Fotocollage: Report24; Hart: Pixabay / sbtlneet

Wetenschappers waarschuwen nu automobilisten dat autodampen en te hard remmen een plotselinge piek in hartaanvallen veroorzaken. Volgens een nieuwe studie verhogen dampen uit uitlaatgassen van auto’s, veroorzaakt door hard remmen, het risico dat een bestuurder een hartaanval krijgt, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Onderzoekers keken naar de verbanden tussen luchtvervuiling door het verkeer, zoals stikstofmonoxide en fijnstof, en het aantal hartaanvallen.

Dailymail.co.uk meldt:

Stikstofmonoxide (NO) ontstaat bij verbranding bij hoge temperaturen, met name door dieselmotoren.

Verbranding, slijtage van remmen en banden en stof zijn ook bronnen van schadelijke deeltjes.

Uit een analyse van 18.000 Berlijners bleek dat een hoger dagelijks NO-gehalte de incidentie van hartaanvallen verhoogde.

Rokers leken geen last te hebben van de smog, misschien omdat zij al giftige dampen inademen, zeiden de deskundigen.

Professor Sir Nilesh Samani van de British Heart Foundation zei: “Deze bevindingen komen bij het bewijs dat vuile lucht verband houdt met een hoger risico op hartaanvallen bij niet-rokers.

Tot 11.000 Britse sterfgevallen door hartziekten en aandoeningen van de bloedsomloop per jaar kunnen worden veroorzaakt door luchtverontreiniging.

De Europese Vereniging voor Cardiologie zal de bevindingen deze week aanhoren.

Er werd ook vastgesteld dat het aantal hartaanvallen daalde bij warm weer.

Elke 10 graden temperatuurstijging werd geassocieerd met een 6 procent lagere incidentie.

De studie omvatte 17.873 patiënten die tussen 2008 en 2014 een hartaanval kregen.

De auteur van de studie, Dr. Insa de Buhr-Stockburger, van de Berlin Brandenburg Myocardial Infarction Registry (B2HIR), zei: “De correlatie tussen luchtvervuiling en hartaanvallen in onze studie was afwezig bij rokers.

Dit kan erop wijzen dat slechte lucht in feite hartinfarcten kan veroorzaken, aangezien rokers, die zichzelf voortdurend met luchtverontreinigende stoffen vergiftigen, minder last lijken te hebben van bijkomende externe verontreinigende stoffen.”

Zij voegde eraan toe:

Amsterdam: Anti-Lockdown demonstranten gemolesteerd door politiehonden en mishandeld met wapenstokken 

“De studie geeft aan dat vuile lucht een risicofactor is voor een acuut myocardinfarct [hartinfarct] en dat meer inspanningen nodig zijn om de vervuiling door het verkeer en de verbranding te verminderen.

Oorzakelijk verband kan niet worden vastgesteld door een observationele studie.

Het is aannemelijk dat luchtverontreiniging bijdraagt tot het ontstaan van een myocardinfarct, aangezien stikstofmonoxide en PM10 ontstekingen bevorderen, atherosclerose gedeeltelijk veroorzaakt wordt door ontstekingsprocessen, en er geen associaties gevonden werden bij rokers.”

Hart- en vaatziekten veroorzaken één op de vier sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk, waarbij één op de acht mannen en één op de 14 vrouwen aan deze oorzaak overlijdt.

Elk jaar worden in Engeland 80.000 mensen in het ziekenhuis opgenomen na een hartaanval.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het aantal hartaanvallen rijst de pan uit, en de media geven de schuld aan alles behalve aan de COVID-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe echte bedreiging voor de mensheid zijn niet de leugenaars of de oplichters. Het zijn de vaccinzeloten
Volgend artikelDen Haag wil vrijstelling van Rusland-sancties 
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

79 REACTIES

 1. OMG……. Ga snel een booster halen. Schijnt ook uitstekend te werken (volgens de begrafenisondernemer).

  Het wordt steeds gekker. Hebben ze een prijsvraag uitgeschreven voor goede smoezen om de prikschade te verdoezelen?

