Op 9 juli hoorden we dat Pfizer van plan was de Amerikaanse en Europese regelgevende instanties toestemming te vragen voor een dringende boosterdosis van zijn COVID-19 vaccin, “gebaseerd op bewijs van een groter infectierisico zes maanden na inenting en de verspreiding van de zeer besmettelijke Delta-variant”, schrijft gilad.online.

Op dezelfde dag vernamen we ook dat de FDA en CDC niet erg enthousiast waren over het idee. In een gezamenlijke verklaring kondigden beide instellingen aan dat “Amerikanen die volledig zijn gevaccineerd op dit moment geen booster COVID-19 prik nodig hebben”.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zei ook dat “het te vroeg was om te bepalen of meer dan de twee injecties die momenteel vereist zijn, nodig zouden zijn”, en zei dat het er “voor nu op vertrouwde dat het gevestigde schema voldoende was”.

Later op de dag werd bekend dat Pfizer’s verzoek om een noodbooster was ingediend naar aanleiding van catastrofale gegevens uit Israël.

Op zoek naar een aanwijzing in Hebreeuwse mediabronnen stuitte ik op een spectaculaire onthulling van 6 juli waaruit bleek dat ongeveer 85% van de nieuwe COVID Delta-infecties in Israël volledig gevaccineerden zijn.

Bovenstaande gegevens suggereren dat in de jongste leeftijdsgroep (20-29) de gevaccineerden ongeveer 2,3 oververtegenwoordigd waren onder de COVID-infectiegevallen. In sommige van de oudere leeftijdsgroepen (50-59 bijvoorbeeld) waren de gevaccineerden zelfs meer dan 15-voudig oververtegenwoordigd. We moeten er rekening mee houden dat in Israël de meeste ouderen volledig gevaccineerd zijn. En toch, aangezien in Israël slechts 57% van de bevolking volledig gevaccineerd is, zou men verwachten dat het evenwicht tussen de Delta-gevallen in Israël niet meer dan een 6:4-ratio tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden zou bedragen.  Dit is duidelijk niet het geval. Volgens de gegevens hierboven hebben de gevaccineerden gemiddeld een grotere kans om Delta te krijgen met een verhouding van 5:1.

  Reiner Füllmich: "Onze regeringen zijn overgenomen door het Economisch Wereldforum"

Omdat ik enigszins wantrouwig stond tegenover bovenstaande gegevens en de herkomst ervan, heb ik mijn Israëlische partners gevraagd een officieel regeringsdocument op te sporen dat bovenstaande cijfers zou kunnen bevestigen. Binnen een paar minuten dook de aankondiging van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid van 6 juli op in mijn e-mail inbox en deze bevestigt de bovenstaande bevinding.

De meest significante informatie wordt geproduceerd door de volgende tabel.

Uit de bovenstaande studie blijkt dat terwijl in februari 2020 (31/1-27/2) de ongevaccineerden de COVID-gevallen domineerden met een verhouding van 20:1, het zes maanden later in juni 2020 (6/6-3/7) in feite de gevaccineerden zijn die het vaakst worden geïnfecteerd met een verhouding van 5:1. Het zijn de gevaccineerden die de symptomen ontwikkelen in een verhouding van 5:1. Het zijn de gevaccineerden die meer kans hebben om in het ziekenhuis te worden opgenomen en een kritieke ziekte te ontwikkelen. Als Israël een “wereldexperiment” was, zoals Benjamin Netanyahu het op een bepaald moment voorstelde, dan verandert dit experiment nu in een ramp (althans voor de gevaccineerden). In Israël raken de gevaccineerden steeds sneller geïnfecteerd en verspreiden zij als zodanig het virus in plaats van het te stoppen. We hebben ook een goede reden om aan te nemen dat de rest van de westerse wereld een soortgelijk patroon zal zien, aangezien zij de Israëlische vaccindoctrine heeft gevolgd.

Mensen rommelen graag met statistieken en trekken de conclusies die hun goed uitkomen. Als slechts 11 van de 1271 gevaccineerde gevallen een kritieke ziekte ontwikkelen, hebben we te maken met iets minder dan 1% van de gevaccineerden die een kritieke ziekte ontwikkelen. Tegelijkertijd ontwikkelt meer dan 2% van de ongevaccineerden een kritieke ziekte. Maar aangezien Delta-gevallen met het verstrijken van de tijd 5 keer vaker voorkomen bij de gevaccineerden, zou ik willen suggereren dat we te maken hebben met een mogelijk opkomende ramp voor zover het de Pfizer-gevaccineerden betreft.

