"Sheep, Shepherds, and a Goat" door kunstenaar Jordan Henderson. U kunt zijn kunst HIER en HIER kopen

Waarom luistert er in godsnaam nog iemand naar deze mensen? En hoe komen ze er in godsnaam nog mee weg? Ons vertellen dat we onszelf moeten doden is een oorlogsverklaring. Handel dienovereenkomstig, schrijft Dylan Eleven.

Telkens als een politicus of iemand op tv zegt dat je het doodsvaccin moet nemen, zeggen ze letterlijk dat je jezelf moet doden. Ze weten dat het vaccin dodelijk is. Ze dreigen ons met consequenties en geweld als we onszelf niet doden.

Iedereen die ons vertelt dat we ons moeten laten vaccineren, vertelt mensen openlijk dat ze zelfmoord moeten plegen en dat ze hun kinderen moeten opofferen. Dit is satanisch. Net als de maskers, 2 meter afstand, en lockdowns.

Biden, Trudeau, … de lijst gaat verder, over de hele wereld. Het zijn allemaal satanisten die je vertellen dat je jezelf moet doden met het dodelijke klonter”vaccin”, of anders…

Hoe kan dit zo doorgaan? Waarom worden deze mensen niet verantwoordelijk gehouden voor de massale sterfte en kwetsuren veroorzaakt door deze Covid “vaccins”, lockdowns, en maskermandaten?

Hoe? Waarom? Omdat ze ons niet openlijk de oorlog hebben verklaard. Ze zeggen ons dat we onszelf moeten doden voor ons eigen bestwil – de oorlog van de lafaards.

Ik stel dat mensen vertellen zichzelf te doden door de doodsprik  te nemen, of anders… een oorlogsverklaring is en dat we ernaar handelen. Hoe zit het met jou?

Het feit alleen al dat zij nog steeds door miljoenen mensen op tv worden gevolgd en van het volk toestemming krijgen om ons te vertellen dat wij onszelf moeten doden, zonder consequenties, betekent voor hen dat zij er mee wegkomen.

Ze zullen doorgaan met deze genocidale agenda totdat ze mensen letterlijk uit hun huizen trekken en hen met geweld vaccineren om ze te vermoorden. De media sturen de strijd. De politie en het leger zullen het geweld brengen.

Of, we kunnen ze voor die tijd van de tv-stations en podia trekken. En leger en politie: doe jullie echte werk en sta achter het volk! Er is geen wachten meer. De eindtijd is gekomen.

De wereld verenigt zich. De massa’s protesteren, miljoenen zijn getuige van de eenheid. De volgende stap is het stoppen van de vaccin genocide en de covid onzin. Begin met het verwijderen van het echte virus: de main stream media, zonder wie deze genocide niet had kunnen plaatsvinden. En verwijder de goeden uit de gelederen van de fascistische macht, de politie onze broeder en de soldaat onze zuster, die zich nu bij het volk moeten aansluiten.

  32-Jarig vaccinslachtoffer hoest demonisch "wezen" op

Ze gebruiken de media als een oorlogswapen. Daarom is de media een strategisch militair doelwit in deze oorlog.

Benjamin Fulford verklaarde meer dan een jaar geleden: om deze oorlog te beëindigen, is het eerste wat het leger moet doen, de media uitschakelen. Ga naar de tv en radio stations en bezet ze. Dit zou een einde hebben gemaakt aan de covidzwendel en het stoppen van het genocide vaccinatie programma in één gemakkelijke stap. Omdat het allemaal een leugen is geweest en er geen virus is. Alleen een genocidewapen dat ze “vaccin” noemen. En zonder de massale hersenspoeling van de media, zou niemand met een dodelijk vaccin zelfmoord hebben gepleegd.

In plaats daarvan deed het leger dat niet, en werd de wereldoorlog door de media gevoerd. Wereldheerschappij zonder een schot te lossen!

Nu proberen ze ons af te maken door ons te vertellen dat we zelfmoord moeten plegen en ons vervolgens het dodelijke vaccin op te dringen.

In plaats van dat het leger de controle over de media overneemt en de leugens stopt, bezet het leger de industrie en de ziekenhuizen om de banen te vervangen van de dokters en verpleegsters die niet willen meewerken aan hun genocide complot. Het vaccin verspreiden is genocide.

De media blijft de strijd leiden. Nog steeds de vijand van het volk.

Wachten we op Trump? Vertrouwen we het plan nog? Na alles wat er gebeurd is? Komen ze? Ze zijn verdomme te laat op dit punt. Miljarden zijn al geïnjecteerd met de doodsvaccinatie en de meesten zullen er aan sterven.

Dus, of ze nu komen of niet, we wachten niet meer.

De kanten van deze strijd zijn duidelijk. En de oorlog is begonnen.

Goed tegen kwaad.

Mensheid versus satanisten.

Helaas, is dit precies wat ze willen.

Een ingewijde satanist onthulde dat het plan een massale burgeroorlog is. Ze willen een totale oorlog, de ene kant tegen de andere.

Ze willen dat wij onszelf vernietigen en dan, wanneer de hele planeet eruit ziet als een Mad Max film, zullen zij een veel kleiner aantal van ons beheersen en hun uiteindelijke plan van overheersing inluiden.

Waar de satanisten verbaasd over waren, was hoe gemakkelijk de mensen erin trapten en hoe goed het werkte.

Het enige wat wij kunnen doen om de wereld te redden en deze smeerlappen te verslaan, is dat het geen bloedige strijd wordt van het volk tegen de politie en het leger.

  Tragisch: vader en dochter sterven binnen 4 dagen na COVID-19 vaccin aan hartaanval

Dat is wat zij willen.

Wij zouden allemaal gewoon de kant van het goede kunnen kiezen en hun agenda niet meer bevorderen. Verenigt u en neem de macht over! Nu! Of het wordt nodeloos bloedig.

Politie en leger: het is tijd om uw kant te kiezen.

