Vaccinatie bereidheid daalt: talloze inentingsafspraken worden niet nagekomen

9
© orion_production / Freepik

Zowel in Duitsland als in Oostenrijk worden talrijke inentingsafspraken afgezegd of gewoon niet nagekomen. In de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern bijvoorbeeld wordt elke dag tot 40% van de afspraken geannuleerd omdat de gevaccineerden niet komen opdagen.

De minister van Volksgezondheid van de deelstaat, Harry Glawe (CDU), probeert reeds met subliminale dreigementen de bevolking tot inenting te bewegen:

“De pandemie is nog niet voorbij. Om veel regels en maatregelen permanent te kunnen versoepelen of zelfs helemaal achterwege te kunnen laten, hebben we uiteindelijk kudde-immuniteit nodig. Pas met de tweede vaccinatie is er een volledige vaccinatiebescherming”.

In een interview met de krant Nordkurier wijt hij het gebrek aan vaccinatie aan het vakantieseizoen. Het lijkt er zelfs op dat steeds meer burgers de leugens van de politiek doorzien (van de valse PCR-testen tot de intensive care bedden-leugen).

Dit zou verklaren waarom juist de afspraken voor tweede vaccinaties op veel plaatsen niet worden nagekomen. Men zou kunnen vermoeden dat wie voor de eerste inenting heeft gekozen, zijn vermeende “volledige immunisatie” niet meer verwacht. In plaats daarvan lieten bijvoorbeeld alleen al in Saksen 7.000 mensen hun tweede vaccinatieafspraak binnen een week verstrijken. Hetzelfde beeld werd gezien in Beieren, bericht focus.de.

Soortgelijke berichten komen uit Salzburg. De ORF citeert de internist en tweede deelstaatparlementsvoorzitter Sebastian Huber (NEOS): “Intussen stelt ongeveer elke vijfde patiënt in mijn vaccinatiebureau de tweede prik uit”. Ook een slachtoffer komt aan het woord: “Ik wil het gewoon geen tweede keer hoeven te doen als het niet nodig is”. Dat zegt veel. Want in feite hebben maar weinig mensen baat bij het Covid-vaccin. Mensen die zich laten vaccineren, doen dat niet om gezondheidsredenen. Men neemt het risico van bijwerkingen om “weer uit te kunnen gaan” of omdat men gevallen is voor het dodelijke dodelijke virus-narratief, aldus report24.news.

  Australië nu de schande van de wereld: Politie valt jonge kinderen aan en bespuit ze met pepperspray omdat ze geen mondkapje dragen

De mainstream doet er alles aan om aarzelende en kritische mensen een schuldgevoel aan te praten. De verwijzing naar het vallende kaartenhuis van het Corona-narratief wordt natuurlijk liever niet door de media gemaakt…


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Holocaust-overlevende waarschuwt dat Great Reset erger is dan Hitlers masterplan – “Dit is globaal”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuw van kledinggigant M&S – lingerie geïnspireerd door de dood van George Floyd
Volgend artikelMcAfee: Als ik in mijn cel sterf, is het geen zelfmoord
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Een rustgevende gedachte, nou ja voor Deep State dan hè: het nieuwe jaar kunnen we vast en zeker beginnen met mogelijk een miljard minder monden te voeden. Dan blijft er in ieder geval meer over voor de bedenkers van het moordplan.

 2. Greengo@
  Dat begint erop te lijken, elke komende vrijstaande STRAAT/WIJK opgevuld met kansloze gelukszoekers van moslimorigine.
  Gaat zeker gezellig worden……

  • @ politiek profeet – wat te denken van voodoo praktiserenden en andere ongein? Baby’s verkrachten om van Aids af te komen? Geesteszieken aan kettingen leggen enzovoorts … Donker Afrika kent vele geheimen en ze zijn lang niet allen mooi. Over de manier van het schreeuwend communiseren nog niet gesproken. Neen, dat gaat er zeker niet gezelliger op worden, maar wanneer het doel is dat de verschillende culturen elkaar vernietigen dan is het toch amusant voor degenen die dit installeren? Fuck het schorem, tenslotte, en zo is het.

 3. Ik heb twee oproepen in een week tijd gehad,ze zijn allebei bij het oud papier belandt!
  Ook al zit ik in een risicogroep,ik vertrouw op mijn immuunsysteem,en ga liever gewoon dood als het mijn tijd is om te gaan!

  • Terugsturen heeft geen zin; kijkt men niet naar. Kreeg eens een brief van het CBS – met daarin veel poeh-ha en vermeende interesse – dat ik zowaar was verkozen voor een interview. Die ‘interesse’ is niets meer dan een ad random procedure uit de machine dus met die interesse zou het wel loslopen. Aangezien ik niet reageerde, ontving in nog tweemaal van hetzelfde. Eentje ervan geopend en een ander teruggezonden met daarop de mededeling dat ‘de interesse niet wederzijds was’. Staat er op een dag een mannetje voor m’n deur om dat interview af te nemen. Ik attendeerde hem erop dat ik de enveloppe – een van de drie – had teruggezonden met bovenstaande informatie. Zijn reactie was dat ik beter even had kunnen bellen. Hahahahahaha, grappenmakers! De man kwam in elk geval voor verder niets dan mijn sjachereinigheid en de confrontatie en was daarna dan ook snel weer vertrokken.

   Terugsturen heeft geen enkele zin. Nog een voorbeeld: al jaren krijg ik jaarlijks vanuit een grote verzekeringsmaatschappij post die bestemd is voor de vorige bewoner. De eerste jaren stuurde ik deze retour met de mededeling dat de persoon niet meer woonachtig was op het adres. De jaren die volgde gooide ik ‘m weg om het wat jaren later nog eens te proberen. Geen enkel resultaat !! Krijg nu zo’n dikke tien jaren dus post die niet voor mij bestemd is en neen, ik ga niet bellen om het ze uit te leggen.

   Idem dito met de Postcode loterij. Terugzenden heeft geen enkele zin. De bomen tenslotte moeten op. Ondertussen heeft ‘men’ het over iets als duurzaamheid. Holle vaten klinken het hardst.

 4. Betreffende de frikadel van Hugo en diens oproepen, behoor ikzelf overigens tot de controlegroep, maar ook dat heeft men niet op juiste wijze weten te registreren; de stumperds.

  ‘Follow the Leader, Leader …’

 5. De hypnose van de media wordt langzaam maar zeker gebroken. Alleen jammer dat de gevolgen van een toch maar voor een pretje genomen prik niet terug te draaien is.
  Ben benieuwd of in september en oktober het tandenknarsen van spijt te horen zal zijn. Geloof zo langzamerhand niet meer in een goede afloop. Of het wordt een bloedige strijd van wie de schuldige is, de geprikte of de niet geprikte, en de echte schuldigen er tussen uit knijpen als ze de kans krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in