In november 2021 heeft het prestigieuze tijdschrift voor cardiologie, de Journal of the American Heart Association, een dringende waarschuwing uitgegeven over experimentele mRNA-vaccins: Abstract 10712: mRNA COVID vaccins verhogen drastisch de endotheliale ontstekingsmarkers en het risico op acuut coronair syndroom (ACS), zoals gemeten met de PULS harttest: een waarschuwing.

Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de endotheelontsteking en de T-celinfiltratie van het myocard drastisch doen toenemen en de oorzaak kunnen zijn van verhoogde trombose, cardiomyopathieën en andere vasculaire gebeurtenissen.

Opmerking: dit is de meest voor de hand liggende verklaring voor de dramatische toename van instortingen in top- en amateursporten, want het is bekend dat hartspierontsteking en trombose bijzonder gevaarlijk zijn voor sporters, schrijft Jan Walter.

De cultwedstrijd Parijs-Nice markeert altijd de opening van het wielerseizoen in het voorjaar, en uitgerekend dit jaar waren er massale uitvallen na de massale inentingen. Volgens RMC Sport haalden slechts 59 van de 154 deelnemers de finish. Dit overduidelijke negatieve record wordt in het artikel gerechtvaardigd met de te veeleisende parcoursinstelling en de ongunstige weersomstandigheden. Bovendien moest 30% van de beroepsrenners opgeven wegens griepverschijnselen. Voorts wordt opgemerkt dat dit niet Corona was:

Volgens medische bronnen heeft dit soort virus, dat in deze tijd van het jaar vrij vaak voorkomt (en dat, volgens alle uitgevoerde en onder de aandacht van RMC Sport gebrachte tests, niet Covid is), een gemakkelijkere verspreiding door de kwetsbaarheid van de organismen aan het eind van de winter, vooral met de vele hoogtetrainingen aan het begin van het jaar, die weliswaar uitputtend zijn voor lichaam en geest, maar ook goed.

  VRESELIJK: Professor "onverwacht" overleden een week na het krijgen van Booster

Opmerking: helaas werd vaccinschade niet in overweging genomen als een oorzaak van het historische debacle.

Verder klaagde Julien Jurdie, de sportdirecteur van de AG2R-Citroën ploeg, dat de algemene gezondheidstoestand in het peloton niet goed was.

Spijtig genoeg nemen sinds de massale inentingen ook de hartinfarcten in de volkssport toe. Zo berichtte Le Dauphiné op 20 maart hoe een wielrenner per helikopter moest worden afgevoerd nadat hij een hartaanval had gekregen, en drie dagen later berichtte de Abendzeitung over een andere fietser die bewusteloos op de weg in Unterföhring werd gevonden en later in het ziekenhuis overleed.

(De lijst van verdoezelde vaccinverwondingen gaat maar door en door. U kunt talloze voorbeelden vinden op dit opmerkelijke Telegramkanaal).

Het is in dit verband ook veelzeggend dat Moderna in december 2021 volgens Reuters moest toegeven dat de poging om mRNA-technologie te gebruiken tegen de normale griep volkomen mislukt was. Dr. Malone, de uitvinder van de mRNA-technologie, verklaarde dat ongeveer 90% van de proefpersonen bijwerkingen ontwikkelden. (zie The Epoch Times)

Opmerking: Terwijl het mRNA-griepvaccin niet op de markt werd gebracht wegens de vernietigende testresultaten, werd het mRNA-vaccin tegen Corona er toch doorheen gewuifd wegens de vermeende noodtoestand.

Conclusie: Als het zo doorgaat, zal de invoering van het mRNA-vaccin, dat per definitie eigenlijk helemaal geen vaccin is, de geschiedenis ingaan als de ergste misdaad tegen de mensheid. Volgens de huidige gegevens is de bereidheid om te vaccineren gelukkig sterk afgenomen. Er rest ons nu niets anders dan te hopen dat de opdrachtgevers spoedig zullen worden berecht, zodat de mensheid verdere schade bespaard zal blijven.

