Het is duidelijk dat de enige zekerheid in Oekraïne is dat de westerse agressie centraal vanuit het Pentagon en Brussel wordt “gedirigeerd”. De huidige tegenaanvallen van door de NAVO geleide, door westerse huurlingen geleide en westerse bewapende Kievse troepen rond Charkov, Cherson en elders in Oost-Oekraïne tegen de geallieerden, de nieuwe aanvallen van Azerbeidzjan op Armenië, de nieuwe oefeningen van de Special Forces in Zuid-Moldavië, de nieuwe oorlogsdreiging tegen Rusland vanuit Georgië “per referendum”, de nieuwe ontrouw aan Rusland door de Kazachse leider, de nieuwe wrijvingen aan de Tadzjik-Kirgizische grens op 14 september, de voortdurende aanvallen op Rusland en de Russen in de Baltische staten en alle ultra-agressieve woorden en daden van de VS/VK/EU ten opzichte van Rusland, zijn geen toeval. Zij hebben sommigen ertoe gebracht een dreigende Derde Wereldoorlog en een nucleaire holocaust te voorspellen, schrijft Batiushka.

Binnen de Oekraïne is de oorlog door het Westen geëscaleerd. Iedereen heeft sinds maart duidelijk gezien dat dit geen oorlog is tussen Rusland en Oekraïne, maar een proxy-oorlog tussen Rusland en het Westen. Oekraïne is gewoon het slagveld en het excuus voor de westerse agressie. Nu de meeste elite van het Kievse leger dood, uitgeschakeld of gevangengenomen is, zijn het Westerse huurlingen en speciale NAVO-strijdkrachten in Oekraïense uniformen die de gevechten uitvoeren.

Telkens als het Westen escaleert, doet Rusland dat ook. Het dreigement van de VS om ATACMS-ballistische raketten met een bereik van 300 km te leveren, zal het conflict alleen maar verder doen escaleren. Rusland, dat zich tot nu toe opmerkelijk terughoudend heeft opgesteld, ziet zich voor het eerst genoodzaakt enkele algemene infrastructuren aan te vallen, elektriciteitscentrales, spoorlijnen, wegen. Binnenkort zullen Centraal- en West-Oekraïne, tot nu toe voornamelijk onaangeroerd en vreedzaam, afgezien van de vernietiging van enkele militaire installaties, wellicht het doelwit worden. Misschien zullen ook Amerikaanse spionagesatellieten boven Oekraïne het doelwit worden. De VS zullen het over zichzelf hebben afgeroepen.

  Hoe het Westen nazi's verdedigt

Is dit wat het Westen wil?

Feit is dat het grootste deel van de wereld Rusland steunt, niet in de laatste plaats China. Dacht het Westen echt, toen het Rusland op 24 februari dwong Oekraïne te bevrijden van de genocide, dat de Russische regering niet alle westerse aanvalsscenario’s had voorzien? Ze hadden acht jaar de tijd om zich voor te bereiden en hadden dit alles verwacht. Op 14 september wees de woordvoerster van de Russische regering, Maria Zakharova, er op Radio Sputnik op dat (https://rusvesna.su/news/1663156944):

“De westerse landen totaal afhankelijk maken, hen dwingen om op zo’n grote schaal hulp te blijven geven aan het regime in Kiev, is hen met vuur opbranden… Stel u voor, men heeft voorgesteld om dit te doen aan staten die nu nadenken over hoe ze de winter kunnen overleven… omdat… de meesters in Washington de Europese Unie hebben verteld hoe ze moeten leven en wat ze moeten doen. En nu zijn de ontwikkelde landen tegelijkertijd gedaald tot het niveau van onderontwikkelde landen die niet weten hoe ze zich moeten verwarmen.”

De mogelijkheid dat het conflict in Oekraïne nucleair zou kunnen worden, werd alleen door westerse journalisten geopperd en wel in maart 2022. Op zoek naar sensatie moesten de huurjournalisten dat wel zeggen. Rusland is echter nooit van plan geweest een kernwapen te gebruiken, maar als het Westen aandringt…, zoals president Poetin enkele weken geleden zei (ik geef een losse vertaling): “Je hebt nog niets gezien”. (letterlijk: “We zijn nog niet begonnen”). U mag de beer gerust nog wat meer porren, maar op eigen risico.

