Miljardair-elites gebruiken hun macht over de media, de politieke klasse en de publieke opinie om Joe Biden te dwingen Amerikaanse troepen naar Oekraïne te sturen om een Russische overwinning te voorkomen. Idiote conservatieven denken dat de media voor één keer hun werk doen door de vermeende overtredingen van Biden nauwkeurig te melden. Maar feit is dat de media gewoon laten zien dat ze op elk moment van kant kunnen wisselen om de elitaire agenda na te streven, schrijft Mike Whitney.

Niemand zou verbaasd moeten zijn dat Joe Biden’s “probleem met geheime documenten” is opgedoken op hetzelfde moment dat een belangrijke stad in Oekraïne (Soledar) is bevrijd door Russische troepen. Uit alle recente verslagen van de frontlinies blijkt dat het Russische leger gestaag meer grondgebied in het oosten van het land inneemt en daarbij zware verliezen toebrengt aan de Oekraïense troepen. Kortom, het Oekraïense leger wordt zwaar gehavend en dwingt de Amerikaanse oorlogsplanners hun aanpak te herzien. Wat de VS moeten doen om hun proxy-oorlog met Rusland te winnen, is een coalitie van landen (VS, Polen, Roemenië en het VK) aantrekken die bereid zijn gevechtstroepen in te zetten in het conflict, met de stilzwijgende afspraak dat de NAVO niet rechtstreeks zal deelnemen aan een grondoorlog met Rusland. Biden verwierp eerder het idee om troepen naar Oekraïne te sturen en erkende dat dit zou neerkomen op het ontketenen van een Derde Wereldoorlog. Maar nu het ‘geheime documenten’-schandaal aan kracht wint, zal de wispelturige president waarschijnlijk in de pas lopen en doen wat het oorlogszuchtige establishment op het gebied van buitenlands beleid van hem verlangt. Kortom, het documentenschandaal wordt gebruikt door machthebbers achter de schermen die de president chanteren om hun eigen bekrompen belangen na te streven. Zij hebben Brandon in de tang.

De meeste lezers zullen zich herinneren dat de laptop van Hunter Biden een overvloed aan informatie bevat over de omvangrijke invloedshandel van de familie Biden. Al deze informatie werd bewust achtergehouden in de mainstream media om de weg vrij te maken voor Biden’s overwinning in de presidentsverkiezingen van 2020. Dus waarom – vragen wij ons af – is dit nieuwe schandaal voorpaginanieuws geworden terwijl het laptopverhaal volledig werd begraven? En waarom pleiten de meest oorlogszuchtige neocons in de senaat, zoals Lindsey Graham, voor een “special counsel”, terwijl zij geen enkele moeite hebben gedaan om de smerige details van de laptop te onthullen? Dit komt uit een artikel op Zero Hedge:

Sen. Lindsey Graham (R-S.C.), een vooraanstaand lid van de Senaat Judiciary Committee, riep woensdag procureur-generaal Merrick Garland op om een speciale raadsman te benoemen om de behandeling van geheime documenten door president Biden te onderzoeken terwijl hij als vicepresident diende….

“Ik denk dat als u denkt dat een speciale raadsman nodig is om het publiek gerust te stellen over de behandeling van geheime documenten door Donald Trump, u een speciale raadsman zou moeten toepassen op de misstanden met geheime documenten door president Biden toen hij vicepresident was,” zei Graham tijdens een interview met Martha MacCallum op Fox News….

“Garland, als je luistert, als je het nodig vond om een speciale raadsman te benoemen met betrekking tot president Trump, dan moet je precies hetzelfde doen met betrekking tot president Biden als het gaat om het omgaan met geheime informatie,” zei Graham.”  (“Sen. Graham Demands Special Counsel Probe As Biden Breaks Silence Over Classified Docs”Zero Hedge)

Dus nu is Lindsey Graham een voorvechter van waarheid en transparantie?

Laat me niet lachen.

