© Freepik

Beste lezers, denk eens even na over het buitengewone dwangmatige Covid vaccinatieprogramma. Wat verklaart de drang, zelfs het gebruik van tirannieke methoden in vrije samenlevingen, om bevolkingen tot vaccinatie te dwingen, terwijl zelfs Big Pharma en het corrupte medische establishment slechts een kortstondige en sterk afnemende bescherming door het vaccin claimen? vraagt Paul Craig Roberts.

Volgens het medisch establishment zelf, is dubbel gevaccineerd geen bescherming meer. Booster-prikken zijn elke zes maanden nodig voor de rest van je leven.

Dit is vooral raadselachtig als we rekening houden met de bekende feiten dat (1) De mortaliteit van Covid zeer laag is. Het doodt vooral degenen met comorbiditeiten en degenen die onbehandeld of verkeerd behandeld worden. (2) Het vaccin vermindert onze natuurlijke immuniteit. (3) Het vaccin veroorzaakt een groot aantal bijwerkingen, waaronder sterfgevallen en levenslange handicaps. De CDC en de WHO geven toe dat er bij het rapportagesysteem voor bijwerkingen een enorme onderrapportage is van sterfgevallen en bijwerkingen als gevolg van het vaccin. Geen enkel vaccin of medicijn is ooit eerder in de geschiedenis in gebruik gehouden dat ook maar een fractie van de gerapporteerde sterfgevallen en bijwerkingen veroorzaakte. (4) Het vaccin veroorzaakt varianten die immuun zijn voor het vaccin en voor het verzwakte immuunsysteem van de gevaccineerden. Nieuwe vaccins zijn nodig om de nieuwe varianten aan te pakken, waardoor nog meer nieuwe varianten ontstaan. (5) Het medisch establishment heeft naar vermogen de behandeling van Covid met twee bekende, veilige, effectieve en goedkope geneesmiddelen – Ivermectine en HCQ – geblokkeerd. Artsen die met deze medicijnen levens hebben gered, zijn ontslagen omdat zij ze gebruikten. (6) Vooraanstaande en gerenommeerde wetenschappelijke en medische deskundigen, waaronder Nobelprijswinnaars, zijn gecensureerd en uit hun ambt ontzet omdat zij waarschuwden voor het gevaarlijke vaccin en in plaats daarvan pleitten voor een effectieve behandeling. (7) De media spreken met één leugenachtige stem dat vaccinatie onze enige hoop is. (8) Bewijsmateriaal uit een aantal landen toont aan dat het aantal gevallen en sterfgevallen van Covid stijgt met vaccinatie en dat de meerderheid van de gevallen en sterfgevallen voor de meeste leeftijdsgroepen de gevaccineerden zijn. (9) De wetenschap is duidelijk dat de gevaccineerden het virus even gemakkelijk, of zelfs nog gemakkelijker, verspreiden dan de ongevaccineerden. (10) Het is zelfs duidelijk dat de ongevaccineerden die op natuurlijke immuniteit vertrouwen, beter beschermd zijn dan de gevaccineerden.

  Kinderoffers en bedrog in de tijd van de Covidianen

Wat is, met deze bekende, vaststaande wetenschappelijke feiten, de rechtvaardiging voor massale vaccinatie? Waarom de nadruk op het vaccineren van kinderen als bekend is dat het spike-eiwit de eierstokken en teelballen aantast, tenzij het plan is om de vruchtbaarheid te verminderen? Waarom kunnen onwetende pratende hoofden op tv, die nauwelijks hun eigen naam kunnen spellen, zich veilig voelen door gerenommeerde wetenschappers aan te vallen die ons de waarheid vertellen?

Er zijn zeker veel goede redenen om te concluderen dat de “Covid pandemie” een georkestreerd complot is.

Wat zijn de duidelijke elementen van het complot? (1) Voor altijd winsten voor Big Pharma, de medische scholen die subsidies van Big Pharma  krijgen, de winsten van patenten die worden gedeeld met NIH en het NIH personeel, campagnebijdragen voor senatoren, vertegenwoordigers en presidentskandidaten. (2) Het gebruik van angst om de bescherming van de burgerlijke vrijheid te elimineren en de controle over mensen uit te breiden. Deze twee elementen liggen voor de hand.