  "De terugtrekking uit Kiev is Russische Escalatie. Het is de...Transformatie van een Psychologische Operatie naar een Leerboek Oorlog"

Het Westen begrijpt nog steeds niet dat dit conflict voor Rusland een existentiële oorlog is. De Krim, de Donbass en elders in Oost-Oekraïne zijn integrale delen van Rusland. Zij zullen nooit worden opgegeven, net zoals de VS Californië, Virginia of Florida niet zouden opgeven. En zij zullen niet toestaan dat ergens in Oekraïne een militaire, nucleaire of biowapenbedreiging voor Rusland ontstaat, alleen omdat leden van het met geweld geïnstalleerde VS-regime in Kiev betaald zijn om daarmee in te stemmen. Zouden de VS dat toestaan in Canada of Mexico? Rusland zal zich niet zomaar gewonnen geven vanwege een paar NAVO-huurlingen en NAVO-wapens. Als het Westen probeert Rusland van de aardbodem weg te vagen, zal Rusland hetzelfde doen met het Westen. En het heeft aanhangers over de hele wereld. Wacht maar tot China Taiwan terugneemt, zoals het op het punt staat te doen.

Zelfs degenen die op de Fantasie Planeet leven, ook wel Planeet Neocon genoemd, moeten dit inzien. Rusland zal even “goed” geven als het krijgt, ja zelfs “beter”, want het heeft de middelen.

Zal het gezond verstand of de waanzin zegevieren? Ik hoop gezond verstand, maar vrees waanzin. De menselijke domheid is grenzeloos.

Wie zal het eerst zonder middelen komen te zitten?

 • Volgens de meeste geloofwaardige bronnen was de recente aanval van de Ukronazi+NAVO in het gebied rond Charkov nog kostbaarder in KIA/MIA, gewonden en verloren hardware dan de aanval op Cherson. De gecombineerde verliezen van deze aanvallen zijn duizelingwekkend.
 • Toch zijn er alle tekenen dat de Oekraïense en NAVO-strijdkrachten zich voorbereiden op nog meer van dergelijke aanvallen.
 • De Ukronazi+NAVO lijken graag mensenlevens te ruilen voor territoriale winst, hoe klein of hoe irrelevant dat territorium ook is.
 • De Russen lijken graag ruimte en tijd in te ruilen om de levens van hun soldaten en uitrusting te beschermen.
 • We zouden kunnen zeggen dat de Ukronazi+NAVO lichamen ruilen voor granaten.
  In Moskou begraven Xi en Poetin de Pax Americana

Laten we de twee door Poetin gestelde doelen voor de SMO niet vergeten: denazificeren en demilitariseren. Beide doelen zijn mensgericht, niet terreingericht. Met andere woorden, als een terugtrekking op tactisch niveau de Russen in staat stelt duizenden Ukronazi+NAVO-personeelsleden te doden en hun uitrusting te vernietigen, zullen zij de ruil graag aanvaarden.

Het andere doel was het beschermen van de LDNR. Kherson maakt geen deel uit van de LDNR.

Gebied kan worden heroverd, uitrusting is moeilijk te vervangen, vooral complexe wapensystemen.

En soldaten kunnen niet herrijzen.

Het is absoluut duidelijk dat Ukronazi+NAVO “de boerderij inzetten” voor deze offensieven. Niet alleen is de komende winter een grote bedreiging voor hen, maar de politieke chaos in de EU en de VS deze herfst en winter betekent dat dit het moment voor de Ukronazi+NAVO is om zo hard mogelijk te proberen de omvang van de ramp  te verbergen.

Het meeste van wat er nu gebeurt, kan dus worden samengevat in deze eenvoudige vraag: wie raakt het eerst uitgeput: de Ukronazi+NAVO in termen van mankracht en uitrusting of de Russen in termen van vuurkracht (vooral artillerie, raketten en luchtmacht)?

Ik denk dat het antwoord duidelijk is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Lavrov: “De weg van de Europeanen doet denken aan het begin van de Tweede Wereldoorlog”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInflatie explodeert in VS terwijl Europa donkere winter van burgerlijke onrust en “permanente de-industrialisatie” tegemoet gaat
Volgend artikelVS zegt dat grotere gasleveringen aan Europa niet mogelijk zijn – Wat nu, EU?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Komt er toch wel van, een nucleaire oorlog. USA leveren weer een hoop wapens aan Oekraïne en Baerbock in Duitsland eist meer wapens voor Oekraïne. Oja Kajsa Ollongren aus Holland bijna vergeten. Zijn we al begonnen schuilkelders te bouwen, jodiumpillen uit te delen, instructiefilmpjes, wat te doen als een atoombom op je kop valt.

