Na drie boostercampagnes in 2022 staan de Japanners nu op eenzame hoogte onder de mRNA-consumerende landen, door veel meer boosters toe te dienen dan landen die veel meer gedwongen vaccin-campagnes hadden, schrijft Guy Gin.

Japanse 65-plussers hebben hun best gedaan om de voorraad van 612 miljoen doses mRNA-vaccinaties te verminderen, met 3e, 4e en 5e prikpercentages van respectievelijk 91%, 82,5% en 56%. Maar helaas is Japan 2023 begonnen met het rapporteren van het hoogste dagelijkse aantal Covid-doden ooit. Tijdens het boostertijdperk dat begin 2022 begon, was elke golf merkbaar hoger dan de vorige.

Wat zou dit kunnen verklaren? We vragen het aan Takaji Wakita, voorzitter van de Japanse Covid Response Advisory Board.

De oorzaak van de stijging van het aantal Covid doden is *moeilijk te verklaren.*

Hoe zit het met Dr Satoshi Kamayachi, directeur van de Japan Medical Association?

JMA directeur over toegenomen Covid sterfgevallen: “Er is veel dat we niet weten, en we hebben geen bewijs.”

Leuk om te zien dat een expert de grens van zijn kennis toegeeft. Maar er moet toch iets zijn dat Dr. Kamayachi ons kan vertellen?

Dr. Kamayachi noemde de snelle verspreiding van Covid-infecties als een van de redenen en legde uit dat de meerderheid van de overledenen ouder was dan 60 en dat velen onderliggende medische aandoeningen hadden. De directe doodsoorzaak is vaak hartfalen of een nierziekte, en hij zei dat “een grondige analyse nodig is.”

Hartfalen, zegt u? Nou, het is toch niet zo dat de meeste Japanners boven de 60 meerdere malen zijn geïnjecteerd met iets dat hart- en vaatproblemen veroorzaakt? En nierziekte is toevallig een bijwerking van Remdesivir, een goedgekeurde Covid-behandeling in Japan.

Natuurlijk telt Japan sinds 2020 iedereen die sterft met een positief testresultaat als een Covid-dode, ongeacht de werkelijke doodsoorzaak, maar Dr. Kamayachi en de rest van de Japanse deskundigen hebben tot nu toe niet de moeite genomen om de kwestie van de toerekening ter sprake te brengen. In feite haalden ze graag opgeblazen sterftecijfers aan om de injecties te promoten. Maar nu mensen zich zouden kunnen afvragen waarom het aantal dagelijks gemelde Covid-doden hoger is dan ooit, nadat de meerderheid van de 65-plussers het advies van de deskundigen heeft opgevolgd om meerdere boosters te krijgen, kunnen onderliggende medische aandoeningen blijkbaar worden besproken.

Maar hoewel hij drie jaar te laat is, heeft Dr. Kamayachi een punt. Ofschoon er veel meer Covid-doden zijn gemeld in het booster-tijdperk, zijn er veel minder Covid-gevallen die mechanische beademing hebben gekregen (de grijze lijn toont het aantal beademingsapparaten/ECMO dat voor Covid-patiënten is beveiligd).

Maar zelfs als bijna niemand van hen naar adem heeft gesnakt door mechanische beademing, zijn de Japanse ouderen in het boostertijdperk meer gestorven dan verwacht. De nationale cijfers voor december zullen pas eind februari bekend zijn, maar Yokohama (de op een na grootste stad van Japan) heeft nu al haar alle-oorzaken sterftecijfers voor 2022 bekendgemaakt. Ergens betwijfel ik of Dr Kamayachi zal oproepen tot een “grondige analyse” om de oorzaak van de stijging sinds augustus te achterhalen.

Overlijdens door alle oorzaken in Yokohama 2016-2022

Hoewel er geen goed nieuws is voor de tot het uiterste gevaccineerde ouderen van Japan, is er wel goed nieuws voor het Japanse medische establishment: het hoge aantal Covid-doden betekent dat de door de overheid gefinancierde Covid-subsidietrein blijft rijden. Van The Nikkei.

Op 11 januari gaven deskundigen hun mening over de herclassificatie van Covid-19 onder de Wet Infectieziekten. In het licht van de huidige situatie, waarin het aantal gemelde Covid-doden per dag het hoogste ooit is, riepen de deskundigen de regering op om een bepaalde hoeveelheid financiële steun te blijven verlenen om de kosten van behandeling en ziekenhuisopname te dekken en ziekenhuisbedden veilig te stellen.