Ik verzeker u dat als Biden morgen de inzet van Amerikaanse gevechtstroepen in Oekraïne zou aankondigen, Graham zijn verzoek om een speciale raadsman onmiddellijk zou intrekken. Dit gaat over Oekraïne, niet over geheime documenten of mogelijk onwettig presidentieel gedrag. En wat u ook van Biden vindt, hij wil niet de president zijn die de derde wereldoorlog begint. Helaas zijn de elites die de media, de politici en het grootste deel van de rijkdom van het land controleren, vastbesloten om het conflict uit te breiden. Daarom is het narratief in de media de afgelopen week drastisch veranderd. Kijk eens naar dit korte fragment uit een artikel op CNN, dat tot nu toe de afgelopen 11 maanden non-stop de meme “Oekraïne is aan de winnende hand” heeft gepromoot.

  Koersk 2.0?

“De situatie is kritiek. Moeilijk. We houden vast aan het laatste,” zei de soldaat.

De soldaat is van de 46e luchtmobiele brigade, die de Oekraïense strijd leidt om Soledar te behouden tegenover een massale aanval van Russische troepen en Wagner-huurlingen….. De soldaat zei dat hij geloofde dat de militaire leiders van Oekraïne uiteindelijk de strijd om Soledar zouden opgeven en vroeg zich af waarom ze dat nog niet hadden gedaan.

“Iedereen begrijpt dat de stad verlaten zal worden. Iedereen begrijpt dit,” zei hij. “Ik wil gewoon begrijpen wat het nut is [van huis tot huis vechten]. Waarom sterven, als we vandaag of morgen toch weggaan?”…”Niemand zal u vertellen hoeveel doden en gewonden er zijn. Omdat niemand het zeker weet. Niemand,” zei hij. “Niet in het hoofdkwartier. Nergens. Posities worden voortdurend ingenomen en opnieuw ingenomen. Wat vandaag ons huis was, wordt de volgende dag dat van Wagner.”

“In Soledar telt niemand de doden,” voegde hij eraan toe.” “De situatie is kritiek. Moeilijk. We houden ons vast aan het laatste,” zei de soldaat.” (“Situation in eastern Ukrainian Town is Critical”, CNN)

Ziet u het verschil in de berichtgeving? Geen verhalen meer over de ‘dappere’ Oekraïners die de gruwelijke Russische orcs verslaan. Nee, het is de koude bittere waarheid: Oekraïne verliest en verliest hard. Maar hoe verklaren we dit plotselinge “narratief”? En waarom heeft de Washington Post twee door de wol geverfde oorlogshitsers van de regering George W Bush een platform geboden voor een hartstochtelijk pleidooi voor militaire noodhulp om het Russische winteroffensief af te slaan. Voormalig minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice en voormalig minister van Defensie Robert Gates doen een wanhopige, laatste oproep voor onmiddellijke hulp om de ineenstorting van de Oekraïense strijdkrachten in de Donbas te voorkomen:

“Als het gaat om de oorlog in Oekraïne, is ongeveer het enige dat op dit moment zeker is, dat de gevechten en de vernietiging zullen doorgaan… Hoewel de reactie van Oekraïne op de invasie heroïsch is geweest en zijn leger briljant heeft gepresteerd, is de economie van het land in een puinhoop, zijn miljoenen mensen gevlucht, wordt de infrastructuur vernietigd en is een groot deel van zijn minerale rijkdom, industriële capaciteit en aanzienlijke landbouwgrond in Russische handen.

De militaire capaciteit en de economie van Oekraïne zijn nu bijna volledig afhankelijk van levensaders uit het Westen – voornamelijk de Verenigde Staten. Onder de huidige omstandigheden zou een door onderhandelingen tot stand gekomen staakt-het-vuren de Russische strijdkrachten in een sterke positie plaatsen om hun invasie te hervatten wanneer zij daar klaar voor zijn. Dat is onaanvaardbaar.

De enige manier om een dergelijk scenario te voorkomen, is dat de Verenigde Staten en hun bondgenoten Oekraïne dringend voorzien van een drastische toename van militaire voorraden en capaciteit – voldoende om een hernieuwd Russisch offensief af te schrikken en Oekraïne in staat te stellen de Russische troepen in het oosten en zuiden terug te dringen…..

