Onze wereld, ooit bloeiend van energie en leven, is nu een dystopisch landschap geworden van kale straten en gemaskerde mensen met een onheilspellende blik in hun ogen, schrijft theirishsentinel.com.

Regeringen over de hele wereld hebben ongekende beperkingen opgelegd aan het leven van mensen, ze hebben lockdowns opgelegd die de samenleving maandenlang hebben afgesloten. Mensen mochten hun familie niet meer bezoeken, bejaarden werden in verzorgingstehuizen geïsoleerd en de bestaansmiddelen van miljoenen mensen werden vernietigd.

Deze draconische wetten werden ingevoerd om een vermeende pandemie onder controle te krijgen die was ontstaan door een nieuw virus, SARS-CoV-2 genaamd, dat de ademhalingsziekte COVID-19 veroorzaakt. Het aantal zogenaamde “gevallen” en sterfgevallen “toegeschreven aan Covid” wordt dagelijks door de media verspreid om de angst aan te wakkeren. De orkaankracht achter deze pandemie is de reverse transcription polymerase chain reaction test (RT-PCR). Het is dus van vitaal belang dat we precies begrijpen hoe de RT-PCR-test werkt en wat de beperkingen ervan zijn.

De PCR-test is in het midden van de jaren ’80 uitgevonden door wijlen de Amerikaan Kary Mullis, waarvoor hij in 1993 de Nobelprijs voor scheikunde ontving. Mullis overleed in augustus 2019.

Een van de toepassingen van de PCR is het verhogen van genetisch materiaal dat wordt gevonden op plaatsen delict om de politie te helpen de misdadiger te identificeren. De PCR-test verhoogt de hoeveelheid genetisch materiaal door gebruik te maken van een Cycle Threshold (CT). Elke CT-snelheid verdubbelt de hoeveelheid genetisch materiaal.

De CT-snelheid waarmee de PCR-tests worden uitgevoerd, is van vitaal belang voor de vraag of iemand SARS-CoV-2 in het monster heeft. Dr. Roger Hodkinson, een patholoog met kennis van PCR, vertelde dat PCR-tests met minder dan 32 cycli moeten worden uitgevoerd. Als je een PCR bij meer dan 32 CT uitvoert, begin je veel valse positieven te krijgen. Hoe hoger de CT-waarde, hoe groter de kans op vals-positieve resultaten.

Het belang van de CT-waarde werd in november 2020 aangetoond in een baanbrekende rechtszaak in Portugal. Vier Duitse toeristen werden gedwongen in quarantaine te gaan in een hotel op de Azoren nadat een van hen positief was getest met een PCR-test. De Duitsers spanden een rechtszaak aan waarin zij stelden dat zij in het hotel “illegaal werden opgesloten”.

De Duitsers wonnen hun zaak toen het Hooggerechtshof van Lissabon oordeelde dat zij illegaal in een hotel werden vastgehouden op basis van een PCR-test. De rechters verwezen naar een studie van de PCR-test door de Oxford Academic van eind september. Uit de studie bleek dat bij elke asymptomatische persoon die met een PCR-test wordt getest bij een CT van 35 of hoger “de kans op … een vals-positief 97% of hoger is”.

Hoewel niet precies bekend is bij welke CT-waarde de PCR-test van de Duitse toeristen is uitgevoerd, voeren vrijwel alle Europese en Amerikaanse laboratoria PCR-tests uit bij 35 CT of hoger, vaak bij 40 CT.

De rechters waren ook kritisch over het feit dat de vermeende geïnfecteerde personen nooit door een arts zijn gezien. Alleen een arts kan een medische diagnose stellen. Deze zeer belangrijke rechtszaak werd totaal genegeerd door de mainstream media (MSM). Een ander probleem met PCR-tests is het verkrijgen van valse positieven door het DNA van andere organismen, vaak kruisreacties genoemd. Er zijn miljarden verschillende DNA’s van de veelheid van levensvormen op onze planeet. Sommige cellen in andere organismen zullen delen van hun genetische sequentie hebben die identiek zijn aan SARS-CoV-2. Een PCR-test kan een positieve uitslag geven voor een gedeeltelijke genetische sequentie met DNA-besmetting van een plant, dier of andere levensvorm.