Het derde element van het complot is bijna net zo duidelijk, maar voor veel mensen veel moeilijker te geloven – bevolkingsvermindering. Voordat je de spot drijft, vraag jezelf af: (1) waarom kinderen, die in wezen niet worden beïnvloed door Covid, vaccineren met een vaccin waarvan bekend is dat het het voortplantingssysteem aantast en abortussen veroorzaakt. (2) Waarom iemand vaccineren als er bekende, veilige en goedkope remedies zijn? (3) Waarom deze geneeswijzen als gevaarlijk aanvallen en het gebruik ervan trachten te verhinderen? Hoe kan het medisch establishment veiligheid en voorzichtigheid claimen voor het blokkeren van Ivermectine en HCQ terwijl het een gevaarlijk experimenteel vaccin op de wereldbevolking heeft losgelaten? (4) Waarom de waarschuwingen van gerenommeerde deskundigen onderdrukken? Als het vaccin de enige oplossing of zelfs maar een oplossing was, zou het een publieke discussie kunnen doorstaan.

  Koninklijke hypocrisie: Koningin Elizabeth van Engeland heeft COVID en zij neemt Ivermectine om het te behandelen

Bedenk dat het Economisch Wereldforum al een halve eeuw de tijd heeft gehad om bedrijfsleiders en andere leiders te indoctrineren en te hersenspoelen. De jaarlijkse bijeenkomst in Davos, die op 24 januari 1971 werd opgericht, is een prestigieus evenement geworden. Leiders wedijveren om uitnodigingen omdat aanwezigheid een teken van prestige is. Het Wereld Economisch Forum wordt gefinancierd door 1.000 multimiljard dollar bedrijven wereldwijd, wier leiders zijn verkocht over de “Great Reset”, bestaande uit bevolkingsvermindering en de beëindiging van nationale soevereiniteit en menselijke autonomie. De “Great Reset” is een recept voor tirannie.

De georkestreerde drang naar universele vaccinatie is zo extreem dat landen die vroeger tot de “vrije wereld” werden gerekend nu totalitaire staten zijn – zie Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Italië. De pogingen om de tirannie uit te breiden naar Frankrijk en Duitsland stuiten op hevig verzet van het publiek. In Amerika komt het grootste verzet van verpleegsters en ander medisch gerelateerd personeel die getuige zijn geweest van de verwoestende gevolgen van het vaccin voor de geïnjecteerden.

Iedereen moet nadenken over de gevolgen van het monddood maken van onafhankelijke deskundigen die de waarheid kennen, terwijl ignorante pratende hoofden het officiële verhaal dicteren.

Wanneer de waarheid wordt vermoord, wordt ook alle vrijheid, alle moraliteit, alle rechtvaardigheid vermoord. Blijf je dan gewoon zitten en laat het gebeuren?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wit-Russische president verklaart dat IMF en Wereldbank hem smeergeld hebben aangeboden om COVID-beperkingen op te leggenVolg Frontnieuws op Telegram

  Waarom de werkelijke oversterfte erger is dan u denkt
Vorig artikelDokter schopt vader eruit: Geen behandeling voor kind (5) zonder Corona-test!
Volgend artikelWetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Zag daarnet een uiteenzetting van eric boomsma op YouTube heel duidelijke uitleg over det ganse strategie van de
  Wereldelite en over de eugnetics in de vs.

  • Heeft bij mij nog meer deuren geopend, is een aanrader voor iedereen, kijk en besef dan hoe wij al jaren gevangen zitten in een spinnenweb van het kwade en psychopaten .

 2. “Wat zijn de duidelijke elementen van het complot? (1) Voor altijd winsten voor Big Pharma”
  Als je puur voor de winst zou gaan dan maak je geen vaccin wat mensen doodt.

  • Nee, dat gebeurd ook niet direct, eerst zal je jarenlang een patiënt worden, en patiënten gebruiken geneesmiddelen, daar is je winst model, gisteren Biontech 300% winst per aandeel in 1 jaar, Moderna 1623% winst per aandeel in 1 jaar…ECHT WAAR, Mensen wakker worden!!!!

  • Hoi Jim,

   Ik kan je van harte aan te raden te achterhalen hoe de wereld echt werkt. Winst is slechts een middel voor de doelen macht en controle (en het in stand houden van de illusie van vrije keuze). Vanguard en BlackRock zijn giga investeerders en bezitten een groot belang in zowel Coca Cola als Pepsi Cola…. Maakt hen echt niet uit wie marktaandeel wint ze cashen toch wel. Zo doen ze dat met heeeel veel grote concurrenten.