Het volk moet zich verenigen in massale ongehoorzaamheid en zich scharen achter degenen die hun politie-eed zullen nakomen om de grondwet te beschermen, en achter degenen in het leger die in dienst zijn getreden om de wereld te redden in plaats van zieke, genocidale pedofielen te beschermen.

De regeringen hebben niet de wettelijke bevoegdheid om boven onze onvervreemdbare rechten en de grondwet van onze landen uit te gaan. Daarom zijn hun acties oorlogsdaden tegen de bevolking.

Bijvoorbeeld; in Canada werd de eerste alinea van het Canadese handvest van rechten en vrijheden uitgelegd door de persoon die het geschreven heeft. In de eerste alinea staat dat het handvest niet geschonden mag worden, tenzij de regering het aantoonbaar kan rechtvaardigen op grond van de noodtoestand. Zoals hij opmerkt, is dat niet alleen niet in voldoende mate gebeurd, zij hebben zelfs geen poging daartoe gedaan!

Zij handelen tegen de grondwet in, illegaal, en de enige oplossing is hen allen uit de macht te zetten en het hele regeringsstelsel af te schaffen en opnieuw te beginnen. Want zij handelen allen tegen de grondwet en tegen het volk.

Dit is de suggestie van de persoon die Het Handvest van de Rechten voor Canada heeft geschreven.

De Canadese en de Amerikaanse regering hebben geen enkele rechtvaardiging voor hun daden. Zij moeten verwijderd worden.

Er is geen noodtoestand. Er is nooit een noodsituatie geweest, en zij hebben nooit maatregelen gerechtvaardigd met een bewezen wetenschappelijke basis.

Er zal een echte “noodsituatie” blijken te zijn wanneer de gevaccineerden in groten getale afsterven. En men zal proberen het “een nieuwe uitbraak” te noemen, maar in werkelijkheid is het de uitwerking van het vaccin in de gewonde.

Nogmaals, dit is geen gerechtvaardigde noodsituatie die onze rechten kan opheffen; het betekent alleen dat zij moeten ophouden mensen te prikken en de geinjecteerde mensen moeten helpen.

Dus waar brengt ons dat?

Zij dreigen ons met geweld en zullen uiteindelijk geweld gebruiken om ons te vermoorden met een genocide-wapen dat zij een vaccin noemen.

  De banaliteit van het kwaad

Zij hebben geen wetenschappelijke, morele, wettelijke, grondwettelijke of medische rechtvaardiging voor hun dreigementen en mandaten.

Dit is een niet verklaarde oorlog. Wij moeten het als een oorlogsverklaring erkennen, anders zullen wij niet in staat zijn de nodige stappen te ondernemen om ons allen te redden.

De cabal probeert een wereldwijde genocide uit te voeren door heimelijk te verbergen dat zij ons de oorlog verklaard hebben. Want, als zij werkelijk ten oorlog zouden trekken tegen het volk, zouden zij niet winnen vanwege onze aantallen.

Dit is gebaseerd op Sun Tzu. Als uw vijand sterker is dan u, ontwijk hem dan. Vecht zonder te vechten. Ondermijn en vernietig uw vijand van binnenuit en trek pas ten strijde als de oorlog gewonnen is.

Dit is de strategie voor de Wereldwijde Genocide met behulp van het dodelijk vaccin.

Vergist u zich niet. Dit is oorlog. Het zou zoveel gemakkelijker voor ons zijn om te winnen als zij werkelijk aankondigden dat het oorlog is. Dan konden wij gewoon de tv-stations bestormen en deze mensen stoppen die ons vertellen dat wij onszelf moeten doden, een paar pedofiele politici arresteren en klaar ermee zijn.

Maar zij kondigen het niet aan, dus bestormen wij de gebouwen niet. Hmmm. Er is hier ergens een oplossing.

Wachten wij tot zij ons zeggen dat zij ons de oorlog verklaard hebben? Wachten wij tot de regering ons zegt dat het in orde is om hen uit te schakelen? Wat als zij ons niet zeggen dat het oké is dat wij terugvechten? Wat als zij ons niet openlijk de oorlog verklaren?

Ik stel voor dat zij ons de oorlog verklaard hebben. Verschillende keren. De laatste keer is dat zij ons zeggen dat wij onszelf moeten doden en onze kinderen moeten offeren. Dit is satanisch en is een oorlogsverklaring.

Ofwel handelen wij nu collectief, begrijpen wij dat wij in oorlog zijn en verwijderen wij deze mensen van hun podia op tv en van openbare ambten. Of wij zullen ons aan onze voordeur, individueel, moeten verdedigen tegen de gedwongen doodsvaccinatieteams.

Wij zijn hier. De tijd is gekomen. Verenigt u, bereidt u voor en handelt dienovereenkomstig.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Chris Hedges: De pooiers van de oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOthuld: Elitaire pedofielen betalen $150.000 voor Oekraïense kinderen in “Snoepwinkel” aan de grens
Volgend artikelPoetin verklaart bevrijding van Donbas via VN Artikel 51 (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

102 REACTIES

 1. Alleen kan men niets direct doen om dit systeem te veranderen. Zo simpel is het. Wat men wel kan doen is een eigen geheime groep starten en dan in het geheim zorgen dat dit systeem stopt.
  De meeste landregeringen, wereldleiders, WEF, WHO, Bilderberg, CEO’s van oa Iphone, Facebook en andere hele grote satanbedrijven moeten ervan tussenuit.
  De regering stuurt hun agenda naar het volk en praat en praat via de media tot het volk zich plooit -> zie vaccin.
  Voor jezelf te beschermen. Gebruik de media enkel met een hoog bewustzijn. Zonder internet konden wij niet discusieren. Nu is het plan om de regeringen ervan tussen te krijgen zodat er enkel Volk en Bedrijven zijn. Daarna hangen de Bedrijven van het volk af. Zonder volk zijn er geen bedrijven ;). Het volk heeft het meeste macht, weliswaar niet met dat vals geld maar met mankracht.

