machinecode / Pixabay

Al maanden komen boeren in heel Europa massaal in opstand tegen het draconische EU-beleid en de beperkingen die hun broodwinning dreigen te vernietigen. Het beleid maakt deel uit van een reeks nieuwe regels die zijn ingevoerd door pseudomilieuactivistische globalisten die de hysterie van de klimaatcrisis gebruiken als een middel om een autoritaire agenda op te leggen onder het mom van netto-nul emissiereducties, waardoor de economische onrust in de landbouwsector wordt verergerd, zoals hogere kosten, toenemende schulden en goedkope buitenlandse importen die de markt overspoelen. Dit zijn allemaal punten van zorg van de protesterende boeren, schrijft Don Via Jr.

Zoals uitgewerkt in het verslag hieronder, is de boerenopstand blijven groeien in omvang en verzamelt steun van een groot deel van de Europese bevolking tegen het overreikende bureaucratische beleid dat er uiteindelijk op gericht is om hen te sluiten en te vervangen door bedrijfsconglomeraten in lijn met Agenda 2030.

Nu de plattelandsrebellie steeds heviger wordt, is het precedent dat wordt geschapen er een waar iedereen kennis van zou moeten nemen – want de boeren zijn aan het winnen!

Zoals de Financial Times meldt, zijn EU-beleidsmakers in het kielzog van de opstand begonnen met het terugtrekken en intrekken van voorstellen om de uitstoot door de landbouw te verminderen. Terwijl ze elders concessies doen aan andere eisen en in sommige gevallen, zoals in Spanje, de ontevreden boeren compenseren.

Dit moet worden gezien als een overwinning voor de mensen. Hoewel er zeker nog een lange weg te gaan is om de verschillende machinaties van roofzuchtige globalisten te overwinnen, boekt de werkende klasse een opmerkelijke overwinning op de agenda’s van de heersende klasse “elites”.

  De Grote Reset Fase 2, "The Hunger Games"

En mensen zouden er goed aan doen hier nota van te nemen.

Het dient als een relevante herinnering dat de macht om verandering teweeg te brengen stevig in onze handen ligt; dat onze acties, of het uitblijven daarvan, bepalen wat er van de wereld terecht komt.

Een veel duidelijker voorbeeld van dit fenomeen deed zich nog maar een paar jaar geleden voor. Terwijl velen van ons terugdenken aan de beruchte smerige stand van zaken die de COVID-19(84) scamdemie was, ongetwijfeld een van de donkerste periodes in de recente geschiedenis van de mensheid geaccentueerd door een gecoördineerde wereldwijde campagne van psychologisch terrorisme en angstzaaierij voor een over het algemeen goedaardige ziekte die gebruikt werd om ongeëvenaarde daden van tirannie te bespoedigen, We zouden nalatig zijn als we niet zouden herinneren dat het de weerstand van de massa’s was en de moed van gewone mensen die weigerden zich te onderwerpen en tegen dat autoritarisme in opstand kwamen, die er een einde aan maakten.

Ondanks het opleggen van draconische (en compleet nutteloze) mandaten en repressieve, hardhandige handhavingsmaatregelen, organiseerden miljoenen gewone burgers over de hele wereld zich en kwamen in opstand tegen het COVID-regime. Maandenlang werd er massaal gemarcheerd en geprotesteerd. Uiteindelijk dwongen ze de architecten van het “Nieuwe Normaal” zich erbij neer te leggen en toe te geven.

Nogmaals, hoewel we nog lang niet zijn waar we zouden moeten zijn, is de wereld ongetwijfeld een betere plek omdat mensen zich realiseerden dat ze de macht hadden en die gebruikten om een verandering af te dwingen.

