Imran Khan / screenshot

Zegt dat het land neutraal zal blijven over de oorlog in Oekraïne. De Pakistaanse premier Imran Khan heeft westerse gezanten die hem onder druk zetten om de Russische invasie in Oekraïne te veroordelen, afgewezen en verklaard dat hij niet hun “slaaf” is.

Eerder deze maand publiceerden de hoofden van 22 buitenlandse missies in Islamabad een brief waarin zij Pakistan verzochten een resolutie van de Algemene Vergadering van de VN te steunen waarin de aanval wordt veroordeeld, schrijft Paul Joseph Watson.

Zowel Pakistan als zijn buurland India onthielden zich echter van stemming.

Khan haalde uit naar de westerse gezanten die van Pakistan eisen dat het land de internationale consensus volgt die Vladimir Poetin en de Russische strijdkrachten als wilden probeert af te schilderen.

“Wat denken jullie van ons? Zijn wij jullie slaven … dat wat je ook zegt, wij zullen doen?” vroeg hij.

De premier uitte zijn woede over de eis nadat de EU- en NAVO-mogendheden hadden nagelaten India te veroordelen voor zijn acties in het bergachtige gebied van Kasjmir.

“Ik wil de ambassadeurs van de Europese Unie vragen: hebben jullie zo’n brief aan India geschreven?” vroeg hij.

Khan stelde ook dat Pakistan had geprobeerd de NAVO in Afghanistan te helpen, maar vitriool in plaats van dank had gekregen.

Hoewel Khan heeft gezegd dat Pakistan “neutraal” zou blijven, kreeg hij veel kritiek nadat hij Poetin had ontmoet enkele uren na het begin van de invasie.


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duitsland schort kritieke gaspijpleiding met Rusland op; Rusland dreigt “Welkom in de brave new world waar de Europeanen zeer binnenkort 2.000 euro gaan betalen voor 1.000 kubieke meter aardgas!”Volg Frontnieuws op Telegram

  Orban over het Westen, sterven op vier verschillende manieren
Vorig artikelRusland vecht tegen de Nieuwe Wereldorde
Volgend artikelDe Oekraïne-crisis begrijpen vanuit de laatste vrije enclave in Europa – buiten Rusland en Wit-Rusland, wel te verstaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Goed antwoordt maar de pakistaan mensen zijn al slaven voor de westerse producten. De kleding wordt het door de uitputting van mensen en kinderen in Pakistaan gemaakt met slechte onstandigheden anders kun je geen t-shirt hier voor 5-6 euro kopen. Het is goed dat de westeerse landen ook een crisis en hyperinflactie meemaakt.

    • Deze president staat toe dat er in zijn land vrouwen worden verbrand en moskee-en opgeblazen en fanatieke moslims tegenstanders allerlei mishandelingen tot de dood aan toe kunnen doen tegen bv christenen

  2. Het is net als hier, dat het je kwalijk wordt genomen als je niet tegen Rusland bent. Je wordt bijna gedwongen om voor Oekraïne te zijn, anders wordt je buiten gesloten en gediscrimineerd door een stelletje onwetende naïevelingen, die zich zelf benoemd hebben dat zij deugen. Het liefst zou ik hen willen bewerken met een honkbal knuppel, in de hoop dat ik hen misschien hun gezonde verstand wakker sla. Want zij kwaken als een kip zonder kop, met een intelligentie van amper 60. Pure propaganda kwaken zij na, zonder zelf maar iets erover uit te zoeken hoe werkelijk de steel in de vork zit. Daar het NSB gehalte ruim 80 jaar terug ook al hoog was, blijkt het nu nog steeds zo te zijn. De mens verandert schijnbaar niet, alleen de tijd.

  3. Ik Distantieer mij van mensen, stel je voor dat die dommigheid overslaat.
    De meeste mensen 90% laat voor zich denken, en zijn te dom, om zelf even verder te kijken. Ik hoop dat deze wezens snel zullen verdwijnen. Je krijgt er een hoge bloeddruk van. En als je wat wil zeggen, kijken ze je aan alsof je van een andere planeet komt. Net als met de zogenaamde Covid. Dat zijn ze alweer vergeten? Huh hoe dan. Het liefst zou ik uit Europa willen verdwijnen, want er komen barre tijden aan hier!

    • Als de Russen komen zorg dat je behoorlijk boven de zeespiegel verblijft evt huur je in Limburg dan een garage en daar bewaar je veel eten en kleren heeel veel dekens enz enz. (Zet wel een goed slot erop!) 1 kilo rijst is 10 maaltijden of 20 kleintjes. Is plus 1.25 euro per pak. Dat is 4 euro per tien dagen eten voor 1 persoon. Groentes uit blik; dat is per blik 1.25 euro en daar heb je twee blikken groetjes nodig voor tien dagen. Dat is dus 6.50 euro voor tien dagen eten en als je voor deze tien dagen nog een twee pakken melk voor deze tien dagen neemt kost dat 8.50 E. 1 pak baby voeding per maand ivm dat daar vele voedingsstoffen inzit dus dat is dan 12 euro per maand extra per persoon. Als het kan dit inslaan voor 1 jaar. Je kan nog ietjes besparen op de rijst als je te weinig geld hebt.

  4. Ik denk dat voor de huidige wakkere Europeanen de toekomst buiten de EU ligt. Bij die zgz Oekraïense ‘vluchtelingen’ zaten een pak Afrikanen bij en die Oekraïense vrouwen hebben al direct mogen ondervinden hoe ‘veilig’ hun nieuwe woonplaats zal zijn!…tiens?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in