jensenartofficial / Pixabay

De hoofdkwestie in 2024 blijft hetzelfde fundamentele probleem als voorheen: de confrontatie tussen twee golven – de afnemende golf van een unipolaire wereldorde met Amerikaanse hegemonie en het collectieve Westen, en de opkomende golf van een multipolaire wereld, belichaamd door BRICS-10, schrijft Alexander Dugin.

Dit probleem ontstond niet nu, maar toen het Westen, dat op een historisch moment de schijn van alleenheerschappij over de planeet had gekregen (na de ineenstorting van de USSR), niet in staat bleek zijn leiderschap in de praktijk te brengen, begonnen nieuwe soevereine polen zich te doen gelden – Rusland en China. Andere polen zijn in aantocht – India, de Islamitische samenleving, Afrika en Latijns-Amerika. In totaal zeven machtscentra, inclusief het Westen. Zes van hen hebben zich verenigd in BRICS en beginnen een multipolaire orde op te bouwen.

Het Westen blijft vasthouden aan zijn hegemonie en valt de gevaarlijkste tegenstanders van zijn overheersing aan – Rusland, China en de islamitische wereld. Dit is niet vandaag begonnen, maar helemaal aan het begin van de jaren 2000. Maar het huidige contrast van de politieke wereldkaart werd uiteindelijk verworven in de afgelopen jaren – vooral na het begin van de Speciale Militaire Operatie in Oekraïne. De operatie werd de eerste hete oorlog van de multipolaire wereld tegen de unipolaire. Tot die tijd – vooral tijdens de eerste termijn van president Trump en door de opkomst van het populisme in Europa – leek het erop dat een directe botsing kon worden vermeden, dat het Westen de multipolariteit vreedzaam zou accepteren en zou proberen te vechten voor een waardige plaats in de postglobalistische wereldorde. Dit is wat Trump bedoelde met zijn oproep om het globalistische moeras in de VS zelf droog te leggen. Maar tot nu toe is het moeras erin geslaagd om Trump zelf leeg te zuigen en om, tijdens de meest moerassige regering onder president Biden, een bloedig conflict in Oekraïne te ontketenen, waarbij alle krachten van het collectieve Westen tegen Rusland werden gegooid, de belangrijkste pool van de multipolaire wereld.

  Russische Lancet-drones elimineren meer houwitsers van Kievse troepen (Video's)

Het belangrijkste resultaat van 2023 was de verstoring door Rusland van het Oekraïense tegenoffensief, dat voor de globalisten een beslissend moment in het conflict was. Ze gaven Oekraïne uitgebreide hulp, waaronder uitgebreide bewapening, aanzienlijke financiële steun en aanzienlijke politieke, informatieve en diplomatieke middelen. Toen Rusland deze inspanningen echter met succes weerstond en zich begon voor te bereiden op zijn eigen offensief, werd het duidelijk dat de uitgebreide steun aan het regime in Kiev uiteindelijk zinloos was. Maar zolang de globalisten in de VS aan de macht zijn, zijn ze van plan de oorlog voort te zetten. En blijkbaar niet alleen tot de laatste Oekraïner, maar ook tot de laatste globalist.

Eind 2023 opende zich echter een tweede front in de oorlog tussen de unipolaire en multipolaire werelden. Deze keer begon de voorhoede van het Westen in het Midden-Oosten, de staat Israël, als reactie op de invasie van Hamas, een systematische genocide op de bevolking van Gaza, waarbij ze zich niets aantrok van wat dan ook. De VS en het collectieve Westen steunden de acties van Tel Aviv volledig en trokken zo een nieuwe breuklijn – het Westen tegen de islamitische samenleving.

Amerikaanse neoconservatieven waren al in deze cyclus gestapt in het begin van de jaren 2000, wat resulteerde in de invasie van Afghanistan en Irak, en vervolgens in het steunen van radicale islamisten in Libië, Syrië, enzovoort. Nu staat het Westen opnieuw tegenover de islamitische wereld, geleid door de Palestijnen, de Jemenitische Houthi’s, de Libanese Hezbollah en ook Iran.

Bovendien is in West-Afrika, een ander platform voor de antikoloniale strijd tegen unipolariteit en voor multipolariteit, een alliantie van de meest vastberaden landen ontstaan – Mali, Burkina Faso, de Centraal-Afrikaanse Republiek, Gabon en Niger, waar een reeks antiglobalistische staatsgrepen heeft plaatsgevonden. Dus ook hier is een nieuw front ontstaan.