In feite bevelen de door de regering geselecteerde deskundigen, waaronder Dr. Wakita hierboven, aan om Covid “geleidelijk” te degraderen, d.w.z. dat de medische kosten gedekt moeten blijven door overheidsfondsen in plaats van door ziektekostenverzekeringen/out-of-pocket betalingen zoals bij elke andere medische aandoening. Dit lijkt misschien redelijk. Maar onder de huidige regeling van Covid-steunbetalingen kunnen ziekenhuizen ¥ 436.000 (US$ 3.370/€ 3.108) per dag betaald krijgen om een enkel IC-bed “veilig te stellen”, ongeacht of er iemand in ligt. En de veel te dure Covid-behandelingen omvatten veredelde verkoudheidsmedicijnen zoals Shinogi’s Xocova.

Dus laten we even samenvatten wat de experts ons hebben verteld. De oorzaak van het toegenomen aantal Covid-doden? “Geen idee. Moet de overheid medische instellingen en farmaceutische bedrijven blijven overladen met geld? “Absoluut!”

Wat had u verwacht dat ze zouden zeggen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona bier test positief op COVID-19 in virale TikTok video



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWordt Biden gechanteerd om Amerikaanse gevechtstroepen naar Oekraïne te sturen?
Volgend artikelThe Independent: “Woede over poging van samenzweringstheoretici om de dood van Lisa Marie Presley in verband te brengen met vaccins”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

21 REACTIES

  • Ja Jerome, een beetje gestoord was ze wel. En arm intussen.
   Als een collega plotseling ziek is en langer weg…..dan bekruipt me hetzelfde gevoel: was ie geprikt?!?

  • Het is niet bekend dat ze gevaccineerd was. Haar oma (Elvis Presley zijn moeder) was op 46 jarige leeftijd overleden aan een hartaanval (hartfalen). En Elvis had ook een hartafwijking is via DNA onderzoek gebleken.

   Dit alles wil natuurlijk niet zeggen dat haar hartfalen niet is veroorzaakt door de prik gezien er veel (relatief) jonge mensen door hartfalen overlijden sinds het prikken begon.

 1. Opvallend blijft dat tijdens de “coronaplandemie” nooit over onderliggende aandoening gesproken werd of gesproken mocht worden en nu ineens de onderliggende aandoeningen wel medeschuldig zijn aan het overlijden.
  Naar mijn bescheiden mening weet ook deze expert dat als hij niet met het juiste verhaal voor de dag komt zijn dagen als beste onderzoeker geteld zijn en hij een uitkering aan kan gaan vragen.

 2. Dus een nieuwe en grotere ATOOMBOM… Van uw vriend moet je het hebben.. zeggen ze in de Kempen.. agressieve Jappen.. krijgen waar voor hun 💰💸…dat zijn die mannen die hun vrouwen afranselen tot de Politie (soms) komt en dan zegt de Beul des huizes we zijn getrouwd..!! Ok zegt de Politie en ze rijden terug weg… alsook een favoriet tijdverdrijf een Prostituee kan een appartementje betalen als enkele Jappen haar in privé mogen afranselen… meer dan 1 overleven het (soms) Niet… Welkom in Japan…. Spuiten maar…

  • Jappen zijn wreed. In de oorlog vilden ze Australiërs levend. En kijk wat ze in hun kampen deden. Ik heb twee mensen gekend die er in hebben gezeten. Ze konden er bijna niet over praten. En wat dacht je dat ze in Unit 731 in China uitspookten? Shiro Ishii, de Japanse dokter Mengele?
   Het is geen goede gedachte, maar na die Tsunami die in 2011 de Jappen wegspoelde dachten we hier in huis “mooi”.

 3. Ach is toch ook goed tegen de vergrijzing ?
  En staatschuld in japan is enorm hoog en dit scheelt in de pensioen uitgaven

  Ondertussen in canada is een schandaal uitgebroken rond euthanasie bijstand (MAIEDS program)
  Het loopt daar uit de hand in dat mensen uit:
  armoede,
  daklozigheid,
  Lange medische wachtlijsten en
  ongewenste kinderen
  in de euthanasie programmas terecht komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in