 2. Dit is een BELACHELIJK BERICHT.
  Hier zien we de hypocrisie van de hele vaccinatie hype……met het daarop volgende GEVAAR❗️

  Al jaren rijden mensen auto zonder hartproblemen❗️
  Maar nu er op grote schaal mensen zijn ingespoten met een gevaarlijk en giftig mRNA spike eiwit, wat ook aan de keukentafel en op kantoor en ook tijdens het sproten grote problemen geeft, met vaak DODELIJKE AFLOOP ZIE SPORTERS…… zullen opeens AUTODAMPEN HART PROBLEMEN VEROORZAKEN ❓❓

  Hoe lang gaat deze idioterie nog door?
  Hoe lang gaat het duren dat men erkent dat deze “ vaccinaties:” wat een vorm van genetische therapie is; NIET DEUGEN EN DODELIJK ZIJN. OOK OP TERMIJN EN DIT IS MOMENTEEL HET GEVAARLIJKSTE…..

  WE staan nu nog maar aan het begin maar komende winter dan zullen wij, mensen ontdekken dat hun /ons natuurlijke immuunsysteem wat “ gewone” virusjes en bacteriën onschadelijk kan maken, niet meer of sterk onvoldoende werkt. Waardoor een “ betrekkelijk onschadelijk” griepvirus al vele dodelijke slachtoffers kan maken.
  Reden: het vaccin:, wat om anti stoffen tegen het corona virus te kunnen maken, de “ gewone gezonde “
  “ T helper cellen “ onschadelijk moest maken. DIT IS GEEN VACCIN DIT IS EEN VORM VAN THERAPIE EN DIT IS ONS NIET VERTELD‼️

  We zullen steeds meer geconfronteerd worden met deze “PLOTSELINGE DODEN “WAAR DE MENSEN OOK MEE BEZIG ZULLEN ZIJN. OOK TIJDENS HET SLAPEN WORDEN VELEN AL NIET MEER WAKKER.

  Ook ziet men momenteel veel “ TURBOKANKER” HET WOORD ALLEEN AL IS AFGRIJSELIJK MAAR HET BESCHRIJFT EXACT WAT ER GEBEURT.
  Mensen gaan naar de dokter , niets te vinden gaan terug, nog niets te vinden totdat de dokter echt aandacht heeft en er onderzoeken worden gedaan Knaker op de meest vreemde plaatsen……met een diagnose die op korte termijn dodelijk zal zijn……. .

  Het lijkt wel alsof dokters ook niet meer mogen zeggen wat ze denken en Vermoeden…..anders ontstond er niet z’on artikel als hierboven……dokters en mogen niet meer testen en uitvoeren wat ze hebben geleerd….. Het protocol is heilig, en dat is pas bij herhalings consulten gaan onderzoeken, en dan is het vaak te laat en spreekt men van TURBOKANKER❗️
  Dit is NIETS ANDERS DAN een complicatie van het ‘ ‘zo aangeprezen en bijna verplichtte (de Jonge❗️)VACCIN’
  Artsen lijken wel het VERLENGSTUK TE ZIJN GEWORDEN VAN DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE, DIE MILJOENEN MOETEN VERDIENEN.

  GELUKKIG ZIJN ER NOG GOEDE DOKTERS TUSSEN DIE WEL VOOOR HUN PATIËNTEN DOOR HET VUUR GAAN MAAR DEZE ARTSEN WORDEN STEEDS MEER NAAR DE “ KANTLIJN “ VAN DE SAMENLEVING VERDRONGEN. ( helaas ook door hun “ beroepsgroep” )
  Hiervoor wil ik wel een lans breken, maar wees alert en kijk goed uit en bespreek deze dingen met je arts….

