Foto via Needpix.

Er hangt iets krachtigs in de lucht nu wij de herfst van 2022 ingaan. De gruwelijke waarheid over de golf van “onverklaarbare” sterfgevallen komt onvermijdelijk aan het licht. De machthebbers blaten en foeteren over ongeoorloofde meningen en gevaarlijke “samenzweringstheorieën” die de Grote Reset blootleggen. Nieuwe en steeds flagrantere aanslagen op ons welzijn en onze vrijheid worden gelanceerd, schrijft Winteroak.org.uk.

En grote aantallen mensen laten eindelijk van zich horen om te zeggen dat zij zien wat er gebeurt en er genoeg van hebben!

Kijkt u maar eens naar enkele van de reacties op deze enorme en ontroerende Twitterdraad, te beginnen met de reactie die de aanleiding voor dit alles vormde:

“Iets meer dan twee jaar geleden was ik in een diepe slaap. Ik geloofde over het algemeen de regering, de media en het establishment. Toen kwamen de lockdowns, en iets zat me niet lekker. Dat bracht mij ertoe in een konijnenhol van onderzoek te duiken, en de manier waarop ik de wereld zag veranderde van de ene dag op de andere”.

Een algemeen thema is hun plotselinge schok en afkeer wanneer zij voor het eerst in hun leven door de illusie van dit verachtelijke schouwspel van leugens heen zien.

Een aanvankelijk gevoel van isolement en depressie wordt gevolgd door het groeiende besef dat zij niet alleen zijn en dat hun aantal toeneemt tot een punt waarop het hele langetermijn narratief van het systeem dreigt af te brokkelen.

“Ik had een leuk leven. Had het verdiend om mijn voet een beetje van het pedaal te kunnen halen. Besteedde niet te veel aandacht aan de regering. Snel vooruit naar nu… Ik vertrouw niemand meer. Geen enkele instelling, de Media, de Regering, Wetenschappers of Dokters. Niemand in een positie van “gezag”.”

“Ja, bij mij hetzelfde, pootjebadend door het leven, veel plannen, onze zoon een mooie toekomst toewensend terwijl hij een laatste Uni-jr aan het afronden was, toen sloeg de 💩 de ventilator. Nu ben ik wakker en ik zal de wereld nooit meer zien zoals ik hem ooit zag, een verzoening waar veel mensen langzaamaan ook wakker van worden”.

“Ik dacht dat ik verdronk toen mijn ogen 2,5 jaar geleden opengingen. Ik voelde me ziek in de maag. Alles veranderde en ik veranderde”.

“Ik begon de wereld in een ander licht te zien toen ik mijn 32-jarige zoon verloor aan de AZ-prik. Ik zal @BBC @ITV of de regering nooit meer vertrouwen”.

“Ik voelde me lang op mijn gemak met het idee dat de overheid niet echt om mij gaf. Ontdekken dat de regering me eigenlijk liever dood zou zien, was een harde les”.

“Buitengewoon bittere pil deze”.

“In deze laatste jaren met Covid ben ik tot het besef en de conclusie gekomen dat alle regeringen/media en alle daaraan verbonden bedrijven allemaal corrupt zijn en het allemaal doen voor financieel gewin. Het is walgelijk. Ik heb alle vertrouwen in de machthebbers verloren en dat zal nooit meer terugkeren”.

“De wereld is niet zoals wij dachten dat hij zou zijn”.

“Als je niet kijkt naar wat de mainstream media, de regering enz. willen dat je kijkt, besef je dat het leven in niets lijkt op wat zij je willen doen geloven”.

“Ik zag het licht toen we in lockdown werden geplaatst. In het begin wist ik niet zeker waar ik naar keek, het was eng. Ik dacht dat ik er alleen voor stond. Het werd al gauw duidelijk dat ik dat niet was en de waarheid werd langzaam onthuld”.

“Ik kon meteen zeggen dat er iets niet goed voelde in de wereld”.