Uiteindelijk raakte Venezuela, geleid door Nicolas Maduro – die de VS probeerden te vervangen door hun marionet Guaido, een poging die compleet mislukte – verwikkeld in een territoriaal geschil over de betwiste Guyana-Essequibo regio met Brits Guyana, dat wordt gezien als een pro-Atlantische marionettenstaat. En de president van Argentinië, Javier Milei, hoewel hij weigerde in BRICS te integreren, riep Engeland op om de kwestie van de Malvinas (Falklands) te heroverwegen. Er tekent zich dus een nieuw front van strijd af in Latijns-Amerika.

  Duitse minister van Buitenlandse Zaken heeft zojuist hardop Rusland de oorlog verklaard

Zo naderden we het nieuwe jaar, 2024. En hier zetten alle trends zich in versneld tempo voort. De spanning voor de VS in het Midden-Oosten neemt met de dag toe. De oorlog in Oekraïne zal ongetwijfeld doorgaan en nu ligt het initiatief aan de kant van Rusland.

Ook kun je een verscherping verwachten van het conflict rond Taiwan, waar de VS de anti-Chinese kandidaat Lai Qingde heeft doorgedrukt in de verkiezingen, verdere escalatie in het Midden-Oosten, voortzetting van antikoloniale revoluties in Afrika en escalatie naar een hete fase van tegenstellingen in Latijns-Amerika.

In het Westen zelf verhevigt de crisis zich in versneld tempo. In de VS zijn er dit jaar verkiezingen, waarbij de globalisten het zullen moeten opnemen tegen een sterke golf van Republikeinen.

De Europese Unie is in verval en er komt opnieuw een anti-elitaire, anti-liberale golf van populisten op – van links en rechts. Er zijn linkse populisten, zoals Sahra Wagenknecht en haar nieuwe partij. Rode Sahra’ wordt een symbool van antiliberaal links Europa.

Zulke linkse partijen zijn in de eerste plaats vijanden van het mondiale kapitaal – in tegenstelling tot pseudo-linkse partijen, die volledig zijn opgekocht door Soros, die vooral voorstander zijn van LGBT, Oekraïens nazisme, de genocide in Gaza en ongecontroleerde migratie, en ook wanhopig strijden tegen de Russische invloed, Poetin, en Rusland als geheel.

Er is ook een rechtse component – aanzienlijk gehavend, maar in veel Europese landen de tweede belangrijkste politieke kracht. Bijvoorbeeld Marine Le Pen in Frankrijk. In Duitsland wint de Alternative für Deutschland (AfD) aan kracht. In Italië is de rechtse helft van de samenleving niet verdwenen, ondanks de liberale zwakte van premier Giorgia Meloni. Het hele rechtse populisme blijft zoals het was.

  Wat voor soort Westerse mensen wapperen met een Oekraïense vlag?

Maar er is het globalistische Westen, dat zich probeert voor te doen als het hele ‘Westen’, en er zijn rechtse en linkse antiglobalisten, evenals een enorme laag westerse gewone mensen, die de ‘zwijgende meerderheid’ vormen. Dit is het belangrijkste: de gewone Europeaan begrijpt over het algemeen niets van politiek. Gewone Europeanen en Amerikanen kunnen de eisen om van geslacht te veranderen, hun zoontjes onder dwang te castreren, met geiten te trouwen, nog meer migranten binnen te halen en te voeden, kakkerlakken te eten, ’s nachts gebeden voor te lezen aan Greta Thunberg en de Russen te vervloeken gewoon niet bijbenen. De Westerse gewone man, de kleine bourgeois, is de belangrijkste steunpilaar van de multipolaire wereld. Hij is de kern van het echte Westen, niet de sinistere parodie waarin het is veranderd door de globalistische liberale elites.

Het is heel goed mogelijk dat in 2024 al deze breuklijnen – oorlogen en revoluties, conflicten en opstanden, golven van terroristische aanvallen en nieuwe gebieden van genocide – zullen escaleren tot iets massaals. De afnemende golf van de unipolaire wereld maakt nu al plaats voor de opkomende multipolaire. En dit is onvermijdelijk.

De draak van het globalisme is dodelijk gewond. Maar het is bekend hoe gevaarlijk de kwelling van een gewonde draak is. De mondiale elite van het Westen is krankzinnig. Er zijn veel redenen om aan te nemen dat er in 2024 iets verschrikkelijks zal gebeuren. We zijn op armlengte afstand van een wereldoorlog. Op alle fronten. Als die niet vermeden kan worden, zit er niets anders op dan hem te winnen.