  • Beste killuminati

   In werkelijkheid is het andersom hè

   De computer heeft alle macht al lang en breed gegrepen

   Wat de computer bepaald / zegt via èèn Crimineel Dictator ingecalculeerd

   Of het nou Hilly Billy is Elonus Muski , Jeff , Bosbes , Soberos , Fausoes of iemand anders
   Dat weten wij helaas niet

   Maar er zit èèntje erachter
   Is het The Brain ??

   Wat die zegt
   Dat geschied over de heele wereld

   Als de mensheid gespaard wil blijven
   Dan is het aan te raden geen gebruik meer te maken van de computers techniek

   Doe maar als de mormonen

   Trouwens
   Tegenwoordig zijn ook de mormonen een beetje verdraaid richting computer
   The Amies

   Wat te doen om de mensheid te sparen

   Jah …
   Zelfs The Avatar’s die veranderen steeds van rang

   De mensheid kan proberen
   Alleen op de wereld zoals Heidi in de Alpen te leven
   Maar dan wordt die op den duur toch vermoord door de Terroristen SS-sers Natie’s

   Satanisch georiënteerde Amerikanen die over de heele wereld zijn genesteld

   Niet voor niets wordt er steeds te horen gegeven : One World Order

   Of dat ook zal gebeuren is voor iedereen een vraag
   Voor èèn een Weet

   Dit is het Spel ….
   Speel mee
   Goed en Slecht
   Lelijk en Mooi
   Voor en Tegens
   Achter en Voor
   Eerst en Laatst
   Hoog en Laag
   Boven en Beneden / Onder
   Noordpool en Zuidpool

   Maar Uw keus
   Kies een kant
   En speel mee

   Of

   Stijgt men uit boven deze tegen gesteldheden dan kijkt men van boven neer
   Zonder een oordeel te vellen
   Als een toeschouwer
   En geniet ervan
   Zonder partij te kiezen
   Ooo wat is dat heerlijk

   Laat gebeuren wat gebeurt

   Dank U

 2. Wat een achterlijke schrijver.
  Politie en leger, hij mag zich eerst wel eens verdiepen in de bovenmatig aanwezige psychusche problematische persoonlijkheidsprofielen voordat hij onzin uitkraamt om daar hulp van te verwachten.
  Die groepen, gewoon onze vijanden:,spuiten erin!

  En vertel: hoe, waar, wanneer gaan we ons verenigen?

 3. Goed stukje geschreven tekst, van dag 1 met de gifspuiten was mij duidelijk precies zoals in dit artikel beschreven.

  @Ab,
  Verenigen doe je als ieder minstens twee mensen ervan overtuigen kan dat de media liegt en de politiek vals is.

  • Ja, en overtuigen hoeft niet eens, ze geven zelf volmondig toe dat de ‘media niet te vertrouwen zijn’ maar het verschil is dat ze het gewoon accepteren, als een fact of life. Het deert ze niet. Ze blijven de krant lezen, de TV kijken, en de pap slikken. Ze zeggen altijd ‘ja’ en ondertussen scheelt het ze geen biet. “Zo is het” zeggen ze dan, “je kunt er niets aan doen.” En dan lezen ze verder in de Telegraaf. Iaw, ze gaan echt niet op pad met jou om dingen te veranderen… ze vinden het wel best. Die gifspuit ook, want daar hebben ze ‘geen last van’ en ‘niemand die ik ken heb er last van.’ Wat je zoekt, zijn mensen die actie willen voeren. En dat is veel moeilijker. De US Mil is zeer goed georganiseerd en ge-olied. Probeer dat maar eens met de burgerij….

 4. Een enorm grote groep van de algemene politieke leiders zijn zichtbaar even idioot en covid-volgende-gelovigen als de enorme groep burgers met ondertussen enkele prikken.
  Hoe een onderscheid te maken tussen de echt geprikte politici/CEO’s enz.?
  een voorstel:
  Vermits een echte geprikte klaarblijkelijk een wifi-signaal uitzend moet dit verschil met een eventuele placebo-geprikte satanist te testen zijn.
  Dit kan zelfs anoniem gebeuren
  Laten we een groep samenstellen van detectives die dit uitzoeken (een wifi-signaal test uitvoeren in de nabijheid van officieel zogenaamd gevaccineerden) en een lijst maken van de vermoedelijke vijand op die manier.
  Eerst de vijand in kaart brengen !

  • Aan Jan Z V: Hoe doe je dat nou precies? Ik heb het geprobeerd, maar die mac adressen verschijnen niet op mijn iphone.

 5. Dank U voor Uw schrijven

  Op èèn Punt na alles compleet

  Het Dieren Ras genaamd Mens
  De Populatie van dat Enige door de Duivels bezeten wezens op Moeder Aarde MOET daadwerkelijk worden GE REDUCEERT

  Het Neuken moet een halt worden toe geroepen
  Hoe doen we dat ??
  Immers alle Andere levende wezens hebben ook net zoveel Recht op het leven

  Dank U

 6. Ik ben van mening dat dit een compleet verloren strijd is.
  Mijn gehele omgeving bestaat uit sheeple die, nadat ik ze tot in den treuren had uitgelegd waarom NIET te injecteren met gif, zij allen TOCH stiekem gingen voor een serie spuiten.
  Ze weigerden daarna met mij te spreken en verzochten mij op te houden en naar andere thema’s te switchen.
  Bang gemaakt als zij allen waren door de media met hun dagdagelijkse doemscenario’s schilderen.
  Vond ik allemaal zwaar ellendig maar hun keuze, dus so be it.
  Sterf maar lekker aan trombose, kanker etccc.

  Tot vorige week.
  Opeens vertelt mijn vrouw mij dat ze me “iets” moet vertellen.
  Dus ik vraag wat?
  Ik heb me ook laten vaccineren.

  Viel bijna van mijn stoel!
  Mijn geliefde die mij vertelt dat ze stiekem even wat spuiten was gaan halen???