  Alarmerend: "Ongebruikelijke toename" van gevallen van ernstige myocarditis treft pasgeborenen en baby's in het Verenigd Koninkrijk

Dit werd verder geverifieerd door de overleden president van Tanzania John Magufuli. Magufuli wilde de betrouwbaarheid van de PCR-test testen. Zijn regering verkreeg willekeurig monsters van verschillende niet-menselijke entiteiten. Drie daarvan werden getest: een geit, een schaap en een pawpaw (een fruitsoort). De monsters kregen menselijke namen en leeftijden. In mei 2020 verklaarde Magufuli dat de pawpaw en de geit positief waren getest.

Door de zeer gevoelige aard van PCR, kan het ook virale fragmenten oppikken die kunnen wijzen op een recente SARS-CoV-2-infectie. Stel dat u ziek was met COVID-19 en daarna volledig herstelde. Zelfs 3 of 4 weken later zou u nog positief kunnen testen, omdat de test geen onderscheid kan maken tussen een “levend” en een dood virus.

Het is ook onjuist aan te nemen dat een positieve PCR-test gelijk staat aan een klinische diagnose van een ziekte bij mensen. Positieve resultaten zijn geen “gevallen”, het zijn gewoon positieve resultaten, waarvan vele in feite vals-positief zijn. Nooit in de geschiedenis van de geneeskunde zou een medische diagnose uitsluitend op een PCR-test worden gebaseerd. Je hebt de vaardigheid en deskundigheid van een arts nodig om de symptomen te evalueren en de patiënt te onderzoeken. Dr. Hodkinson voegde daaraan toe: “In de geneeskunde behandelen we niet de cijfers, maar de hele patiënt”.

We blijven maar horen over het aantal vermeende “gevallen” door regeringen en media wereldwijd, maar een positieve PCR wordt in de geneeskunde nooit automatisch als een geval beschouwd. Een geval is iemand die zichtbaar ziek is en/of zich in het ziekenhuis meldt, niet een gezonde persoon die toevallig positief testte met een test die vatbaar is voor veel fouten.

In januari 2020 werd een wetenschappelijk artikel gepubliceerd door Eurosurveillance, een wetenschappelijk tijdschrift. Het wordt gewoonlijk het Corman-Drosten-document genoemd, hoewel ook andere wetenschappers eraan hebben bijgedragen. Zowel Christian Drosten als Victor Corman zijn Duitse virologen.

Het RT-PCR-testprotocol in dit artikel werd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aan landen over de hele wereld aanbevolen. Ten onrechte werd gezegd dat deze test de “gouden standaard” is om mensen op SARS-CoV-2 te testen. De werkelijke “gouden standaard” is DNA-sequencing volgens de Sanger-methode.

In november 2020 werd een uitgebreide evaluatie van het Corman-Drosten PCR-protocol door vele wetenschappers (PCR-deskundigen) uitgevoerd en aan Eurosurveillance voorgelegd. Het rapport vermeldde 10 grote tekortkomingen in het Corman-Drosten-document en vroeg Eurosurveillance het in te trekken. Ik zal 3 van deze grote tekortkomingen behandelen, maar een link naar het volledige onderzoeksrapport is hier te vinden.

+ In januari 2020 beschikte Drosten niet over een monster van het virus (SARS-CoV-2) om een PCR-test te ontwerpen die accuraat op het virus zou testen. De Drosten-test was gebaseerd op, citaat ”…in silco (theoretische) sequenties, geleverd door een laboratorium in China, omdat op dat moment noch controlemateriaal van besmettelijke (‘levende’) of geïnactiveerde SARS-CoV-2 noch geïsoleerd genomisch RNA van het virus beschikbaar was voor de auteurs.

+ Het Drosten-document beveelt een CT-waarde van 45 cycli aan. Zoals eerder vermeld, zal elke PCR-test die bij 35 CT (of meer) wordt uitgevoerd, een enorm aantal fout-positieven opleveren. Citaat … als iemand met een PCR-test positief wordt bevonden wanneer een drempelwaarde van 35 cycli of meer wordt gebruikt (zoals het geval is in de meeste laboratoria in Europa en de VS) (met inbegrip van NHS-laboratoria in het VK), is de kans dat die persoon werkelijk besmet is, minder dan 3%, de kans dat het resultaat een vals-positief is, is 97%.

Een redelijke CT waarde mag niet hoger zijn dan 30. …een CT waarde van 45 is wetenschappelijk en diagnostisch absoluut betekenisloos.