  • Dit is ook een argument van Schwabber om je auto in te leveren
   YOU OWN NOTHING AND YOU WILL BE HAPPY
   😜😂😂😂😂😂😅🖕💉⚰️

   • Precies mijn gedachte; de perfecte PR om over te stappen naar zelfrijdende elektrische auto´s.

    Gisteren mocht ik opnieuw constateren dat er inderdaad wat overtollige, genocidespuit gerelateerde, ongelukken plaatsvinden op de weg. Heb ik al eens eerder op gewezen. CBS heeft de cijfers.

    Hoe dan ook de slapers slapen massaal door want kunnen en/of willen simpelweg geen verbanden leggen. Comfortzone en wat niet in de krant staat, is niet waar.

    • Ik ken Volkskrantlezers die deze krant als de bijbel zien. De enige betrouwbare bron voor informatie, terwijl er geen krant te vinden is die zo keihard reclame maakt voor de spuit.
     Tel uit je winst, straks is er geen abonnee meer over.

 3. Beste Mensen

  In samenhang met het vergift welk het lichaam is ingespoten de electrische auto’s en de telefoon G5 en hoger hebben allemaal effect op het stroom circuit in het lichaam van het dier mens
  Immers alles bestaat uit electrische golven
  Die draaien in zowel grote als kleine kringetjes rond tot onmetelijk super grote als Super kleine rondjes
  Wij allen zijn electronica
  Alles is bestaat uit golven van electronica

  Dank U

  • Aanvulling
   Zonder hallucinatie
   Wetenschap attributen

   Alles op Spiritueel niveau

   Materie is en bestaat in werkelijkheid niet
   Dat is een onderdeel van het Ego of verdwaling van door het geschapene in het All door Hemzelf het Alomtegenwoordige genaamd ik of copie van het IK
   God en Duivel volgen daarna pas
   Gevolgd door hun verkondigers
   Gevolgd door de vertrouwers genaamd gelovigen
   Die om de haverklap worden bedonderd

   Dank U

 4. Wat ik nog even wil opmerken: in Amerika is er een verandering in de berichtgeving t.a.v. Het vaccin aan het ontstaan.
  Er wordt nu toe gegeven ( zij het mondjes maat ) dat het vaccin toch niet zo werkt als men verwacht had….en dat er complicaties zijn….. ( mede naar aan leiding van de levensverzekeraars……( uitkeringen GELD!!!!!!)
  De FDA en de CDC zijn. Hier schoorvoetend mee bezig ook dr FAUCI speelt hierin zijn criminele rol weer uitstekend…..
  we wachten af het is nog maar een pril beginnetje…..

 5. ´Rokers leken geen last te hebben van de smog, misschien omdat zij al giftige dampen inademen, zeiden de deskundigen.

  Professor Sir Nilesh Samani van de British Heart Foundation zei: “Deze bevindingen komen bij het bewijs dat vuile lucht verband houdt met een hoger risico op hartaanvallen bij niet-rokers.´

  Dat o.a. is een goede reden om te blijven roken. Dr. Brian Ardis heeft ook wat bijzonder interessante opmerkingen geplaatst omtrent ´nicotine´ i.c.m. de genocidespuit. Geweldige natuurarts!

  • Yep, ik en mijn vrouw hebben ons letterlijk door Corona heen gerookt, ongeprikt en ongetest terwijl collega’s om ons heen bij beide bedrijven allemaal Corona kregen.
   Er was een arts die zei dat rokers een prima bescherming hebben tegen Corona, wanwegen de afwezigheid van T-cellen….

   • Het zou kunnen.

    In het algemeen.

    Want mijn ouders roken ook, en zijn ook gevaccineerd.

    Maar in het algemeen?

    Het zou kunnen.

    Ook had ik aan het begin van de plandemie ergens gelezen dat nicotine ertegen zou kunnen beschermen.