De NAVO-leden moeten de Oekraïners ook voorzien van langereafstandsraketten, geavanceerde drones, aanzienlijke munitievoorraden (waaronder artilleriegranaten), meer verkennings- en bewakingscapaciteit en andere uitrusting. Deze capaciteiten zijn nodig in weken, niet in maanden… De manier om een confrontatie met Rusland in de toekomst te vermijden is Oekraïne te helpen de indringer nu terug te drijven.  (“Time Is Not On Ukraine’s Side”, Condoleezza Rice and Robert Gates, WVNews)

Normaal gesproken zijn oudere leden van het politieke establishment terughoudender in hun uitspraken, maar hier niet. Dit is pure, ongegeneerde wanhoop. Rice en Gates verklaren in niet mis te verstane bewoordingen dat Oekraïne in zwaar weer verkeert, dat de economie en infrastructuur in puin liggen, dat miljoenen het land zijn ontvlucht en dat de meeste natuurlijke rijkdommen van het land onder Russische controle staan. Het is een ramp; en het is een ramp die Gates en Rice willen aanpakken door meer wapens te pompen in een mislukte staat die geen enkele kans heeft om de oorlog te winnen. Heeft dat zin?

Op dit moment brokkelen de Oekraïense frontlinies af, net als de illusie dat oorlogen worden bepaald door de vaardigheid van iemands propagandadiensten. Wat overblijft is het dreigende vooruitzicht dat de Russen in wezen op het punt staan te zegevieren in de bloedigste en belangrijkste brandhaard van deze oorlog, Bakhmut, het oostelijke transportknooppunt dat waarschijnlijk het keerpunt zal zijn in de bredere campagne. Als Bakhmut valt, worden de Oekraïners gedwongen zich terug te trekken in hun derde en vierde verdedigingslinie, waardoor de oorlog steeds dichter naar de Dnjepr en vervolgens naar Kiev wordt geduwd. De geblokte vlag komt geleidelijk in zicht. Maar geloof me niet op mijn woord; hier is het uit de mond van het paard. Dit is een fragment uit een interview met generaal Valery Zaluzhny, de opperbevelhebber van de strijdkrachten van Oekraïne:

  Wat Oekraïne en Rusland betreft, verwart de inlichtingendienst van de Verenigde Staten pyriet met echt goud

“De Russische mobilisatie heeft gewerkt,” zegt generaal Zaluzhny….”De vijand moet niet worden onderschat. Ze zijn niet zwak.. .en ze hebben een zeer groot potentieel aan mankracht.” … De mobilisatie heeft Rusland ook in staat gesteld zijn troepen vaker in en uit de frontlinies te laten rouleren, zegt hij, zodat ze kunnen rusten en herstellen. “In dit opzicht zijn ze in het voordeel.”

Alles hangt dus echt af van de hoeveelheid voorraden, en dit bepaalt in veel gevallen het succes van de strijd.” Generaal Zaluzhny, die een nieuw legerkorps opricht, rolt een verlanglijstje af. “Ik weet dat ik deze vijand kan verslaan,” zegt hij. “Maar ik heb middelen nodig. Ik heb 300 tanks nodig, 600-700 IFV’s [infanteriegevechtsvoertuigen], 500 houwitsers.” Het incrementele arsenaal dat hij zoekt is groter dan de totale gepantserde strijdkrachten van de meeste Europese legers…

Privé geven Oekraïense en westerse functionarissen echter toe dat er andere uitkomsten mogelijk zijn. “We kunnen en moeten veel meer grondgebied innemen”, benadrukt generaal Zaluzhny. Maar hij erkent indirect de mogelijkheid dat de Russische opmars sterker blijkt dan verwacht, of de Oekraïense zwakker…

“Het lijkt me dat we aan de rand staan,” waarschuwt generaal Zaluzhny… “Ik twijfel er niet aan dat ze nog een poging zullen wagen om Kiev te overvallen.” Kinderen beginnen te bevriezen,” zegt hij. “In wat voor stemming zullen de soldaten zijn? Kunnen we zonder water, licht en warmte praten over het voorbereiden van reserves om te blijven vechten?” (“Volodymyr Zelensky and his generals explain why the war hangs in the balance”The Economist)

Klinkt dat als een generaal die vertrouwen heeft in zijn kansen op succes of als een militair leider die fatalistisch berust in een nederlaag?

