Bucha. Faces of War. - Ukraine War Photo Exhibition 2023, Houses of the Oireachtas / flickr (CC BY 2.0 DEED)

De westerse media zijn een leugenmachine. Westerse regeringen leven in een schijnwereld van hun eigen straffeloosheid. Bijgevolg zijn de Westerse volkeren zich niet bewust van de gevaarlijke situatie die Washington met Rusland heeft gecreëerd.

De zogenaamde “vredesconferentie” in Zwitserland was bedrog. Rusland was er niet bij betrokken, dus hoe kon het dan een vredesconferentie zijn? Het was een propaganda-evenement om steun te krijgen voor de marionet van Washington, Zelensky, wiens termijn is verstreken en die illegaal regeert als een dictator. Veel aanwezigen weigerden de verklaring te ondertekenen, schrijft Paul Craig Roberts.

Hier is een ware beschrijving van de situatie. Het Westen handelt in de richting van het voortzetten en uitbreiden van de oorlog. De termijn van de marionet is verstreken en Zelensky blijft in functie ondanks het feit dat hij niet herkozen is. Het door het Westen getrainde en uitgeruste Oekraïense leger is verslagen. Rusland kan op elk moment het offensief opvoeren en de Oekraïense troepen verwijderen uit de door Rusland bevolkte gebieden die weer bij Rusland zijn gevoegd. Het antwoord van het Westen op de verloren oorlog bestaat uit twee roekeloze en onverantwoordelijke acties. De ene is het sturen van NAVO-troepen, met de Fransen als openingswig, om de uitgedunde Oekraïense troepen te vervangen. De andere is om het Kremlin verder te provoceren door raketten met een groter bereik op Rusland af te vuren.

Poetin en belangrijke leden van de Russische regering hebben aangegeven dat indien nodig Russische troepen zullen uitrukken naar gebieden voorbij de herstelde grens van Rusland, waarbij ze verklaarden dat hoe groter het bereik van de raketten, hoe dieper het buffergebied in Oekraïne zal zijn.

  Hoeveel lijnen van demilitarisatie, denazificatie maken een sanitaire zone voor Oekraïens grondgebied - ten oosten van Lvov, wat blijft er over?

Het is onduidelijk waarom Washington het conflict tussen Oekraïne en Rusland heeft uitgelokt, omdat het duidelijk was dat Oekraïne geen kans had om te winnen en omdat de oorlog ongetwijfeld het Russische volk achter Poetin zou verenigen en het vertrouwen van het Westen in het Kremlin zou vernietigen. Het belangrijkste is dat het Westen negeerde dat het Rusland een existentiële bedreiging opdrong. Het Kremlin is ervan overtuigd dat het Westen Rusland wil vernietigen.

Poetins bedoeling na de misleiding door het Westen met het Minsk-akkoord was alleen om de Oekraïense troepen uit de Russische gebieden te verdrijven die nu weer bij Rusland zijn gevoegd. Blijkbaar realiseerde Poetin zich niet in welke mate het Westen betrokken zou raken en de oorlog zou uitbreiden. Nu Poetin geconfronteerd wordt met het uitbreken van een grotere oorlog, heeft hij duidelijk de voorwaarden voor het beëindigen van het conflict aangegeven. Hij zei dat de Russische militaire actie zal stoppen als de resterende Oekraïense troepen zich terugtrekken uit de met Rusland herenigde bevolkte gebieden en als Oekraïne ermee instemt dat het land geen lid wordt van de NAVO en geen buitenlandse bases en raketten op zijn grondgebied zal hebben. Dit zijn redelijke en genereuze voorwaarden.

Als deze voorwaarden worden geweigerd, staat Oekraïne verdere verovering te wachten en worden de voorwaarden voor beëindiging van het conflict in de toekomst strenger.

Toen Oekraïne na de ineenstorting van de Sovjet-Unie van Rusland werd afgescheiden, hadden de Russische provincies die de Sovjetleiders aan Oekraïne hadden toegevoegd, in Rusland moeten blijven. Of dit nu een fout was van een vooruitziende blik of kwaad opzet, het was een fout die resulteerde in een conflict dat de wereld zou kunnen overspoelen.

