“Uw kind kan anderen doden”: Corona-hetze nu ook tegen kinderen

2

De permanente bangmakerij rond de Coronapandemie wordt vermengd met grove ophitsing, niet alleen tegen tegenstanders van maatregelen en Covid-19 vaccinatiecritici , maar nu ook tegen onschuldige kinderen. Steeds vaker worden zij door media en politici misbruikt als doelwit en morele hefboom om de Coronabeperkingen te rechtvaardigen.

Kinderen bedreigden eerst de grootouders, nu ouders

We kennen het nog van vorig jaar: kinderen werden een “levensgevaar” voor grootouders vanwege het Coronavirus, dus alle bezoek en contact moet worden vermeden. De propaganda bereikte een voorlopig hoogtepunt met de grootouders die indirect door de kleinkinderen werden vermoord, bericht Unser Mitteleuropa.

Het Duitse tijdschrift Spiegel volgt nu. Door de naar verluidt nog gevaarlijker Corona-mutaties worden ouders nu in het bijzonder bedreigd, aangezien de mutaties bij voorkeur kinderen en adolescenten zouden treffen. Zo kopte de Spiegel “Kinderen worden een gevaar voor hun ouders”:

Israël: “Uw kind kan anderen doden”

In Israël, waar een soort vaccinatie-apartheid is ingevoerd, worden nog hardere woorden tegen de kinderen gebruikt. Op aanplakborden, heeft de regering geschreven:

“Corona is geen spelletje, kinderen. Je lieve kind kan je buurman vermoorden. Leg dat niet op je kind. Kinderen vertonen minder symptomen, maar zijn besmettelijker. Red levens. Houd de kinderen thuis. Dat is de veiligste plek voor hen”.

Duitse nonnen verhuurden weeskinderen aan zakenlieden voor orgieën: bericht onderdrukt door media

  Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken
Vorig artikelBijna de helft van de Moskovieten is immuun voor het Coronavirus
Volgend artikelDe “Ongevaccineerden” Kwestie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Mijn zoontje (10jr) komt maandag 29/3 thuis van school! Mama, als mensen last hebben van astma is de kans groter dat ze dood gaan door Corona.
    Ik vroeg; hoe kom je aan deze informatie, jeugdjournaal op school?
    Ja!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in