  Bill Gates wil COVID-19 vaccinaties voor pasgeborenen

***

Vorig jaar kregen niet minder dan drie jonge Belgische wielrenners uit de Kempen hartproblemen na een wedstrijd. Junior Joppe Erpels uit Arendonk belandde op de intensive care, Xander Verhagen uit Geel kreeg problemen tijdens de training en nieuwkomer Yarno Van Herck zei dat hij tijdens de koers plotseling een steek in zijn borst voelde.

Frankrijk, het epicentrum van het mondiale wielrennen, heeft vorig jaar een wet aangenomen die voorschrijft dat alle deelnemers aan wielerevenementen (atleten, ondersteunend personeel en de meeste toeschouwers) gevaccineerd moeten zijn voor de Tour de France.

Net als in het internationale tennis is een negatieve Covid-test niet langer voldoende voor bewegingsvrijheid en toegang tot de plaatsen van deelname in Frankrijk. Wielrenners, teamleden en fans bij wielerevenementen, moeten zich volledig aan de regels voor de vaccinatiepas houden. En de Belgische wielrenners hebben zich aan deze dictaten gehouden.

Intussen is de massavaccinatie de enige bepalende factor geweest voor het hoge sterftecijfer van deze mannelijke leeftijdsgroep.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Belgische junior profwielrenners met extreme hartproblemen na vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPentagon probeert mainstream media te stoppen die ons in de Derde Wereldoorlog duwen
Volgend artikelLentetijd voor Globalisten – De Globalistennazi’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

  • yep correct . ik waarschuw zo veel mensen.
   Wie niet wil luisteren zal (helaas)voelen.
   Ze luisteren als het te laat is!!!
   voor mij: geen masker/geen test/ geen prik.

  • In voorjaarklassiekers is het altijd slecht weer maar de renners trotseren wind en regen dat is al jaren zo en niemand werd ziek…..En nadat ze een warm bad hadden genomen weer fit waren en daarna weer aan de volgende cours begonnen en daar waren allen weer bij!!!! In bovenstaand artikel staat dat bij Parijs – Nice 2022 veel ziekte verschijnselen waren onder de renners en dat maar een klein deel de eindmeet haalden? de organisatie deelde mede dat dit aan het slechte weer lag en niet aan de covidspuiten waar zelfs hartklachten waren geconstateerd Echter in de tweede voor velen onbekende bijsluiter van de covid campagne staat dat er hartproblemen kunnen ontstaan bij inspanningen, een tijd na de inentingen met covid spuiten!!!!!!!!!!!

 1. De geïnstitutionaliseerde Pharma maffia daders moeten zich hopelijk uiteindelijk voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal verantwoorden voor hun met voorbedachten rade gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!! Deze gepleegde misdaden zijn werkelijk onvergeeflijk!!

 2. “Als het zo doorgaat, zal de invoering van het mRNA-vaccin, dat per definitie eigenlijk helemaal geen vaccin is, de geschiedenis ingaan als de ergste misdaad tegen de mensheid.”

  Dat ligt helemaal aan wie er als overwinnaar uit deze eerste echt globale wereldoorlog gaat komen. Geschiedenisboeken worden nooit geschreven door de verliezers. En momenteel lijkt het er toch op dat “het volk” aan het verliezen is, de mensen zijn nog steeds niet wakker aan het worden.

    • Iedereen moet eerst innerlijk waar worden en zelf oprecht worden in daden en doen! Jesus is geen dromer en zal zich al die martelingen huis wel herinneren!

     • Christus heeft het lijden aan het kruis, wat voor ons mensen onvoorstelbaar groot is geweest, glansrijk doorstaan. Vandaar zijn opstanding uit het graf, ruim binnen drie dagen.

