“Uw kind kan anderen doden”: Corona-hetze nu ook tegen kinderen

2
3503

De permanente bangmakerij rond de Coronapandemie wordt vermengd met grove ophitsing, niet alleen tegen tegenstanders van maatregelen en Covid-19 vaccinatiecritici , maar nu ook tegen onschuldige kinderen. Steeds vaker worden zij door media en politici misbruikt als doelwit en morele hefboom om de Coronabeperkingen te rechtvaardigen.

Kinderen bedreigden eerst de grootouders, nu ouders

We kennen het nog van vorig jaar: kinderen werden een “levensgevaar” voor grootouders vanwege het Coronavirus, dus alle bezoek en contact moet worden vermeden. De propaganda bereikte een voorlopig hoogtepunt met de grootouders die indirect door de kleinkinderen werden vermoord, bericht Unser Mitteleuropa.

Het Duitse tijdschrift Spiegel volgt nu. Door de naar verluidt nog gevaarlijker Corona-mutaties worden ouders nu in het bijzonder bedreigd, aangezien de mutaties bij voorkeur kinderen en adolescenten zouden treffen. Zo kopte de Spiegel “Kinderen worden een gevaar voor hun ouders”:

Israël: “Uw kind kan anderen doden”

In Israël, waar een soort vaccinatie-apartheid is ingevoerd, worden nog hardere woorden tegen de kinderen gebruikt. Op aanplakborden, heeft de regering geschreven:

“Corona is geen spelletje, kinderen. Je lieve kind kan je buurman vermoorden. Leg dat niet op je kind. Kinderen vertonen minder symptomen, maar zijn besmettelijker. Red levens. Houd de kinderen thuis. Dat is de veiligste plek voor hen”.

Duitse nonnen verhuurden weeskinderen aan zakenlieden voor orgieën: bericht onderdrukt door media

WHO: Corona-sterfte slechts 0,15 tot 0,2 procent

2 REACTIES

  1. Mijn zoontje (10jr) komt maandag 29/3 thuis van school! Mama, als mensen last hebben van astma is de kans groter dat ze dood gaan door Corona.
    Ik vroeg; hoe kom je aan deze informatie, jeugdjournaal op school?
    Ja!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here