Wat Zaluzhny zegt is dat hij een heel nieuw leger nodig heeft om zelfs maar met de Russen te kunnen concurreren. (“Ik heb middelen nodig. Ik heb 300 tanks, 600-700 IFV’s, 500 houwitsers nodig.”) En zelfs als zijn verzoeken worden ingewilligd, zal het Oekraïense volk “bevriezen” in het donker “zonder water, licht of warmte”. Dit is waarom – volgens het Bureau van de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor Vluchtelingen (UNHCR) – 8 miljoen Oekraïners al naar Europa zijn gevlucht, terwijl nog eens 3 miljoen naar Rusland zijn gevlucht. (Tass)

De oorlog van Washington tegen Rusland heeft het land veranderd in een onbewoonbare woestenij die volledig wordt gesteund door buitenlandse giften in ruil voor een vastberaden inzet voor de globalistische agenda. In werkelijkheid betekent “I Stand with Ukraine”: “Ik steun de summiere vernietiging van een bloeiende beschaving, zodat Washington zijn verderfelijke ambities kan verwezenlijken”. Dat is wat het echt betekent.

We hebben geen kritiek op Zaluzhny, die gewoon zijn werk doet. Wij hebben kritiek op de Amerikaanse oorlogshitsers en neocons die deze oorlog hebben uitgelokt, maar nooit hebben voorzien welke catastrofe zij zouden veroorzaken. Zij hadden nooit verwacht dat er een dag zou komen waarop de hoogste officier van Oekraïne een geheel nieuw leger zou eisen om de Russen te verslaan. Ze hadden nooit verwacht dat de meest uitgebreide economische sancties die ooit tegen een land zijn genomen averechts zouden werken en alleen onze naaste bondgenoten in Europa zouden schaden. Ze hadden nooit verwacht dat diezelfde sancties zouden dienen om Rusland te verrijken en zijn banden te versterken met landen die strategische rivalen van de Verenigde Staten zijn. Ze hadden nooit verwacht dat China en India hun neus zouden ophalen voor de Amerikaanse sancties en ten volle zouden profiteren van het goedkope gas en de olie van Rusland om hun economieën te laten groeien, terwijl Europa wegkwijnt in een permanente malaise, veroorzaakt door hun irrationele gehechtheid aan de Verenigde Staten. Ze hadden geen van deze dingen verwacht, wat ons doet concluderen dat de Oekraïense openingszet waarschijnlijk het slechtst geplande debacle op het gebied van buitenlands beleid aller tijden is, dat leidt tot de grootste strategische ramp in de Amerikaanse geschiedenis.

  Kiev roept ALGEMENE mobilisatie op - ALLE MANNEN 18-65 moeten binnen 10 dagen het leger in

Voor mensen die de gebeurtenissen in Oekraïne van nabij hebben gevolgd, zal veel van wat ik zeg voor de hand liggen. Degenen die de berichten in de media geloven, zullen volgens ons zeer verrast zijn door de komende gebeurtenissen. De uitkomst van gecombineerde grondoorlogen wordt niet bepaald door de fictieschrijvers van de New York Times. De oorlog in Oekraïne zal eindigen in het voordeel van de machtigste partij; zoveel is zeker. Kijk eens naar deze korte samenvatting van gevechtsveteraan Lt. Kol. Alex Vershinin, die als modellerings- en simulatieofficier bij de NAVO en het Amerikaanse leger heeft gewerkt aan conceptontwikkeling en experimenten:

Uitputtingsoorlogen worden gewonnen door zorgvuldig omgaan met de eigen middelen en het vernietigen van die van de vijand. Rusland ging de oorlog in met een enorm materieel overwicht en een grotere industriële basis om verliezen op te vangen en te vervangen. Zij hebben hun middelen zorgvuldig bewaard en zich telkens teruggetrokken als de tactische situatie zich tegen hen keerde. Oekraïne begon de oorlog met minder middelen en vertrouwde op de westerse coalitie om zijn oorlogsinspanningen te ondersteunen. Deze afhankelijkheid dwong Oekraïne tot een reeks tactisch succesvolle offensieven, waarbij strategische middelen werden verbruikt die Oekraïne naar mijn mening moeilijk volledig zal kunnen vervangen. De echte vraag is niet of Oekraïne al zijn grondgebied kan herwinnen, maar of het voldoende verliezen kan toebrengen aan gemobiliseerde Russische reservisten om de binnenlandse eenheid van Rusland te ondermijnen en het land te dwingen naar de onderhandelingstafel te gaan op Oekraïense voorwaarden, of dat de Russische uitputtingsstrategie zal werken om een nog groter deel van Oekraïne te annexeren.”  (“What’s Ahead in the War in Ukraine”, Alex Vershini, Russia Matters)