      Hij komt binnenkort om zijn gemeente thuis te halen. Dan nog zeven jaar ‘reiniging van de aarde’ tot in alle uithoeken. Dan komt Hij met zijn vrouw aan zijn zijde terug om het gezag op de schepping te claimen, dat Hij reed 2000 jaar geleden verwierf.
      https://youtu.be/5zoOI9lIBSc

      Wat wij nu meemaken is de aanloop naar die laatste zeven jaar wereldgeschiedenis zonder God en zonder Christus. De ellende die daarin zal ontstaan, maakt duidelijk wat de mens ervan bakt wanneer hij God vaarwel zegt en zijn ziel aan de duivel verkoopt. Je leest het allemaal in Openbaring. Snap je het niet kijk dan hier eens:
      https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-6

    • er komt niemand om je te redden je moet het zelf doen weiger alles dat stinkt naar covid gooi die covidpassen weg ga en sta waar je wil en lach de masker schaapjes uit ik zie er zelfs allen in de auto zitten met een masker op ronduit belachelijk.

 3. Over berechting van misdadigers zijn wel wensen geuit maar het werkelijk terechtstellen van die mensen is een sprookje.
  Die gaan overal onderuit komen want plotseling is er een wet dat niemand aansprakelijk kan worden gesteld voor moord en doodslag door vaccins.

  De corruptheid en vriendjespolitiek in de gerechtelijke macht is minstens van gelijk niveau in de politieke macht en gezondheidszorg die allemaal gefinanciëerd worden door de WEF spelers.

  En de massa wil niet wakker worden want dan moet men nadenken en dat kost energie die ze liever gebruiken om op vakantie te gaan.

  We zijn 70 jaar lang geindoctrineerd door de amerikaanse cultuur via TV en films, dus mag je geen opstanding van de kudde schapen verwachten.
  Die blijven liever achter de TV hangen met een zak chips.

  Parallelle samenlevingen is een alternatief – op zich een goed idee – maar moeilijk uitvoerbaar in de grotere steden, En het betekend dat je actief moet worden waar de massa een hekel aan heeft omdat het onbetaald werk is.

  Zolang je gebruik maakt van IT, internet en mobiele communicatie is het organiseren van een vorm van verzet gedoemd om te mislukken.
  Alles is traceerbaar, voorbeeld de blokkering van rekeningen in Canada.
  Dat kan morgen hier gebeuren.
  Dus sponceren van naar ons idee goede initiatieven is een risico.
  De digitalisering komt er gewoon er is geen ontkomen aan.

  De vraag is dan: Hoe gaan we de toekomst vorm geven??

  • Wat mij betreft de paralelle samenleving maar…..

   Er is een zó ontzettend rijk zielig ogend mannetje, dat op de lagere school vast veel gepest is en waarvoor de ouders smakken met geld betaald hebben om kinderen op zijn verjaardagsfeestjes in te kopen, dat oneindige vergeldingsdrang heeft.
   Hij moet en zal iedereen verwoesten, met een knop op zijn scherm beheersen.
   Niet alleen mens en dier maar de hele aarde (om te beginnen).
   Hij zal ons geen stukje grond gunnen en zal zijn zonnescherm uitklappen om ons, buiten de smartcities, heel snel uit te roeien. En pleegpapa klauSS staat achter hem.

   De domme kudde is groot en een stel gelovigen wacht op een wonder.
   (Tip voor de laatsten: lees de hele bijbel eens, dat heb ik ook gedaan en wees gewaarschuwd, er staan zeer veel perverse verhalen in waar ook elk wonder uitbleef)

 4. Om de schaapjes de oogjes te laten openen moeten er eerst in hun directe omgeving veel doden vallen na de gifprikken…eerder blijven ze de leugens van de witte jassen en criminele politici geloven.
  Onze gehele familie is gif-geprikt behalve mijn vrouw en ik, en nu zien en horen we dat er al hele ernstige klachten opduiken bij de familieleden,en toch blijven volhouden dat het niet aan de gifprikkerij ligt want….de witte jasman/vrouw zegt dat het veilig is…..AAARGGGHHHH

 5. Massaal de simkaart uit de smartphone halen, maakt misschien een kans.
  Je verlost jezelf van de digitale enkelband.
  Ik speel ook met de gedachte mijn internet abonnement op te zeggen.
  Iedere dag ellende op het Internet lezen, is verre van gezond.

  • (Massaal de simkaart uit de smartphone halen,) Ben zelf al enige tijd geleden over gestapt naar de Nokia 3310 uit het jaar kruik. Alleen maar bellen, en verder geen poespas. Wat een rust. Weg met die Smartphone troep.
   Hoop dat velen zullen volgen. Weg met die Digitale troep!!