  Ik ben compleet ontploft tegen haar.
  Het heeft mijn 18 jaar relatie met haar acuut beëindigd.
  Ik heb haar verzocht uit mijn buurt te blijven.
  Mij nooit meer aan te raken.
  Onze relatie als over te beschouwen.
  Niet meer in mijn kamer te verblijven.
  Een aparte slaapkamer te gebruiken.

  Op de vraag waarom???? na twee jaar uitleg over waarom dit niet te doen, kwam er als antwoord: ik wil mijn familie kunnen zien.
  Haar land van herkomst eist van iedere binnen reizende persoon een vaxbewijs.

  Ik heb haar gezegd dat het fascistisch is van haar regering om dat te eisen van mensen.
  Spuiten in ruil voor vrijheid en contact met fam.
  Ze zei ja, is zo maar ik wil hun zien.
  Mij is ze nu in ieder geval kwijt.
  Ik wil geen enkel contact meer met haar.

  Ondertussen breidt het aantal vax slachtoffers in mijn fam zich uit.

  Een kreeg meteen na vax huidkanker, moest fikse operaties ondergaan om dat weg te snijden en nu is het alweer terug.

  Een ander had prima conditie, na vax plots geen lucht meer.
  Plus depressieve gevoelens die hij zijn leven nooit heeft gehad.
  Kreeg van huisarts astmapompje en prozac voorgeschreven.
  Nee nee meneer, vax heeft hier niets mee te maken.

  Ander fam lid ligt in comateuze toestand in het ziekenhuis met afstervende aders in zijn hersenen, begonnen na vax.

  Moeder krijgt allerhande klachten, flauwvallen, plotse daling lichaamstemp, en weet ik wat voor klachten.

  Vader krijgt spontane ontstekingen door hele lichaam.
  Plus een aandoening aan alvleesklier en heeft nu plots diabetes terwijl hij geen suiker eet?

  Ik ben echt woest op de vaxindustrie, media, gov’s, medici, etcccc over hetgeen zij mij hebben aangedaan.
  Nog naast de sicke beschuldigingen als wappie etccc
  Mijn leven staat op zijn kop en ik moet compleet herbezinnen.

  • Heel veel sterkte, Henk.
   Je hebt het enige juiste gedaan. Het zal vast tijd kosten om te verwerken met wat individu je was getrouwd.
   We gaan allemaal veel “bekenden” verliezen en moeten elkaar zien te vinden (fysiek, buiten dit amerikaanse oorlogswapen om).

   Ik weet ook al dat ik nooit oo de begrafenis van mijn oude ouders zal zijn. Ze zullen het mij verwijten, maar er is geen reden om mij ooit te gaan onderwerpen aan de pharmaffiacie

  • Hahaha Henk. “M’n hele omgeving bestaat uit sheeple”. Wel eens aan gedacht dat jij misschien de idioot bent? Alleen al die verbanden die je legt tussen de verschillende aandoeningen en symptomen en de vaccinatie. Ik snap wel dat niemand iets meer met je te maken wilt hebben Henk… je vrouw is er blijkbaar nog goed vanaf gekomen. Beter laat dan nooit zeg ik altijd maar.

    • Sorry hoor, maar je hebt je flink bang laten maken door wappie sites zoals deze, en je kennis over de vaccins en bijwerkingen is ver te zoeken. Blijf maar ver weg van iedereen voor de zekerheid, voordat je iemand nog aansteekt met je domheid xD

     • Ik hoop van ganser harte dat jouw familie verrekt aan kanker en andere bijwerkingen van dit “vaccin”.
      Normaal gun ik niemand zoiets maar voor jou maak ik een uitzondering jij vuile hond.

      • Is goed Henk. Als jij denkt dat kanker een bijwerking is van het vaccin xD. Vooralsnog lijkt het erop dat niet vaccineren juist de hersenen aantast. Je bent het levende bewijs Henk

       • Hé lullebaal,
        Als je even de moeite zou doen de officiele stukken van Pfizer-BioNTech door te nemen, dan zou je zonder enige twijfel tot de conclusie komen dat de prikken inderdaad ernstige bijwerkingen hebben en gedurende de tests in 3,7% van de testpersonen dodelijk waren. Dat ook shedding een bekend verschijnsel is waar Pfizer voor gewaarschuuwd heeft, en dat er een grote kans is op nadelige bijwerkingen zelfs lange tijd na de prikjes.

        Gezien jouw reacties van hierboven en de waarschuwingen van Pfizer is het duidelijk dat jij degene bent met, laten we het maar prikproblemen noemen. Henk heeft het helemaal bij het rechte eind, mijn echtgenote zou na achter mijn rug om prikken zonder goed overleg ook de laan uitgaan, en dat met een netengang en, het leuke is, mijn hele familie zou het helemaal met me eens zijn. Juist ja, allemaal snappies, ongeprikt, pure bloods, waarvan er niet een covid heeft gehad, of wat voor andere lullige ziekte dan ook.
        Alle covid doden in Bergamo bleken zonder enige uitzondering allemaal hun prikje tegen de seizoensgriep te hebben gehad. Dat moet zelfs een sukkelige numbnut als jij aan het denken zetten, toch?

    • Als ik dacht dat je nog te redden bent, was ik misschien langsgekomen voor een koffie, maar ik denk niet dat jij je iets wijs laat maken, gezien die idiote statements die je hier neergooit haha. Metersdiep in de fabeltjesfuik

     • Ja Lullebaal,
      Psychologen noemen jouw problemen “cognitieve dissonantie”. Vrij ernstig, en gaat bij sommigen nooit meer over. Blijf Henk dus maar “arm” vinden, wij weten wel beter wie er werkelijk een probleem heeft.

      Welterusten.

    • Wel als iemand alles uit z’n duim zuigt ja… kenmerk van een pathologisch leugenaar….zoals Putin, Trump, Henk, etc.

