Al bijna 10 maanden probeert de mainstream propagandamachine de wereld ervan te overtuigen dat Rusland zonder geavanceerde wapens zit, met name precisiegeleide munitie (PGM’s) die essentieel is voor langeafstandsaanvallen op strategisch belangrijke doelen die door Kiev worden gecontroleerd. Het Russische leger zou zo wanhopig zijn dat het wasmachines, smartphones, laptops of andere apparaten met microchips onteigent. Dergelijke onzinnige beweringen zouden nooit worden geaccepteerd door iemand die ook maar enigszins bekend is met de werking van militaire technologieën. Ze vormen echter een belangrijk onderdeel van de informatieoorlog die erop gericht is Rusland voor te stellen als zogenaamd “achtergebleven” of “technologisch gehandicapt”, schrijft Drago Bosnic.

Uiteindelijk brengen de aanhangers van dergelijke beweringen zichzelf alleen maar in verlegenheid, aangezien Rusland niet alleen consequent gebruik heeft gemaakt van geavanceerde langeafstands-GGM’s, maar er zelfs meer van is gaan gebruiken, vooral de laatste maanden. Dit werd onlangs ook bevestigd door niemand minder dan de New York Times, een van de vlaggenschepen van de massale mainstream propagandamachine van het politieke Westen. Op 5 december publiceerde de NYT een rapport getiteld “Russische kruisraketten zijn nog maar enkele maanden geleden gemaakt ondanks sancties”, waaruit blijkt dat de zogenaamde “ernstig PGM tekort” in het Russische leger niet meer dan een mythe is. Volgens het rapport hebben wapenonderzoekers, ingehuurd door het regime in Kiev, vastgesteld dat “ten minste één Russische Kh-101 kruisraket, gebruikt bij wijdverspreide aanvallen op 23 november, niet eerder dan in oktober was gemaakt.”

De in Kiev gevonden restanten van Kh-101 kruisraketten hadden onderdelen die waren gemaakt maanden nadat de vermeende “verlammende” westerse sancties tegen Rusland waren opgelegd. Het politieke Westen beloofde zijn favoriete marionettenregime dat de beperkingen een einde zouden maken aan het vermogen van Moskou om geavanceerde wapens te produceren, met name langeafstandskruisraketten zoals de Kh-101 die in de lucht wordt gelanceerd of de Kalibr die vanaf zee wordt gestuurd. Toch zijn sindsdien honderden van deze raketten gemaakt en gebruikt door het Russische leger, met rampzalige gevolgen voor de strategisch belangrijke infrastructuur van de neonazistische junta. De schade aan het elektriciteitsnet onder controle van het Kievse regime heeft de logistiek van zijn troepen ernstig aangetast, waardoor hun gevechtsvermogen verder wordt uitgehold.

  Viktor Orbán: "Wereldoorlog 3 klopt op de deur - dit is een zeer gevaarlijk moment"

Volgens de NYT hebben de onderzoekers vastgesteld dat een van de raketten ergens in de zomer is gemaakt, terwijl een andere eind september of begin oktober is geproduceerd. Volgens een van de onderzoekers ondersteunen de bevindingen de bewering dat “Rusland geavanceerde geleide raketten zoals de Kh-101 is blijven maken, wat suggereert dat het ondanks de sancties manieren heeft gevonden om halfgeleiders en ander materiaal te verwerven of dat het voor het begin van de oorlog aanzienlijke voorraden van de onderdelen had.” Het onderzoek is uitgevoerd door Conflict Armament Research (CAR), een zelfbenoemde “onafhankelijke groep uit het Verenigd Koninkrijk die wapens en munitie gebruikt in oorlogen identificeert en opspoort.”. Blijkbaar hebben de veiligheidsdiensten van het regime in Kiev (vermoedelijk de SBU) CAR gevraagd een klein team van haar onderzoekers te sturen om de restanten van door Russische troepen gebruikte raketten te bestuderen.

De bevindingen werden ook bevestigd door Piotr Butowski, een Poolse journalist die gespecialiseerd is in het Russische leger. Dit werd verder erkend door een naamloze Amerikaanse defensie-analist in een interview voordat het rapport werd vrijgegeven. Hij verklaarde dat “de analyse van de heer Butowski in overeenstemming was met het inzicht van de regering in de manier waarop Russische raketproducenten – inclusief degenen die de Kh-101 maken – hun wapens markeren.” De Amerikaanse analist verklaarde verder dat “uit rapporten uit Rusland blijkt dat de regering werknemers in munitiefabrieken heeft opgedragen meer uren te werken in een poging meer munitie te produceren.” Dit impliceert duidelijk dat de VS weten dat Rusland over alle nodige onderdelen beschikt om geavanceerde wapens zoals de Kh-101 te produceren, wat eens te meer bewijst dat de berichten over het vermeende gebrek aan Russische PGM’s niets meer zijn dan propaganda.