    Weet niet of dat klopt, maar ben het nooit vergeten. 🙂

 6. Deze ‘wetenschappers,’ welke de onbetwistbare wetenschap volgen, (zo is ons altijd aangeleerd) hadden een dik jaar geleden op het msm-nieuws ook aangelondigd, dat covid zelf hartaanvallen kan opleveren. 🙄

  • De Leugen regeert; zowel linksom als rechtsom. Tell Lie Vision heeft de mensheid over het algemeen flink gehersenspoeld. Mind Control. Maar evengoed de ´New Age´ Industrie. En het Vaticaan uiteraard.

 7. Dit zijn geen echte wetenschappers maar betaalde leugenaars wat mij betreft.
  Het onderzoek moet vooral bewijzen dat het niets te maken heeft met die gentechinjecties.
  Wat ze doen is het zoveelste rookgordijn optrekken om ons van de wrange realiteit af te houden.
  Waar liegen wetenschappers nou niet over.
  Ik zit te wachten op het ‘wetenschappelijke’ bewijs dat pedofilie eigenlijk heel normaal is.

 8. Ga niet autorijden met alcohol, drugs, medicijnen en de crovaccinatie in het bloed.
  Voor de cro > af en toe een overlijden in auto
  Na de cro >>> dagelijkse berichten van overlijdens in auto.
  Net als bij een wapenverbod.
  Het is niet het wapen dat uit zichzelf gericht schiet, maar de mens er achter.
  Hier treft de auto geen blaam, maar de slechte conditie van de bestuurder.

 9. Akkoord, want rechtsom heb je gecontroleerde oppositie, welke ook narratieven spinnen.
  Zoals het EBS. (Emergency Broadcasting Signal)

  Elke dag opnieuw: “Buckle up buttercakes! This is it, the EBS is coming!”

  Maar ik heb het nooit gezien.

  Het EBS is een signaal dat via satteliet verzonden zou worden, en onze TV’s zou overnemen, waarna er een drie uur durende ‘documentaire’ volgt, om het volk uit te leggen wat er werkelijk aan de hand is in de wereld.

  En uiteindelijk, laat zulk nieuws, u gewoon wachten, zodat je niets doet.

  Natural News heeft een aantal interessante artikelen.

  Fauci treedt af, Trump zou de schuld gaan krijgen van de vaccinatie-schade, (met zijn Operation Warpspeed)

  Dat wil volgens Natural News dus zeggen, dat het vaccin-narratief aan het omslagen is, van veilig en effectief, naar onveilig en ineffectief.

  Dat wil zeggen dat het officiële vaccin-narratief, niet recht te houden is, en men dus een nieuw narratief wil lanceren, waarbij men toegeeft dat de vaccinaties niet werken, maar waarvan Trump dan de schuld zou krijgen. 🙄

  (Maar Trump heeft geen levens verwoest, en het volk de vrije keuze gelaten, het was Biden, welke het volk indirect dwingde, met discriminerende regulaties)

  Toch probeert men nog, leid ik uit dit artikel af, en het is werkelijk te zielig voor woorden.

 10. Vandaag is onze prachtige blauwe lucht weer fraai versierd met mooie witte strepen. Ik zag de vliegtuigen mooi naast elkaar aan het werk.
  Bij jullie in Nederland ook weer?

  Ik vrees dat ook wij niet-geïnjecteerden straks niet meer zo hard lachen.

  • De regio waar ik woonachtig ben, t.w. Zuid-holland is vandaag overdekt met een lichtgrijs dek. Daarboven speelt zich heel waarschijnlijk van alles af, maar onzichtbaar voor degenen die eronder wandelen. De temperatuur is inherent gezakt en de atmosfeer is wat mij betreft daarmee beter aangaande het zuurstofgehalte.

