© Chairman of the Joint Chiefs of Staff from Washington D.C, United States (CC BY 2.0)

Onlangs heeft een groep Franse generaals een open brief gepubliceerd waarin zij waarschuwen voor een burgeroorlog. Nu heeft een andere groep hoge officieren een open brief gepubliceerd waarin zij aanvalt wat zij als de echte macht beschouwt.

Frontnieuws heeft eerder geschreven over een door Franse generaals ondertekende brief, waarin wordt gewaarschuwd voor ernstige conflicten als gevolg van de massale immigratie uit de Derde Wereld. De militairen klaagden ook over bruut politieoptreden tegen de Gele Hesjes, een protestbeweging die actief was tot de inwerkingtreding van het lockdowbeleid.

Nu heeft een nieuwe groep hoge militairen een protestbrief geschreven, radicaler dan de vorige.

In de brief wordt kritiek geuit op de politieke klasse, die volgens hen de marionetten zijn van de werkelijke macht. De echte macht omschreven als machtige globalistische elites die in grote delen van de wereld de macht in handen hebben.

Van degenen die de brief hebben ondertekend, lijkt vice-admiraal Claude Gaucherand de meest prominente te zijn. De brief is in het Nederlands vertaald en kan hieronder worden gelezen:

Reactie op de oproep van duizend soldaten

In de overtuiging dat er gevaar dreigt in Frankrijk, hebben twintig generale officieren van de tweede sectie en meer dan duizend gepensioneerde of reservemilitairen een oproep gedaan aan de regeringsautoriteiten.

Dit is de mening die op persoonlijke titel wordt verkondigd door een groep burgers die gemeen hebben dat zij in een actieve periode van hun leven als officier hebben gediend in een van de drie legers. Als zodanig delen zij een zorg voor het heden en de toekomst van Frankrijk, die zij in de nabije toekomst aan hun nakomelingen zullen nalaten.

  Schokkende video: 'Immigrantenjongeren' vallen politiepatrouille in Brussel aan

Daarmee pretendeert geen van hen de mening van het actieve militaire personeel te vertegenwoordigen, noch suggereert het enige vorm van betrokkenheid van hun kant, aangezien zij zich inzetten om hun natie als geheel actief te dienen, vaak met gevaar voor eigen leven.

“Het uur is ernstig, Frankrijk is in gevaar, verscheidene dodelijke gevaren bedreigen het”.

(…)

“Ook degenen die ons land leiden, moeten absoluut de nodige moed opbrengen om deze gevaren uit te roeien. Daartoe volstaat het vaak de reeds bestaande wetten zonder zwakheid toe te passen. Vergeet niet dat, net als wij, een grote meerderheid van onze medeburgers genoeg heeft van uw weifelende en schuldbewuste zwijgen”.

Deze soldaten maken een opmerking die wij slechts in haar algemeenheid kunnen delen, maar die betwistbaarder lijkt wanneer wij komen tot de preciezere keuze van de genoemde gevaren.

Wat de oplossing betreft om het grote gevaar uit te roeien, dit blijkt slechts een vrome wens te zijn.

Wanneer wij een ziekte willen genezen, moeten wij namelijk onderscheid maken tussen de symptomen en de wortel van de ziekte zelf, en dus onderscheid maken tussen een troostende behandeling, zoals artsen zeggen, en een genezende behandeling. Ze vullen elkaar aan. Het eerste zonder het tweede is onuitvoerbaar en, vaker wel dan niet, is het tweede menselijkerwijs niet draaglijk zonder de bijdrage van het eerste.

Het is in deze benadering dat wij van mening verschillen, want hoewel wij de definitie van deze gevaren delen, lijken zij ons slechts symptomen van een dieper liggend kwaad dat moet worden aangepakt indien Frankrijk wil overleven. Is het geen illusie te vragen aan hen die het vergif waarschijnlijk bewust en oprecht inbrengen, van spuit te veranderen om ons het tegengif in te spuiten?