We moeten de draak verslaan om de mensheid te bevrijden van zijn boosaardige betoveringen, en zelfs het Westen zelf, dat zijn eerste slachtoffer is.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Alexander Dugin: Het Westen heeft de islam tot zijn vijand gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropees Parlement stemt voor geheimhouden Pfizer-contracten
Volgend artikelKijk: De meest belachelijke 75 seconden bullsh*t uit Davos tot nu toe over ‘ecocide’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Tuig regeert de wereld . En datzelfde westerse tuig denkt nog steeds dat zij de overheersing van de wereld in hun handen hebben. Binnenvallen, leegplunderen en in chaos achterlaten, dat was en is nog steeds het doel van het tuig. Ze kunnen en willen de veranderingen in de wereld, die een reactie zijn op hun eigen miserabele gebeuren, niet zien. De kat in het nauw zal rare sprongen maken, daar ben ik zeker van.
  Arm volk, dat ook onder diezelfde in en in verrotte duim gehouden wordt en nog meer vrijheid moet inleveren. Denk aan de cbdc, de weer komende prikgenocide, de verarming, de vrijheid die verdwijnt, de krankzinnige agenda 2”30, de 15 minuten steden. You Will OWN nothing and you Will be happy?????. Nee dus.
  Tuig regeert de wereld!

 2. Ja, dat wordt geen makkie. Al die primitieve landen hebben nu bijna allemaal langeafstandswapens en drones. Het lijkt me beter weer eens wat meer aan diplomatie te doen. Dat schijnt bij vele opperheren uit de vocabulaire verdwenen te zijn.

 3. Je kunt er bang van worden of hoop uithalen, meer smaken zijn er niet denk ik omdat een gedeelte van de macht bestaat uit vermoedelijk gestoorden, de macht afstaan daar willen zij niet van horen, we zullen zien, een leuke komedie is het allemaal niet natuurlijk, drink ik nog effe van mijn bakkie, fijn weekeinde reaguurders alvast!!!

  • flardinga een goed weekend en pluk den dag.
   Wij kunnen hier helemaal niets aan veranderen, nada, noppes…..of toch wel!!
   We moeten flink gaan demonstreren in den Haag met borden en scherpe teksten erop.
   Dat zal ze leren!!
   Ach, laat maar,de meeste mensen willen niet demonstreren.

   • Dan speel je hun spel mee Ruud. Dan kan je beter pamfletten/flyers door brievenbussen gaan doen. Demonstreren geeft de overheid de macht om regels en wetten te maken (want crisis) en hun vechthonden los te laten.

    Staken en boycots… daar raak je ze mee. Als miljoenen mensen alles weigeren, valt alles stil. Dat kunnen ze maar heel kort aan. En ze hebben er geen enkele controle over, want staken en boycotten los je niet op met knokploegen. Wake up Ruud… het is goed dat je actie wil, maar ga slimmer actie voeren.

 4. Een mooi stuk van Dugin,
  Het is afwachten wat er komen gaat en hoelang het gaat duren.
  Het is ook afwachten wie het gaat redden.
  Voor velen die de prikken hebben gekregen zal het einde verhaal zijn omdat ze weinig weerstand en immuniteit meer hebben en eventuele ontberingen niet kunnen trekken.

  Voor veel anderen zal de schok dusdanig groot zijn dat ze in paniek gevangen zullen zitten, met alle gevolgen van dien.
  De, wellicht 20% die zien hoe de hazen gaan lopen zijn niet in staat om de andere 80% op de been te houden, hoe graag sommigen dat zouden willen.

  Er komt echter een tijd aan waarbij we elkaar zoveel mogelijk zouden kunnen steunen of helpen.
  Die 20% krijgen straks moeilijke keuzes te maken wie ze kunnen/willen ondersteunen en wie het zelf moet uitzoeken.

  We moeten straks, ieder voor zich, de weg vinden tussen mededogen, rechtvaardigheid, cohesie en betrokkenheid met anderen.

  Het is voor menigeen moeilijk om nu reeds te zeggen wat ze gaan doen zodra er een moeder met een baby op haar arm aan de deur staat, waarvan haar man altijd zijn neus ophaalde omdat hij in een grotere auto rond kon rijden en jou neerbuigend behandelde, en ze vraagt om eten.
  Of die demente bejaarde die het spoor bijster is en wat kleren vraagt i.v.m. de kou.

  wat doe je als 80% in jouw straat aan de deur komt om eten te vragen?

