We zijn het punt van belachelijkheid voorbij. Westerse inlichtingenanalisten en deskundigen die volhouden dat Rusland geen precisieraketten meer heeft, hebben het sinds maart 2022 consequent bij het verkeerde eind. Ik besloot hier wat dieper op in te gaan dankzij mijn zwager, die mij een link doorstuurde naar een recent artikel van de in Rusland geboren academicus Konstantin Sonin, die momenteel zijn hoed ophangt in de Universiteit van Chicago. Sonin schreef:

Economische sancties hadden natuurlijk ook andere onmiddellijke effecten. De beperking van Ruslands toegang tot micro-elektronica, chips en halfgeleiders maakte de productie van auto’s en vliegtuigen vrijwel onmogelijk. Van maart tot augustus daalde de Russische autoproductie met een verbazingwekkende 90 procent, en de daling van de vliegtuigproductie was vergelijkbaar. Hetzelfde geldt voor de productie van wapens, begrijpelijkerwijs een topprioriteit voor de regering. – https://www.foreignaffairs.com/russian-federation/russias-road-economic-ruin

Sonin schreef dit blijkbaar voordat Rusland op dinsdag van deze week zijn grootste aanval ooit lanceerde met behulp van precisieraketten. Sonin doet het Russische chipstekort af als “feit”, terwijl de militaire feiten op de grond in Oekraïne anders laten zien. Ironisch genoeg zijn het de Verenigde Staten die lijden onder het chip-tekort. Als u in de Verenigde Staten woont en een nieuwe auto probeert te kopen, zult u merken dat de voorraden op de nieuwe autolocaties vrij laag zijn. Waarom? Geen computerchips voor de nieuwe auto’s. Maar dat is een ander onderwerp voor een andere dag, schrijft Larry Johnson.

Dus laat me u meenemen op een terug-naar-de- toekomst tour van de herhaalde, foutieve beweringen dat Rusland bijna geen precisiewapens meer heeft. Laten we beginnen met de clownshow die bekend staat als het Institute for the Study of War:

Draai de klok twee maanden terug. Het is begin september en de nietsvermoedende lezer van Newsweek krijgt te horen dat er “GEEN MOGELIJKHEID” is dat Rusland zijn slinkende raketvoorraad kan vervangen.

https://www.newsweek.com/russia-no-way-replenish-missile-supply-ukraine-war-denys-shmyhal-1740259

De Oekraïense premier Denys Shmyhal werd in een maandag gepubliceerd Politico-artikel geciteerd met de mededeling dat Oekraïne schat dat Rusland nog maar “vier dozijn” hypersonische raketten heeft.

“Dit zijn degenen die precisie en nauwkeurigheid hebben dankzij de microchips die ze hebben,” zei hij. “Maar vanwege de sancties tegen Rusland zijn de leveringen van deze hightech microchipapparatuur gestopt en kunnen zij deze voorraden niet aanvullen.”

Maar de bewering dat Rusland te weinig voorraad heeft, kwam al eerder dit jaar naar buiten. In mei bijvoorbeeld onderzocht de Moscow Times de vraag “Is Rusland bijna zonder precisieraketten” en vond een lid van de regering Biden die volhield dat Rusland aan de grond zat:

Een Amerikaanse functionaris vertelde journalisten tijdens een briefing eerder deze maand dat Rusland “voorraadproblemen heeft met precisiegeleide munitie”.

Deze berichten worden bevestigd door een verandering in de Russische tactiek, met name een toenemend gebruik van conventionele ongeleide bommen, met name in de havenstad Mariupol. Ongeleide munitie zou zijn gebruikt voor aanvallen in Mariupol op de staalfabriek Azovstal, die door Oekraïense soldaten wordt verdedigd, en op een kraamkliniek en een theater.

Veel analisten denken dat Rusland door de westerse sancties moeite zal hebben om zijn voorraden precisieraketten te vervangen.

Met name de geleidingssystemen voor precisieraketten vereisen halfgeleiders en transistors die noch in Rusland worden geproduceerd, noch in China verkrijgbaar zijn, aldus expert Lewis.