  Vaccinatiecentrum in Frankrijk sluit uit vrees om AstraZeneca te injecteren

In grote meerderheid wordt de politieke klasse van ons land gediend door een parlementair systeem dat meer dan seculier al decennia lang wordt gedomineerd door het grootkapitaal die de touwtjes in handen heeft en de media controleert. Een elite die beslist wie verkozen wordt, en wie niet, daarbij gediend door allerlei tussenpersonen die onder andere Bilderberg, Davos, de CRIF en de broederschappen zijn.

Deze politieke klasse, die Jean Pierre Chevènement, toen helder van geest, had gekwalificeerd als gediend door een solide en slaafse administratie, is er alleen om de dictaten uit te voeren van degenen die de macht bezitten, dat wil zeggen het grootkapitaal, dictaten die worden doorgegeven door de organisatie van de Europese Gemeenschap die bestaat uit meer dan 25.000 ambtenaren die door niemand zijn gekozen, maar die het gezag hebben dat hun door de verdragen is toegekend.

Of het nu gaat om immigratie, de desintegratie van de natie en de toename van het aantal wetteloze gebieden, geweld en de toename van haat tussen gemeenschappen, de politieke klasse die aan het roer staat volgt slechts de routekaart die haar is gedicteerd, die moet leiden tot de vernietiging van de zeer oude natie die wij zijn, een symbolisch obstakel voor het opkomende globalisme dat moet verdwijnen.

Wat Frankrijk dodelijk in gevaar brengt is heel eenvoudig het ongebreidelde liberalisme dat in het steen van de zogenaamde Europese verdragen gebeiteld staat en dat leidt tot de de-industrialisatie van het land evenzeer als tot de verarming van onze taal, het gebruik van Globish door de media, de opdringerige propaganda en … het staatshoofd zelf. Het is ook de vernietiging van het kernenergie-instrument en het beleid van zelfkastijding op het hoogste niveau en bij alle gelegenheden, het is nog steeds de desintegratie van het nationale onderwijs en het volksgezondheidsbeleid, het is tenslotte het onder huisarrest plaatsen van 66 miljoen Fransen met het verplicht dragen van een muilkorf.

  Alles in de EU wordt gedaan ten behoeve van de illegale migranten

Dit alles wordt onderstreept door onze slaafse aanpassing aan de Angelsaksische politieke en militaire doctrine, die wordt geconcretiseerd door ons lidmaatschap van de NAVO en onze verloren soevereiniteit.

Beste militaire kameraden, dit is wat wij denken dat onze plicht is om u te antwoorden.

Uw oproep spreekt terecht over de Gele Hesjes. Wat als dit de manier is om eindelijk de wortel van het kwaad aan te pakken en tegelijkertijd de maatregelen toe te passen die u bepleit voor de troostbehandeling die onze natie naar uw gevoel zeer dringend nodig heeft?

Laten we dit korte citaat van de toenmalige president Charles De Gaulle in herinnering brengen: “De Fransen hebben een project nodig”. In geen geval van een burgeroorlog.

De angst voor een staatsgreep houdt de Franse heersende kaste in haar greep

Vorig artikelGrote studie vindt “Overvloed van patiënten opgenomen in het ziekenhuis met Covid-19  binnen zeven dagen na vaccinatie”
Volgend artikelWormachtige objecten op mondkapjes en PCR-teststaafjes… textielvezels of John-Hopkins’ “Theragripper”? Nano-technische haakwormen laten medicijnen vrij bij lichaamstemperatuur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik kan niet wachten op ’t moment dat deze Franse gevoelens overslaan naar Nederland.
  Uiteraard zal één en ander gepaard gaan met bloedvergieten en andere narigheid, maar dat is van tijdelijke aard (totdat de vijand is terug gejaagd de Middellandse zee in). In ´t andere geval, dus géén burgeroorlog, is het bloedvergieten en de andere ellende van blijvende aard voor de autochtone bevolking.

