Zuster Rosalina Ravasio is bereid te heroverwegen om zich te laten vaccineren als de staat haar 7 miljoen euro schadevergoeding garandeert als haar iets overkomt. Op 5 januari 2022 verklaarde Italië de Covid-“vaccinatie” verplicht voor mensen van 50 jaar en ouder. De vereerde zuster Rosalina Ravasio weigert echter te voldoen aan het bevel van de staat. De dappere non is bereid tot heroverweging, maar op één voorwaarde: de staat moet een brief ondertekenen die haar €7.000.000,00 (7 miljoen euro) schadevergoeding garandeert als haar iets overkomt, schrijft Rairfoundation.com.

Zuster Ravasio is de stichteres van de Shalom-gemeenschap van Palazzolo. Sinds 1986 houdt zij zich bezig met het herstel van drugsverslaafde jongens en meisjes. De Zuster is een historische figuur van de gemeenschap en een goede vriendin van de bondscoach van het nationale voetbalelftal, Roberto Mancini.

Op 8 januari 2022 sprak de non zich uit tegen de verplichte gentherapie-injecties tijdens het traditionele Hermitage-concert in aanwezigheid van de vicaris-generaal van het bisdom Brescia, Don Gaetano Fontana,

“Ze hebben vaccinatie verplicht gesteld voor mensen ouder dan 50 jaar. Ik zal me niet laten vaccineren [in dialect]. Maar niet omdat ik anti-vaccin of pro-vaccin ben. Maar omdat ik alle leugens niet kan geloven, die ze over deze vaccins hebben verteld.

Alstublieft, generaal vicaris, vertel dit aan de bisschop in het geval dat u ooit in de krant leest dat ze mij hebben aangehouden. Vertel hem dit: morgen ga ik naar één van onze advocaten, Mombelli. Ik zeg haar een brief te schrijven. Als ik een boete krijg omdat ik niet ingeënt ben, zal ik die niet betalen.”

  Pfizer CEO: Kanker is de 'nieuwe COVID', aandelenbonanza verzekerd

“De Voorzienigheid is veel groter dan de staat”

“Als ik gedwongen word me te laten inenten, bel ik mijn advocaat,” vervolgde zuster Rosalina, “ik zal haar zeggen een brief te schrijven. Want de Voorzienigheid is veel groter dan de staat.”

“We leven al 36 jaar dankzij de Voorzienigheid. Zonder een cent van de staat en daar ben ik trots op”, riep de non uit. “En de staat kan ons nooit zo goed onderhouden als de Voorzienigheid doet. Dus ik ben heel serieus: ik zal de advocaat een brief laten schrijven waarin ik bevestig dat mijn D-dimeergehalte hoog is. Dat ik al Covid heb gehad, ik had alleen de griep.”

Schadevergoeding voor wie vaccinatieschade oploopt

Na enorme druk van de conservatieve Liga-partij van Matteo Salvini, zal het Italiaanse vaccinatievergoedingsprogramma nu ook degenen omvatten die schade hebben geleden door de verplichte “vaccins”. De wet bepaalt dat de schadevergoeding toekomt aan “degenen die verwondingen of gebreken hebben opgelopen, waaruit een blijvende aantasting van de psycho-fysieke integriteit is voortgevloeid, als gevolg van de door de Italiaanse autoriteit aanbevolen anti-Sars-Cov-2 vaccinatie”. Voor 2022 is een bedrag van vijftig miljoen euro voor het fonds uitgetrokken, en voor het jaar daarop nog eens honderd miljoen.

Zuster Ravasio waarschuwde dat als zij gedwongen wordt zich te laten vaccineren en de levensbedreigende bijwerkingen van de injectie ondervindt, zij de staat zal aanklagen voor een aanzienlijke geldelijke schadevergoeding. Het geld dat zij ontvangt zal naar haar kerk en gemeenschap gaan,

“Ik zal zeven miljoen euro schadevergoeding vragen. Als ik verlamd raak, als ik eindig zoals veel van mijn vrijwilligers, van wie er twee of drie stervende zijn. Ze zijn allemaal gediagnosticeerd met dezelfde ziekten, kankers van hoofd tot pancreas.

