Nu 85 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden

2
1330

In Zweden zijn nu in totaal 85 sterfgevallen gemeld als vermoedelijke bijwerkingen van Coronavaccinatie. Dit blikt uit het laatste rapport van het Zweedse Bureau voor Medische Producten.

Van de sterfgevallen worden er 83 in verband gebracht met het Comirnaty-vaccin van Pfizer, terwijl 2 sterfgevallen zijn gemeld na vaccinatie met het Moderna-vaccin.

Met betrekking tot het vaccin van Astra Zeneca, dat sinds kort in Zweden wordt gebruikt, zijn nog geen sterfgevallen gemeld.

De meeste sterfgevallen betroffen oudere mensen, maar sommige doden waren tussen 40 en 69 jaar oud.

De cijfers hebben betrekking op sterfgevallen die vermoedelijk zijn opgetreden als bijwerking van de vaccinatie.

Voor de drie vaccins zijn tot nu toe 1.234 meldingen over vermoedelijke bijwerkingen bij het bureau voor medische producten binnengekomen, waarvan er 458 als ernstig zijn geclassificeerd.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden weigert nieuwe lockdownmaatregelen op te leggen: “De mensen hebben genoeg geleden”

Duwde een houten zwaard in haar vagina en zei: “Je hebt een net zo’n grote penis als deze nodig” – ontloopt deportatie

2 REACTIES

  1. ik begrijp nog altijd niet, dat er geen STOP gezet wordt aan deze vaccins ! maanden worden er info’s over het gevaar, en men doet maar verder ????? onze leiders durven spreken over mensen die ze willen beschermen ! eigenaardige manier !!!!!!!!!!!!!!!! wanneer gaat de waarheid aan het licht komen ??????????
    hun verhaal klopt niet, cijfer kloppen niet ………….. maar wel de miljarden inkomsten voor de BIG Pharma en toebehoren en de bevolking tegen elkaar opzetten DOEL BERIJKT
    hallucinant wat er nu gebeurd !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here