© Unknown author (CC BY 4.0)

We hebben de muilkorf al een lange tijd – nu krijgen we de Corona opvoedingshalsband: in de toekomst zal een grote globale onderneming eisen dat haar werknemers een apparaat om hun nek dragen dat de naleving van de afstandsregels controleert. Als ondergeschikten te dicht bij elkaar komen, gaat er een luid alarm af.

Het alarmgeluid moet 85 decibel bereiken – ongeveer het volume van een grasmaaier. Het moet onmiddellijk klinken als de drager te dicht bij een collega komt.

Proefdraaien in Frankrijk

Het bedrijf in kwestie is Essity, een fabrikant van hygiëneproducten. Bekende merken van het bedrijf zijn bijvoorbeeld Tork of Tena. Essity heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, maar heeft verschillende fabrieken over de hele wereld – waaronder in Nederland. De halsbandregel heeft in eerste instantie gevolgen voor ongeveer 2.500 medewerkers in Frankrijk: als proef. Daarna kan het concept elders in de Europese fabrieken van Essity worden ingevoerd.

Grootschalig protest

In Frankrijk is er echter al grote tegenstand. De vakbond “Confédération française démocratique du travail” (CFDT) vergelijkt het apparaat met de anti-blafbanden voor honden en bekritiseert het als stressvol en infantiel voor de werknemers.

Een woordvoerder van Essity bagatelliseerde aan het Franse persbureau dat het slechts een proefperiode was en dat het alarmsysteem “voor de eigen veiligheid van de werknemers” was. Naar verluidt zullen de apparaten in de kantine en de toiletten worden gedeactiveerd. Ook zijn de sensoren niet gepersonaliseerd en zullen ze de werknemers niet lokaliseren, beweert men.

Toch zijn de mensen in de Franse fabrieken niet overtuigd. De “aanval op de persoonlijke vrijheid” wordt niet geaccepteerd: De werknemers zelf hebben al gedreigd dat de halsbanden op dezelfde manier zouden eindigen als de wegwerp-hygiëneproducten die Essity verkoopt. En Christine Duguet, een vakbondsafgevaardigde van de CFDT, waarschuwde ook dat de halsbanden in de prullenbak zouden belanden of in de kast zouden worden achtergelaten. Ze noemde het concept onzin.

Drastische zet van de Franse regering: gebruik van het openbaar vervoer alleen met inenting

  Coronazi's: Duitse spoorwegen leggen treinverbod op aan mondkapjesweigeraars
Vorig artikelTrump overweegt een nieuwe politieke partij op te richten
Volgend artikelBiden verscheurt Trump’s immigratiebeleid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. French factory workers could be forced to wear social distancing devices that emit a loud noise like a dog collar if they stand too close to each other. Badge worn around the neck or waist would go off if 2m distance is not observed.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9159425/French-factory-workers-forced-wear-social-distancing-devices.html

  https://www.theguardian.com/world/2021/jan/14/treated-like-dogs-row-over-social-distancing-alarms-at-french-factory

 2. Kunnen jullie hier wat over schrijven?:

  Van de top 10 posities die Biden nu heeft vastgesgeld, zijn ALLE 10 etnisch joods.
  • Ronald Klain (chief of staff)
  • Anthony Blinken (Secretary of State)
  • Janet Yellen (Treasury)
  • Merrick Garland (Attorney General)
  • Alejandro Mayorkas (Homeland Security)
  • Avril Haines (Director of National Intelligence)
  • Wendy Sherman (deputy Secretary of State)
  • Eric Lander (science and technology adviser)
  • Ann Neuberger (deputy National Security Adviser)
  • David Cohen (deputy CIA director).

  De kans dat dat gebeurd, aangezien slechts 2.2% van de Amerikaanse bevolking joods is, is kleiner dan 0.0000000000223%!

  Daarnaast heb je nog Doug Emhoff, de joodse man van Vice President Kamala Harris. En alle kinderen van Biden zijn getrouwd met joden.

  En dan hebben wij het alleen nog maar over de regering zelf, slechts een onderdeel van het gehele systeem.

  Amerika wordt compleet gecontroleerd door joden. Het is tijd om dat te erkennen.

  • Dit is de synagoge van Satan. Volgens mij zegt dat genoeg. Ook als je niet gelovig bent dan klinken de volgende drie uitspraken die zijn opgetekend in de Openbaring van Johannes als een verdovende alarmbel om aan te geven dat deze lieden 1. de zaken in opdracht van hun goddeloze meester Satan (=Tegenstrever) uitvoeren, 2. het geen echte joden zijn maar bedriegers en 3. dat de tijd eraan komt dat zij worden uitgeroeid:
   “ik weet van de lastering door mensen die zeggen dat ze Joden zijn en het eigenlijk niet zijn, maar ze zijn een synagoge van Satan.” Openbaring 2:9
   “Luister! Ik zal degenen van de synagoge van Satan die zeggen dat ze Joden zijn en het niet zijn, maar liegen — luister, ik zal ze laten komen en ze voor je voeten laten neerbuigen.” Openbaring 3:9
   “Slangen! Addergebroed! Hoe zullen jullie (Farizeeën en Schriftgeleerden ‘joden’) aan het oordeel van Gehenna (= de definitieve dood waaruit geen fysieke opstanding mogelijk is) ontsnappen?” Mattheus 23:33

   Dat dus.

  • De combinatie VS en NATO zijn het vehikel dat straks de dienst gaat uitmaken in de wereld en dat wordt bestuurd door de synagoge van Satan. Ooit van de Noachide wetten gehoord? Doe dat dan maar snel.

 3. Er is ook zo een film over een gevangenis waar ze met een halsband om hun nek lopen.
  Alleen ontploft je kop als de afstand te groot wordt buiten een grens.
  Geen iidee hoe die film meer heette.

 4. Zo een ontploffende halsband is dan weer wel handig voor mensen die verplicht thuis moeten blijven.
  Eerst een paar stroom schokken om je te waarschuwen dat je een grens over gaat.
  Dan leren ze het wel om te luisteren naar de baas.

 5. “” Een woordvoerder van Essity bagatelliseerde aan het Franse persbureau dat het slechts een proefperiode was en dat het alarmsysteem “voor de eigen veiligheid van de werknemers” was. Naar verluidt zullen de apparaten in de kantine en de toiletten worden gedeactiveerd. Ook zijn de sensoren niet gepersonaliseerd en zullen ze de werknemers niet lokaliseren, beweert men. “” Euh , ben ik nou gek of zo ??? Men beweert dat men de werknemers NIET lokaliseert ! Hoe weet die “halsband” dan dat er een andere TE DICHT in de buurt is ???

 6. TIJD VOOR EEN ANDER BAANTJE LIJKT ME? GEEN 1 WERKGEVER DIE MIJ DIT AAN DOET. ALS ALLE WERKNEMERS WEIGEREN, WAT GAAN ZE DOEN???

 7. “Een woordvoerder van Essity bagatelliseerde aan het Franse persbureau dat het slechts een proefperiode was en dat het alarmsysteem “voor de eigen veiligheid van de werknemers” was.”

  De enige ‘proef’, die hier gerechtvaardigd is, is dat de gedachte in zo’n bedenker opkomt en hij deze meteen kilt, zoals je de gedachte kilt om iemand voor de trein te duwen. De gedachte is normaal en psychologisch verklaarbaar; elke verdere stap in de voorbereiding en uitvoering maakt je rijp voor de psychiater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in