  Het Nieuwe Normaal (Fase 2)

+ Geen Standard Operational Procedure (SOP) voor laboratoria om de PCR-tests uit te voeren. Quote, Er zou een SOP beschikbaar moeten zijn… zodat alle laboratoria in staat zijn dezelfde testcondities op te zetten. Een gevalideerd universeel SOP is van essentieel belang, omdat het de vergelijking van gegevens binnen en tussen landen vergemakkelijkt… Het wijst op een gebrekkige wetenschap dat een dergelijk SOP niet bestaat. De laboratoria zijn dus vrij om de test naar eigen goeddunken uit te voeren, wat tot een enorme variatie leidt.

Het is niet te geloven dat de WHO een PCR-protocol met een CT-waarde aanbevolen, tenzij het hun bedoeling was om zoveel mogelijk vals-positieven te creëren.

Duits/Amerikaans advocaat Dr. Reiner Fuellmich

Reiner Fuellmich is de advocaat die met succes rechtszaken won tegen Deutsche Bank en Volkswagen. Fuellmich richtte op 10 juli 2020 met drie anderen de Duitse Corona Onderzoekscommissie op, met Viviane Fischer en twee andere advocaten, Dr. Justus P. Hoffman en Antonia Fischer.

Zij besloten drie vragen te stellen. Hoe gevaarlijk is het virus werkelijk? Hoe betrouwbaar is de Drosten-PCR test? Hoeveel schade berokkenen deze anti-corona-maatregelen (lockdowns), zowel aan de economie als aan de gezondheid en het welzijn van de wereldbevolking?

Zoals Fuellmich zegt: Het laatste is zeer gemakkelijk te beantwoorden. Dit is waarschijnlijk de ergste crisis waarin de wereld ooit heeft verkeerd. Met zoveel mensen die sterven… volledig tevergeefs, mensen die geen operatie hebben gekregen, chirurgische ingrepen die werden uitgesteld… dokters en verpleegsters die ik al jaren ken, zeggen me: Reiner, er is iets mis, dit hele ziekenhuis is bijna leeg, er is hier niemand.

… belde ik een goede vriend van me, iemand die veel van geneeskunde weet, Dr. Wolfgang Wodarg. Wodarg is de dokter die 12 jaar geleden tussenbeide kwam toen we een gelijkaardige situatie hadden met de Mexicaanse griep (2009). … dezelfde mensen die de theorie van “iedereen gaat dood” naar voren brachten, deden dat toen ook. Inclusief professor Drosten, inclusief Neil Ferguson van het Imperial College of London (VK).

Ze hebben allemaal dit verhaal doorgedrukt, maar uiteindelijk bleek dat (de Mexicaanse griep) gewoon de gewone griep te zijn. Tussen haakjes, daar lijkt dit ook op, de WHO gaf een verklaring uit die de studie van professor John Ioannidis, van de Stanford Universiteit, bevestigde dat de Infection Fatality Rate (IFR) van COVID-19 tussen 0,14 en 0,15 ligt, wat ongeveer hetzelfde is als de griep. Vergeet niet dat zowel Ioannidis als de WHO hun prognoses baseerden op de wereldwijde officiële cijfers van het aantal sterfgevallen door Covid, die gebaseerd zijn op de totaal gebrekkige PCR-tests. Als je eenmaal een groot percentage van de sterfgevallen als vals-positieven verwijdert, zou de IFR veel lager uitvallen.

Fuellmich sprak met vele andere deskundigen, waaronder professor Sucharit Bhakdi (gepensioneerd van de Universiteit van Mainz) en Dr. Mike Yeadon, voormalig vicepresident van Pfizer.

Zij kwamen allen tot dezelfde conclusie: waar we ook mee te maken hebben, dit is niet erger dan de gewone griep.

Fuellmich en zijn team besloten al vroeg om zich te concentreren op de vele gebreken van de PCR-test als het belangrijkste bewijs dat er geen sprake was van een medische pandemie. Zoals Fuellmich zegt: Er is een vals-positieve PCR-pandemie, geen Covid-pandemie. Dit (de PCR-test) is niet eens goedgekeurd voor diagnostische doeleinden – daarom heeft deze test in de VS alleen een zogenaamde toestemming voor noodgebruik, en geen volledige goedkeuring.

Fuellmich maakt deel uit van een team van meer dan 30 advocaten, uit Duitsland, de VS en Canada. In de VS en Canada zullen de advocaten leiding geven aan collectieve rechtszaken die vele mensen vertegenwoordigen wier middelen van bestaan zijn vernietigd door de lockdowns. Fuellmich zegt dat dit een opzettelijke misdaad tegen de mensheid is; “dit heeft niets te maken met de globale gezondheid”.