   • Gisteren waren er hier vele strepen zichtbaar (midden van het land) en nu is het ook grijzig en wat koelere temperatuur. We zitten in de trein die doordendert. Hevig blazen om de rotzooi weg te werken? Misschien helpt een bladblazer als je hem naar boven richt… 🙂

  • jammer dat je geen foto’s kunt achterlaten…
   2 wk geleden 11:30, vliegtuig maakt schaduw streep alvoor hij terplekke is.
   Stel hij vliegt op 10 km hoogte, hoe kan hij dan een schaduw naar boven werpen?
   Wil iemand mij dat uitleggen aub?

   • Tina, heb ik ook vaak gezien. Een lange donkere streep door de lucht waarna een vliegtuig het dichtspuit met een chemtrail.
    Heb tevens ’s nachts in het maanlicht chemtrails gezien en met een vliegtuigje/ drone onder lage bewolking.

    • Strepen van chemtrails of trails dat zien we al decennia lang. Soms zie je ook hoe de trail of gewone fabriekspijpwolk bewerkt worden met radar. Dan begint het er langzaam maar zeker uit te zien als die oh wat schattige schapenwolkjes. Daar zie je pas de echte radiogolf?-strepen en niet die chemtrails altijd maar. Regelmatig zie je zelfs die strepen door de chemtrails heen, Als de wolk een bepaalde hoogte beriekt waardoor die mee gepakt worden door de radar die continue is ingeschakeld. Je ziet ze ook in andere landen het is een europees en of wereldwijd project.

   • Tina: Omdat er metalen in die gesproeide strepen zitten. Die reflecteren het zonlicht, en daardoor zie je een schaduw, vaak in de vorm van een zwarte streep. Er zit onder meer aluminium en barium in die strepen, en wsch nog wel andere stoffen. Die metalen trekken vocht aan, of stoten het af.

  • Ab: ik zag vanmorgen een witte stip vliegen, hoog in de lucht. Geen witte streep er achter. Ik reed nog een stukje verder en keek weer. En verdomd: daar begon hij te sproeien! en met een dunne witte streep achter zich, zeer hoog boven in de lucht, trok hij verder. Let wel, dit is een ander soort sproeien dan met die lange vette strepen die wat lager in de lucht gesproeid worden.

   Er werd heel veel gestreept de laatste dagen, en gisteren was de temperatuur ineens een heel stuk lager (jasjes temperatuur). Ook een dik wolkenpak, en wat regen. Plotseling dus, na een paar heel hete dagen. En zo kunnen ze het weer van de ene dag op de andere totaal veranderen. Eigenlijk is het constant sproeien geweest, al vanaf begin juli, hier.

   Is het je opgevallen dat je vaak een kriebelig gevoel aan je ooghoek, of aan je neusvleugel hebt, tijdens dat sproeien?

   • Is het je opgevallen dat je vaak een kriebelig gevoel aan je ooghoek, of aan je neusvleugel hebt, tijdens dat sproeien?

    Scary… Ja, @immortal.

    Die vliegtuigen moeten ergens een basis hebben.
    En al een paar jaar viel het mij op dat het weer tussen Nl en hier elkaar opvolgt.
    Ook als ik hier lees dat er weer gestreept is dan gebeurt dat nagenoeg gelijk.

    Vanmorgen kreeg ik,na de spuitdag, op een grote vlakte een onbestemd naar gevoel in mijn hoofd/lijf.

    Waarom weten zo weinig mensen van chemtrails? (bv. bericht uit Lorient dat mensen een piloot patronen hadden zien makrn. Cinclusie was dat de piloot gestoord was)

 11. Note aan Rommel .
  Je topic is pure reclame voor electrische auto’s.
  Schaam je .😁
  Trouwends de diesel in nu duurder aan de pomp !!
  Laat dat ff inzinken ..
  😎

  • Ik heb de mensen daar altijd voor gewaarschuwd.

   Onbetrouwbaar, vermogensverlies, en zoals blijkt nu, duurder dan benzine.

   Soms is goedkoop, uiteindelijk duurkoop.

