© user11849519 / Freepik

De goed geïnformeerde Amerikaanse site zerohedge.com heeft een aantal zeer interessante gegevens gepubliceerd van het vaccinatieschoolvoorbeeld Israël. In Israël lopen dubbel gevaccineerde mensen, net als in het Verenigd Koninkrijk, een veel groter risico op besmetting met de Delta-variant van Covid. De regering voelt zich zelfs genoodzaakt om weer strenge sluitingsmaatregelen te nemen.

In Israël zijn het vooral gevaccineerde mensen die met deze “variant” geïnfecteerd zijn. De helft van de geïnfecteerde volwassenen is volledig gevaccineerd met het vaccin van Pfizer. Dit zou meer dan 90% effectief moeten zijn tegen Corona. Pfizer en Moderna werken reeds aan “booster”-vaccins die kwetsbare personen op lange termijn tegen Corona zullen “beschermen”.

Aanscherping van de regels

Ran Balicer, hoofd van een commissie die de Israëlische regering adviseert over Corona, zei dat ongeveer 90 procent van de nieuwe infecties wordt veroorzaakt door de “delta-variant”.

Inmiddels onderneemt ook Israël, geprezen als “vaccinatiekampioen”, opnieuw actie. Israëli’s moeten binnenshuis weer mondkapjes dragen en de toegangsregels zijn aanzienlijk aangescherpt. Deskundigen pleiten zelfs voor de herinvoering van het gevreesde groene paspoort. Met deze pas konden gevaccineerde mensen bijvoorbeeld restaurants of sportscholen binnengaan.

Het meest gevaccineerde land ter wereld (twee doses) heeft nu te kampen met ongecontroleerde Corona-uitbraken en zal weer gaan morrelen. Dus al die gevaccineerde mensen hebben de nadelen en risico’s van hun genetische modificatie, maar niet de voordelen. Voorspelbaar, schrijft onderzoeksjournalist Patrick Savalle.

Wat hier aan de hand is, is dat gevaccineerde mensen gewoon weer Corona krijgen. De vaccins werken niet, zegt hij.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ik waarschuwde je om het ‘vaccin’ niet te nemen… En kijk nu…Volg Frontnieuws op Telegram

Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA draait zichzelf om: verwerpt resultaten COVID-antistoftest; waanzin viert hoogtij

19 REACTIES

  1. ja dat wordt n mega lockdown, hier ook.
    een bedankje aan alle randdebielen dat ze maar met tientallen tegelijk deaud neer mogen vallen.
    AMEN

    Ben ze nu echt meer dan zat

  2. ik denk dat die gifspuiten van Pfizer juist wel werken, niet om te genezen natuurlijk maar om mensen op te ruimen via de ingespoten spike eiwitten en de grafeenoxide. Maar swat, dat is mijn buikgevoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here