Screenshot kremlin.ru / Foto Credit: The Gateway Pundit

De Russische president Vladimir Poetin heeft het Trump-Rusland samenzweringsnarratief verder vernietigd door zijn voorkeur uit te spreken voor Joe Biden boven Donald Trump vanwege de voorspelbaarheid en ervaring van de huidige Amerikaanse president, schrijft  .

Tijdens een interview met de staatstelevisie, waarover de Financial Times woensdag berichtte, verbrak Poetin zijn stilzwijgen over het Amerikaanse politieke landschap. Hij beschreef Biden als “meer ervaren, voorspelbaar, een ouderwetse politicus.”

“Biden, hij is meer ervaren, meer voorspelbaar, hij is een politicus van de oude formatie,” zei Poetin.

“Maar we zullen samenwerken met elke Amerikaanse leider die het Amerikaanse volk vertrouwt,” voegde hij eraan toe.

Poetins opmerkingen komen een dag nadat Biden Trump bekritiseerde voor het toegeven aan Rusland en opriep tot tweepartijdige steun voor extra hulp aan Oekraïne.

De opmerkingen van Poetin volgen ook een dag nadat verslaggevers Michael Shellenberger en Matt Taibbi zeiden dat het verhaal over de Trump-Rusland samenzwering niet het resultaat was van tips van buitenlandse inlichtingendiensten, maar eerder een opzettelijke valstrik van de CIA onder de regering Obama-Biden.

De beschuldigingen van Trumps sympathieën voor het Kremlin zijn een constant thema geweest sinds hij in het Witte Huis zit, met Amerikaanse inlichtingendiensten die beweren dat er Russische inmenging was in de verkiezingen van 2016 om Trumps campagne tegen Hillary Clinton te ondersteunen.

FT meldt:

Poetin suggereerde op woensdag dat zorgen over de leeftijd en mentale scherpte van Biden deel uitmaakten van de Amerikaanse verkiezingscampagne die “steeds venijniger” werd en zei dat hij geen bewijs had gezien dat zijn tegenhanger niet geschikt was voor zijn functie.

  Professor Trenin: Een jaar later - Dit is hoe het Oekraïne-conflict de wereldorde verandert

Tijdens hun laatste ontmoeting in Genève in 2021, herinnerde Poetin zich, “zeiden ze al dat Biden niet competent was [ . . .] maar ik zag niets van dien aard. Ja, hij keek naar zijn aantekeningen en eerlijk gezegd keek ik naar de mijne. Niets bijzonders. Dus hij stootte zijn hoofd tegen de helikopter toen hij uitstapte – wie van ons heeft niet wel eens zijn hoofd ergens tegen gestoten?”

Ondanks zijn voorzichtige steun aan Biden, zei Poetin dat het Amerikaanse beleid ten aanzien van Rusland “schadelijk en verkeerd” was en suggereerde dat Trump gelijk had om de toekomst van de NAVO in twijfel te trekken.

De VS heeft Oekraïne cruciale militaire en financiële hulp geboden sinds Poetin twee jaar geleden het bevel gaf om het land volledig binnen te vallen, maar heeft moeite om steun van het Congres te krijgen voor een nieuwe financieringsronde van 60 miljard dollar te midden van een golf van Republikeinse vijandigheid onder leiding van Trump.

De voormalige Amerikaanse president, die zo goed als zeker Biden zal uitdagen als de Republikeinse genomineerde in november, zei vorige week dat hij Rusland zou aanmoedigen om te doen “wat ze maar willen” met NAVO-landen die niet voldoen aan de doelen voor defensie-uitgaven.

Poetin geeft natuurlijk de voorkeur aan Joe Biden, omdat hij hem als een zwakke president ziet. Poetin viel Oekraïne niet binnen onder het presidentschap van Trump.

Trump bevestigde dat hij Poetin eerder had gewaarschuwd dat hij Moskou zou bombarderen als hij Oekraïne zou binnenvallen tijdens een telefoongesprek met de legendarische golfer John Daly.

  6 lamme eenden en Giorgia Meloni: maak kennis met de G7-klasse van 2024

Kijk:

Stel je voor dat Poetin een voorkeur voor Trump zou uitspreken, dan zouden de extreem-linkse en nepnieuwsmedia een week lang sensatiebelust zijn over Trump met betrekking tot het compliment van Poetin.

De nepnieuwsmedia hebben al eerder de woorden van president Donald Trump uit hun verband gerukt om een extreemlinkse agenda door te drukken.

NBC’s Kristen Welker van “Meet the Press” hield een interview met Donald Trump en stelde hem deze beladen vraag, waarbij ze de Russische president Vladimir Poetin citeerde:

“We horen zeker dat meneer Trump zegt dat hij alle brandende kwesties binnen enkele dagen zal oplossen, inclusief de Oekraïense crisis. We kunnen niet anders dan daar blij om zijn.”