   • Onbetrouwbaar en vermogensverlies is nieuw voor me. Het geeft een groter koppel, dus meer kracht en noodzakelijk sterkere motoronderdelen.

    Duurder is het nu wel, ooit zoveel goedkoper.
    Mogelijk is het giftiger dan benzine damp.
    Weet ik niet zeker.

    • Elektrische auto’s zie je best veel in Nederland. Vooral tesla is er best veel in NL, rijd maar naar duitsland dan zie je ineens erg weinig tesla of andere elektrische auto’s in verhouding met Nederland. Ga maar eens al die zeldzame grondstoffen winnen om de rest van het europese en/of wereldwijde wagenpark te vervangen voor die elektrische shit. Waarom is er nog steeds zo weinig elektrische auto bende te krijgen? Omdat men allang weet dat dit nooit gaat lukken miljoenen brandstofauto’s vervangen. De elektrische auto bestaat al erg lang maar er zijn er nog steeds zo weinig in het gehele wagenpark hahaha wat een fantasie. Waarom neemt de politie, hulpdiensten e.d. geen elektrische voertuigen het is toch zo duurzaam en zo goed, kachtiger en sneller en zo futuristisch? beetje vreemd he?

 12. Opmerkelijk, Stephan king vertelde in zijn donkere toren reeks dat roken de longen trainde voor lucht vervuiling. Niet te zwaar roken zou een positief effect hebben.

 13. Vandaag Alleen Al 4 Crashes zelf gezien OP de baan tijdens het Werk…. Niet Meer normaal en rara het waren oudjes deze zonder zin en verstand autos crashen, ik ga Toch eens een dashcam kopen dat moet ik opnemen ✌🏻

   • Sinds de vaccinaties kwamen, kwamen er ineens ook meer ambulances dan ooit op de weg.

    Weet je ineens gingen ze ook zonder sirenes rijden zodat je er niet zo snel achter kwam dat er alweer en alweer en alweer en alweer een ambulance voorbij kwam.

    Als je er zovel door je straat ziet gaan laat staan hoeveel er nog meer op de weg zijn waar je geen weet van hebt, het is ongelooflijk en iedereen doet alsof het altijd al zo was hehe zwaar doodziek.

 14. Wat die Nep wetenschapper al niet verzinnen om de oversterfte te “verklaren” om vooral maar niet het vaccin de schuld te geven !!

 15. Welke ‘wetenschappers’? De gekochte zoals wap whiskey osterwaus, eucalypta poffertjesmix of ranzige marc? Echte wetenschappers weten wel beter. Mensen met een gezond verstand ook.

 16. Ik bied gratis mijn auto aan zodat al die omhooggevallen wetenschappers een gratis ritje inclusief een dodelijk hartaanval en hopelijk van hun dood kunnen genieten! Aan dat soort is niets verloren, er zijn al politieke leugenaars genoeg…maar die laten zich rijden + beschermen!

 17. Hier in het verhaal gaat het enkel over vermeende aannames en verzwijgen bewust de echte waarheden..
  Rokers maken door het inhaleren van de rook constant slijm aan. Dit slijm filtert constant alle verontreinigde stoffen uit de lucht hoe klein ze ook zijn. Het nadeel ervan is dat rokers altijd moeten hoesten om het overtollige slijm aanmaak weer af te voeren. (maar hoesten accioseren de meeste mensen met een slechte gezondheid) Dit is 1 van de redenen, dat rokers in het algemeen veel minder ziek worden van luchtverontreinigingen, dan de niet rokers. Niet rokers hebben als ware een luchtfilter in hun neus en rokers hebben als ware een vloeistoffilter in hun neus.