  Wint Oekraïne? Net zoals Pyrrhus ooit deed

Het Amerikaanse militair-industrieel complex, het grootste en machtigste wapenkartel ter wereld en de belangrijkste wapenleverancier van het regime in Kiev, lijkt daarentegen problemen te hebben met zijn voorraden geavanceerde wapens. Recente gegevens onthullen de omvang van de productieproblemen waarmee de VS worden geconfronteerd bij hun pogingen de neonazistische junta te bewapenen. Volgens een bericht in de National Review van 3 december waarschuwde Greg Hayes, CEO van Raytheon, voor de ernstige uitputting van de Amerikaanse voorraden Javelin ATGM’s (anti-tank geleide raketten) en Stinger MANPADS (man-portable air defense systems) als gevolg van de aandrang van de regering Biden om de troepen van het Kievs-regime van dergelijke wapens te voorzien.

Tijdens een panel over Oekraïne op het Reagan National Defense Forum zei Hayes het volgende: “Het probleem is dat we in de eerste tien maanden van de oorlog zoveel voorraad hebben verbruikt. We hebben in wezen 13 jaar Stinger-productie en vijf jaar Javelin-productie opgebruikt.” Volgens Hayes produceren Raytheon en Lockheed Martin samen 400 Javelins per maand, maar zijn er sinds 2004 geen nieuwe Stingers meer gemaakt. Hij benadrukte echter dat “door de voortdurende gevechten in Oekraïne de bestaande wapenvoorraden uitgeput raken en de vraag is hoe we de voorraden kunnen aanvullen.”

The National Review beweert dat de VS in mei 5.500 Javelins en 1.400 Stingers naar het regime in Kiev hebben gestuurd. Hoewel de beweringen van de CEO van Raytheon overdreven kunnen zijn, aangezien het in het belang van het bedrijf is om de wapenproductie op te voeren, zijn zijn beweringen zeker gegrond. Er is echter ook groeiende frustratie over het gebrek aan toezicht op de massale wapenleveringen aan het regime in Kiev, een van de meest corrupte ter wereld. Het nieuwe door GOP gedomineerde Congres zal hoogstwaarschijnlijk een onderzoek instellen naar de berichten over westerse wapens die het land worden uitgesmokkeld.

  Veel doelen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

In hemelsnaam, laat iemand Poetin vertellen dat hij geen precisieraketten meer heeft!!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig hoofd Franse geheime dienst: Massale migratie “bedreigt burgerlijke vrede”
Volgend artikelAustralische regering verbijsterd nu gevaccineerde mensen in ”ongelooflijk hoog tempo” blijven sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik kan het niet langer aanzien dat gelieg van oud generaals op WNL. Al na 2 weken zaten die te lullen dat het Russische leger was uitgeput. Dat ze door hun wapens heen zijn maar het tegenovergestelde is waar !

  Rusland vecht in zijn eentje tegen Oekraïne en de hele westerse macht samen met NATO en is nog steeds aan de winnende hand terwijl alle westerse landen hebben te kampen met wapen en munitie tekorten 😀.

  Welk land was het dat het Internationaal ruimteschip ISS moest gaan bevoorraden omdat Amerikaanse ruimte raketten explodeerden en onbetrouwbaar bleken te zijn.

  Rusland kan met minder high tech zelfs beter vechten. High tech is veel kwetsbaarder voor storingen.

  Rusland heeft in Syrië oorlog al aangetoond dat alle precisie wapens, die maar 10% van de kostprijs zijn van de patriot raket van het westen, doel raakten waar de meeste westerse patriot raketten doel miste.

  Rusland is Amerika ver voor en er is geen sprankje van verzwakking te zien.
  Amerika is steeds meer radeloos en daardoor gevaarlijker in het gebruik van kernwapens. Vergeet nooit dat Amerika het enige land was dat ooit kernwapens heeft gebruikt en honderdduizenden onschuldige burgers dode.

  Na WW2 heeft Amerika meer dan 100 oorlogen gevoerd in heel de wereld om landen te ruïneren en hun mineralen en olie te stelen.