  Het zijn zaken die wij ons moeten realiseren dat ze kunnen gebeuren.
  Ik ben geen doemdenker, eerder een realist.
  Denk na over de vraag: ” wat als “

  • Eens… when in peace, prepare for war. Maak jezelf fysiek en spiritueel op orde. Stress is een keuze als je de ‘full armour of Love’ draagt.

   Ik heb al jaren een poster in mn keukenraam hangen om mensen predictief te programmeren.

   Een afbeelding van een grote vis die achter kleine vissen aan zit. En daaronder een afbeelding van kleine vissen die samen een grote vis hebben gevormd en nu achter de grote vis aanzitten. Met de tekst;

   Don’t panic, organise.

   • Mensen gaan zich echt niet organiseren .
    Ze zien het gevaar niet en de groep die het wel ziet is te klein.
    Daarbij grote kans op het ondenkbare.
    Een hele grote kans, zeer waarschijnlijk zelfs.
    Ze zijn tenslotte niet voor niets gemaakt.
    Komen ze toch nog van pas.

 5. ik zie het zomaar gebeuren dat er een A-bom gegooid gaat worden. ergens, door iemand.
  op gaza, of jemen, of oekraïne, of davos, of wit-rusland, of… gewoon op ons allemaal

 6. ja het zal allemaal wel…
  En vooral niets over mensenrechten en eigen beschikking lullen, accepteren dat er WEER een hele grote organisatie boven aan de piramide staat die de wereld zodanig gaat veranderen dat mensen weer beginnen te geloven dat er een bestaansrecht is zonder elitair adder gebroed die achteraf al die jaren gewoon onder en boven de wet geleefd hebben en nog leven..
  Fuck them all, ook BRICS!!
  De mensen MOETEN het zelf weer gaan doen,
  kinderen opvoeden, scholen en begeleiden,en regionaal in samenwerking zelf weer op zich nemen met de rest die door het huidige gespuis al eeuwen lang het leven moeilijk gemaakt word.
  Er is een kant van de mensheid dat misbruikt word met het quotum zodat zij vergeten waarvoor ze in werkelijkheid voor op de wereld gezet zijn..
  Hun familie bijstaan, en ophouden een zogenaamde carriere te volgen die grotendeels alleen bestaat vanwege de sex die op het werk achter de deuren word gedaan.
  Want hoe ongelofelijk hypocriet ben je, als je je met je kut op kunt werken, en met simpele opdrachten de rest van de mensheid trapt en schoffeert.
  Regeltjes uitvoert zonder enig nadenken wat werkelijke regelgeving is en wat voor gevolgen die hebben voor de rest van de mensheid.
  Ik heb nog nooit zulke achterlijke schepsels meegemaakt.
  Die ene procent vergalt het voor ieder die graag gewoon willen leven, en mensen die verrekken om aan deze karaktermoord mee te werken worden stuk voor stuk het bestaansrecht afgepakt.
  Ergens open over discuseren mag niet, want oe…. je moet je bek houden en WERKEN!!
  En “wij” lossen het wel voor je op, niet vertellende dat je huis en haard op moet geven voor die fucking onzin.
  Als je dan instanties gaat wijzen op de rechten die je hebt, wordt je uit de samenleving verbannen, uitgesloten en genegeerd(welkom middeleeuwen).., zelfs die die al hun hele leven voor dit systeem braaf alles afgedragen hebben voor een mooi land waar alles goed geregeld is..
  Op deze basis is de nederlander accoord gegaan met het betalen van een beetje belasting,maarrrr nu moeten we al jaren de mensen de useless schaapachtige
  idioten bekostigen die nu zorgen voor 2 spalt omdat zij het nog goed hebben, ondanks velen door hun collega’s en systemen tegen de muur gedrukt worden.
  Het is allang zinloos geworden, met 150 verraders in de kamer, want alles betrekken in de randstad houd niets meer in dat velen de mogelijkheid niet hebben om daar bij te zijn, en na 4 van dit ellendige jaren de mensen met hun zogenaamde hoge opleiding nooit met geen 1 oplossing komen, zegt na deze tijd genoeg dat zij dat niet ook willen..
  Een kind kan al zien dat er wat mis is, en een volwassene heeft kennelijk zelf niet meer het inzicht en het vermogen om een probleem uit de wereld te helpen, en verwacht dat een ander het gaat oplossen
  Meelullen en orakel voor deze bende van nijvel dienen voor een broodje is en blift nog steeds verraad..
  Nee, dit systeem is naar de klote, en ieder die hier nog aan meewerkt mag van mij wel in een concentratie kamp eindigen, omdat ze gewoon verrekken om de verantwoording te nemen voor hun eigen acties..
  Dus ja, laat die oorlog maar komen, scheelt een hoop schapen, en de rest die wakker word en dat zijn er heel wat gaan lijnrecht tegenover de fucking elitaire useless eaters staan.
  Helaas hebben we hier in korea aan de noordzee velen die denken dat ze wel goed zitten en niets hoeven te doen, wacht maar af…
  In deze dystopische wereld is iedereen het haasje, het hypocriete eraan is, dat je nu met al die getattooeerde nummers, incl bsn, elk moment de knop omgedraaid kan worden tegen mensen die alleen vrij willen leven ZONDER deze fucking landverraders daar enig invloed op te kunnen hebben, ik kan nog wel even doorgaan…
  Maar denk wel dat mijn reactie weer gecensureerd word, alleen al omdat ik de wereld en de personen in de spiegel laat kijken.
  Want ieder die hierin blijft meedoen maakt zich schuldig aan moord,uitsluiting etc etc…
  Mede mogelijk gemaakt door de schapen en meelopers van nederland.
  Dank u wel voor deze kut wereld.