Trump reageerde door te zeggen “Ik vind het leuk dat hij dat zegt” en de mainstream media heeft ademloos gemeld dat Trump blij is, accepteert, “springt van vreugde” en anderszins extatisch is over het ontvangen van lof van de Russische president.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vladimir Poetin en Rusland zijn geïsoleerd – alleen niet op de manier die u denktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWij hebben de kracht om de wereld te veranderen
Volgend artikelTucker Carlson ‘is gevaarlijk’ – Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Een opponent die alleen nog in staat is om linten door te knippen als tegenstander van het land waar je indirect mee in oorlog bent is natuurlijk het beste.

  Trump zal zich allicht op vrede richten, maar in de onderhandelingen die daar voor nodig zijn kan hij nog best lastig worden. Dat weet Putin maar al te goed.

  • Als Poetin roept dat Trump een vriend is, heeft Trump de verkiezingen bijvoorbaat verloren.
   De MSM media in Amerika zullen vol in zetten om Trump af te schilderen als een Poetin lover.
   En het “DOMME” Amerikaanse volk dat zelf niet kan denken, vluchten met die gedachten in de verkiezingen naar Biden.
   Dus zegt Poetin, de “Strateeg” Biden kan ik hebben, en Trump zal hierdoor de verkiezingen winnen.

 2. Trump is een zionist.
  Of Biden achterlijk is, geen idee. Als je zijn toespraken hoort, dan is dit geen demente ouwe lul. Wie kan er een kwartier een coherente toespraak houden uit zijn hoofd zonder fouten of stamelen als hij dement is? Of las hij van een telepromtper voor? Die kon je niet zien, en alsnog, een demente kan niet van een teleprompter lezen. (ja, ja, ik weet het, hij is een kloon.)
  Wat Poetin moet met zijn uitspraak, Trump aanzwengelen?
  Het wordt met de dag belachelijker en ondertussen marcheert de 4e Ind Revolutie voort. Wie heeft er over de fik in Chile gehoord? Boeit het iemand nog? (ja, wederom DEWs.)

 3. Biden is na onderzoek te seniel bevonden om terecht te staan vanwege de zaak met de geheime documenten. Linksen en democraten maken zich nu zelfs erge zorgen dat hij dement is, want hoe kan iemand die niet geschikt is om terecht te staan wel president zijn?. Van de week hield hij een toespraak waarin hij denkt dat Gaza grenst aan Mexico en dat hij aan de president van Mexico had gevraagd heeft de grens te openen voor hulpgoederen.
  Dit zijn MSM voorbeelden van de afgelopen week.

  Dit artikel bewijst dat Poetin met de Wef agenda mee gaat, ontvolking in de Oekraine. Hij vind Biden dus wel best, ongeacht hoeveel wapens hij daar naartoe stuurt. Trump heeft gezegd dat hij wil dat alle Russen en Oekrainers stoppen met sterven voor de oorlog. Geen wonder dat de Weffers verklaren niet bang te zijn voor Poetin, maar wel voor Trump…

 4. Beetje kortzichtige conclusie. Als er een samenzwering is tussen Trump en Poetin, dan zou ik ook zeggen wat Poetin nu zegt. Zodat de domme journalistjes in hun 1 dimensionale wereld, focus gaan leggen dat Poetin wel met Biden, maar niet met Trump wil samenwerken… waardoor mensen nog beter naar Biden gaan kijken. Dit is reverse psychology for beginners. En de hoernalisten spinnen alles om de satanisten te dienen. Tucker Carlson is een Trump aanhanger en een deepstate tegenstander. En uitgerekend Tucker mocht Poetin interviewen, maar nu zegt Poetin dat hij liever Biden dan Trump heeft… hahaha… Poetin is het westen aan het playen en aan het trollen. De media gaat vastlopen in al deze tegenstrijdigheden die niet meer fatsoenlijk zijn uit te leggen. Mensen in het westen gaan afhaken en alle vertrouwen in media en politiek verliezen… en dan gaan er dingen veranderen. Tot die tijd deze show om het totaal failliete systeem in het westen bloot te leggen. We naderen de tijd dat wij alleen nog onszelf en onze directe medemensen vertrouwen en dan is het westen sociaal, emotioneel en economisch failliet… en dan komt er onrust, maar in die onrust hervinden we onszelf en elkaar en nemen we onze macht terug van de satanisten, doordat wij gewoon niet meer luisteren naar de satanisten en niks of niemand meer serieus nemen tenzij ze willen samenwerken en verenigen tegen de satanisten.

 5. Er is een parabel over zes blinde mannen en een olifant. Zes blinde mannen krijgen elk een unieke ervaring met een olifant en beschrijven de ervaringen na afloop aan de andere blinden. De eerste zegt: ‘een olifant is als een slang’. De tweede zegt: ‘een olifant is als een boomstam’. De derde zegt: ‘een olifant is als een waaier’. De vierde zegt: ‘een olifant is als een stevige muur’. De vijfde zegt: ‘een olifant is als een speer’. De zesde zegt: ‘een olifant is als een touw’.