  Amerika is veruit de aller aller grootste agressor van de wereld.

  Het domme westerse volk hebben zelf niet in de gaten hoe Amerika het westen al 50 jaar besteelt via hun dollars.
  Kijk naar de sancties opgelegd door Amerika hoe wij NIET Rusland onder de Amerikaanse sancties te lijden hebben, honger, koude, armoede ….. allemaal met dank aan Amerika

 2. De zogenoemde kernwapens zijn eigenlijk waterstof bommen, die geen radioactief materiaal afgeven. Waterstofbommen veroorzaken een enorme vuurbal explosie wat alles verbrandt/verdampt in zijn omgeving. (Zo is de oude wereld van Tataria vernietigd.) Als je een kernreactor kop in een raket zou monteren, heb je een groot probleem. Van wanneer actieveer je het proces, want dit proces start niet in een fractie van een seconde op en is zo onbruikbaar voor een bom. Daar er namelijk relatief veel elektriciteit voor nodig, om het proces op te starten. Daar ook het gewicht een probleem zou worden om de raket stabiel te houden, vooral het startpunt van afschieten kan het proces onstabiel van worden. Dus we worden al decennia bang gemaakt voor iets wat niet bestaat.

  Alleen in een kerncentrale bestaat het om zo water aan de kook te brengen, wat stoom genereert voor elektriciteit opwekking. Zo waren de zogenaamde kernwapenbommen in Japan niets anders dan die waterstofbommen. Daar de huizen toen bijna allemaal uit hout bestond, was het door deze enorme vuurexplosie allemaal weggevaagd. Als deze zogenaamde echte kernbommen zouden zijn geweest dan zouden er nu nog steeds geen mensen kunnen wonen in de steden en omgeving door de hoge radioactiviteit. Zo ook zou door de bewuste schokgolf het vliegtuig toentertijd uit de lucht geblazen moeten zijn en tevens geen radio verbindingen mogelijk meer zijn geweest in de gehele omgeving van Japan. Dit was niet het geval, dus het waren waterstofbommen en GEEN kernbommen zoals het ons opgedrongen werd/wordt.

  Bij een ontploffing van waterstofbommen kunnen temperaturen van 6000 graden Celsius ontstaan, waardoor letterlijk ook steen/beton en ijzer/metalen verpulveren tot stof/zand en/of alle gesteente letterlijk weg smelten. Nu zien we nog steeds over de wereld woestijnen waar bijna niets wil groeien, dit waren gebieden waar ooit hele samenlevingen weggevaagd zijn door deze waterstof bommen. Zo is Australië compleet gebombardeerd met deze waterstof bommen. Alle bouwwerken van ijzerhoudende bakstenen zijn verpulvert tot stof door de hoge temperaturen. Het zogenaamde aarde oppervlakte is nu dan ook roodachtig zand. Het zelfde resultaat zien we in Jordanië bij de bezienswaardigheid Petra duidelijk terug. Zelfs de piramides in Egypte vertonen verschroeide plekken. Bij de grote bekende piramides is de boven laag verwijdert om zo veel bewijs weg te moffelen voor de nieuwe generaties. Zogenaamd werd het gedaan om nieuwe huizen te kunnen bouwen, tenminste zo wordt het nu ons verteld. Maar dat verhaal gaat ook mank, want waarom zouden dan alleen de buitenste steen lagen weg zijn. Zo zijn er tal van voorbeelden nu nog terug te vinden op de wereld, waar we niet over mogen spreken en alle zogenaamde archeologen de meest onlogische verklaringen voor verzinnen.

  • Ik denk dat jij de werking niet begrijpt van een nuclear wapen noch van een waterstofbom ‘ dewelke ook een nuclear wapen is. Ik kan je aan raden om eerst eens te beginnen met de vijf wetten van de thermomechanica eens te leren en er goed over nadenkt. Als er geen straling bestond zouden er sommige metalen niet zijn .Dit noemt men halveeringswaarden van een isotoop .Denk ook goed na voor wat er gebeurd in een supuernova en de krachten die ermee gemoeid zijn .ps de 2 bommen op japan was 1 gewone en een watersof bom waar tot de dag van nu nog steeds straling van komt in japan , daar na de explosie de radioactifiteit door de explosie werd verspreid . VERDER GA IK HIEROVER NIET UITWIJDEN , leer het zelf of doe tenminste de moeite.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in