  Roger Waters interview met Berliner Zeitung

Het verschil tussen de Koude Oorlog van de 20e eeuw en de hete oorlog van de 21e eeuw is dat in het tijdperk van de Koude Oorlog de leiders van de VS en de Sovjet-Unie, die de fatale aard van kernwapens begrepen, zich inzetten om de spanningen te verminderen en vertrouwen op te bouwen, terwijl in de 21e eeuw alleen Rusland heeft gestreefd naar wederzijds begrip en wederzijdse veiligheid. Washington heeft conflicten aangewakkerd en een existentiële bedreiging voor Rusland gecreëerd door de NAVO uit te breiden tot aan de grenzen van Rusland en door regeringen van voormalige Russische provincies omver te werpen.

Om oorlog te voorkomen heeft Poetin voortdurende provocaties en beledigingen geaccepteerd. Maar nu hij geconfronteerd wordt met zulke roekeloze en onverantwoorde voorstellen als NAVO-troepen in Oekraïne en raketten die tot diep in Rusland inslaan, heeft Poetin een laatste poging gedaan om voorwaarden te stellen voor het beëindigen van het conflict. De voorwaarden zijn immens beter dan het uitbreken van een conflict dat Europa en de Verenigde Staten zou vernietigen.

Het gevaar is nu veel groter dan tijdens de Cubaanse Raketcrisis. Toen erkende Washington het gevaar. Vandaag de dag niet. President John F. Kennedy realiseerde zich dat de VS de Sovjetraketten in Cuba had uitgelokt door Amerikaanse raketten in Turkije te plaatsen. Kennedy en Chroesjtsjov sloten een wederzijdse veiligheidsovereenkomst en beiden verwijderden de raketten.

Poetins diplomatieke inspanningen in december 2021 en februari 2022 voor een wederzijds veiligheidsakkoord werden geelimineerd door Washington, de NAVO en de EU. Nu een grote oorlog dreigt, heeft Biden Poetin nog steeds niet ontmoet. In plaats daarvan heeft Biden vijandigheid opgewekt door Poetin de nieuwe Hitler te noemen. Dit is een ongekend niveau of roekeloze onverantwoordelijkheid.

  Het uitpakken van de Oekraïense 'Game Change'; is een groot conflict onvermijdelijk?

De vraag die voor ons ligt is: zal Poetin provocaties blijven accepteren in de hoop dat een verandering van het regime in Washington bij de verkiezingen in november het Westen tot bezinning zal brengen, of heeft de Servische president Vucic gelijk dat de trein het station heeft verlaten?

Omdat het de Westerse wereld ontbreekt aan waarheidsgetrouwe media, kan het volk worden geïndoctrineerd met de “Russische dreiging.” Zelfs als de mensen beseffen dat de dreiging de druk van Washington op Rusland is, zijn de mensen machteloos om het regeringsbeleid te beïnvloeden. Voor de Westerse regeringen is de publieke opinie iets dat gemanipuleerd moet worden, niet iets waarnaar geluisterd moet worden.

Ik denk dat het Westen Poetin ervan heeft overtuigd dat het Westen oorlog wil. Zelfs Poetin heeft niet oneindig veel geduld. In plaats van de gevaarlijke situatie te erkennen en met Poetin om de tafel te gaan zitten om de situatie te bezweren, steekt het Westen de lont aan.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin maakt duidelijk wat er van Oekraïne overblijft na afloop van speciale operatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKan zulk nepnieuws geen oorlogen veroorzaken?
Volgend artikelDe naoorlogse dilemma’s van Rusland in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Laat ze maar smijten met die dingen, zijn we tenminste snel genoeg van al het gezeur af. Maar kleine kan aangezien er eerder ook al interventie van buitenaf heeft plaatsgevonden.

 1. Ik walg van wat het Westen (Navo en EU) geworden is.

  Allemaal mogelijk gemaakt door decennia van kortzichtige en hebzuchtige politici die de macht die het volk hun gegeven heeft, helemaal weg gegeven heeft aan de happy few.

  Pak het godverdomme terug.