  Opnieuw stopt een moedige arts met COVID-19 vaccinaties: "Ik kan het niet met mijn geweten verenigen om door te gaan met vaccineren"

Ik veronderstel dat de wetenschappers van Pfizer dit allemaal heel goed begrijpen en dat dit de reden is waarom zij om een onmiddellijke goedkeuring van een booster hebben gevraagd.

Update 14.7.2021 15:40. Het wordt nog erger: Minuten na het publiceren van dit artikel kwamen deze nieuwe gegevens uit Israël binnen. Daaruit blijkt dat het vaccin geen enkele invloed heeft op Delta-gevallen, aangezien het percentage gevaccineerde Delta-gevallen vrijwel gelijk is aan hun representatie in de samenleving.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israël en de Delta-variant: Coronabesmettingen van gevaccineerden “exploderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOostenrijkse verpleegster geschokt door coronavaccinaties bijwerkingen: “Iemand moet iets doen aan deze waanzin!”
Volgend artikelFvD staat op: “Het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Als de farmaceuten geen toestemming krijgen om meerdere (booster) vaccins te mogen toe laten dienen als de twee huidige, dan zal het van zelf het corona toneelstuk in elkaar storten. Want we praten tenslotte over een experimenteel vaccin, deze heeft enkel een tijdelijke noodvergunning en heeft geen goedgekeuring met een licentie. Daar het volk ook steeds meer gaat doorzien dat alles fake is wat betreft de coronacrisis.
  Maar het volgende scenario is al aan het openbare, het is/was de bedoeling om overal op de wereld de oogsten te laten mislukken. Er moesten grote hongersnoden uitbreken liefst wereldwijd, zodat voedsel mega duur zal worden en zo iedereen min of meer afgeperst kan worden door de staten. Eerste instantie was de bedoeling om doormiddel van verdroging, om zo het opwarmingsscenario te kunnen ondersteunen. Maar omdat de benodigde onderdelen die in de gestrande Evergreen zaten in beslag zijn genomen. Moest naar een andere manier gezocht worden. Door extreme regenval spoelt alles ook weg en zo ook de oogst. De media moet deze weersextreme toeschrijven aan de klimaatverandering. Maar deze extreme worden door geo-engineering tot stand gebracht, waar de media natuurlijk niet over berichten. Geo-engineering is niet nieuw, het wordt al meer dan 100 jaar gedaan en is dan ook een militair wapen. Het enige is dat de techniek steeds meer verfijnt wordt, zodat het ook zeer plaatselijk toegepast kan worden. Aanrader: sla zoveel mogelijk lang houdbaar voedsel in als je kunt, want de komende jaren zullen we het nodig hebben. Verzin ook mogelijkheden om water te hamsteren en/of te kunnen zuiveren. Zo ook een manier om je huis te kunnen verwarmen en te kunnen koken onafhankelijk van de staat, want ook die prijzen zullen mega verhoogd worden in de toekomst. Versterk ook je deuren en ramen, want er zal zeker voedsel te korten komen. Dan zullen er altijd kapers komen, die jou met alle liefde je hersenen inslaan en jou voedsel voorraden te kunnen inpikken. Wees op alles voor bereid de komende jaren en vertel niets tegen je vrienden, familie en kennissen over jou voorraden. God voor ons alle, ieder voor zich zal het motto worden, om de komende jaren te kunnen overleven.

  • Ook houdbaar voedsel heeft niet het eeuwige leven.
   Wel tot ver na de datum die er op staat, maar niet eeuwig.
   Het meeste heb ik al kunnen weg gooien.

    • Daar is een programma over, eating history.
     Waar ze uitzoeken wanneer je nog iets kan eten wat al 10 tallen jaar oud is.
     Er is maar weinig nog echt te eten, en die gasten proberen echt van alles.
     Vaak is het zo smerig dat het niet te vreten meer is, heel soms nog een beetje.
     Maar echt lekker is het zelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in