kwam berichten tegen dat Rusland haar nucleaire schuilkelders voor de bevolking moderniseert, er kunnen miljoenen russische burgers in. Hebben we in Nederland deze voorzieningen?
  Ik denk dat we deze binnen drie jaar nodig gaan hebben.

  • Er zijn bunkers voor de elite en overheid maar niet voor de burger. Verwacht niet deze voor de burger tot nu toe de VVD heeft de burger vergiftig met PFA’S, mest, eieren gift, gas van Groningen met kwik, niet belangrijker.

  • Dat doet Rusland al minimaal 10 jaar, moderniseren en oude voorraden vernieuwen.
   Er zijn de afgelopen 2 jaar diverse owfeningen in Rusland geweest, waarbij enorme aantallen burgers de schuilkelders ingingen. Bij de grootste oefening zelfs meer dan een miljoen burgers die binnen 30 minuten in de schuilkelders zaten.
   In hetcwesten, inclusief hier in de VS geen oefeningen en geen kelders.

   • Idd Rusland zou gerust een first strike kunnen doen terwijl de helft van de bevolking de schuilkelders ingaat

    Onze politici zijn gek

    • Rusland heeft via het Baikal meer ook voldoende zoet water voor haar slechts 150 miljoen inwoners. Het gaat om meerdere triljarden liters water.. de straling van een enkele atoombom zal zo verdund worden

  • In Amersfoort, in het viaduct Amsterdamseweg, is er een; maar alleen voor B&W
   In Birkhoven is een commando bunker van de moffen.

   Ik heb ooit een klus gedaan in de bunker van het KNMI, 60 meter diep….

   Er zijn maar een paar bunkers in NL….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in