“Ik wist dat er broekzakken van corruptie waren, maar ik had nooit beseft hoe wijdverbreid en gecoördineerd die waren geworden. De corruptie is nu absoluut, bijna alle instellingen en regeringen zijn in de greep van gerichte bedrijfsfinanciering”.

“Ik was al in het konijnenhol gevallen en had geen aandacht meer voor het mainstream nieuws. Ik dacht dat alles zou instorten, maar niet in 2 jaar. Mijn vertrouwen in alles, media, politici, politie, gezondheidswerkers bestaat niet meer!”

“Het is verbazingwekkend om te zien hoe snel overal ter wereld soortgelijke beslissingen genomen zijn. Plannen waren al voorbereid lang voordat de ziekte gebeurde. Ik kreeg dat vreemde gevoel en besloot dieper in te graven, voor een beter begrip en voor oplossingen. Het is heel lelijk”.

“Was een paar maanden erg deprimerend, maar als je eenmaal begint te zien dat anderen “wakker” zijn, dan heb je niet meer het gevoel dat je de gek in de kamer bent”.

“Niets verbaast me meer. Er zijn heel weinig toevalligheden. Het is een spinnenweb van leugens, macht & geld”.

“Decennia lang leugens op leugens gestapeld”.

“Nu zal ik de wereld nooit meer zien zoals ik hem vroeger zag”.

“Je zult nooit meer teruggaan”.

“Nu weet ik dat niet alles is wat het lijkt”.

“Als je het eenmaal weet, kun je het nooit meer on-weten”.

“Het is alsof er een sluier is opgelicht. Ik vraag me af hoeveel mensen hetzelfde voelen”.

“Nu ik zoveel mogelijk onderzocht heb, staan mijn ogen wijd open”.

  Inentingsreacties: Hoe verdragen de verantwoordelijken om de gevolgen van hun experiment onder ogen te zien?

“Slapen gaat niet gemakkelijk meer, maar hoe moeilijk het ook is, ik ben liever wakker”.

“Soms is het een eenzaam bestaan om wakker te zijn, maar het is het toch waard, want er worden meer mensen wakker”.

“Het is voor velen een groot ontwaken geweest, goddank”.

“Er zijn veel mensen die precies hetzelfde denken”.

“Ik ben het ermee eens. Het was inderdaad een echte ‘wake up call'”.

“We zijn met velen en het worden er steeds meer!”

Natuurlijk staat het sturen van een Tweet niet gelijk aan een echte opstand, maar deze berichten geven wel een idee, niet alleen van de manier waarop veel mensen denken, maar ook van de manier waarop zij zich voelen.

Degenen onder ons die tientallen jaren lang geprobeerd hebben de mensen wakker te schudden voor de realiteit van dit systeem, om hen aan te moedigen aandacht te schenken aan wat het ons aandoet, zijn gewend geraakt aan teleurstelling.

De overweldigende meerderheid is altijd te veel bezig geweest met hun eigen leven, hun eigen pleziertjes en hun eigen zorgen, om zich druk te maken over het grotere sociale plaatje.

En misschien, hebben zij gedacht, maakt het allemaal niet zo veel uit. Het leven is niet altijd eerlijk, rijke mensen zullen altijd dik worden van het lijden van anderen, er zullen altijd wel ergens oorlogen uitbreken, er zal altijd wel wat vervuiling en vernietiging van de natuur zijn, maar… ach, ze kunnen er wel mee leven.

De laatste twee-en-een-half jaar is dat allemaal veranderd.

Zoals één van de Tweeters zegt: “Het Verenigd Koninkrijk had over het algemeen vertrouwen in zijn regering (althans voor zover die ons niet actief kwaad scheen te willen doen). Vóór het Covid-debacle hebben wij altijd goed geboerd en hadden wij weinig reden om anders te denken. Wij weten nu anders”.

