De Australische regering zegt “bezorgd” en “verbijsterd” te zijn over de plotselinge stijging van het aantal sterfgevallen onder gevaccineerden in het hele land, meldt Newspunch.com.

De regering zegt te overwegen een dringend onderzoek in te stellen naar het “ongelooflijk hoge” oversterftecijfer van 13% in 2022.

Benzinga.com bericht:

Uit een analyse van de gegevens van het Australian Bureau of Statistics (ABS) door het Actuaries Institute blijkt dat in de eerste acht maanden van het jaar nog eens 15.400 mensen in het land zijn overleden.

Volgens de actuarissen omvat dat aantal ongeveer een derde van de mensen die geen verband hielden met COVID-19.

13% was een “ongelooflijk hoog oversterftecijfer” en het was “niet duidelijk” wat de oorzaak was van de stijging, zei Karen Cutter, woordvoerster van de Covid-19 Mortality Working Group van het instituut.

“Het sterftecijfer varieert normaal gesproken niet meer dan 1 tot 2%, dus 13% is veel hoger dan normaal,” zei ze.

“Ik ben me niet bewust van iets vergelijkbaars in het recente verleden, maar ik ben niet teruggegaan en heb historisch gekeken. Ze hebben het erover dat het griepseizoen van 2017 echt slecht was, en het sterftecijfer was daar 1% hoger dan normaal. Het ligt dus ver buiten het normale bereik,” zei ze.

Dit kwam nadat uit de laatste sterftecijfers van Australië die in november werden vrijgegeven, bleek dat er van 1 januari tot 31 augustus 128.797 sterfgevallen waren geweest, wat 17% hoger was dan het historische gemiddelde.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokstatistieken over oversterfte in Europa: Slechts één land niet getroffenVolg Frontnieuws op Telegram

In tweede weekend verspreidt truckerskonvooi zich naar andere Canadese steden terwijl Ottawa noodtoestand afkondigt en politie demonstranten arresteert

Lees meer over:

Vorig artikelWie heeft er eigenlijk geen raketten meer in Oekraïne?
Volgend artikelKinderarts slaat alarm: Bijsluiters bij COVID-19 “vaccins” opzettelijk blanco gelaten (Video)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

  • Vooral de chinezen ,die hebben dat veroorzaakt,er was al eerder Sars,maar kennelijk niet sterk genoeg…dus andere variant en alle immunologen mochten niet in de keuken kijken van Woe-han!!!

 1. Grappig, nog steeds verbijsterd. 2/3 oversterfte aan C19…
  De griep bedoelen ze?
  2/3 vanwege de gifprikken geen immuunsysteem meer.
  Zo, opgelost….

 2. Zweeds onderzoek bewees al jaren geleden dat mensen die promotie maken geselecteerd zijn, nadat ze chantabel gemaakt zijn. Via sex met minderjarigen of andere zaken. Een specifieke groep is ook in de NL politiek disproportioneel vertegenwoordigd. De USA bewees hoe makkelijk verkiezingsfraude te realiseren is. Hilary Clinton had het al jaren geleden erover dat de USA dat deed met buitenlandse regimes die hen niet bevielen. Chavez zei dat ze hem Kanker gegeven hadden. Iets wat wetenschappelijk mogelijk is. Docu daarover op YT. Ik heb me altijd verwonderd met de verwachting Rita Verdonk als lijsttrekker te krijgen de puberale Rutte ineens voordrong. Nog meer hoe de PVDA en CDA volkomen verdwenen van het politieke toneel en de VVD de macht greep en nog steeds behoud. De verwachting dat Roemer van de SP het zou winnen van hem verdween totaal toen Rutte in heen tvdebat loog en hem sprakeloos deed staan, stuntelend, niet wetend hoe daar op te reageren. En heel NL viel ervoor leek het. Of gewoon verkiezingsfraude, gemanipuleerde tellingen.

 3. Ik heb ‘ns even zitten rekenen wat nu de impact is van 13% meer oversterfte. Als ik het goed heb duurt het bij een continue 13% oversterfte zo’n 60 jaar voordat de bevolking met 10% is afgenomen, uitgaande van een normaal gelijkblijvend bevolkings aantal. Hier zijn de miskramen en de niet geboren babies door toegenomen onvruchtbaarheid niet in meegenomen, ik heb daar geen cijfers van, maar dat zet denk ik meer zoden aan de dijk.

  • U gaat nu uit van een aantal konstante, niet meer veranderende cijfers en waarden. Het probleem is dat we pas de eerste stapjes gezet hebben, er komt nog een komplete marathon achteraan.

 4. Australië houd zich van de domme ! Ze wisten donders goed ! Dat er vele zouden sterven, dit was ook bet plan van de vaxx pushers ! Dus ze moeten zo dom zijn !! De hufters

 5. Ze weten dondersgoed wat er aan de hand is en proberen stuk voor stuk hun straatje schoon te vegen, Hoop dat ik nog mee mag maken dat al dit addergebroed aan de hoogste boom wordt opgehangen. Maar ach, denk dat ze allemaal een berisping krijgen en God zag dat het goed was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in