  Elk van hen beweerde de waarheid te zien. Een buitenstaander, die nooit een ervaring had met een olifant, concludeerde dat ze allemaal ongelijk moesten hebben. De tegenstrijdige verhalen bewezen dat er helemaal geen olifant kan bestaan. Het moest een verzinsel zijn! Dat ze allemaal gelijk hadden leek niet mogelijk te zijn. De beschrijvingen van de ervaringen spreken elkaar tegen.

  De blinden begonnen na het delen van deze ervaringen ruzie met elkaar te maken. De waarheid is echter dat alle 6 blinden gelijk hebben.
  De eerste had alleen een ervaring met de slurf, de tweede alleen met een poot, de derde alleen met een oor, de vierde alleen met de buik, de vijfde alleen met een slagtand, de zesde alleen met de staart. Doordat ze elk een unieke ervaring hadden met één aspect van de olifant lopen hun beschrijvingen uiteen en lijken elkaar uit te sluiten.

  Je kunt je waarschijnlijk ook voorstellen dat twee blinden een ervaring met hetzelfde stuk hebben, maar het totaal verschillend zouden interpreteren en beschrijven. Bijvoorbeeld een ervaring met een olifantenoor wordt door de ene blinde beschreven als een waaier en door de ander als een stuk leer.

  Al met al laat deze parabel zien hoeveel gehakketak er kan ontstaan als iemand meent de waarheid in pacht te hebben. Iets dat oeverloos door kan gaan zolang men niet bereid is om bevindingen te delen, interesse te tonen voor wat en hoe de ander het ziet én door de dialoog aan te gaan.
  Door stukjes van de werkelijkheid bij elkaar te leggen, krijg je een breder en dieper zicht op het grote geheel. Iets dat geldt voor mensen onderling maar evengoed voor een individu. Kennis nemen van de wereld, vergroot je wereld. Maakt dat je meer stukjes van de olifant kunt gaan zien.

  Desondanks behoudt wellicht ieder mens zijn ‘eigen blinde vlek’. Soms zie je iets over het hoofd, juist als het zo normaal of vanzelfsprekend is. Alsof je met één hand een stuk olifant vasthoudt en de rest van je lijf zich uitstrekt over een groot stuk van de olifant. Je hand op die plek is vertrouwd terwijl je mogelijk juist die hand moet loslaten om verder te kunnen groeien.

  De reden waarom we blinde vlekken produceren is omdat onze hersenen toch een voorkeur hebben voor het vereenvoudigen van de werkelijkheid omdat dit minder tijd kost. Daarnaast zien we van nature verbanden en betekenissen, ook als deze er niet zijn. En we geven de voorkeur aan gebrekkige getuigenissen boven onafhankelijk onderzoek. Daarbij zijn we geneigd om onze vermoedens te bevestigen, niet om ze onderuit te halen. En ons geheugen is minder betrouwbaar dan we denken.

  Dit is van belang in ons dagelijkse leven maar helemaal met betrekking tot politieke gebeurtenissen.

 6. Zou Poetin zo slim zijn: Hij wil liever dat Trump wint, maar in de VS is een groot gedeelte Russofoob, dus als Poetin zegt: ik wil Biden gaan al die Russofoben stemmen op Trump: doel bereikt.

  • Vijfentwintig jaar lang is gebazuind dat Rusland een onbenullige oude vergane glorie was. Maar door het presidentschap van Biden is Rusland opeens groot, sterk en gevreesd. Biden heeft dus veel gedaan voor het aanzien van Rusland in de wereld. Goed zo Poetin; nog meer van Bidden haha.

 7. Ik vond Trump wel een toffe peer, maar het is jammer dat we Hillary Clinton niet gehad hebben. Met die feeks zouden de vonken nogal gevlogen hebben.

  • Haha… Hillary… my God… mrs. Frazzledrip die langzaam dood gaat aan Kuru. Als die had gewonnen liepen we nu allemaal al met een streepjescode op ons voorhoofd door kampen te schuifelen.

  • Ik kan hier niet eens om lachen, Lepoudre… je hebt geen idee kennelijk wat een ongelooflijk verrot medemens dat wijf is. Ja, inderdaad dan liepen we nu met steepjescode op ons voorhoofd verdoofd als zombies mompelend door kampen te schuifelen. Ze was toch al opgehangen in Gitmo trouwens?

   • sorry dat ik jouw kwaad humeur heb aangestoken. Ik ben zo eentje dat het best de spot kan drijven met de miserie. Maar mijn bedoeling was om te illustreren hoeverre het etablissement in de USA de werkelijkheid verloren heeft.

    • Lepoudre Luc februari 16, 2024 Bij 07:17
     Ik zie je punt wel hoor.. maar dat is zo’n kutwijf, zo’n smerig vies monster, zo’n ongelooflijk huichelachtige meeloper die aan alle smerige partijtjes meedoet, dan was er meer dan wat vonken gevlogen. Ik bedoel je ook niet terecht te wijzen, je humor zie ik wel zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in