Achtergrond © blueforce4116 / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Volgens recente berichten zijn er een aantal Democratische parlementsleden die niet willen dat Joe Biden de volledige controle krijgt over Amerika’s kernwapens.

Weten zij iets wat de rest van ons niet weet? Of is het mogelijk dat zij weten wat iedereen weet, namelijk dat de mentale toestand van Biden aangetast is door zijn gevorderde leeftijd?

Hoe dan ook, dit ziet er niet goed uit.

Waarom roepen de Democratische House afgevaardigden Biden op om de volledige controle over zijn kernwapens op te geven?

Welk antwoord wil je eerst – het leuke antwoord, of het betere antwoord? Laten we beginnen met het leuke antwoord, maar laten we eerst specificeren wat de House Democraten precies willen van Joe Biden. Een brief ondertekend door een dertigtal partijgenoten dringt er bij de nieuwe president op aan om de volledige controle over de nucleaire wapens van het land af te staan ten gunste van een commissie aanpak, bericht Hot Air.

Van Politico:

Bijna drie dozijn Huis Democraten riepen maandag Biden op om afstand te doen van zijn exclusieve bevoegdheid om kernwapens te lanceren, in de nieuwste oproep om de command-and-control structuur te hervormen, zodat geen enkele persoon een kernoorlog kan starten.

“…Het toekennen van deze bevoegdheid aan één persoon brengt reële risico’s met zich mee,” staat in de brief die wordt voorgezeten door de democratische lid van het Huis van Afgevaardigden Jimmy Panetta uit Californië. “Presidenten uit het verleden hebben gedreigd andere landen aan te vallen met kernwapens of hebben gedrag vertoond waardoor andere functionarissen zich zorgen maakten over het oordeel van de president”.

“Hoewel elke president vermoedelijk zijn adviseurs zou raadplegen alvorens een nucleaire aanval te bevelen, is er geen verplichting om dit te doen”, voegt de brief eraan toe. “Het leger is verplicht het bevel uit te voeren als het oordeelt dat het volgens het oorlogsrecht legaal is. Met de huidige opstelling van de Amerikaanse nucleaire strijdkrachten zou die aanval binnen enkele minuten plaatsvinden”.

Wat kan zoiets verklaren? Misschien dit:

Biden is lang niet meer zo scherp als hij vroeger was. Iedereen die hem heeft zien proberen te spreken weet dit.

Een demente president

  Joe Biden: “I lost that line”
Vorig artikelPfizer/BioNTech starten vaccinatie-experiment op 4.000 zwangere vrouwen
Volgend artikelDe vaccin (des)informatie oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Tja, de DemoNrats en hun trantanten in de mainstream media krijgen waarvoor ze zich ingezet hebben.
  Of was Joe Biden slechts een ‘disposable’ hulpmiddel om de eerste communistische president van de VS, Kamala Harris, aan de macht te helpen? Een president die de VS zal veranderen in een derde wereld land.

 2. Kijk het relaas van David Icke op YouTube. Biden is een lege huls, een werktuig van zgn. Green Deal de transformatie van Marxisme waarmee ook al de EU mee is vergiftigd. De duistere krachten die niet in de openbaarheid zullen treden maar de conflicten regisseren zoals de tegenstellingen die gecreeërd zijn met de controverse Trump-Biden. Ons toekomstscenario is somber, we worden niet meer door charismatische leiders bij de hand genomen voor een nieuwe toekomst, u zal het werktuid, de slaaf zijn van een intelligente macht van miljardairs en machtswellustelingen.

 3. Kijk het relaas van David Icke op YouTube. Biden is een lege huls, een werktuig van de zgn. Green Deal, de transformatie van het Marxisme waarmee ook al de EU mee is vergiftigd. De duistere krachten die niet in de openbaarheid zullen treden maar de conflicten regisseren zoals de tegenstellingen die gecreeërd zijn met de controverse Trump-Biden. Ons toekomstscenario is somber, we worden niet meer door charismatische leiders bij de hand genomen richting een nieuwe toekomst, u zal het werktuig, de slaaf zijn van een intelligente en geheime macht van miljardairs en machtswellustelingen.

 4. Dit kan een aanwijzing zijn dat Trump nog steeds, als de Atomaire hogepriester van de Atomaire Priestercult die CIBITRI heet, over de atoomknop beschikt. Hij zal volgens berichten in maart ingewijd worden als de 19e president van de American Republic 1776. CiBiTri staat voor Ci=CFR, Bi=Bilderberg Tri = Trilateral Commission. We wachten het geduldig af.

 5. I would let him take control over the nuclear weapons. I do hope he will push the buttons as well, to target and destroy every corner of the world until nothing is left! We would all be freed of all the corruption and insanity which has infected this world!
  So yeah, Go Biden, I dare you. You would do the world a favor if you did!

  https://youtu.be/oJDGcxAf9D8

  Peace out, literally!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in