Het doet er voor de mensen toe dat zij maandenlang binnen moesten blijven, geen vrienden en familie mochten zien, hun kleinkinderen niet mochten knuffelen, niet mochten sporten of hun brood verdienen.

  "Ernstige problemen": Duitse bejaarden moeten worden gereanimeerd na derde COVID-19 vaccinatie

En het doet er nog meer toe als blijkt dat dit allemaal voor niets is geweest, dat hun goede trouw zwaar misbruikt is.

Het maakt de mensen wel degelijk uit als zij zelf of hun dierbaren blijvend ziek worden, of zelfs sterven, omdat zij gedaan hebben waartoe de regering hen zo onder druk heeft gezet.

Het maakt hun wel degelijk uit of zij deze winter hun huis niet kunnen verwarmen of hun gezin niet te eten kunnen geven, of het plaatselijke restaurant of de kroeg moeten sluiten, zodat zij binnenshuis vastzitten aan het alziende, albeheersende internet.

Het maakt hun wel uit dat hun globalistische overheersers van plan zijn hen geleidelijk in slimme steden te “centreren”, hun lichamen met nanotechnologie te infecteren, hen in machteloze en gehoorzame transhumane zombies te veranderen.

Het doet er voor hen wel toe als zij duidelijk kunnen zien dat de autoriteiten en de media hen voorliegen, telkens weer, en dat zij dat doen namens een verafgelegen machtskliek die niet alleen geen belang stelt in hun welzijn, maar er klaarblijkelijk een sadistisch genoegen in schept om hun kleine levens te vernietigen voor haar eigen megalomaan gewin.

En als het er zo toe doet, pikken de mensen het gewoon niet meer.

Onze vrijheidslievende vrienden van The Stirrer waarschuwen: “Wij hebben gehoord dat er veel woede heerst. Hoe die zich zal manifesteren is moeilijk te voorspellen”.

Een kleine bende psychopaten van biljonairs heeft de oorlog verklaard aan de rest van de menselijke soort – en nu zullen zij de gevolgen onder ogen moeten zien.

  Parijzenaars moeten leren leven met ratten - burgemeester

Zoals een van de andere commentatoren op de Twitter-draad het formuleert: “Welkom bij de revolutie!”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport Oekraïens tegenoffensief
Volgend artikelAls de schapen u teleurstellen, lees dan dit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Het is dat ze ons continu misleiden, alle cijfers over “anti-vaksers” wordt natuurlijk verdraaid en afgezwakt zodat men denkt alleen te staan. Ze willen koste wat kost voorkomen dat zij die het doorhebben anderen weten te vinden.

  Want dat trieste zooitje biomassa weet dat ze een probleem hebben wanneer mensen alle leugens doorzien.

  En de koning kan ook de pot op https://www.degratiegods.nl/ik-wil-weten-hoe/

  • Beste DoUSeeIt,

   Exact!
   Ze doen voorkomen alsof wij wappie’s, de ongeprikten zwaar in de minderheid zijn.
   Ok, we voeren niet de boventoon, maar we zijn met z’n allen een behoorlijke groep.
   En dan heb ik het niet over een paar procentjes van de inwoners van dit inmiddels klote land, genaamd Nederland.
   Onze groep is veel groter dan iedereen denkt.

   En wat voormalig prinsje pils en inmiddels koning kansloos bereft:
   Fuck deze idioot en iedereen die hem trouw zweert.
   Deze figurant denkt over ons te kunnen heersen, vanwege zijn vermeende (en inmiddels weerlegde) gratie van God.
   Fuck hem en de hele overheid

   Ze hebben niets te vertellen over ons, ze kunnen ons niets maken.

   Beste FN-lezers:
   Fuck de overheid, fuck de politie, fuck de incasso-bureau’s, fuck de belastingdienst, fuck de deurwaarders, fuck de BOA’s, etc….
   Ze hebben ons absoluut niets te vertellen.
   Negeer deze hufters!