De vraag of Rusland fouten heeft gemaakt in het begin van hun militaire operatie helpt ons te begrijpen wat er nu gebeurt. Denk er eens over na. Poetin heeft in september 300.000 extra reservisten opgeroepen. Dat is een erkenning dat hij verkeerd heeft berekend hoeveel gevechtstroepen hij nodig had om de missie te volbrengen. Maar nu heeft hij die fout hersteld. Waarom zou hij anders 300.000 reservisten oproepen en de oorlog uitstellen totdat zij zich bij hun eenheden hebben gevoegd en klaar zijn voor offensieve operaties?

Ons punt is simpel: Poetin heeft nu het leger samengesteld dat hij nodig heeft om de klus met militair geweld te klaren. Eenvoudig gezegd: hij is er klaar voor. In feite boekt zijn leger al aanzienlijke vooruitgang in het oosten, waar dinsdag een belangrijke stad werd bevrijd. (Soledar) Wij verwachten dat deze regionale overwinningen de hele winter en de lente zullen aanhouden. Wij denken niet dat de levering van tanks, gepantserde voertuigen, javelins, Patriots of andere wapensystemen een significant verschil zal maken in de uitkomst van de oorlog. De enige manier waarop Washington een vernederende nederlaag in Oekraïne kan voorkomen, is door een coalitie te leiden van landen die bereid zijn gevechtstroepen en luchtmacht in te zetten om het Russische leger te bestrijden. Met andere woorden, we naderen snel het ‘moment van de waarheid’ dat velen vanaf het begin hadden voorzien: een directe botsing tussen de Verenigde Staten en Rusland.

Dit is de oorlog die de fanatieke neocons willen en daarom gebruiken zij de “geheime documenten” om de steun van Biden af te dwingen. Het is chantage.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Apocalyps later?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOverwinning in Soledar laat zien hoe Rusland het conflict militair beheerst
Volgend artikelJapanse deskundigen verbijsterd over hoog aantal Covid-doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. “Niemand zou verbaasd moeten zijn dat Joe Biden’s “probleem met geheime documenten” is opgedoken op hetzelfde moment dat een belangrijke stad in Oekraïne (Soledar) is bevrijd door Russische troepen”

  Daar dacht ik gisteren meteen aan waarom in Godsnaam werden zgn. archiefstukken in zijn Huis/garage gevonden, het antwoord werd hierboven al gegeven, de gekochte Main Stream Media kan in een nano seconde van gedachte verwisselen, en dit nog eve waar bleef de algemene selectieve verontwaardiging toen D. Trump zijn huis werd doorzocht, gewoon zgn. achiefstukken neergelegd we herkeenen het uit Amerikaanse films dat de verdovende middelen bijv. in de auto van de verdachte wordt gestopt door een corrupte cop.

  De Amerikaanse media heeft zijn narratief reeds klaar om trots een scoop te scoren, triest land is het eigenlijk vol met criminelen die aan de macht zijn en decennia lang het UFO verhaal steevast downplayen alsof waarnemers geestelijk gestoord zijn.

  Verhoogde militaire aanwezigheid van de NAVO

  De NAVO verplaatst AWACS-verkenningsvliegtuigen naar de Oekraïense grens

  Verschillende AWACS-verkenningsvliegtuigen van de NAVO zijn overgebracht van Duitsland naar Roemenië. Wordt een verdere escalatie van de oorlog verwacht?

  Zoals de pers meldt (zie verslagen HIER , HIER en HIER ), verplaatst de NAVO belangrijke AWACS-verkenningsvliegtuigen van Duitsland naar Roemenië om dichter bij de Oekraïense grens te zijn.