      • Bocholtz? Dan zit je er toch een kleine 800 kilometer naast Henk. Nog een kenmerk voor een wappie; ze worden vaak dreigend, gaan schelden, en komen met 0 feiten. Je bevestigt stap voor stap het beeld van de doorsnee wappie, Henk. Denk eerder dat al de gavaccineerden niks meer met jou te maken willen hebben dan omgekeerd xD. Fijne dag Henk

        • Lastig hè als je het niet meer met normale woorden aankunt 😉 een teken van een zwaar gebrek aan intelligentie.. wetenschappelijk gezien hebben wappies een grotere kans om een kwaalvolle dood te sterven, gezien het feit dat ze vaker een ongezonde leefstijl hebben, alcohol problemen, roken, en zich meestal in de onderste laag van de samenleving bevinden, blijkt uit recent onderzoek.

         Nou Henk, welke punten zijn allemaal op jou van toepassing? Tot nu toe vervul je nog alles!

        • Henk bedenk dat je tegen domheid niet op kunt en dat iedere reactie er een teveel is. Gewoon negeren die idioot!

        • Hé Wappie Lullebaal,
         Vraagje. Is dat inclusief die 70.000 man medisch personeel die zich ook niet wilden laten prikken?

      • Henk laat je niet opjutten door deze gek.
       Het is een linkse spuit troll.
       All deze opmerkingen zijn maar van 1 en delfde
       gek die zich voor meerdere pers uitgeeft
       deze spuitgast word er voor betaald door de
       overheid.Ik zie er hier op deze site trouwens al steeds
       vaker van deze trollen.Waaronder hoogstw ook
       Anna behoord die gooit er ook vaak hele rare taal
       uit.om mensen tegen elkaar uit te spelen en te verwarren.Sterkte.

    • Er zijn weer weer wat spuitjunks actief hier.
     Ik kijk, lees, luister nietnaar de prooagandamachine omdat ik niet de behoefte voel ze ook maar de lol te gunnen van mijn ergernissen.
     Maar de junks zoeken nògmeer ellende op. Dom, dom, dom.
     Laten we ze geen dchapen meernoemen want we doen die onschuldige, weliswaar onnozele, diertjes tekort

  • Aan Henk: heel veel sterkte. Echt een vreselijk verhaal dat je je vrouw hierdoor kwijt bent, maar ik snap je beslissing wel. Wb die andere mensen, ach, laat maar varen… denk er niet meer over na. De meeste schapen zitten in de doodscultus zonder het te beseffen, en ze doen toch alleen maar wat de makkelijkste weg is voor ze. (Trek je verder niks aan van die blaathaan klootzak die hier zit te kwaken onder verschillende aliasen.)

  • Beste meneer

   Dove mans oren horen niet
   U bent niet de enige
   Er zijn velen met U

   Alles is/wordt door de Almachtige zelf gedaan
   Hij is het die speelt in Hemzelf via zijn gematerialiseerde belichamingen in Hemzelf
   In dit geval via Menselijke Dieren terroriserende alle mede Wezens

   Dank U

  • Sterkte Henk, wat afschuwelijk dat ze in de eerste instantie tegen je heeft gelogen en het toch heeft genomen.
   Mijn man was vorig jaar ook bijna onder de ‘druk’ gezwicht.
   Hij was bang voor gezeik op zijn werk…
   Godzijdank heb ik hem net op tijd tegen kunnen houden..en enigzins kunnen overtuigen.
   Toch blijf ik voortdurend alert als de ‘druk’ weer wordt opgevoerd.

 7. Er is maar een iemand in mijn omgeving die provax is, het continu heeft over wappie’s, putinlovers, alles met alles verwisselt, zichzelf hoog intelligent acht en op anderen neer kijkt.
  Laat ik hopen dat jij dit niet bent met je inmiddels 8 identiteiten hier.

 8. Mensen waar je het niet mee eens bent wegzetten als wappies?

  Jezelf inschatten als hoogwaardiger dan anderen?

  Walgelijke persoonlijke trekjes!

  • Vind je het walgelijker dan iemands familie kanker toewensen, of iemand een pijnlijke dood toewensen? 😉 best hypocriet hoor Henk.

   Een wappie is niet iemand die anders denkt, maar iemand die ongeïnformeerd is een duidelijke leugens neergooit hier (huidkanker door een vaccin, serieus wtf xD). Iemand die geen vaccins hoeft omdat ie het gewoon niet nodig vindt is voor mij geen wappie, iemand die denkt dat je eraan doodgaat wel.

    • Het vaccin is niet experimenteel Henk. Weer zo’n wappie statement.

     De derde regel in je link: To be sure, there is no evidence that covid vaccines themselves are carcinogenic (i.e. cancer-causing).

     Dat het vaccin je immuunsysteem verzwakt is al het zoveelste fabeltje. Dus ja, leugens op leugens op leugens. Ik raad je aan om je iets meer in te lezen op betrouwbare bronnen, zodat je niet overkomt als een kip zonder kop.

     • Nee is niet experimenteel.
      Fase 4.

      Wat is er niet duidelijk aan:

      https://www.nature.com/articles/s41586-020-2639-4/figures/5

      Met je leugens op leugens?

      Misschien wordt het tijd dat jij je eens gaat inlezen in de data die nu vrijgegeven moet worden door pfizer?
      Mogelijk zal je versteld staan van de fraude en leugens leugens waarmee jou dit zogenaamd veilige vaccin werd aangesmeerd.
      Maar gezien jouw onwrikbare vertrouwen in dat reeds tig keren veroordeelde bedrijf pfizer zal het ontwakingsproces nog wel even op zich laten wachten.