  Diesels zijn tegenwoordig allemaal voorzien van roetfilters en ook veel diesels hebben ad-bleu toevoegingen. De euro 5 en de euro 6 diesel uitvoeringen stoten geen stikstofmonoxide meer uit.
  stikstofmonoxide (NO) verkrijg je enkel bij een onvolledige verbranding en heeft weinig te maken met hoge temperaturen zoals in het verhaal gesuggereerd wordt.
  Vroeger had je als de turbo in werking trad een zwarte rookpluim, maar met een euro 5 of euro 6 heb je dat niet meer. Je ruikt zelfs niet eens meer de paraffine lucht van de diesels. De euro 6 ruikt meer naar ammoniak NH3, dit valt buiten de norm NOX en dus schoon wordt er beweerd.

  Alle mensen die gevaccineerd zijn, hebben versmalde bloedvaten doordat de polarisatie van hun rode en witte bloedcellen zijn omgedraaid. Dit zorgt er voor dat de bloedcellen gaan samen klonteren in hun bloedvaten. Hierdoor kunnen ze veel moeilijker zuurstof opnemen en het benodigde zuurstof aan hun cellen/spieren/organen afgeven. Dat is de redenen dat gevaccineerde sporters zo dood neer kunnen vallen, omdat ze te weinig zuurstof op kunnen nemen en dat de prestaties bij de topsporters drastische zijn gezakt na het massale vaccineren.

  Zijn zij in een omgeving met hoge en sterke elektromagnetische velden, zoals in steden en in een elektrische aangedreven voertuig. Dan kan het voorkomen dat wanneer er bij extreem remmen er bloedpropjes vast komt te zitten in de nauwe haarvaatjes, waardoor het achterliggende orgaan te weinig of geen zuurstof meer krijgt. Is het een cruciaal orgaan zoals in de hersenen of bij het hart. Dan zijn de consequenties zeer ernstig. Daar het 5 G netwerk ook een grote rol in speelt, doordat de hoge frequentie gevaccineerde het grafeenoxide en het grafeenhydroxide in hun lichaam een verhoogde versterkende factor van het magnetisch veld veroorzaakt, waardoor het gaat ioniseren. Dan zal menig cel in je lichaam in of exploderen en kun je geen zuurstof meer opnemen. Wat de dood erop volgt.

  Iedere gevaccineerde of je er nu 1, 2 of 3 of nog meer injecties hebt gehad, jij bent een tijdbom geworden die elk moment kan afgaan. En als je eenmaal bent geïnjecteerd, is het niet meer te neutraliseren. Hoe meer injecties je hebt gehad, hoe hoger je het risico loopt. Dat biowapen is ons alle met valselijke voorwendselen aan geprezen als de enige uitweg om het zogenaamde virus het hoofd te bieden. Daar hebben de verstrekkers van het vaccin geen helemaal ongelijk in. Want doden worden niet meer ziek, maar of iedereen die zich vrijwillig heeft zich laten injecteren er ook zo over denken, is een ander verhaal.

 18. De term ‘wetenschapper’ wordt zo wel erg verwaterd. Ik heb zelf ook even een onderzoekje gedaan; een aantal mensen die blauwe schimmelkaas aten en daarna een dutje namen zijn later in hun slaap overleden. Meer dan bij een voorgaande vergelijking.
  Dus de combinatie van blauwe schimmelkaas en dutten is dodelijk. Mogelijk als gevolg van klimaatverandering.
  Kan ik dit nu opsturen naar de regering en…ach, laten we zeggen 200.000 euro, nee, maak dat 500.00 euro aan subsidie ontvangen voor een vervolgstudie?

  • Ik heb je verzoek net even met tRutje overlegd.
   Hij heeft ernstige twijfels over her verdere verloop van je onderzoek. Uit je profiel blijkt dat jij met grote warschijnlijkheid niet in staat bent het vervolg juist weer te geven zoals het fuhrer sswab het zal dicteren.

   • Tsja, wat zal ik daar nou op zeggen. Grijp ik verdulleme alweer naast de subsidiepot.
    Misschien moet ik het woord klimaatverandering meer gebruiken?
    😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in