   Ze kunnen alleen hun agenda’s en macht uitoefenen op personen.
   Wij zijn geen personen!
   Die hele klote kliek baseert hun macht op basis van macht over PERSONEN.
   Wij zijn mensen, geen personen.

   Heeft u ergens getekend dat zij macht over u uit kunnen oefenen?
   Heeft u hen gelegitimeerd?
   Vast niet, dus wat kunnen ze u maken?
   Laat ze lekker optiefen.
   Schrijf ook zeker uw bank aan: schrijf die klote instelling dat u ze persoonlijk aansprakelijk stelt voor inbeslagname van uw geld.

   Fuck het hele systeem!
   Het is gebaseerd op helemaal niets!

   En kom ajb niet aan met die onzin van geboorte-trust en dat eea verlopen is en dat we allemaal miljoenen kunnen opeisen.
   Jullie hebben vast gelezen over de onzin over “dead at sea”, etc….
   Allemaal kansloos en onzinnig.
   Wij zijn mensen en geen personen.
   De overheid kan alleen personen “aanpakken”.

   Bent u een persoon of bent u een mens?

   • Aanvulling hierop:

    De smeris, beter woord is smerigs, gaat het u wellicht lastig maken.
    Das de knokploeg van “onze” overheid.
    U wordt wellicht opgepakt en meegenomen.
    Maar blijf volhouden!
    U bent een mens en ze kunnen u niets maken.
    Het enige wat ze dan kunnen doen, is treiterij.
    Uiteraard bijzonder irritatnt, maar ze kunnen u uiteindelijk niets maken.
    Ze kunnen u niets afnemen.

    Het enige wat u moet doen is: vertel hen dat u een mens bent.
    Dan kunnen ze uiteindelijk niets!

    • Volledig eens met je reacties, de staat is niets behalve wat wij er aan toekennen, iets waarin we altijd gemanipuleerd zijn. Iets wat we zijn gaan geloven en ons stuurt, exact zoals ze het bedoelt hebben.

     Als je dat (h)erkent is hun grip over, het is simpel, je bent vrij tenzij je je macht overdraagt. Stem nooit want dat is instemmen en geef je een ander macht die diegene altijd misbruikt. Beken nooit en identificeer je nooit met je ID, oftewel zeg altijd nee als ze vragen of u dit bent. Dat is een staatseigendom die ze u op willen spelden als schuldenaar van alles wat ze op willen leggen.

     Gewoon nee en u heeft geen autoriteit over mij is voldoende, je bent een mens en niet de gecreëerde persoon (persona (rol van een acteur)). Die acteur is wat ze je wijs willen maken dat jij dat bent, woont op jouw adres en is geboren op dezelfde plaats en datum.

     Maar alles gericht aan de persoon is een fabeltje van de staat om je f te persen en in het gareel te houden. En met gareel bedoelen zij, geen weerstand bieden en hen alles laten verkwanselen zogenaamd namens jou. Geen toestemming geven voor niets, niet stemmen, nogmaals nooit meer doen.

     Zo, dit was het wel weer even maar beste mensen trap er niet langer in en wees vrij.

     • Ter aanvulling over legitimatie, ze vragen dit altijd, bent u deze persoon. Als je hierop ja antwoordt dan kunnen ze je met alles pakken, alleen de persoon van de legitimatie kunnen zij iets mee doen.

      Je bent een mens en niet je legitimatie en je bent hier met alle recht op vrij leven zolang je daar niemand anders mee tot last bent.

      • Goede aanvulling.
       We hebben geen legiitimatie nodig als mens.
       Deze veronderstelde benodigde legiitimatie is niet anders dan onderdeel van hun spelletje.
       Ga je hierin mee, dan ben een speelbal in hun systeem.

       Fuck hun systeem!

      • Mijn ID-kaart ligt in de kluis. Deze mag ik absoluut niet verliezen daar dit niet mijn eigendom is. Ik pas namelijk altijd goed op andermans spullen als ze mij daartoe hebben gevraagd.