  Volgens de Bundeswehr exploiteert de NAVO momenteel een vloot van 14 van deze luchtverkenningsmachines op de vliegbasis Geilenkirchen.

  https://www.freiewelt.net/nachricht/nato-verlegt-awacs-aufklaerungsflugzeuge-an-die-ukrainische-grenze-10091977/

  • @Adriaan,
   Heb nog niet heel jouw bijdrage gelezen hoor, doe ik straks maar voor mij is er nog een enorm verschil tussen de Russische Federatie en de VS, Putin is de gekozen leider en dat beleid doet hij met verschillende mensen in dat Kremlin, bij de VS er een Biden in dit geval maar boven Biden zit een geheime leiding en niemand weet wie dat zijn maar daar geloof ik heilig in, alleen al daarom moet de VS de hegemonie verliezen op deez aardkloot!

   • flardinga januari 13, 2023 at 13:32

    Helemaal mee eens beste, het gaar volgens geruchten verder de man welke Biden speelt is een acteur Arthur Roberts die de aanwijzingen volgt van het Obama team en Deep State, verschillende footo collage’s bevestigen de vermoedens van heel veel mensen dat Biden niet Biden is.

    Fijne dag verder Flardinga.

  • Hetzelfde in Nederland. Veel belangrijke mensen worden via slinkse wijze in contact gebracht met satanische sexueel kindermisbruik en moorden waarbij hun aanwezigheid gefotografeerd wordt om via deze chantage te gehoorzamen aan de elite.

   Niet voor niets dat er géén ONAFHANKELIJK onderzoek mag plaats vinden over satanisch seksueel kindermisbruik.
   Dat er een geheime politie tak bestaat die alle meldingen van sexueel kindermisbruik moet uitwissen.

   Als die beerput eens open zou gaan dan zullen veel mensen gelyncht worden.

   De Roverheid,, ” koningshuis “, de Rechtspraak, de politietop, de media maken zich hier schuldig aan en zij zijn de allergrootste criminele organisatie van Nederland .

   • Peterus,
    Over die satanische dingen heb ik een radiouitzending gehoord van de vpro, het was shockerend dat dit gebeurd in ons land, hele geloofwaardige uitzending, heel eng omdat niemand je wenst te geloven en je ook als gekkie word aangeduid, ik geloof niet in alle complotten maar wel dat dit mensen echt is overkomen, maar er komt niks uit het onderzoek, we weten wel waarom niet, er zitten figuren achter die macht hebben en misbruiken die, was wel effe stil toen na hoor het beluisteren, je zult het maar meemaken, glas in hun vagina gestopt krijgen want dat gebeurde, hoe ziek ben je dan?

  • Als ge in het bezit zijt van bezwarende documenten, waarom is dat dan niet allang vernietigd? ‘t Is niet zo dat het op heterdaad is? Die papperassen liggen daar al maanden/jaren??

   Dat snap ik niet. Ook bij kleine vergrijpen bij gewone burgers, blijven die bewijzen rondslingeren,

 2. Het is Napoleon en Hitler niet gelukt en het zal die idioten in usa / nato/ EU ook niet lukken.
  Het resultaat zal zijn dat Rusland zegeviert, Europa van haar goedkope energievoorziening afgesneden is door haar eigen krankzinnige beleid van nog veel krankzinnigere sancties ( in opdracht van usa) en de Europese economie in een diepe recessie zal duiken. Met veel werkloosheid, armoede.
  (Wellicht het grotere doel van de wef bende om de nwo te realiseren)
  En usa opnieuw, net als in Vietnam, Afghanistan en nog veel meer landen waar ze rotzooi getrapt hebben, met de staart tussen de benen huiswaarts kan keren. En dat alleen maar om de wereldmacht??? Vast te kunnen houden. De unipolaire wereld is over!
  Alleen willen ze dat nog niet beseffen.