  Pfizer & Moderna reageren niet op British Medical Journal over bezorgdheid veiligheid COVID-19 vaccin

Samenvatting

Ik zou graag willen dat u een vraag overweegt.

Waarom denkt u dat regeringen over de hele wereld de honderden wetenschappers hebben genegeerd die hen vertelden over de vele gebreken die de PCR-test heeft met betrekking tot het testen van mensen op SARS-CoV-2?

Eén ding weten we nu zeker: er is nooit een pandemie geweest. De illusie van een pandemie werd gecreëerd door de fraude met PCR-tests. Het massaal testen van miljoenen gezonde mensen leverde miljoenen valse meldingen op. In combinatie met een angstcampagne die door de overheid via de mainstream media werd aangewakkerd.

Onlangs wandelde ik met mijn 3 jaar oude nichtje Emily in een grote stad in het Verenigd Koninkrijk. Wat ooit een bruisend winkelcentrum was, waren nu alleen nog maar rijen gesloten winkels. Ik herinnerde me dat er een marktplaats van voedselverkopers die open was.

Toen we dichterbij kwamen, hoorden we iemand zingen. Het was een goed geklede jongedame, een aankomend zangeres en actrice. Ze begon toen “Somewhere over the Rainbow” uit de Wizard of Oz te zingen. Ze zong heel mooi en er was dan ook een hele menigte op de been gekomen.

Gedurende die paar minuten werden ieders hart en geest opgeheven, zelfs Emily begon te dansen. Ik begon te denken aan de uitvoerende kunsten, de dansers, acteurs, zangers en het theater. Zoveel mensenlevens zijn beschadigd door deze afschuwelijke en onnodige lockdowns.

We hebben hieruit echter een paar belangrijke lessen geleerd. Ten eerste, onze behoefte als mensen om elkaar te omhelzen. Elkaar de hand reiken, te liefkozen, de hand schudden en met elkaar praten zonder een weerzinwekkend masker op.

Het heeft ons ook laten zien dat we nooit meer mogen toestaan dat een regering ons onze onvervreemdbare mensenrechten afneemt. We mogen nooit toestaan dat een regering ons dicteert waar we heen mogen of wie we mogen zien. Regeringen zouden ons nooit mogen dwingen experimentele vaccins te nemen om toegang te krijgen tot openbare diensten, of om te reizen waarheen we maar willen.

Laten we opstaan en de ketenen van valse angst verwijderen en elkaar omhelzen. In de onsterfelijke woorden van Martin Luther King… Laat vrijheid klinken… vanaf elke berghelling, laat vrijheid klinken. Wanneer we vrijheid laten klinken, wanneer we het laten klinken vanuit elk dorp en elk gehucht, vanuit elke staat en elke stad… dan zullen we… eindelijk vrij zijn. Eindelijk vrij.

In de geest van het vieren van onze menselijkheid, wil ik u graag achterlaten met een deel van het prachtige gedicht ”Song of Myself” van Walt Whitman.

I effuse my flesh in eddies, and drift it in lacy jags.

I bequeathe myself to the dirt, to grow from the grass I love;
If you want me again, look for me under your boot-soles.

You will hardly know who I am, or what I mean;
But I shall be good health to you nevertheless,

And filter and fibre your blood.

Failing to fetch me at first, keep encouraged;
Missing me one place, search another;
I stop somewhere, waiting for you.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Echte Redenen voor LockdownVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZe doen het al met muizen… de gevaccineerden zijn de volgende: een schakelaar omzetten in het hoofd
Volgend artikelSpanje onthult de totalitaire toekomst voor iedereen – inbeslagname van bezittingen van burgers tijdens “gezondheidscrisis”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Het hele verhaal gaat over de immense rotheid van de betreffende “leiders”. Verpersoonlijkt in ene kwab met zijn weg.
    Alles blijkt te koop te zijn en macht werkt verslavend en blijkt gewoon zijn prijs te hebben.
    Maar voor de realisatie hebben ze marionetten nodig en die bleken volop te vinden met loze beloftes. Met het gevolg zitten we nu. Met de msn als belangrijkste spreekbuis was het mogelijk om te realiseren. Zij hebben de leugen omarmt.
    Ik hoop dat het tij nog gekeerd kan worden, maar de geprikten zullen voor het leven getekend zijn.

  2. Dit is verschrikkelijk geweest, maar er is een God die zorgt en beschermtal zijn kinderen. Ik heb dag en nacht ervooe gebeden en God heeft geluisterd. De eigenaar van de wereld is God en niet van de duivels en het is bijna over. Haleluya

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in