  Televisiepresentators "binnenkort met voorbinddildo's"? Internet lacht om presentator met gelakte vingernagels

Zelfs nu, voordat de mainstream media op ongebruikelijke wijze eindelijk begonnen te berichten over Israëls wreedheden, terwijl de zionistische kolonie de aanvallen van 7 oktober gebruikte als voorwendsel om een genocide te beginnen, gingen miljoenen mensen over de hele wereld, ziek en moe van Israëls barbaarse gedrag, de straat op om gerechtigheid voor Palestina te eisen. Dit dwong de internationale aandacht voor de etnische zuivering van Gaza. Als gevolg hiervan heeft Israël volledig de controle verloren over het narratief dat ze probeerden op te zetten.

Het valt nog te bezien of er consequenties zullen worden verbonden aan hun daden, maar de wereldwijde steun voor Palestina heeft zonder twijfel de weg vrijgemaakt voor die mogelijkheid.

We zouden deze macht elke dag moeten uitoefenen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WELKOM BIJ DE REVOLUTIE!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland: “Spotten met de staat” moet strafbaar worden gesteld
Volgend artikelPoetin vernietigt verder het Trump-Rusland samenzweringsbedrog – zegt dat hij Joe Biden liever ziet winnen dan Trump omdat hij meer “voorspelbaar” is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Hoe verder het sneeuwballetje de berg af rolt, hoe groter hij word.

  Deel de info hier op FN met mensen die nog van nagenoeg niets weten.
  Ze verwijten maken dat ze nog van weinig bewust zijn werkt averechts.
  Dwang van de overheden werkt weerstand in de hand.
  Dwang van onze kant ook niet.
  Het informeren van de waarheid en het aanbieden van duidelijkheid is het enigste wat zal werken op de lange duur.

  • 90% of the people in Israël and their GOV are NOT Jews. They are zionisten , cabal demons. People in the West are conned big time by those people for year and century’s. The U.S has fallen in their trap big time.

  • wow, thx for the link.

   ook zo mooi dat ze zo’n andere video opzetten van al die presidenten en andere belangrijke lieden vooral in Afrika die het met hun leven moesten bekopen omdat ze niet meegingen in het JewSA Khaza Mafia spel… ze kregen een ongelukje en zo ook Maui, en vele vele andere steden ook inde US en elders op de wereld denk aan Turkije aardbeving e.d. ze gaan steeds verder en steeds opener zij zijn het SSysteem en legaal of niet they are the SSystem so wie doet hen wat legaal, immers zij beheren wat legaal is of niet…

 2. Ik steun de boeren want zonder boeren geen eten.
  Maar de boeren hebben heel wat goed te maken bij het volk.
  Waren zij niet in zee gegaan met de chemo industrie, zaten we nu niet in de chemo oorlog.
  Was onze grond niet doordrenkt met chemicaliën.
  Vele kankers zitten in ons voedsel!
  Ik hoop dat de boeren verstandiger uit deze oorlog komen.

 3. Wat tot nu toe duidelijk is dat ‘wij’ niet over de kracht beschikken om het beleid van het WEF-regime te veranderen, vergader tijgers.

  In Groot-Brittannië ontvangen huiseigenaren CPO’s (Compulsory Purchase Orders), zodat hun huizen kunnen worden herverdeeld onder migranten

  In Amerika wordt mensen gevraagd hun deuren ook te openen om migranten te huisvesten
  Zie jij al waar dit naartoe gaat?
  https://x.com/BGatesIsaPyscho/status/1757766807081877621?s=20

  Kijk eens aan, huizen vorderen voor immigranten.
  https://x.com/JeroenPols/status/1757768435734397011?s=20

 4. Niet als dezelfde blinde gehypnotiseerde meerderheid van schaapjes braaf blijven geloven wat de massamoordenaars ons voorliegen!

  Deze wereld verandert alleen als ZIJ dat willen. En als wij te kritisch zijn of te veel drukte maken zullen zij de volgende ramp over de wereld afroepen. Met hun verborgen systeem van de “Hidden Hand” die “Orde uit chaos” kan toveren.

  Maar dan zal wel eerst de shock-doctrine van hun chaos worden gecreëerd om de burgers af te leiden en bezig te houden met hun Verdeel&Heers spelletjes die ze voor de wereld in petto hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in