Voor wie zijn gezond verstand gebruikt, zou de sterfte aan alle oorzaken de maatstaf moeten zijn om een pandemie te illustreren. Een pandemie zou zich daarbij immers moeten uiten in een ongewoon hoog aantal sterfgevallen voor dat jaar. Maar voor veel landen is dat gewoon niet het geval.

De hieronder geciteerde Franse expert, Prof. Bernard Beauzamy, produceerde een grafiek voor Frankrijk van het begin van 2016-2020 die hier te vinden is:

*vertaling: Maandelijkse sterfgevallen Frankrijk (INSEE)

De bevinding is vooral interessant omdat de Covid-19 pandemie aanvankelijk werd gerechtvaardigd door een computermodel van epidemieën en pandemieën door een computermodelleur van een Britse universiteit. Het lijkt er nu op dat één jaar volledige gegevens, die vergelijking met alle andere jaren mogelijk maken, bewijzen dat Covid-19 GEEN ongewoon aantal sterfgevallen veroorzaakte.

Hieronder is de originele Franse analyse vertaald, onder leiding van een voormalig professor wiskunde aan een topuniversiteit. De totale mortaliteitsgegevens (alle oorzaken samen) voor het jaar 2020 tonen aan dat de Covid-19 epidemie geen bijzondere ernst had.

Deze wiskundige analyse werd uitgevoerd door Bernard Beauzamy, hoofd van de Société de Calcul Mathématique SA (Onderneming voor Mathematische Modellering Frankrijk).

Professor Bernard Beauzamy schrijft:

Uit de globale sterftecijfers (alle oorzaken) voor het jaar 2020 blijkt dat de uitbraak van de covid niet bijzonder ernstig was.

Op 20/02/2021 zijn er ongeveer 3.300 bedden in intensieve zorgen bezet (alle oorzaken), op een totaal van ongeveer 13.000 bestaande bedden: we zijn nog ver van verzadiging.

Er zijn geen aanwijzingen (laten we het niet over bewijs hebben!) die ons toelaat om enige doeltreffendheid te concluderen van de beslissingen die de regering sinds het begin heeft genomen: lockdown, sociale distantie, mondkapje, avondklok,etcetera. Dit alles is volledig gespeend van een rationele basis en gezondheidsefficiëntie. Reeds in 1910 had de astronoom Camille Flammarion een lockdown bepleit bij de komst van de komeet van Halley.

Dit is de eerste keer dat wij hebben getracht een epidemie in haar details te volgen: hoeveel mensen zijn er op een bepaald moment getroffen, hoeveel positieven, hoeveel tests, enz. Als we dit bij vorige epidemieën hadden gedaan, zouden we referenties hebben, wat hier niet het geval is. De cijfers die elke dag worden gepubliceerd door een naar sensatie hunkerende pers dienen om het publiek angst aan te jagen.

De regering heeft vanaf het begin deze epidemie een zo angstwekkend mogelijk karakter willen geven, door uit zijn verband gerukte cijfers te publiceren en bestaande medische behandelingen te verbieden. Het gaat hier niet om een beginfout, zoals men zou kunnen denken, maar om een welbewuste wil waarvan de gevolgen ook vandaag nog zichtbaar zijn: groteske, onsamenhangende beslissingen die bedoeld zijn om het gezag van de overheid te vestigen en de economische activiteit te schaden.

De verschillende instellingen die belast waren met de beperking van de bevoegdheden van de regering (Parlement, Raad van State, enz.) aanvaardden de genomen beslissingen, ook al waren ze wetenschappelijk gezien ongegrond. Deze houding duurt tot op de dag van vandaag voort en, behalve een volksopstand, zien wij niet hoe wij in de nabije toekomst uit de absurde “noodtoestand op gezondheidsgebied” kunnen geraken waarin wij vandaag wettelijk zijn opgesloten.

De volledige lijst van onze publicaties over deze kwesties is hier beschikbaar: https://www.scmsa.eu/archives/SCM_Coronavirus.pdf

  Dokter krijgt miskraam 3 dagen na injectie met experimentele Covid-mRNA injectie

Frankrijk: werknemers krijgen halsband voor afstandscontrole

Vorig artikelDe vaccin (des)informatie oorlog
Volgend artikelNu 85 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Normaal liegt men met statistieken door de verticale as niet bij 0 te laten beginnen, maar dat is dan vooral om aan te tonen, dat er een ‘enorme’ toename in het een of ander is. Nu is het juist zaak om niet bij 0 te beginnen, niet door met de verticale as te klooien, maar door in plaats van naar de totale sterfte naar de oversterfte te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in