Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele Covid-19 ‘vaccins’. Wat hen de meeste zorgen baart is de zogenaamde antilichaam-gemedieerde versterking van de infectie. In het Engels, antibody-dependent enhancement (ADE). Wat betekent dat precies? Simone Gold van America’s Frontline Doctors legt het in minder dan een minuut uit in de video hieronder.

Backup:

“Laten we zeggen dat je je eerste prik krijgt en er gebeurt niets. Je krijgt je tweede dosis en alles is nog steeds in orde. Dan, natuurlijk, als je geïnfecteerd wordt met Corona, ontstaat er een cytokinestorm. In overdrive.

Cytokinen zijn eiwitten die de afweerreactie van het immuunsysteem reguleren. Er zijn twee soorten cytokinen: pro-inflammatoire en anti-inflammatoire. Een subtiele wisselwerking tussen beide zorgt ervoor dat het immuunsysteem een infectie het hoofd kan bieden. Overmatige productie van ontstekingsbevorderende cytokinen kan er echter toe leiden dat de infectie een veel ernstiger verloop neemt.

Het immuunsysteem gaat dan als het ware in overdrive, wat resulteert in zeer ernstige symptomen. Een cytokinestorm kan onder andere orgaanfalen veroorzaken.

Dit probleem heeft zich voorgedaan bij alle eerdere pogingen om een vaccin tegen het Coronavirus te ontwikkelen, legt Dr. Simone Gold uit. In 2005, na de SARS-epidemie, werd een vaccin tegen SARS-CoV-1 ontwikkeld en aan katten toegediend. Aanvankelijk was alles in orde, maar toen wetenschappers de dieren later blootstelden aan het [wilde] virus, stierven ze.

Daarom is het vaccin tegen Sars-CoV-1, dat voor 78% identiek is aan Sars-CoV-2, nooit op de markt gekomen”, aldus de arts.

  U hebt 25X meer kans om gewond te raken en 20X meer kans om te sterven als u de COVID-prik neemt

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin niet neem

Vorig artikelWormachtige objecten op mondkapjes en PCR-teststaafjes… textielvezels of John-Hopkins’ “Theragripper”? Nano-technische haakwormen laten medicijnen vrij bij lichaamstemperatuur
Volgend artikelBLM-activist mocht plaatsnemen in jury van rechtszaak George Floyd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Je zal toch maar moeten leven met de verantwoording en een geweten dat je willens en wetens mensen de dood in hebt gejaagd.
  Een fijn leven heb je dan verder.
  En zal je dan jezelf nog durven aankijken in een spiegel.

  • Beste Bert,..heb ik ook aan gedacht,.ze iig rutte de jonge kaagje ploumen etc gaan het heeel moeilijk krijgen als ze met pension gaan , omdat ze het hebben geweten.(maar wat hebben wij daar NU aan?) Ze denken nu allen, wat kan ons gebeuren?,, de wereld is van Billie en hakenklaus,!!..ja ja, de handen worden in rap tempo overspeelt. Iig niet of zo min mogelijk met de maatregelen meedoen en al helemaal niet met die testen. Men selecteert zichzelf nu. De gevaccineerden zijn de wappies en bange in het hoofd (ego)levende mensen, daarnaast heb je de ware individuen, die vanuit hun kracht en scherpe geest leven. die selectie is nu gaande en ik schaar jou onder de ware individuen die het verschil gaan maken! En rutte maar helemaal de jonge en wie weet kaag, ontlopen hun straf niet,..ik weet datm,,

    • Komen ze wel heel gemakkelijk vanaf vind ik.
     Ze willen ons insecten voeren nou ik gun hen dat ook wel en dan wel rauw iedere dag een kilootje of wat en gewoon rauw, want rauw lijkt me gezonder, want honger lijden dat vind ik onmenselijk en dat gun je niemand.
     Met rauwe insecten komen ze ook meer in beweging want om te eten moeten ze deze vangen en zo blijven ze ook gezond wat je ook ieder mens gunt.

     Beetje lief zijn voor ze zijn he,,.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in