      • Haha zielig ventje. Super origineel om WO2 erbij te halen, ook weer kenmerkend voor een wappie als jij xD elkaar napraten, dat kunnen jullie goed. En allemaal wonen ze op 7 hoog achter, geen opleiding, uitkering of een baan met minimum loon, en 2 pakkies shag per dag rokend. Vaak ok nog met een verkloot leven waar ze alles en iedereen de schuld van willen geven. Vooral de overheid en Pharma industrie. Haha, herken je jezelf hierin Eric? 😄 vast wel

       • wahhahahah Hersenloze idioot
        Kliklijn voor overtreding coronaverordening (@wappie snel effe bellen NSBER)

        @wappie masker op /testje doen/prikje halen / waarschijnlijk ook een klimaat idioot

        1,255,353 Reports

        Through April 29, 2022
        27,758 DEATHS<<< +1 @ wappie
        154,341 HOSPITALIZATIONS
        128,537 URGENT CARE
        190,952 DOCTOR OFFICE VISITS
        9,656 ANAPHYLAXIS
        15,403 BELL'S PALSY
        4,593 Miscarriages
        14,223 Heart Attacks
        39,992 Myocarditis/Pericarditis
        51,600 Permanently Disabled
        6,556Thrombocytopenia/Low Platelet
        30,957 Life Threatening
        41,630 Severe Allergic Reaction
        13,668 Shingles

        https://openvaers.com/covid-data

        @WAPPIE PRIKJE ?????

    • Vince, omdat zelfs Henk met een link komt waar in staat dat er geen bewijs voor is. Doe een beetje onderzoek, en je zult zien dat die angst die de meeste tegenstanders van de vaccins hebben, ongegrond is.

     • Wat ga jij zeggen als dit vaccin uiteindelijk toch niet veilig blijkt?
      Media en bigtech en gov en Pharma mogen dan wel jouw wereldbeeld bepalen en alle andere meningen onderdrukken, maar wat als het niet zo is als zij zeggen?
      Is het dan: oh dat had ik niet gedacht, niet verwacht, maar ja, zo is het dan maar want we kunnen nu niet meer terug he? Hahaha, dom lachje.

      Gaat dat je reactie zijn?

      • Mij wordt al sinds 2 en half jaar beloofd dat ik dood neer zou vallen door het vaccin, hoe lang moet ik ongeveer nog wachten?

       Pharma bepaalt helemaal niets, iedereen mag zelf weten of hij een vaccin neemt of niet. Je laat je te veel gek maken door de media en de overheid. Andere meningen worden niet onderdrukt, dat zie je wel op deze site. Er zijn ook vaak genoeg anti-vaccin mensen uitgenodigd voor talk shows (waar ze zichzelf dan compleet voor schut zetten). Genoeg nieuws van beide kanten dus. En dan heb ik het nog niet eens over de YouTube kanalen zoals blckbx enzo

       • Om een vaccin te nemen geeft een persoon goedkeuring nadat hij volledig geïnformeerd is.

        Hoe kan iemand toestemming geven voor een “vaccin” waarvan de bijwerkingen en gevaren geheim werden gehouden, of althans gepoogd?

        Uit de documenten van pfizer blijkt dat er een groot risico bestaat voor degenen die zich dit middel laten toedienen.

        De bevolkingen in alle landen zijn dus zwaar voorgelogen.

        —————————-

        There is much discussion in internet based independent media just now about the Pfizer Study, (within released documents) covering the period from the 1st December 2021 to the 28th February 2022, as to adverse events reported to the pharmaceutical company. In fact this document was released in a tranche before Christmas and the takeouts from the report are being clarified, essentially, at this stage. The study reveals reported adverse events involving 1223 vaccine related deaths, a subset of 158,893 vaccine injuries reported in this period. These adverse events relate to a caseload of 42, 086 reports to Pfizer, revealing a death rate of one in 35 in the group reporting the adverse events. An issue with the data released is that it does not reveal the total number of vaccinations given, and so it is impossible to establish exactly the overall rate of serious injury and death in the total population vaccinated without this figure. A death rate however of 3% overall has been calculated, extrapolating out from these figures, and giving a generous margin of error in Pfizers favour. Our readers will be aware of the survival rate from covid-19 infections.

        Dus pfizer doet er ook nog eens het nodige aan om cruciale cijfers achter te houden zodat de ernst van hun misdaden niet eens te controleren is.

        En exact dat vaccine loop jij hier als veilig te verkopen en iedereen die daar niet mee eens is als wappie te bestempelen, als simpele die het niet begrijpt, als leugenaars.

        Tijd dat jij bij jezelf te rade gaat?

        • Ook dat is al lang ontkracht Henk. Vaak komen zulke indianenverhalen de wereld in door verkeerde vertaling of verkeerde interpretatie, wat ik eerder ook al zei.

         After reports claimed Pfizer had shown a “shocking risk level” for its vaccine, a fact-check by AFP revealed it was an inaccurate claim and that there was no causal link established between the problems and the jabs.

         “It does not indicate specific causes of death and the fatalities may include people with “various illnesses” such as cancer or cardiovascular disease,” Dervila added.

         “Reviews by FDA and CDC have determined that the vast majority of the deaths reported are not directly attributable to the vaccines,” she said, adding that reports of deaths after Covid-19 vaccination are “rare.”

         Dus zoals de hele tijd al; je hebt het weer bij het verkeerde eind, en laat je bang maken door sensatie media die je de cijfers op een verkeerde manier voorschotelen. Sterkte Henk

        • Ah nu kom je weer met afp fact-checkers?
         Fact-checkers zijn niet onafhankelijk.
         Ze worden betaald door bedrijven, overheden, ngo’s van soros, gates, etccc.
         Waarom koppel je jouw mening aan die van fact-checkers en doet het daarna voorkomen of jij het gelijk aan jouw kant hebt?
         Van lieden als gates, soros etc hebben we inmiddels genoeg gezien en gehoord qua manipulatieve handelingen om daarmee hun zin door te drijven.

       • @ wappie schreef :Mij wordt al sinds 2 en half jaar beloofd dat ik dood neer zou vallen door het vaccin, hoe lang moet ik ongeveer nog wachten?

        HAAHAHHAHA 2.5 jaar rekenwonder wat een idioot leugenaar!!

        Covid-19 vaccine: Timeline on nine countries which started rolling out vaccines; details here
        Britain was the first to approve the shot for emergency use on December 3, followed by Canada on December 9 and the US FDA on December 11.