     • Precies!

      Ze hebben feitelijk geen enkel recht.
      Ze hebben van ons een persoon gemaakt.
      Maar dat zijn we niet!
      We zijn mensen
      Dit moet iedereen beseffen.
      We zijn mensen, geen personen.

      Nogmaals:
      Onze freaking overheid met al haar freaking knokploegen zoals de smeri(g)s, deurwaarders, rechters, boa’s, belastingdienst, incasso-bureau’s, etc…hebben geen recht over u als mens.
      Ze denken dat wel, omdat ze u aanspreken als persoon.
      Maar dat zijn we niet!
      We zijn mensen.
      Gewoon alles afwijzen.

      Wordt u aangeschreven, wordt u gesommeerd, wordt u opgepakt, wordt u weet ik wat op basis van u als persoon?
      Allemaal kansloos!
      Want u bent een mens.

      Enja, dit kan soms leiden tot lastige situaties, maar uiteindelijk kunnen ze u niets maken.
      Zo simpel is het.

      Aan u de keuze 🙂

   • In Spanje bellen vele een groep op die komt als de deurwaarder bij je langs komt. Deze groep word steeds groter en als je met vele deze armen helpt die kaal word geplukt word door er gewoon te zijn is het zo afgelopen met die deurwaarders.

    • Geloof je dat echt?
     Wie belt laat veel sporen na… ook naar wie je belt is gekend.
     Gebeurd er iets met de deurwaarder dan wordt je snel opgepakt.
     Een deurwaarder wordt normaal geëscorteerd door enkele politiemensen.
     Je kan die drie mensen misschien 1 x wegjagen maar tijdje later staat er een legertje voor je deur.
     Spanje behoorde ook tot de eerste landen die braafjes in lockdown gingen.

 2. Ondanks alle andere geluiden gaat het volgens mij voor die duistere machten achter de schermen nog steeds volgens plan.
  Ze sturen juist aan op chaos,revoluties en moordpartijen
  daarna zullen ze komen met “de oplossing” van ’n een wereld regering. ( ordo ab chao )
  Let op, na de chaos moet het ultieme verzet tegen die duistere krachten nog komen.

 3. Ik was snel wakker maar mijn oudste al 12 jaar vanaf zijn 13e.
  Toen ik zag dat ze griep doden Veranderden in corona doden . Zag ik de bullshit. Daarna ben ik duizenden uren gaan steken in onderzoeken en kwam erachter, dat alles op tv propoganda is en weinig tot niets klopt van de geschiedenis.

 4. Ik wil mijzelf niet op de borst kloppen. Roep al sinds 1998, na de nodige ervaringen met de roverheid en het zelf oplossen daarvan, de grootste criminele organisatie is de NL roverheid in al zijn verschijningsvormen. Ze verzinnen de wet en regelgeving a la minute uit hun duim. Heb dat ook uitgedragen en werd nergens geloofd en meewarig aangekeken, ook niet door mijn vrouw. Ook niet als er weer eens iets gebeurde waar zij zich zo over verbaasde en ik haar daar op wees waar ze wel chagrijnig op reageerde. Half 2020 gaf ze schoorvoetend toe dat ik gelijk had. Dat zegt veel, je ongelijk erkennen. Nu is zij helemaal overtuigd en een snappie en probeert ook de mensen te laten inzien wat er echt gebeurt. Gelukkig is er niemand in de directe familie geprikt.

  • Danny… je bent niets verloren hoor.. je bent rijker geworden.

   Het is maar net hoe je het bekijkt..

   Mensen die niet met jou op 1 lijn zitten heb je niets aan.
   Hoe pijnlijk ook.
   Maar als jij het als verlies ziet in plaats van een winnend lot.. dan heb je nog een lange weg te gaan !

  • Danny, misschien is het tijd dat je eerlijk naar jezelf gaat kijken; misschien was de vrouw waar je op viel wel helemaal niet iemand die je een kans had moeten geven.