   Men wil nu nog meer macht en controle (en waarschijnlijk depopulatie) en covid gaat hen dat brengen. Minder winst maakt echt niets uit voor die gasten. Ze hebben toch al meer dan genoeg geld en sommigen van hen kunnen dat zelfs bijdrukken omdat ze eigenaar zijn van een centrale bank. Zie hier een stuk over het eigenaarschap De Nederlandse Bank (de centrale bank van NL). Op papier publiek bezit maar ondertussen….. https://www.beursblik.nl/columns/van-wie-is-de-nederlandsche-bank.html

 3. Houdt aub op deze medische behandeling een vaccin te noemen, dat is het nl. niet.
  Het is een therapie die gezonde mensen op alle fronten ziek maakt.
  Verder doet het niets ter preventie van covid.

  Dit hele criminele gebeuren was ook reeds ruim van te voren gepland.
  Zie daarvoor dit document vd eu.

  https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/PDF/?uri=CELEX:52018DC0244&from=EN

  Daarin pusht de eu de vax agenda voor gavi, gatess.

  Meteen na de introductie van dit eu masterplan ging vvd dijkhoff in 2018 vol op het orgel over vax plicht, dwang, etccc

  https://amp.nos.nl/artikel/2247233-dijkhoff-vvd-haalt-uit-naar-anti-vaxxers-en-overweegt-vaccinatieplicht.html

  Wij hebben geen politici meer maar een criminele bende die een geheim plan uit rolt.
  Landverraad!

  En de linkse ezels die dit land rijk is geloven heilig in de overheidsmotieven, zeiken lui die wel zien wat er speelt af als wappies gestoorden en erger.

 4. De bullshit is toch al duidelijk…? Er was nooit “bescherming” tegen niets. Wel zie je dat voornamelijk de Ingespotenen weer een ziekte krijgen, en de niet-Ingespotenen nauwelijks. Dat is toch te begrijpen? Als jij ingespoten wordt met rotzooi waardoor je immuunsysteem van slag raakt, dan krijg je toch ziektes? De gifspuit was nooit of te nimmer bedoeld als “vaccin” tegen de eoa vreselijke “pandemie.” Het was alleen maar bedoeld om beeld te krijgen over hoe je mensen ingespoten kan krijgen met gifstoffen die hem fundamenteel veranderen. Waarom al die borstkloppende waarzeggers dat nog steeds niet begrijpen, begrijp ik niet. Die boosters hebben dus duidelijk ook geen nut, want het “vaccin” kan zijn “effectiviteit” niet “verliezen” omdat het NOOIT een “vaccin” was! Dat moet nu toch duidelijk zijn???? Ik word er best pissig over dat er nooit eens een echte kerel naar voren komt die het beestje bij zijn naam noemt: de gifspuit. Al die beroemde waarzeggers lopen allemaal nog steeds te lullen over hoe het eea niet “klopt.” Ja, dat weten we al. Nu nog even om de hoek kijken om te zien waar het dan wel om gaat: het “vaccin” was nooit een “vaccin”; het “vaccin” is een gifmengsel dat mensen fundamenteel beoogt te veranderen; het “vaccin” heeft dus niets te maken met bescherming tegen een “virus” dat nooit geisoleerd is. Wat de rotzooi wel is, is een doorlopend experiment om de mens wezenlijk te veranderen in zijn kern, en met elke booster loopt dat programma harder. En ja, ze boeren er goed aan, dus hoe meer boosters hoe beter, en hoe meer ze je kunnen besodemieteren dat het “vaccin” zijn effectiviteit verliest, hoe meer jij er in trapt en hoe meer jij van het daadwerkelijke gifmengsel in je lijf krijgt. Maar ga lekker je gang… wie interesseert het nog. En die stupide analyses die maar door blijven zeiken over wat er toch aan de hand kan zijn… wie interesseert het nog. We weten het al lang.

  • Misschien heb je straks geluk en moet je daar straks ook een QR code laten zien en zo niet dan word je daar ook geweigert. Dat zou mooi zijn dan kunnen we massaal wiet gaan verbouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in