“Dus tenzij de Russen vooruit hebben gepland en een voorraad munitie of westerse micro-elektronica hebben aangelegd, of de productie vóór de oorlog hebben opgevoerd, zullen ze aan de grond komen te zitten als het gaat om precisiegeleide munitie,” aldus Lewis. – https://www.themoscowtimes.com/2022/05/17/explainer-is-russia-running-low-on-missiles-a77704

Als u de ontwikkelingen volgt, vermoed ik dat u een patroon oppikt – Oekraïense functionarissen houden vol vertrouwen vol dat Rusland zijn munitie heeft verschoten en goedgelovige westerse inlichtingenanalisten, deskundigen, politici en journalisten braken deze onzin uit. Kijk eens naar 27 april 2022:

Vergeet 29 maart 2022 niet:

Aangezien professor Sonin en de andere prominente idioten die pontificeren over het rakettekort van Rusland er de afgelopen acht maanden zo consequent naast hebben gezeten, wil ik hen aanmoedigen om te beginnen met het aanbieden van enkele beleggingsvoorstellen. We hebben een solide empirisch bewijs om te concluderen dat wat zij ook suggereren, dat het tegenovergestelde waar is. Zij hebben geen flauw benul van de militaire capaciteit van Rusland.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boetsja onderzoek spreekt zichzelf tegen, bevestigt wreedheden Oekraïense legerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe gemiddelde “journalist” van de gevestigde media in de VS is een semi-geletterde debiel
Volgend artikelTerwijl het volk geacht wordt insecten te eten, eten de elites van de G20 de duurste steaks ter wereld
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

 1. Klopt helemaal, is mij ook al opgevallen dat er al een half jaar gezegd wordt dat Rusland geen wapens meer heeft, de voorraden raken op. alle goede militaire zijn gesneuveld etc. etc. etc. Maar ze zijn momenteel wel met een offensief bezig?! Kortom… Propaganda. Corona angsthaas en vaccin-lover Wierd Duk gelooft dit verhaal dat aantoonbaar niet klopt.

 2. Het westen heeft met een schaakmeester te doen en willen dat helaas niet zien en daarom verwacht ik de Russen binnen kort hier in het westen helaas.

 3. Als je in het verhaal Rusland vervangt voor de VS dan sla je de spijker op zijn kop. De militaire industrie in de VS ligt namelijk op zijn gat. Het is niet voor niets dat Oekraine oude meuk uit 1960 krijgt aangeboden. Rusland daarentegen kan nog steeds wanneer ze willen een a4 blaadje in de a-bom testwoestijn in de VS laten vallen. Dus het verhaal is weerspiegeling van de VS situate.

  • Wat je beschrijft is psychopatische projectie of omkering, anderen de schuld geven van wat ze zelf doen. Ook grossieren ze in false flags, ook hierbij wordt de schuld van wat ze zelf doen bewust op de tegenstander geprojecteerd. Dit is een vorm van perceptie management, een oude truc om met behulp om met behulp van leugens de tegenstander in een kwaad daglicht te zetten. Een duidelijke indicatie dat men te doen heeft met geniepige, kwaadaardige geestelijk gestoorden.

 4. ‘ en daarom verwacht ik de Russen binnen kort hier in het westen helaas’.

  Hoezo helaas? Van mij mogen ze nog vandaag komen. En die satanische bende arresteren en levenslang vastzetten.
  Tijd om ook hier orde op zaken te stellen. De tijd dringt. Ik zet de Bokma vast koud.

  • Niet nodig, we draaien hier onszelf wel de nek om. Het enige wat ze hoeven te doen is wachten totdat er niets meer over is van onze “beschaving”.

 5. De mentaliteit, normen en waarden van de gewone Russen staat mij meer aan dan die westerse woke brij. Laat ze maar komen en de bezem erdoor trekken want ons lukt het niet omdat we zwak en laf geworden zijn. De gemiddelde Rus leeft niet in luxe zoals wij en door dit harde leven ontstaan sterke karakters. Sterke personen die we hier hard nodig hebben in plaats van die vieze corrupte huichelaars in den Haag en Brussel die wij slaafs ons leven laten verzieken. о победе

 6. Inderdaad alles geraakt op in Rusland ook met de tanks nog enkele maanden en ze zitten zonder tanks alles hebben de oekraïners afgeknald Rusland word een 3 de wereld land, ze hadden maar geen ander land moeten binnen vallen zeker. Eigen schuld dikke bult , en zelf produceerd Rusland bijna niets, alles invoeren van uit het Westen straks rijd er geen auto meer, geen treinen en zelfs vliegt er geen vliegtuig meer ze kunnen hun vliegtuigen niet meer repareren omdat ze geen wisselstukken hebben alles wat vliegt blijft binnenkort op de grond staan ow wat een sukkels, in ww2 hebben ze de oorlog gewonnen tegen Duitsland omdat ze zoveel materiaal gekregen hebben van de Ami en de Britten , maar ja dat zijn jullie al vergeten zeker, onderontwikkelde imbeciels hier ,saluut en laat me gerust effe frontnieuws blokkeren dat ik deze schit hoop niet meer hoef te lezen. LOSERS.