  • Hitler vocht tegen de joodse Bolsjewieken…Zoek eens op hoeveel mensen die vermoord hebben … Vergelijk het eens mat de Nationaal Socialisten van Duitsland…

 3. Rusland zal in geen enkel geval de woorden van Amerika geloven als de ‘beloven’ dat een coalitie van landen tegen hun gaat vechten en de NAVO zogenaamd niet meedoet.
  Als het Poolse leger oprukt naar het oosten is dat al het overschrijden van de laatste rode lijn van Rusland en houd in dat het westen, via lid Polen bij de NAVO rechtstreeks bij de oorlog betrokken zijn en Rusland zich mag verdedigen door ook ALLE NAVO landen te verlichten met hun dodelijke kerstversiering of zelfs via ems hier het licht uit te doen. Hier wonen geen (of amper) mensen die Rusland een warm hart toedragen dus daar hoeven de Russen geen rekening mee te houden, of medelijden mee te hebben, vergeleken met Oekraïne dat eigenlijk een soort van landgenoten zijn.
  En al zeker niet als je de grootste opgezette haatporno ooit richting Poetin en zijn Rusland bekijkt, is het verwonderlijk dat nog steeds geen vergelding is gekomen. Maar wat niet is kan nog komen, zeker als die knotsgekke Amerikanen hun zin doordrijven over onze rug en de smalle ruggetjes van de geslachtslozen(*) die omvallen door het gewicht van een machinegeweer.

  (*) zolang je niet weet wat je bent ben je het niet. (dit wordt mijn zin van het jaar in antwoord op die gendergekken)

 4. Ik geloof niet dat ze Biden met die geheime documenten aan het chanteren zijn.
  Voor de Bühne lijkt dit allemaal prachtig.
  Biden is de zwakste president ooit ‘gekozen’ in de geschiedenis van Amerika.
  Die malloot verdwaalt nog in zijn eigen huis.
  Alles kunnen ze hem wijs maken.
  Waarom zou je hem op die manier onder druk zetten ?

 5. Dit artikel laat duidelijk zien hoe miljardairs achter de schermen de wereldmacht vormen. Dat was ook al in WW1 en WW2 !!

  Besef dan de macht van het volk: ZONDER SOLDATEN GEEN OORLOG !!!!

  Ik spuug op iedere soldaat die oorlog voert en zal dansen op zijn graf !!!

  • Wij moeten het volk duidelijk maken dat de elite het volk gebruikt voor hun gewin.

   Het volk wil geen oorlog. Dat wil een normaal leven, geluk met zijn gezin.

   Hoeveel mannen zullen sterven VOOR DE ” VLUCHTELINGEN ” die ons land nu bezetten en hun vrouwen en kinderen zullen verkrachten en doden terwijl zij voor de elite aan het front gaan vechten !!

   LAAT ONZE LANDVERRADERS ZELF MAAR NAAR OEKRAÏNE GAAN OM DAAR TE VECHTEN.

 6. 8 miljoen naar Europa gevlucht, 3 miljoen naar Rusland. Pas deze verhouding toe op de Oekraïne. Dit zou betekenen dat 25 procent van de bevolking met zekerheid etnisch russisch is.
  Van de 40 miljoen zijn 10 miljoen russisch.
  Waarom willen de etnische Oekraïners het grondgebied domineren waar de etnische Russen wonen?

  • Zal me niet verbazen dat het gaat gebeuren.
   Openbaringen rept over 1/3 van alle mensen omkomt door vuur en zwavel.
   Hier op aarde, dus niet de zg hel.

  • @ Rob januari 13, 2023 at 12:45,
   Dat zou wel eens tijd worden, want zolang het ver van hun bed show is. Blijven ze een grote arrogante bek open trekken; van wij bepalen alles op de wereld. Maar als de eerste raketten of een enorme tsunami van de Russische prison torpedo’s de kusten overspoelen. Dan piepen ze ineens heel anders en raken dan waarschijnlijk totaal in paniek. Want dat is nog nooit gebeurt, dat ze zelf in de frontlinie komen te staan.

 7. Lary Fink, (Blackrock) wil een eigen land (behavior lab) kopen met USA belasting geld om hun WEF agenda te testen en uit te rollen.
  Zeker als dit bij Europa wordt getrokken. (perfecte achterdeur)
  Alleen jammer voor hun dat Putin zand in de gearbox aan het strooien is.
  Prachtig schouwspel dat zich hier voltrekt.

  • Yes!, en ik verzoeke hierbij de Russische Federatie o.l.v. haar geachte president om de vuige plannen van het triefel en crapuul te verijdelen en deze criminelen en hun handlangers definitief uit onze samenlevingen te verwijderen.