 6. Dat het verhaal van Pontius Pilatus in de bijbel staat, is geen toeval.
  Politici wassen hun handen in onschuld, want zij zijn toch door ‘deskundigen’ voorgelicht?

  • Mooi dan begrijp je zeker wel dat degene die daar onterecht tot de dood werd veroordeeld binnen 10 jaar terug komt en in een aantal jaar hooguit zijn gemeente komt ophalen eerst

   • Nee, er zijn helaas maar heel weinig mensen op de hoogte van het het feit dat Jezus heel snel zijn belofte gestand zal doen om de Zijnen op te halen en hen ’te brengen naar het huis van de Vader’ (de opname van de bruid van Christus).
    Daarna zal zoals de Bijbel voorzegt de antichrist als wereldheerser op de voorgrond treden.

  • het wordt tijd dat het PASEN wordt…….Zodat Jesus de verlosser,,,, terugkeert op deze verloederde aardkloot!!!!!!!!

 7. Hebben jullie al gezien hoe het nos hier over bericht heeft?
  Het lag aan bar weer en geen woord over uitvallers door medische problemen.

  Vuile ratten zijn het.

 8. Mijn eigen huisarts geloofd nog in de prik propaganda.
  Zij durft te beweren over de “echte” risico cijfers te beschikken.

  • Zeker de vrijgegeven data van het Pfizer onderzoek nog niet kunnen lezen. Dr Andrew Kaufman zegt in de docu Terrain dat huisartsen daar ook helemaal niet toe in staat zijn. Is het ene Campbell die ze bestudeert en er over naar buiten treed. Ook het spaanse onderzoek over Graphene Oxide, inmiddels in het Engels vertaald krijgt steeds meer aandacht. De vrijgegeven data van zullen door steeds meer wetenschappers bestudeerd worden. Maar zal het genoeg en op tijd zijn om gedwongen vaccinaties te voorkomen en giga boetes als je niet mee werkt.

 9. Ik lees niet echt in het artikel terug dat de 95 wielrenners ook echt instorten tijdens de klassieker. Alleen dat ze niet allemaal de eindstreep haalden.

  Ik denk dat als ik dit artikel doorstuur, menig lezer hetzelfde zal zeggen en dan het als onbetrouwbare informatie beschouwen.

  • Ik ben 1 van die lezers. Ik ben zelf al viermaal gevaccineerd en kom gewoon op deze website om op de hoogte te blijven van wat mensen nu allemaal zeggen over het vaccin.
   Persoonlijk gezien vind ik Frontnieuws niet zo goed, zeker omdat andere artikels een duidelijk ‘rechts’ standpunt vertonen terwijl ik ‘links’ ben.
   1 ding dat niet vermeldt wordt over die studie van de Journal of the American Heart Association door Frontnieuws is dat er maar 566 patiënten waren, niet zo veel voor een studie over een vaccin dat gegeven is aan meer dan 4,5 miljard mensen. Deze patiënten hadden al hartproblemen en zijn niet vergeleken met een gezonde populatie of andere hartpatiënten. Het is niet echt een dringende waarschuwing, maar eerder een beginnende studie waar dieper in gekeken moet worden, maar is dat wel interessant genoeg voor Frontnieuws? Nee, maar een enorme stijging van hartproblemen bij topsporters wel en dat is wat we lezen.

 10. Waarom haalt een mens vier spuiten voor dezelfde vemeende kwaal als de eerste al niet werkt of hoeft te werken….. Ik denk dat hier een hersendokter ingeschakeld moet worden omdat je er aan verslaafd bent gemaakt/geraakt Hetzelfde is dat als je drugs/epo gebruikt om je hersen wakker te houden en eindeloos door denkt te kunnen gaan en op het laatste het loodje legt aan over- gebruik ervan!!!

 11. Als mensen die hier hun ongemak uiten zich niet samendoen mogen ze nog maar een korte tijd hun ongemak uiten ,, hier word gepraat ondertussen drukken hun er wetten door waar , politie en leger naargelang zullen handhaven .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in