Tim Reckmann CC BY 2.0

Wie zich niet laat vaccineren is asociaal, aldus politici en ook artsen. Vaccineren doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere mensen. Je doet het voor de hele samenleving, zeiden ze ons.

Dit blijkt nu complete onzin te zijn, betoogt Europarlementariër Rob Roos (JA21). Tijdens een hoorzitting van Covid gaf een van de leidinggevenden van Pfizer tegenover Roos (lachend) toe dat de vaccinatie ten tijde van de introductie niet was getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus, schrijft Uncutnews.ch.

In de COVID-zitting geeft de directeur van Pfizer toe: “Het vaccin is nooit getest om verspreiding te voorkomen. Dus “je doet het voor een ander” was altijd een leugen. Het enige doel van het Covid-paspoort was om vaccinatie af te dwingen.

Backup:

Dit is een schandaal.

Daarmee verdwijnt de basis van het Covid-paspoort, benadrukt het parlementslid. “De Covid-pas die leidde tot massale verplichte vaccinatie en institutionele discriminatie. Hierdoor kwamen miljoenen mensen buiten de maatschappij te staan.”

“Ik vind dit schokkend. Ik vind het zelfs misdadig”, aldus Roos, lid van de commissie Corona van het Europees Parlement. “Dit is een schandaal. Honderdduizenden mensen voelden zich gedwongen zich te laten vaccineren door het sprookje ‘je doet het voor een ander’.”

  Peer-reviewed onderzoek vindt verhoogd risico op spontane abortus na COVID-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap

“Nu blijkt dat dat een gemene leugen was.”

Je vraagt je af waar ze nog meer over gelogen hebben. Opvallend genoeg wilde Albert Bourla, CEO van Pfizer, niet getuigen voor de Corona-commissie. Ik vraag me af wat hij te verbergen heeft?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Is UW dokter een COVID-kwakzalver?


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo 18+: Groep buitenlande huurlingen geneutraliseerd bij mislukte aanval in regio Zaporozhie
Volgend artikelFranse politicus: “President Macron en de meeste parlementsleden zijn niet gevaccineerd!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Het heeft Gefaald
  Wat ?
  Een Halt toe te roepen aan de Overpopulatie van de neuk grage Domme Massa Satanisten
  De in scene gezette door Papa’s Satan bekend als de samenbundeling van Regeerders
  Lang leve het OnRecht
  Het Kromme Recht

  Heel Spijtig

  Dank U

  • Wat lul jij nou man? Satanisten zijn homo’s dus geen kinderen of geloof je soms dat mannen ook kinderen kunnen krijgen? Ik denk dat er iets helemaal mis is met jouw hersenen. Laat je eens grondig nakijken, euganistische weirdo.

 2. Beetje bij beetje zal er meer materiaal vrijkomen.
  Feit is dat het beleid zwaar fout zat. Van Ranst heeft in 2009 (de mexicaanse griep dacht ik) ook serieus onder vuur gelegen voor bedrog en misleiding, en toch hebben ze hem er weer bijgehaald…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in