 2. Okay, we moeten de kerk wel in het midden laten. Georgie heb absoluut geen interesse om een gewapend konflict met Rusland te beginnen. De reden waarom de regerende partei (Georgian Dream) dit heb gezegd is omdat ze ook in Georgie de buik vol hebben van de eisen van Kiew dewelke graag zou hebben dat Georgie een nieuw front zou openen om de twee republieken Abkhazia en Zuid Ossetia terug te veroveren. Daar dit zelfmoord zou zijn kunnen we er rustig van uit gaan, dat zou er zulk een volksbevraging plaats vinden, deze een gewapend konflict absoluut zouden uitsluiten. Wat zowiezo de meeste mensen hier niet weten is dat er heel veel Russen en ook Oekraieners in Georgie zijn om het conflict uit de weg te gaan. Plus zijn de winkels vol van Russische goedkope en kwalitatief goede producten. En niemand is zo dom om deze producten te boycotteren. Coopoliva kwaliteits zonnenbloemolie voor iets meer dan twee Euro en iedereen koopt het zonder de beledigde maagd te spelen. Maar de regering heb wel een echt probleem met de druk die ze van de Amerikanen en Europa hebben om een vijandigere politiek tegenover Rusland te voeren. Ik hoop dat deze zelfmoord politiek die Europa voert het einde van de EU betekend.

 3. Ik nodig altijd drie bloedmooie hete meiden van 22 uit om mij dan een nacht warm te houden, de volgende morgen mij te voorzien van een vorstelijk ontbijt gevolgd door een zalige massage en daarna een zalig uurtje spelen in bad….

  Weet niet of het helpt tegen een atoom oorlog, maar het is wel superb……
  ——————————————————
  De positie van Rusland en waarom het vijanden/ vrienden heeft

  Duitsland:haat RU; nog steeds kwaad op RU omdat ze er aldaar uitgetrapt werden; ze mochten niet eens alle russen afmaken….kinderachtig hoor!
  Roemenie:haat RU; die deed mee met DE; zelfde laken een pak.
  Nederland:links haat RU; de veel te lang verziekende WEF flikker wil slijmen bij Zwabbertje en bij de snuivende pedo Biden; daarom liet hij ook MH17omlaag halen.
  Polen:Haat RU; gewoon; ze zijn nogal dom en slecht geheugen
  USA: haat RU wil wereld heerschappij en oorlog om te plunderen. Hebben de misvatting dat zij sociaal economisch/militair wereldleiders zijn. Degenerated zootje met zwaar crimineel verleden.
  Tjechie: haat RU; was deel van Mofrikan; houden van nazi’s.

  Servie: vrien RU. Denken terug aan WO2, hebben eeuwen lang een goede relatie met RU; hadden in WO1 al een goed getrained leger; betrouwbaar volk; ik mag ze wel.Gaan lekker goedkoop verwarmd de winter in.
  Hongarije: viend RU. Maar niet zo fanatiek. Waren fout in WO2; RU weet dat. Maar zijn tegenstander van nazi’s. Gaan goedkoop verwarmd de winter in.
  ============================================
  Uhhh..de logica: Waar was de verontwaardiging, toen Servie gebombardeerd werd door de Nato??????
  Waar waren de sncties tegen USA toen die met GB zonder enige rechtvaardiging Irak binnenvielen?
  Waar waren de sancties tegen USA toen ze zonder rechtvaardiging Lybie binnen vielen?
  Waar waren de sancties tegen Turkije, toen die zonder rechtvaardiging Syrie binnen vielen?
  Waar waren de sancties tegen USA, toen die atoom wapens in Turkije achterlieten?
  Waar waren de sancties tegen USA, toendie OPZETTELIJK een compleet wapenarsenaal achterlieten in Afghanistan, hopend op oorlog in de regio?

  Waarom kopen we veel te dure olie van islamitische landen? Alternatieven genoeg:
  Tip: Onderhandel met Venezuela; laat Shell de installaties opzetten; goede prijs bedingen; land gered en wij goedkope olie.
  Hoe/ Simpel: stel 20% invoerrechten op olie uit islam landen en 0% uit venezuela…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in