  En nu komt er een dienstplicht om het westen (de happy few) te beschermen tegen die landen die er genoeg van hebben om door het westen gepiepeld te worden.

  Die landen en de westerse burgers hebben dezelfde vijanden.

  • ‘Allemaal mogelijk gemaakt door decennia van kortzichtige en hebzuchtige politici die de macht die het volk hun gegeven heeft, helemaal weg gegeven heeft aan de happy few.’

   Dat is precies en de enige reden dat er politiek bestaat. Om de mensheid machteloos te maken. De vijand vecht nooit zelf en nooit rechtsteeks, ze infiltreren en nemen alles over. Keer op keer op keer op keer… eerst deden onze ‘leiders’ het in het buitenland, nu zijn we zelf aan de beurt. De duivel is al heel lang de baas in het westen en de politiek is de poppenkast waarachter de doodscultus zich verbergt.

  • Het is een plan dat allang geleden is opgesteld of bedacht door Rothschild en Rockefeller, die ook de vorige Wereldoorlogen heeft georganiseerd. Dat ging en gaat over vele kanalen waarbij de gewone, al eeuwen voorgelogen bevolking in het ongewisse is gelaten maar wel hun stront moet scheppen. Het is zo intens corrupt met heel veel hooggeplaatste smeerlappen die niets om de mensheid geven en de bevolking met eeuwenlange leugens compleet op het verkeerde spoor hebben gezet dat er eigenlijk geen ontkomen aan hun smeriger plannen meer is. Bovendien zijn het allemaal vuile pedofielen die zelfs als ze veroordeeld zijn hun echte straf ontlopen omdat ook rechters van hun partij zijn. Het is droevig te zeggen dat we misschien beter weer een apocalyptische ondergang van de complete mensheid nodig hebben om al die corrupte misdaad uit de wereld te helpen, want duidelijk is dat deze periode van mensheid het niet doet zoals gewenst was door de ‘goden’. Het is niet de eerste keer dat dit moest gebeuren, er zijn bewijzen van vorige, meer geavanceerde beschavingen, die door de elite van vandaag niet meer onderzocht mag worden. Ook dat geeft te denken.
   Nee, ik ben bang dat we het niet gaan redden. Ik hoop het beste voor ons allemaal.

  • Alsof non westerse staten/regeringen op de een of andere manier wonderbaarlijk goed zouden zijn. Blackrock en co geeft geen reet om arbitraire lijnen op een kaart. Maar ze zitten overal met de vinger in de pap.

 2. Ik hoop dat kinderen en kleinkinderen van al deze misdadige msm “journalisten ” een hele pijnlijke dood zullen sterven en dat de ouders en grootouders die dit mogelijk hebben gemaakt vreselijk lijden en machteloos toe moeten kijken.

  • Fuck wat een haat. Die kinderen hebben er niets mee te maken, nog niet todat ze er zelf voor kiezen. Nu kan ik alleen maar medelijden hebben met kinderen die zulke ouders hebben

   • Gelijk heb je maar tegelijkertijd kam ik laatst een bericht tegen over hoe trauma (en wie weet wat nog meer) tot wel 5 generaties (genetisch) doorgegeven wordt (dieronderzoek).

  • Beste Patriot,
   Dus, dat de kinderen en kleinkinderen, die niets hebben misdaan, maar een pijnlijke dood moeten sterven is zelfs maar te ziek om het te bedenken, laat staan hier op te schrijven.

 3. Ik heb sinds enige weken weer last van muizen … ze pissen en poepen waar ze maar kunnen , en ondanks dat ik er enkele heb gevangen en losgelaten in een park , blijven ze maar komen …en de kleintjes ? ; ze weten niet beter …maar ze moeten wel weg …want ze blijven zich anders voortplanten en dan is het eind zoek …”Zachte heelmeesters maken stinkende wonden ” Jammer maar waar….@cobra ; 100% wordt alles genetisch doorgegeven ..ben daar getuige van evenals mijn hond (en)

 4. De volgende oorloghitser komt eerdaags op het toneel. Want het is tenslotte wél ‘ONZE OORLOG’
  Zorg er maar vast voor dat je belangrijke spulletjes boven liggen en niet beneden!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in