 2. als er verandering gaat komen (en die moet komen) dan zal het niet uit Nederland gaan gebeuren maar inderdaad is dan Frankrijk bij uitstek het land waar een revolutie op gang gebracht kan worden. Als daar de pleuris uitbreekt en dat willen blijkbaar gezien het stemgedrag in Frankrijk en de meeste landen (behalve oost Europa) dan zal dat in 10 seconden overslaan naar alle andere landen in Europa. Gezien het feit dat de gevestigde orde in geheel Europa niet meer voor rede vatbaar is en ze dus op een burgeroorlog aansturen zal die er ook komen. Echter daar moeten we ook niet blij mee zijn want een burgeroorlog is vele malen erger dan een gewone oorlog want je kan straks niemand meer vertrouwen, voordat je het weet kan er van alles gebeuren. Het wordt dan een oorlog tussen mensen die hun leven lang zich afhankelijk (en gehersenspoeld) hebben laten maken en mensen die met beide benen op de grond staan. Ik ga er even vanuit dat dit dan het oude links tegen rechts is. Dan heb je nog de gelukzoekers (vooral moslims)die hier lopen en überhaupt een hekel aan ons hebben. Die laatste groep is overigens ook nog (nu al) het beste bewapend omdat de politie daar al jaren niets meer durft te doen. ze pakken liever af en toe een woonwagen kampje. Dan heb je het probleem wat doen we met de elite die ons jaren lang genegeerd hebben. Ik ken genoeg mensen die ze achter elkaar naar een of ander Neurenberg tribunaal (2) willen brengen en dan voor goed achter de tralies gaan (of erger). In ieder geval vluchten kan niet meer want het is een internationaal probleem geworden dat we mensen gekweekt hebben die destructief ingesteld zijn. Het is altijd al zo geweest als je de geschiedenis erop nakijkt dat wat men zaait men oogst. maar daarna kunnen we het naar ik hoop wel eens een keer goed doen. Ik weet in ieder geval wel hoe.

 3. Ook Nederland word overspoelt met nep asielzoekers .

  “Er komen netto ongeveer 100.000 immigranten per jaar in NL bij,”
  concludeert dr. Jan van de Beek.
  “We hebben als land de soevereiniteit uit handen gegeven.”

  Jaarlijks komt er een middelgrote stad bij aan allochtonen, aan mensen die niets hebben met de Nederlandse cultuur, en helemaal moeten inburgeren – als ze dat al doen.
  Oh, en gemiddeld kost dat ook nog eens geld. En flink wat geld.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/filmpje-de-immigratie-is-totaal-uit-de-hand-gelopen-jaarlijks-netto-100-000-immigranten-erbij/

 4. This should be worldwide, stop globalization and the tyranny of these establishments! A civil war is the only way to stop this!

 5. Je kan niemand meer vertrouwen, helaas is dat nu al het geval.
  Er zijn twee groepen te onderscheiden, de volgelingen van de enige ware God, dat zijn volgelingen van Jezus De Christus. Volgelingen van de Christus Jezus erkennen Zijn goddelijkheid, dat is een eerste vereiste.
  De andere groep zijn de afgodsdienaren, daarvan zijn het gevaarlijkst de satanisten en heksen, die uit het lichaam kunnen treden en geestelijk communiceren met de demonen, en ze kunnen u met het bewustzijn vanop afstand observeren, en daarbij eventueel electronische wapens gebruiken, zo kan men ook met drones aanvallen.
  De moslim volgt niet Jezus De Christus en erkent diens goddelijkheid ook niet, de moslim is dus ook een afgodsdienaar, wel zijn ze misleid met het deels gekopieerde geloof. (oude testament bijbel)
  De christen omschrijft de tegenstander ook wel als duivel, hiermee worden bedoeld alle afgoden en demonen , boze geesten.
  Ook in het geloof van de moslim is sprake van een duivel (wie is dat dan ?), als moslims eens goed onderzoek doen, dan zullen ze erachter komen dat ze misleid zijn.
  De burgeroorlog is reeds gaande tussen de genoemde twee groepen, en in het geheim met electronische wapens en vergif, en geestelijk programmeren wat men ook wel toverij of zwarte magie noemt.
  Wat denk je dat er gebeurt als je bijv in een ziekenhuis of verpleegtehuis ligt en de verpleger is satanist of heks ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in