   Pobeda, hoera, hoeraaa, hoeraaaaaaa!

 8. NWO WEF SLAAF RUTTE Komt aankomende dinsdag de hielen weer schoonlikken van Deep State Pion BIDEN !!

  En min Washington DC zijn opdrachten ontvangen om voor de komende tijd hoe hij de bevolking van Nederigland nog verder uit te krijpen en het restje nog overgebleven welvaart te laten verdwijnen voor hunzelf en hun kinderen en kleinkinderen voor de toekomst…

  Hoe is het mogelijk dat LEUGEN en BEDROG nog steeds regeert !!!!!

  We blijven het toestaan MAAR VOOR HOE LANG NOG ???

 9. Veel Blablabla..en de rest is al een Voldongen feit…de afwerking nog even en we staan voor een Nieuwe Wereld…HURRAAAAA…👊👊👊👊♥️🇷🇺♥️❗👏👏👏

 10. Ik dacht dat de AWACS vliegtuigen ten tijde van MH17, dus 2014, ook al boven Oekraïne opereerden. Toen zijn er ook de incidenten geweest die in het Duitse parlement ter sprake zijn gebracht, over het verstoren van transponders van passerende burgervliegtuigen en gezooi met elektronische oorlogvoering vanuit Oekraïne door de Navo rond de Zwarte Zee. Een paar jaar later doen ze precies of wel dat vergeten zijn.

 11. Ze hadden nooit gedacht dat de meest uitgebreide sancties … tegen hun bondgenoten zouden werken!!
  Het opblazen van Nordstream, het versmachten van o.a. de Duitse economie door aan deze zeer duur gas te verkopen, ter vervanging van goedkoop gas, de economische oorlog tegen het Duits bedrijfsleven de laatste 2 decennia (aanval op Siemens, Duitse Bank, Commersbank, …) en vergeten we ook niet de biologische oorlog (bv. het verspreiden van de ziekte van Lyme rond de militaire VS-basissen in Duitsland eind jaren 60, en het vermoorden van miljoenen Duitsers tussen 1945 en 1952. De VS is nog steeds in oorlog met Duitsland. Dit is wel bewust en gepland.

  • @Marko, De top nazi’s van toen zijn gewoon opgegaan in de Navo sommige woonachtig in de VS legitiem werkend voor NASA en Defensie en het andere spul mocht winen in een surrogaat Bavaria/Beieren in Argentinië en Chili.

 12. Rusland stuurt zijn grootste wapen naar Oekraïne
  De zelfrijdende 2S4 Tyulpan-mortier, ook wel de “Sledgehammer” genoemd, in het Engels bekend als de Tulip, heeft een 240 mm kanon – twee keer het kaliber van NAVO-mortieren, die slechts 120 mm zijn – waardoor het verreweg het grootste kaliber mortiersysteem ter wereld is . Het wordt op zijn eigen sporen gedragen, heeft een bereik van 19 kilometer en wordt gebruikt om grote vestingwerken, militair materieel of strategische posities te vernietigen.

  https://www.zerohedge.com/military/russia-sends-its-biggest-gun-ukraine

 13. Hoeveel Biden’s zijn er eigenlijk, hij verandert om de zoveel tijd in zijn gelaat..Oorlellen vast dan weer los hangende…Bizar..

  • Elke hoge positie in de politiek, bedrijfsleven en vorstenhuizen hebben soms wel tientallen look à likes voor hun werken. Zodat de echte originele geen gevaar loopt of dat deze al dood is, maar nog nodig is voor de grote spel. Net als Alex met zijn vrouw, we zien al jaren de look à likes met het baardje.

 14. “Biden” is deep State
  of is hij ineens een man van het volk door het volk gekozen. 😂
  Natuurlijk wil usa oorlog , wil men altijd , bussiness en streeft naar 90% minder, niet van eigen clubje of course

 15. Biden is altijd een handpop geweest. Die kan niets uit zichzelf. En in het draaiboek van Hopkins Institute is al beschreven dat in 2025 een nieuwe pandemie komt (SPARS) en dat voor die tijd de Amerikaanse president afgetreden is en de vice-president het stokje overneemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in