   Volgde je je eigen onzekerheid of wanhoop…..

   Tja….

   En kinderen… dat is helemaal een grote stap.

   Misschien zijn het levenslessen en moet je nu kijken naar hoe geweldig het is dat je weet waar je aan toe bent…. Laat het je niet bitter maken maar sterker.

    • Beste Danny, misschien kom ik koud over maar zo bedoel ik het echt niet.

     Kijk het leven is veel te kort om je druk te maken over mensen die je “verlaten”.

     Het is een teken…. het zijn rode vlaggen.
     Je kind is nog te onvolwassen en die komt echt wel weer op je pad.

     Maar de les is dat je voor jezelf moet kiezen.

     Je bent DIT leven waard en daar moet je van genieten….. en dicht bij jezelf blijven.
     Want als je in een relatie zit om dat je dan gelukkig bent…zul je altijd in SCHIJN leven ..want je moet eerst 1 zijn met jezelf..is gewoon echt zo.

     Angstvallig vasthouden aan mensen heeft geen nut.
     Integendeel; het kost JOUW tijd en energie en gemoedstoestand.
     Terwijl het leven (ECHT) nog best heel mooi is.

     Geen koppijn geen gezeik van een vrouw…. (of voor vrouwen van een man) is het mooiste wat je kunt hebben; dat noem ik vrijheid.

     Als we altijd maar anderen nodig hebben om gelukkig te zijn…zijn we wanhopig en doen we onszelf te kort.

     Ik zou zeggen; van harte met de inzichten dat je STERK bent ook als je op jezelf bent aangewezen.

     Jij betaalt je hypotheek/ huur..
     Jij veegt je billen af na toilet bezoek..
     JIJ begint de dag en zorgt voor jezelf met ontbijt en avond eten..
     JIJ zorgt voor jezelf.. niet een ander.. dus waarom zou je anderen die macht geven dat je denkt ze “kwijt” te zijn in plaats van ervanAF te zijn en meer tijd en aandacht aan jezelf kan besteden…..?

     Houd je goed… je bent elke adem die je neem waard.

     Laat niemand dat van je afnemen door je druk te maken over mensen die jou niet waarderen.

     Waardeer jezelf genoeg om niet te WILLEN omgaan met mensen die jouw waarde niet zien.

     Fijne avond.

 5. ALTIJD voelde ik al dat ik klaar was voor deze

  C O L L E C T I E V E – A W A K E N I N G

  De échte wakker worden fase is gaande.

  I’m here for it.. kom maar oppp !!!!

  Power to the people !

  De ongeprikten dan want de rest heeft weinig power meer in zich helaas.

  • Er zijn veel meer ongeprikten in de wereld dan we meestal denken, hopen, of aannemen. Vandaag weer (stille) vrijdenkers ontmoet die ook voet bij stuk houden en zich zeker niet laten prikken of testen. Lee heeft gelijk en dus volhouden Danny. Jouw geloof in jezelf zal je leven op alle manieren verrijken.

 6. Kut Danny dat is zwaar , maar uiteindelijk krijg je er een beter iemand voor terug.
  Deze tijd dwingt de wakkeren en slapers uit elkaar dat is zwaar maar moet zo zijn.
  Dat is de scheidingslijn die nu door het universum getrokken word.

  Maar dat maakt het niet beter voor jou nu, ik ben mijn vrouw ook een half jaar kwijt geweest maar nu net weer goed gekomen.. kan ook gebeuren vriend ik heb ervoor gevochten en het is gelukt..

  Maar sterkte man de komende tijd uiteindelijk komt het goed !!!

   • Respect ? Sorry maar als je moet vechten voor een man of vrouw dan ben je echt wanhopig….. moet je niet willen maat.

    Leef door en ontwikkel jezelf… voel je compleet voordat je in een relatie stapt waarvan je denkt dat dát het is.. zie je we moeten nog veel leren….

