Het voormalige hoofd van de Franse geheime dienst heeft gewaarschuwd dat ongecontroleerde massamigratie het enige probleem is waarmee het land wordt geconfronteerd dat “de burgerlijke vrede bedreigt”, schrijft Infowars.com.

Pierre Brochand, de voormalige directeur van de Algemene Directie Externe Veiligheid (DGSE) tussen 2002 en 2008, maakte de opmerkingen tijdens een toespraak voor de Gaullistische Amicale van de Senaat.

De inlichtingenchef zei dat de massale migratie “een transversale impact heeft op ons hele collectieve leven, die ik over het algemeen negatief acht.”

Hoewel hij beweerde dat immigratie op zich niet “slecht” was, merkte Brochand op dat de “zeer specifieke immigratie waaraan we al 50 jaar onderworpen zijn” heeft geleid tot een “sluipende derde-wereldisering van de Franse samenleving,” evenals “achteruitgang op belangrijke gebieden, zoals onderwijs, productiviteit, openbare diensten, veiligheid en beschaving.”

Brochand ontkrachtte het vaak aangehaalde argument van president Emmanuel Macron dat massale migratie altijd de norm is geweest.

“Gedurende 1000 jaar, van de Karolingers tot Napoleon III, gebeurde er niets,” zei hij, en voegde eraan toe dat pas in de jaren 1970 nieuwkomers uit “de derde wereld van sterk falende samenlevingen,” voor het merendeel moslims, begonnen binnen te stromen.

Brochand merkte op dat een nieuwe golf werd veroorzaakt door de Arabische lente en zei dat er nu 25 keer meer moslims in Frankrijk wonen dan in de jaren 1960 en dat men een “kolibriebrein” moet hebben om te denken dat de oude rivaliteit tussen christenen en moslims niet opnieuw zou oplaaien.

Brochand eiste dat de immigratie minstens tienvoudig verminderd wordt, dat studenten visa met 300 procent worden verminderd en dat alle niet op premie- of bijdragebetaling berustende uitkeringen aan buitenlanders worden afgeschaft.

  Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat

Frankrijk moet “uit zijn keurslijf stappen en door eindelijk politieke wil te tonen het stuur overnemen van de waanzinnige vrachtwagen die zichzelf al 50 jaar bestuurt”, aldus Brochand.

Zoals reeds eerder belicht, zegt Frankrijks grootste levende auteur Michel Houellebecq dat Europa zal worden “weggevaagd” door massamigratie, en voegt hij eraan toe dat hij “geschokt” is dat de “grote omvolking” wordt behandeld als een complottheorie.

Na de gruwelijke moord op een 12-jarig meisje in Parijs door een Algerijnse migrant die illegaal in het land was, werd vervolgens onthuld dat slechts 0,2 procent van de illegale Algerijnse migranten Frankrijk wordt uitgezet.

Uit een enquête van april vorig jaar bleek dat de meerderheid van de Franse burgers een vorm van “burgeroorlog” waarschijnlijk achtte als gevolg van het mislukte multiculturalisme en de aanvallen op de Franse identiteit.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IMMIGRATIE DOSSIER

Na migranten moord op 12-jarige Lola in Parijs: Resultaat autopsie schokt FrankrijkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS verraadt belangen EU-bondgenoten door Oekraïens conflict handig uit te buiten
Volgend artikelWie heeft er eigenlijk geen raketten meer in Oekraïne?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Marxisme… vernietig ALLES en regeer over de resten. We zijn in oorlog met de Khazaren, die hebben In een paar duizend jaar ALLES in het westen geïnfiltreerd en overgenomen.

    • De planeet kan wel 100 miljard mensen aan als de elites worden vernietigd zodat het eeuwige verdeel en heers eindigt en iedereen op een natuurlijke manier kan SAMENleven en SAMENwerken. De 99,999% wil allemaal hetzelfde, slechts 0,0001% houdt dat tegen omdat ze alles bezitten. Als 8 miljard mensen in Alaska gaan wonen heeft iedereen een hectare eigen grond… en dan is de rest van de planeet onbewoond. Deze aarde kan wel 200 miljard mensen aan als we SAMENleven en SAMENwerken en eerlijk delen. De elites maken alles onmogelijk en leggen ons uit dat de mensheid als kanker, als een parasiet is. Terwijl slechs 0,0001% het leven op aarde tot een hel maakt.

  2. Iemand moet het schedelytje van Zwabbertje oplichten, en er nieuwe batterijtjes indoen….

    Halfbloeden; denk niet dat dat gaat lukken…

  3. Graaf Richard Van Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972) schreef in 1922 ‘Paneuropa en in 1926 verscheen ‘Praktisch idealisme’ en hij richtte in 1923 de Pan-europese beweging op om zijn droom voor de omvolking van Europa te helpen realiseren; tot zijn dood was hij voorzitter.
    Leden van de paneuropese beweging waren niet de minsten: o.a. Albert Einstein (1879 – 1955), Sigmund Freud (1856 – 1939), Konrad Adenauer (1876 – 1967) & de Belgische vorsten Albert I (1875 – 1934) en Leopold III (1901 – 1983). Van Coudenhove-Kalergi was een graag geziene gast aan het Belgische hof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in