Wormachtige objecten op mondkapjes en PCR-teststaafjes… textielvezels of John-Hopkins’ “Theragripper”? Nano-technische haakwormen laten medicijnen vrij bij lichaamstemperatuur

0

Video’s die onlangs opdoken op het internet en waarop microscopische wormachtige objecten te zien zijn die worden aangetroffen op medische mondkapjes en PCR-wattenstaafjes, trokken onmiddellijk de gebalde aandacht van verschillende “factcheckers”.

>>> Morgellons? – Het mysterie van de wormpjes op de Covid-19 teststaafjes

Uit experimenten die wereldwijd zijn uitgevoerd door mensen die mondkapjes en PCR-wattenstaafjes onder microscopen en hoge-resolutie camera’s inspecteerden, is gebleken dat de ontdekte zwarte vezels, morgellons, of parasieten (?), een eigen leven gaan leiden wanneer ze aan bepaalde temperaturen worden blootgesteld. Zo oriënteren deze wormachtige wezens zich bij blootstelling aan ademlucht in de richting van de warmtebron, bericht Orbisnjus.com.

De scènes zijn behoorlijk angstaanjagend en hadden zo uit een eugenetische cyberpunkfilm kunnen komen. Wat niet wil zeggen dat er geen rationele verklaring voor is. Maar de “factcheckers” hebben weer eens gefaald en vanwege hun voorbarige aard om elke ontwikkeling of ontdekking die tegen hun eigen denkwijze indruist te ontkrachten, hebben ze weer eens slechts halve waarheden kunnen verkondigen.

Ja, er zijn bepaalde vezels en weefsels die op bepaalde van buitenaf aangebrachte elektromagnetische leefpatronen, of temperatuursinvloeden, reageren met beweging. Maar simpelweg beweren dat de zaak aldus geregeld is, zonder het tegenbewijs te leveren, is pure inadequaatheid. Uit deze overhaaste reflex om conclusies te trekken, vloeiden resultaten voort die het onderzoek hebben uitgehold. Een veel voorkomende vloek in de mainstream-scene. Zij die reeds een oordeel hebben geveld alvorens onderzoek te doen, zijn dus gedoemd alleen te zoeken naar informatie die overeenstemt met hun eigen opvattingen. Zulke zelfgebouwde echokamers, zijn niet geconstrueerd voor waarheidsvinding.

Dit is waarschijnlijk de reden waarom de zichzelf beperkende lakeien van het Ministerie van Waarheid zich niet concentreerden op medisch onderzoek. En zie, er springt onmiddellijk indirect bewijs naar boven dat de voorwerpen die door de “factcheckers” als textielvezels worden geclassificeerd, misschien toch iets anders zijn.

  De naderende storm

Ook in dit land wordt de Johns Hopkins-universiteit erkend als een “ware” pandemie-verteller, maar wanneer het erop aankomt de andere portfolio van de universiteit te belichten, falen de grote lichten. Want anders zou men hebben vermeld dat professor David Gracias, van de Whiting School of Engineering, en Florin M. Selaru, gastro-enteroloog en directeur van het Johns Hopkins Inflammatory Bowel Disease Center, in samenwerking met andere wetenschappers en medische ingenieurs, zogeheten “theragrippers” hebben ontwikkeld. Microscopische wormachtige nano-parasieten die, zodra zij lichaamstemperatuur bereiken, willekeurige farmaceutische stoffen in het organisme vrijlaten.

Prof Garcias beschrijft theragrippers als volgt:

“Theragrippers werken als kleine compressieveren met een temperatuurresponsief omhulsel dat opgeslagen energie vrijgeeft wanneer lichaamstemperatuur wordt bereikt”.

Volgens Garcias is de grootte van een theragripper van metaal en polymeer een kwart millimeter, of 250 μm. Dat zorgt voor efficiënte productie, maar maakt het onmogelijk om verbinding te maken met elektronische apparaten, zei hij. Om de grootte verhouding begrijpelijker te maken. Er kunnen ongeveer 6000 theragrippers op een siliciumschijfje worden geplaatst. Johns Hopkins University heeft een foto gepubliceerd waarop een Q-tip te zien is met wat kleine stofdeeltjes lijken te zijn. Deze met het blote oog moeilijk te zien zwarte vlekken, zouden tientallen theragrippers zijn.

Haakwormen die zich nestelen in het darmkanaal dienden als ontwerpsjabloon.

Volgens Prof. Garcia zou de huidige versie in werking worden gesteld door de temperatuur, maar toekomstige varianten van deze technologie zouden in werking kunnen worden gesteld door de PH-waarde of door bepaalde biomoleculen.