        Reported By:DNA Web Team| Edited By: DNA Web Team |Source: DNA Web Desk |Updated: Dec 19, 2020, 11:04 PM IST

        neem nog een prikkie

        • 2 en half jaar begon Corona en is de ontwikkeling van de vaccins begonnen, en toen al riepen de wappies dat het vaccin levensgevaarlijk zou zijn haha. Dat de waps niet al te best zijn in voorspellen wisten we al, maar dat ze allemaal zo traag van begrip zijn als jij had ik niet gedacht.

        • @wappie Idioot vaccins kan je niet maken binnen 1,2,3,4,5 jaar niet mogelijk ! in de zorg gewerkt

         useles idioot
         deze gifprikken zitten nog in test fase (Wappie de labrat muhahahahahahahahah))

        • Hahaha Eric, in de zorg gewerkt? Heb je de wc’s schoongemaakt in een ziekenhuis en dat noem je dan in de zorg werken? Het bewijs dat je binnen een jaar een vaccin kan maken is er gewoon. Maar dat wappies niet zo van de feiten en bewijzen zijn dat wist ik al 😉

         Useless is het trouwens. Waardeloos, net als jouw Engels haha. En gifprik, weer zo’n woord dat alleen wappies gebruiken 😂 Kom eens met wat nieuws man. Blijkt vaak lastig voor laaggeschoolde wapperds als jijzelf

       • Verdomme, akelige griet, dan heb jij vast een goed batchje gehad en blijf je overeind. Ga nog gauw wat boosters halen! Want je bent echt niet goed beschermd hoor! Gevaar! Gevaar! Boosteren! De covid komt er aan! Geen klachten, geen bescherming! Spuitje halen!

        • Wat jij niet weet is dat dit vaccin slechts een test was om te kijken wie er gehoorzaamt. Het vaccin beschermt tegen een dodelijk virus met 99% fatality rate, dat in de winter losgelaten zal worden op de bevolking. Alle vaccin tegenstanders zullen in 1 klap sterven, en zo zijn overheden over de hele wereld meteen verlost van tegenstanders van de regering. En de wappies hebben het niet door haha. Die zijn te druk met andere complotten verzinnen

        • Wappstradamus: ach je waant je Bill Gates himself! Anders wist je deze dingen niet! Haal dus nog maar gauw een boostertje dan ben je extra goed beschermd tegen de Grote Ongehoorzaamheid. Die van mijn mag je ook hebben. Zacht prijsje voor jou. Heb je al een Gehoorzaam Ereplaatsje in de Regering, met medaille? Je houdt er wel de leut in hoor! Eindelijk eens wat humor in deze serieuze shitzooit. Geef zeker nog een paar brulletjes!

     • Is dat zo ? Volgens officiële cijfers hebben deze “vaccins” meer doden en gewonden veroorzaakt dan alle voorgaande vaccins bij elkaar opgeteld.

      https://www.frontnieuws.com/44-348-doden-en-4-279-200-gewonden-na-covid-19-vaccins-in-europese-gegevensbank-van-bijwerkingen-terwijl-steeds-meer-pfizer-fraude-aan-het-licht-komt/

      Je kunt niet stellen dat Henk daarover gelogen heeft, de “vaccins” zijn nooit op de lange termijn getest en je weet niet wat er nog boven water komt.

 9. @ Henk .
  Ik lees hier een triest verhaal van je .
  Reageer niet op die zweef eikel met zijn molentje.
  Beste Henk ik begrijp je emotie .
  Maar bezin je zelf en je hebt absoluut gelijk met dat je uit intens verdriet zo reageert.
  Mischien is het beter om jezelf anders op te stellen en jouw kennis te gebruiken en ipv zo uit je dak te gaan , jezelf verplaatst in de ander. Ik bedoel kijk en blijf kijken met hart .
  Reik de hand naar deze best wel zielige mensen die de(angst) indoctrine niet konen of kunnen weerstaan . Wees een leider en geef je mening . Je hebt een flinke hobbel op je pad !
  Ga boven jezelf uit en bekijk het hele gedoe van bovenaf . Waar je midden in staat is het moeilijk om buiten de grensen te kijken. Ik zelf heb het op bikkelharde manier ervaren .. hele leven verbitterd gelopen .. Altijd die ander ..! neem je rust en waardeer jezelf , het sterft van de kabouters en ga met mij mee ik weet de weg figuren . Die pissed op je reageren als je weigert om hun zwakzinnigheid en zwalk houding van kijk mij eens profiel . Fuck them and rise Henk .
  Groeten Maat .

  • Hoi Cor,

   Nee ik ga de personen die nu betroffen zijn de hand niet meer reiken.
   Zij mogen alleen de weg met hun ziektes afleggen, zonder mij.
   Geen greintje medelijden meer mee.
   Ik ga mijn eigen plan trekken.
   Aan mijn partner al te kennen gegeven dat ik niet ga opdraaien voor haar evt. begrafeniskosten en of repatriëring van haar lichaam.
   Dat ze ver uit mijn buurt moet blijven met d’r sheddende lichaam en adem.
   Mochten mijn familieleden overlijden aan dit vax dan zal ik hun begrafenis overslaan.
   Klaar mee.

   • Ok goed besluit .
    Laat je woede niet je graf worden .
    P.s dat molentje compleet negeren 🙁
    Ik lees dat figuur mee . en heb no comment .
    Trouwens heb je rutte met zijn zelgenoegzaamde zieke kop gezien .
    Met gezalfde handjes .
    En zijn reutel gelul .
    Ik sta wat dat betreft 100% achter je besluit .
    Als dit jouw pad is 👍
    groeten .

   • Beste Henk, Ik ben een ECHTE wappie en sta voor de volle 100% achter je. Negeer de stumpers die menen dat ze wel allemaal beter weten. Krijg er geen hartkwaal van. Laat ze in hun sop gaar koken.