  • Goed idee, zelfme3dicatie door Frontnieuws te blokkeren, scheelt je stukken van mensen in hersenactiviteit…. ik denk dat je bent blijven hangen in een vervalste geschiedschrijving en beeld van 90 jaar geleden.

   De Russen en de Duitsers ontwikkeleden tot 1939 samen tanks en vliegtuigen, bouwden samen hun fabrieken en wisselende studenten uit, trainden samen hun legers…..

   Schoolgeld terug halen.

  • ROFL. Wie is de real loser? Fonsje Fail. Je bent vast je laatste prikje vergeten en daardoor een beetje (veel) in de war.

   Zelfs al zou Rusland geen tanks produceren zal dat geen enkel probleem worden. Er staan alleen al tien duizenden T-72 tanks uit de USSR tijd in de mottenballen voor het geval dat die nodig zouden zijn. Vele andere wapensystemen idem.

  • Volgens mij is er diverse auto- en vliegtuigindustrie. Ik zal niet zeggen dat ik net zo’n Rusland kenner ben als u, maar ik ben wel eens op de MAX luchtvaartshow in Moskou geweest en was onder de indruk van de Soekhoi straaljagers. Daarnaast ben in ook in de Volkswagen fabriek in Kaluga geweest en weet ik dat er nog steeds miljoenen Lada’s en UAZ en Kamaz geproduceerd worden in Rusland (auto-industrie) Treinen worden gemaakt door Oeral wagon zavot… Rusland heeft in elk geval.voldoende grondstoffen en energie om te kunnen produceren, maar hoe geldt dat voor Europa?
   Verder zou het kunnen zijn dat China gewoon die microchips levert en andere zaken. Ook Iran ondersteunt. Ik denk dat dat hetgene is dat de NAVO niet verwacht had. Dit gaat nog maanden door met tussen de 500 en 1000 dode Oekrainers, terwijl Rusland op zich nog 3 miljoen kan mobiliseren met inderdaad Chinese geweren. Dus wat je zegt zullen we voor waar aannemen dat ze enkel dankzij westerse wapens de Duitsers versloegen, maar nu krijgen ze die wapens zelfs van de Taliban of all people

  • economische denktank in amerika : rusland maakt een economische boom door en heeft een 250.000.000.000 euro SURPLUS dit jaar (geen typo)…en wij????
   blijf maar naar vtm, vrt, nos of welke links politiek correcte main stream media dan ook, kijken….
   ps…..best wel interessant wat je daar getyped hebt….je demonstreert duidelijk je intellectueel niveau (of moet ik eerder zeggen, gebrek aan????).
   gebruik van punten om zinnen van mekaar te onderscheiden, komma’s….,…kan nog wel effe verder gaan lol…..

 7. “Met name de geleidingssystemen voor precisieraketten vereisen halfgeleiders en transistors die noch in Rusland worden geproduceerd, noch in China verkrijgbaar zijn, aldus expert Lewis.”

  en dan:

  “Dus tenzij de Russen vooruit hebben gepland en een voorraad munitie of westerse micro-elektronica hebben aangelegd, of de productie vóór de oorlog hebben opgevoerd, zullen ze aan de grond komen te zitten als het gaat om precisiegeleide munitie,” aldus Lewis.”

  Dus ze maken ze niet, maar ze hebben mogelijk de productie al eerder opgevoerd… beetje tegenstrijdig….

  Ik denk dat het ene verhaal is van beest onder bed, als je erin geloofd spring je iedere avond van afstand je bed in, geloof je er niet in zet je je schoenen eronder en stop je gewoon in bed.

  al dit soort berichten in de media is om de burgers gerust te stellen, ze hebben bijna geen chips meer, hun soldaten lopen weg, hun tanks zijn sardineblikjes, hun geweren schieten krom etc….

  Om die reden kun je niets meer vertrouwen qua berichtgeving, behalve de man achter in de polder met zijn koffiedrab en theeblaadjes, die zal waarschijnlijk beter de huidige situatie kunnen beschrijven dan de gemiddelde hoernalist.

 8. Vergeet niet dat Rusland div verschillende grondstoffen bezitten en een heleboel gas en olie om hun industrie in gang te houden😜🖕💉

 9. Nog even en dan krijgen de alleswetende Elites hun bord vol met Chips en andere Kobalt en Lithium tekorten en ze zullen stikken in hun waarheden…die blijkbaar toch Niet zo waardevol bleken te zijn 😁😁♥️🇷🇺🇧🇾♥️🌹🌹🌹🌹

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in