In een van de video’s die aan het begin van dit artikel zijn beschreven, is te zien hoe een stuk rauw vlees, dat als simulatie voor de neusslijmvliezen is gebruikt, wordt ingesmeerd met een PCR-test wattenstaafje. Bij microscopische vergroting lijken sommige van de staafjes uit glasvezels te bestaan. Nadat het vlees is verwerkt, zijn geïsoleerde vezels losgekomen en diep in het weefsel doorgevreten. Gebeurt dit elke keer als je getest wordt? En zo ja, wat is het gevaar voor de gezondheid van deze voortdurende medische interventie? En zou dit niet een uitstekende methode zijn om bijvoorbeeld in de toekomst sceptici van inentingen tegen hun wil in te enten?

  Dr. Robert Malone: Verzet je - De tijd is nu gekomen

Het speelt geen rol dat speculaties van deze strekking voor sommigen ondenkbaar zijn, want het is een feit dat de theragripper-technologie bestaat en dat de “factcheckers” ofwel opzettelijk niet van op de hoogte zijn, ofwel, zoals hierboven besproken, zo bevooroordeeld zijn dat zij geen voelsprieten in die richting hebben uitgestoken.

Wij zeggen niet dat de zwarte voorwerpen op mondkapjes en PCR-teststaafjes die door tienduizenden mensen over de hele wereld zijn ontdekt, theragrippers zijn, maar helaas zitten wij midden in een voortgaand op genen gebaseerd massa-experiment en dus valt het ergste te verwachten.

Dit is niet alleen maar geklets. Niet de minste deskundigen, zoals Dr. Michael Yeadon, voormalig hoofd onderzoek en vicepresident van de Amerikaanse farmaceutische reus Pfizer, heeft de wereldwijde Corona-vaccinatiecampagne omschreven als een potentieel massavernietigingswapen.

“Als je overweegt om een groot deel van de wereldbevolking te ontvolken. En dat wil doen op een manier die geen milieuvernietiging door kernwapens, massale vergiftiging met antrax, of iets dergelijks vereist. En geloofwaardig wil ontkennen tijdens een meerjarige infectieziekte- crisis. Ik denk niet dat er een beter plan voor is dan dit. Ik kan niet zeggen of ze dit van plan zijn. Maar ik kan geen goede verklaring bedenken voor waarom ze dit doen”.

Het toedienen van medische protocollen zonder geïnformeerde toestemming is sinds het begin van de Corona-rage sterk op de voorgrond getreden. Afgelopen zomer zou uit gepubliceerd onderzoek zijn gebleken dat in gemeenschappen met een hoog lithiumgehalte in het drinkwater het aantal zelfmoorden veel lager ligt dan in gebieden waar het omgekeerde het geval is. Zoals u zich kunt voorstellen, werden onmiddellijk ideeën geopperd om elders drinkwater met lithium te behandelen om zelfmoordgedachten te verdrijven bij onwetende bevolkingsgroepen. Een dagelijkse dosis geluk uit de kraan, bij wijze van spreken. Doet ons denken aan de aflevering van de Simpsons waar het drinkwater van Springfield vol zat met LSD.

  Dictator Trudea zal huisdieren van gearresteerde demonstranten stelen, hun bankrekeningen in beslag nemen, hun voertuigen afpakken en hun kinderen ontvoeren

Sinds de Coronavoodoo werd uitgesproken, zou het voor iedereen met een beetje hersens duidelijk moeten zijn geworden dat “Reality is stranger than Fiction”. Kijk om u heen naar de wereld waarin u elke ochtend wakker wordt en deze dagelijkse realiteitscheck moet u ervan doordringen dat niets meer onmogelijk is. De laatste tijd zie je steeds meer mensen op social media toegeven dat zogenaamde “samenzweringstheoretici” gelijk hebben gekregen over dit en dat. Een bekentenis van iemands eigen bereidheid om voortdurend getransfigureerd te worden. Verbreed je horizon! Stel ongemakkelijke vragen! Toon scepsis! En neem niet alles ad hoc aan! De deugden die eigenlijk ten grondslag zouden moeten liggen aan de “Volg de Wetenschap” religie.

In het onderstaande Greg Reese Report, dat het bekijken meer dan waard is, komen de “Theragrippers” en meer opmerkelijke informatie aan de orde.

Bewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccineren

Vorig artikelNog een groep Franse militairen publiceert open brief met kritiek op de schijndemocratie – politici zijn marionetten van globalistische elites
Volgend artikelHier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 ‘vaccins’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in