 10. En hier is nog een stuk geschiedenis over de CRISPR, wat het kan, en de lui die er bij betrokken zijn, onder meer die griezel Epstein, vriend van Gates of Hell.

  https://thebridgelifeinthemix.info/australia/epstein-martin-nowak-eric-lander-mit-sinister-genome-project-tied-covid-test/

  “Biologen hebben lang naar dergelijke mogelijkheden gezocht, aangezien gerichte DNA-splitsing de eerste stap is in het bewerken van genen – het vermogen om één stuk DNA in het genoom van een organisme te vervangen door DNA dat in het laboratorium is ontwikkeld.”

  Wederom wordt hier uitgelegd dat het vaccin de bedoeling heeft om het menselijke genoom dusdanig te veranderen dat het in de nakomelingen meegenomen wordt. Niettegenstaande het feit dat het mensen doodt, maar dit is de bedoeling. Dat is de grootste kick die Gates ooit kan krijgen in zijn leven: het menselijk genoom voorgoed te veranderen, tot lang na zijn eigen dood. Wraak is zoet. (En de toch al zo stupide mens wordt er echt niet beter op, hahah!)

 11. Al bij al moet ik concluderen dat als iemand mij wil verplichten om mezelf te vergiftigen ik dus het recht heb om deze neer te knallen gezien het recht op wettige zelfverdediging

 12. Trek je het MSM gezever van windmolen niet aan Henk, sommigen hebben in hun leven de pech om een klap van de wieken te hebben gehad en blijven hangen in hun gebrainwashte fabeltjes die net als de vroegere Fabeltjeskrant op de buis elke minuut van de dag wordt verkondigd.

 13. Er zijn experimenteer setjes te koop voor prive personen om met crispr cas9 te spelen; schijnt zelfs begrijpelijk te zijn voor iemand die alleen de basis school heeft doorlopen. Alleen worden er geen grafeen oxyde nano’s meegeleverd…………Dit noem ik maar omdat er anders wellicht van die idioten zijn die hun kansen schoon zien om ongevaxxten………. nou je snapt het wel.

 14. Beste mensen

  Als men heel goed kijkt dan …
  Zit daar ook wel een schrijntje waarheid in
  Ja ….
  In Wappie’s zeggens
  Immers de overwinnaars blijven altijd de Negatieven in de Duivelse tijdperk
  De huidige tijdperk dus
  De Massa kan worden aangezet om tegen de stroming in te zwemmen door Wie ??
  De zogenaamde Leiders
  Gelijkende aan : Jezus
  Figuren Kopieën
  Let op : Geen Jezus dus
  Wolven in Schaapskleren
  Wie zijn dat ?
  Graaf in Uw geheugen en U zult Dat wezentje ook kunnen zien
  Alleen dan bent U als opzichter
  Voor die genen over gehaalden geld :
  Als een Schaap over de dam in de ravijn is gesprongen
  Dan volgen er meer

  De Wezens die met de stroming mee vloeien die geraken heel gemakkelijk naar de Oceaan
  De Wezens die tegen de stroming in zwemmen die komen alleen iets later in de Oceaan
  Maar ze komen uiteindelijk ook daar
  Amen
  Sommigen geraken op het droge
  &
  Spartelen de dood tegemoet

  Men kan al zinkend de overkant bereiken
  &
  Men kan al zwemmend de overkant bereiken

  Laat de zwemmers maar zwemmen
  &
  De zinkers naar zinken
  Verdrinken

  Men kan dronken raken van Liefde
  Men kan dronken raken van Drank

  De keuze is aan de keuze maker

  Dank U

 15. @ ook aan Henk. Gelukt… die tweedracht die men wil in de maatschappij. Het komt toch nooit meer goed tussen wappies en schapen. Nog een half jaar en dan maar zien of Van den Bossche gelijk heeft gekregen. Als dat zo is, is het natuurlijk al te laat en kan ook onze betweter @Wappie zijn mondje niet meer roeren die doet voorkomen of hij al uitstijgt boven specialisten die reeds hun hele leven met deze materie bezig zijn en daarin zijn gepromoveerd. Hij denkt ook over verbale (op schrift) kwaliteiten te beschikken om deze te misbruiken tegen minder gekwalificeerden. Feitelijk een soort narcistje met een heel groot ego (is bekend) en denkt dat ie een hele grote lul heeft. Ook niet beseffend dat hier ook universitair geschoolden meelezen. Geluk ermee en dat je ego nog maar veel groter mag worden en je zelfs een olifant kan naaien. Maar dat terzijde want je verdient geen aandacht.

  @Henk je hebt een goed besluit genomen. Ik zelf kan dit niet zeggen, want de sheddingtheorie kwam voor mij te laat. Hetzelfde fenomeen deed zich ook, zoals in veel nederlandse gezinnen, hier voor. Vrouw wel vaccin (openlijk voor uit gekomen) en bijna alle andere familieleden idem dito. Vanwege de onhebbelijke eigenschap gewoon niet naar andere argumenten te willen luisteren en zo debiele reacties van Hugo de Jonge speelde mijn onderbuik steeds meer op. De slogan:”Het klopt niet” vind ik in dit verband dan ook een ijzersterke. Dus ik werd ook wappie en heb daar ondanks fikse griep (men beweert dat ik gewoon Corona had haha) nog steeds geen spijt van. Ik voel me heerlijk “clean” en ondanks dat ik in de risicogroep zit (ouderdom en COPD) heeft mijn imuumsysteem me niet in de steek gelaten. Op aanraden van een vriendin heb ik direct me volgepompt met Quercetine en ook dat heeft geholpen. Ook mijn huwelijk stond onder zeer grote druk, de enige schade die ik heb opgelopen is dat we niet meer over Corona, wappie, Schwab etc een leuke discussie kunnen hebben. Het onderwerp is verboden gebied. Dus men heeft het wat dat betreft privé aardig voor elkaar. Een censuur binnen het privé domein. Ik gun niemand de ziekten die eventueel komen door de vaccins (hetgeen al zo overduidelijk is bewezen) maar soms denk ik ook weleens: Krijg het maar. Eigenwijze drollen. Mochten ze allemaal toch levensbedreigend ziek worden dan voel ik het voor mij als mens toch een opdracht om niet weg te kijken en hulp te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in