  • @Frits…
   ‘Maar denk wel dat mijn reactie weer gecensureerd word, alleen al omdat ik de wereld en de personen in de spiegel laat kijken.’

   No worries. Je reactie is begrijpelijk en we kunnen allemaal zo’n ‘rant’ houden. En als je doorkrijgt hoe enorm diep alles in onze levens is vervlochten word je nogal kwaad. Ik reageer op je om je te laten weten dat je er echt niet alleen voor staat. De wakkeren beseffen dat we voor 99% in een matrix leven, de volgende stap is ons bewustzijn helemaal uitschakelen en weer op 1% in een nieuwe matrix te beginnen. Ze manipuleren ons dna en maken ons nog dommer en slaafser. Ze doen dit al heel lang.

   Op schapen niveau is er alleen maar een gevoel dat alles klopt of dat er iets niet klopt. Dat kan je ze niet kwalijk nemen, ze zitten namelijk volledig aangesloten op de matrix. Kijk die film. De mensen in de matrix vechten/winnen de oorlog niet. Het is een zware klus, maar de wakkeren zijn de toekomst… de slapers zullen volgen of verliezen. Houd moed in je wakkere medemens, wij zijn het (digitale) verzet. Zorg voor jezelf zodat je medestanders op je kunnen bouwen als het nodig is.

  • Hoi Frits,

   Aangezien je zo baalt van het systeem en weigert mee te doen ben ik heel benieuwd wat jij doet om zand te strooien in de radartjes van de machine. Ik strooi er heel wat. Dat is mijn optiek het beste om te doen.

   Ja ik draai nog mee in de machine, iets wat jij afkeurt maar ik zou niet weten hoe ik anders moet leven in deze samenleving (wereldwijd) en zand in de radartjes van de machine kan strooien.

   Groeten,
   Hugo

 7. Alles gaat volgens het vaste script, de Deep State moet zogenaamd opgerold worden. Maar ons wordt niet vertelt, dat er twee Zionisten clubs bestaan zijn. De zogenaamde kwade wat het westen voorstelt en de goede wat de afstammelingen van Abraham zouden zijn met de BRIC’s voorstellen. De zogenaamde oorlog tussen de linker vleugel tegen de rechter vleugel van de zelfde gevallen aardse angel Lucifer. De gehele wereld bevolking wordt in het nieuwe digitale tijdperk van het A.I. gedrukt of zij het nu willen of niet. Beide vleugels willen een digitale valuta introduceren en als jij daarmee instemt, kom je er nooit meer vanaf. Dan zit jij in hun val, waar geen ontsnappen uit is.