  • FTG enige waari k het 100% mee eens ben is:

   “Dat is de scheidingslijn die nu door het universum getrokken word.”.

   Moet je aan kunnen….. vechten voor dingen is forceren….

   REJECTION IS PROTECTION

 7. Vandaag is er weer een nieuw vaccin goeg gekeurd tegen de corona variant.Vraag: Hoe lang duurt het voordat dit vaccin beschikbaar is.? > Binnen enkele dagen,want de fabrikant had al een voorraad gefabriceerd.

  Bovenstaande is een zinsnede uit de MSM,heden bekendgemaakt.
  Doe je voordeel ermee.

  No Shit, Don,t get jabbed,Stay clean.
  Steun de boer

  • NIEUW vaccin.. het is OF een oude troep gifprik OF een beetje opnieuw samengestelde… maar het is alles behalve een nieuw en alles behalve een vaccin….

 8. Check de eerste video – nu het nog kan want zeer beperkte tijd beschikbaar online – vanaf 1 uur speeltijd. Er is welzeker iets in beweging !!

  To American viewers please go search for the petition where Dr. Ealy is speaking about at one hour and after in this first video. This video is for a very short time availeble. Before Sept 12 we´ll need over a Million signatures !! Share this message – Go for action – Thank you !! Keep save, strong and healthy !!

  https://unbreakableseries.com/episode-12-live/

  https://it.your-mp.com/dr-henry-ealy (laden neemt even tijd vanuit NL, ´niet beschikbaar´, maar toch wel. Gewoon wachten.
  https://www.biologicalmedicineinstitute.com/henry-ealy-podcast

 9. Wat bedoelen we eigenlijk met wakker worden of wakker zijn, want mijn gehele leven snap al ik niets van de massa. Op scholen dingen moeten leren, wat keiharde leugens waren. Daar had ik altijd al verschrikkelijk veel moeite mee. Als je vragen er over stelde werden ze eigenlijk nooit beantwoordt. Later op mijn werk de meest logische voor de hand liggende oplossingen werden afgewezen en de meest onlogische en onwerkbare situaties werden uitgevoerd. Dat zien we constant ook terug in de politiek en het beleid.

  Nu de basis elementen van al het leven de oorlog is verklaard, zoals het kooldioxide, stikstof verbindingen, ons eigen zuurstof opname, de koolwaterstoffen. We worden 24/7/365 bestraald met extreem hoge elektromagnetische blokgolven, wat ieder plant/boom en dier/mens DNA beschadigingen van krijgen. Dit jaar 2022 met extreme geo-engineering in combinatie van het 5G netwerk al onze landbouw vernietigen. De gewassen letterlijk verbranden in de zon, mijn moestuin ondanks dagelijkse besproeiing compleet verbrandt en de oogst kan ik als verloren beschouwen. We hebben met het 5 G netwerk onze landen verandert in ware magnetrons. Het zogenaamde mooie weer komt daar door. Het verdampt al het waterdamp in de lucht, waardoor het ultraviolette licht in de zonnestralen alles letterlijk verbrandt. De grondwaterpeil is nog nooit zo laag geweest in ons delta land, de rivieren staan ook bijna droog. Nooit gedacht dat het moerasland Nederland kruk droog gelegd kon worden. Maar de massa ontgaat dit omdat zij enkel op hun GSM schermpje kijken.

  De massa die nog steeds in de angstmodus killervirus zitten, zijn onbereikbaar alsof zij in een andere dimensie leven. Eigenlijk alles wat we ooit op scholen hebben geleerd zijn kei harde leugens, Onze regering niets anders zijn dan acteurs die telkens poppenkast spelen, om de illusie van een democratie hoog te houden. Een koning die helemaal geen bevoegdheden heeft om wetten te tekenen, dus alle wetten zijn enkel voor de zelf gecreëerde dode entiteit acte “de natuurlijke persoon”. Maar daar wordt niet een levende mens mee omschreven.