  Toxicoloog waarschuwt tegen COVID prikken "We zouden in feite een hele generatie onvruchtbaar kunnen maken"

Ze zijn met 350% gestegen. De staat zal moeten betalen. Maar niet omdat ik zoveel waard ben. Het is omdat de staat niet in staat is mijn eigen gemeenschap zo goed te onderhouden als de voorzienigheid dat doet.

Begrijpt u het niet? De staat is klein vergeleken met God. De staat zal onmiddellijk zeven miljoen euro verschuldigd zijn aan mijn gemeenschap. Als de staat tekent en zegt dat zij dat geld zal betalen, zal ik me laten inenten met de eerste prik. Ik zal niet de laatste prik krijgen, enkel de eerste.”

Bekijk de ontroerende toespraak van zuster Rosalina Ravasio tijdens het traditionele Hermitage concert:

Nun Refuses ‘Vaccine’: ‘If I get Fined I Will Not Pay, I Don’t Believe the Lies’


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wit-Russische president verklaart dat IMF en Wereldbank hem smeergeld hebben aangeboden om COVID-beperkingen op te leggenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAnti-lockdown betogers slopen EU diplomatieke dienst hoofdkwartier
Volgend artikelAlles wat we voorspelden over de COVID pandemie komt uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Dapper, maar ik zie ‘staten’ er op dit moment toe in staat om zo’n overeenkomst te tekenen. Ze kunnen het betalen door geld bij te drukken en ook met glashard liegen, zelfs als je hun de overeenkomst onder de neus duwt, hebben ze geen moeite. Zeven miljoen aan goud overmaken aan een Russische bank, die de staat pas terugkrijgt, wanneer ik na 10 jaar geen vaccinatieschade heb, lijkt me een betere deal.

 2. Als de staat betaalt, betalen we uiteindelijk alles zelf via onze belastingen.
  De verantwoordelijke opdrachtgevers moeten persoonlijk betalen en de bewijslast moet omgekeerd worden m.a.w. de verantwoordelijken moeten bewijzen dat schadelijke gevolgen niet het gevolg zijn van de vaccinatie die ze verplicht hebben. Kunnen ze dat niet dan moeten ze maar betalen en liefst geen peulschil bedragen maar bedragen op z’n Amerikaans, vele miljoenen dollars dus.

  • Te beginnen bij Bill Gates…en na de claims zijn 80 miljard inleveren die hij van de geprikten en ons (via de belastingen die door Hugo weer zijn betaald) heeft geroofd. En heel vak K tot de bedelstaf brengen.

 3. Hahahahahaha het nonnetju vergeet nog potverdriedubbultjus non de ju erachteraan te zeggen.. de katholieke kerk pleit dus via de paus om in godsnaam iedereen te laten vaccineren anders ben je van de duivel bezeten als je geen rekening houd met de zwakkere uit deze samenleving>> ?? pardon U bedoel Uzelluf meneer de opper pedo paus??? hij eet vies hij ziet er ongezond uit en omdat hij hoofd is kan hij van alles zeggen>>maar de gevolgen dat er mensen kunnen sterven aan dat vaccin daar praat hij niet over> hypocriete ten over in deze samenleving….de doodziekmakende vaccins laten zegenen door de paus.. tuurlijk hij krijgt waarschijnlijk een donatie van Pfizer,waar hij geen belasting over hoeft te betalen

 4. Knap van die non!
  Maar een non die op de kap leeft van de maatschappij kan zich dat permitteren.
  Zonder eigendom of enig bezit zou ik zelfs elke boete nooit betalen!

 5. En dan te weten dat dit allemaal al lang in de Bijbel staat. Die beste non heeft gewoon goed gelezen en ziet dat de anti-Christ al wat jaartjes op aarde zijn werk aan het doen is. Geld interesseert haar geen fluit maar om ermee te dreigen dringt ze door in het hart van de hebzucht van al die ongelovige duivels. Al die kofferdragers met hun bazen hebben dollartekens in hun ogen staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in