  De spanning wordt opgevoerd tegen elkaar om zo het fiatvaluta systeem compleet op te blazen en hyperinflatie te laten ontstaan. Zodat iedereen indirect onteigend wordt en al hun bezittingen kwijt raken aan de overheden. Tevens is oorlog een ideaal middel om zo zonder burgerlijke procedures alle bestaande steden en dorpen af te breken tot puin, om plaats te kunnen maken voor de Smart city’s die bestuurd worden door het A.I. systeem, die een connectie met jouw heeft d.m.v. het zogenaamde Covid-19 injecties en de boosters.

  Het A.I. systeem zal dan ieders hersencapaciteit gebruiken in de cloud in de vorm van blockchains. Ieder mens wordt dan als ware geautomatiseerd naar de woorden van Klaus Schwab, dat de mens opgewaardeerd wordt en een versmelting van machine en mens een feit zal zijn. Dan is de mens 2.0 een werktuigproduct verworden en producten hebben eigenaars. Nu al wordt door het hoge Amerikaanse gerechtshof gezegd, dat alle mensen die gevaccineerd zijn met Covid-19 en boosters geen mensen meer zijn en daarmee niet meer onder de wet vallen of mensenrechten hebben. Zij zijn een product geworden van de patenthouders van de injecties.

  In de Bijbel staat dat wij mensen naar het evenbeeld van GOD zijn gemaakt, laat nu net de gevallen aardse angel Lucifer deze GOD zijn (die vele verschillende namen heeft in de religies) en een hermafrodiet blijkt te zijn. Want alleen zo kon Maria de onbevlekte maagd zijn in de bijbel vertellingen. Wat we nu het LGBTQ+ noemen en ze iedereen willen ombouwen naar GODs evenbeeld. En dat Eva pas is ontstaan uit een rib van Adam. Dat er toen der tijds druk werd geëxperimenteerd met de homo erectus, waar uiteindelijk de homo sapiens uit zijn ontstaan als intelligentere werkslaven voor de goudmijnen. Hoor je natuurlijk niets over. Die later over de gehele wereld zijn verspreid. Nu de gehele aarde eerdaags weer voor de zoveelste keer gereset wordt, omdat de tijdlijn lineair verloopt. Kunnen we als ware het vast gelegde script in deze lineaire tijdverloop van te voren enigszins al voorspellen, wat de stappen zijn die nog komen in deze lineaire tijdsloop. Dat is de ware redenen van waarom ons verleden verborgen voor ons is. De officiële geschiedenis hangt met houtje touwtje aan elkaar en er zijn ruim 1000 jaar erbij verzonnen. Zo hebben de middel eeuwen nooit bestaan. Op oude gebouwen staat veelal een jaartal beginnend met J i.p.v. 1. J staat voor Jours is Frans en dat betekent een jaar. Nu we aan de voor avond staan van de omwenteling en de aardse frequentie steeds hoger wordt, beginnen bij vele oude herinneringen terug te komen van weleer. Wat in de volksmond “wakker worden” wordt genoemd. Ieder op zijn eigen tempo, forceren om andere wakker te maken lukt gewoon weg niet. Daar maken de Zionisten dankbaar gebruik van, die hun macht willen behouden en zo de slapende nog voor hun karretje gespannen kunnen houden.

 8. Hier even een OP ZICH zeer verhelderend artikel op Xandernieuws :

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/slowaakse-politicus-schokt-eu-parlement-wij-slaven-zullen-ons-verenigen-en-west-europa-met-de-grond-gelijk-maken-als-wapenleveranties-oekraine-niet-worden-gestopt/

  Al vrees ik dat die Slowaakse europarlementariër onderstaand artikel nog nooit gelezen heeft, want ànders zou hij beseffen dat De Echte Vijand “beide kampen aanstuurt”, wat zij al minstens 4 eeuwen (althans in Europa) doet :

  https://justice4poland.com/2016/05/17/chabad-leader-messiah-menachem-mendel-schneerson-on-his-plans-for-destroying-ukraine-and-russia-reprint/

  ” .. Yes, the speech by Menachem Mendel Schneerson is monstrous. For a normal person, it is hard to believe that a religious leader can be a MURDERER, and that the religion can be THE IDEOLOGY OF MURDER …”

  En die Schneerson is een “Grootheid” binnen de koshere gemeenschap ; velen zagen “De Langbeloofde Joodse Messias” in hem. No shit !

  Alleen “jammer” dat die totààl geschifte badgast inmiddels kapotjeplof is heheh

  Echter helaas NIET “zijn” talmoedische visie op ons, de goyim, de “uit dieren voortgekomen heidenen die als énige taak hebben de Uitverkorenen te dienen”…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in