  Dus alle belastingen zijn vrijwillige giften aan het ANBI bedrijf de belastingdienst of gemeente, of provinciën. Zolang jij met je zogenaamde ID identificeert (wat letterlijk masker betekent) ben jij die natuurlijke persoon en dus eigendom van de coöperatie Staat der Nederlanden, dus ben jij vrijwillig een slaaf, alle werkende die hun BSN gebruiken is vrijwillig slaaf. Of je nu in loondienst werkt of een eigen zaak hebt maakt niet uit.

  Dan zie dat de gehele EU 1 grote farce is van aan elkaar gelogen en zelf verzonnen autorisatie en macht. Zij proberen op onze kosten mooi weer te spelen van hoe deugdzaam zij wel niet zijn en er zelf zeer rijkelijk voor belonen. Maar al het geld wat wij hier gebruiken ontstaat uit het niets, het fiatgeld is niets anders dan een schuldbekentenis. Zodra je je fiatgeld op een bank zet via een bankrekening, geef jij je geld letterlijk aan de bank. Zonder dat die bank jouw dat geld behoeft terug te betalen. Dit staat letterlijk in hun contract als jij een rekening afsluit.

  Het zogenaamde vaccin wat in de staatscourant een genetische injectie omschrijft. Dat jij vrijwillig gentherapie injecties accepteert. Terwijl de meeste toch echt geen kankerpatiënten waren voor die injectie. Dan ben je een rund, als je met je eigen gezondheid stunt. Maar daar wil de massa niets van weten.

  Wakker worden of zijn is alsof je in een bodemloze put valt. Je ziet steeds meer ellende en leugens in de wereld. Nadeel is waar wil of kan je heen om deze verrotte wereld te kunnen ontsnappen. Je kunt zelfs niemand meer vertrouwen, zelfs je vrienden, familie en of je gezin/partner niet meer, de ooit stevige grond onder je voeten is weggeslagen. Je verlangt steeds meer naar met rust gelaten te worden. Maar ja alleen is ook weer zoiets. Gezelschap brengt wel weer meer vreugde in je leven.

 10. Een petitie is ook een signaal dat je het er niet mee eens bent. Je kan het wel op een omslachtiger manier doen door voordat er een wetsontwerp besproken wordt of naar de 1e kamer gaat schriftelijk aangeven dat jij het er niet mee ens bent. Wie doet dat, zo goed als niemand. Iedereen heeft maar 24 uur in een dag. Een petitie is ook een dossier opbouwen voor toekomstige rechtsgang tegen deze corrupte fascistische politici die ook nog eens illegaal denken de baas te zijn. Aan alles zitten meer kanten.

 11. Oproep aan de schaapjes, beste schapen jullie zijn trouw geweest aan Rutte en zij elite van het WEF jullie hebben vrijwillig afstand gedaan van jullie leven de mensheid mee willen te vermoorden uit lafheid.
  Doe nou iets terug voor ons mensheid en trek jullie nu ten strijde want jullie gaan toch dood dat zal niet lang meer duren en jullie zijn zo een helden en bezitten de angst en en de lafheid , nou ga nou maar snel dood.

 12. “De gruwelijke waarheid over de golf van “onverklaarbare” sterfgevallen komt onvermijdelijk aan het licht”

  Je bedoelt er komt helemaal NIKS aan de licht, de mensen die niet gevaccineerd zijn zullen de schuld daar van krijgen, en de nieuwe variant Covid, zo als de Ninja variant.

  Als we een ding geleerd hebben de laatste 2 jaar, is dat we niks geleerd hebben, in 2020 had bijna iedereen in de winkels een gezicht luier op, en toen kwam het weer in, in 2021, en je hoor weer had bijna iedereen een gezicht luier, dat zegt voor mij maar een ding, dat NIKS geleerd woord, en dat deze winter de gezicht luier en veel meer van die walgelijke dingen weer allemaal terug komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in