Pixabay

Het establishment heeft grote problemen om de enorme toename van hart- en vaatziekten te verklaren sinds de COVID-19 “vaccins” op de wereld zijn losgelaten. Door de corporaties gecontroleerde media, waaronder enkele “conservatieve”, geven de schuld aan alles, van wisselende weerspatronen en zomertijd tot te veel televisie kijken en zelfs te veel seks.

Plotseling zorgen alle normale dingen die de mensen al eeuwig doen er op magische wijze voor dat verder gezonde mensen een hartaanval of beroerte krijgen, terwijl dat vóór Operatie Warp Speed nog nooit gebeurd is, schrijft Ethan Huff.

De deskundigen / vaccinzeloten die de Wetenschap© aanbidden en respecteren, en haar interpreteren zoals Nostradamus theeblaadjes leest, willen de plebs verzekeren dat de ongekende toename van hartaanvallen, zelfs bij jonge mensen die daar historisch gezien geen last van hebben, niets te maken heeft met de “vaccins” die geproduceerd worden door dezelfde farmaceutische entiteiten die toevallig hun onderzoekswerk financieren,” meldt de Daily Bell.

“Kennelijk heeft geen enkel belangenconflict invloed op het oordeel van de Wetenschap© opperheren, want zij bestaan in een morele klasse boven de bekrompen feilbare mensen waarop zij toezien.”

American Heart Association geeft toe dat COVID vaccins hartontsteking veroorzaken

Op haar website onthult de American Heart Association (AHA) het volgende, dat de liegende propaganda pers weigert zelfs maar te erkennen laat staan erover te berichten:

“Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking op het endotheel en de T-celinfiltratie van de hartspier drastisch doen toenemen, en dat zij de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie kunnen verklaren.”

  De C19-vaccins bieden geen bescherming tegen infecties en zijn vergelijkbaar met pijnstillende hoestmiddelen

Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar het establishment is het er niet mee eens. Het doet zelfs zijn uiterste best om van de waarheid af te wijken door lichaamsbeweging en het overslaan van het ontbijt de schuld te geven van de enorme toename van het aantal hartgevallen die wij nu zien.

“Het principe waar het hier om gaat is verwant aan een juridisch concept dat “plausibele ontkenning” heet,” schrijft Ben Bartee van de Bell.

“Meestal verwijst plausibele ontkenning naar leden van hooggeplaatste overheden of soortgelijke grote, complexe entiteiten die door allerlei machinaties een fata morgana van onwetendheid creëren om zichzelf te beschermen tegen aansprakelijkheid voor crimineel of onethisch gedrag dat zij in feite gesanctioneerd hebben.”

De door de multinationals gecontroleerde media doen precies hetzelfde door een reeks belachelijke en hoogst onwaarschijnlijke scenario’s te presenteren om te proberen alle verwondingen en sterfgevallen door de COVID-prikken te verklaren, die zich als een virus verspreiden onder de “volledig gevaccineerden.”

“Als de media een hele reeks alternatieve verklaringen kunnen geven voor de plotselinge stijging van het aantal hartaanvallen, kankergevallen, enz., dan wordt het vrijwel onmogelijk om met zekerheid vast te stellen dat iemand zijn slopende gezondheidstoestand aan de “vaccins” te danken heeft – het kan bijna letterlijk van alles anders geweest zijn.” voegt Bartee eraan toe.

Er staat veel op het spel, en degenen die de pandemie hebben veroorzaakt weten dat hun dagen geteld zijn. Hoe meer er onthuld wordt, hoe harder zij proberen de waarheid te verdoezelen, zelfs als hun verdoezelingen pijnlijk en overduidelijk vals zijn.

  Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: "Blijkbaar zijn ze ingespoten met iets dat levende mensen paramagnetisch maakt"

Vaak beginnen “samenzweringstheorieën” met bespot te worden, om later aanvaard te worden als het duidelijk wordt dat het samenzweringsfeiten zijn. Maar het establishment heeft geen andere keus dan de leugen dubbel en driedubbel te verdedigen, anders stort de hele zaak op hen in.

Een andere leugen die aan het afbrokkelen is, is de valse bewering dat mRNA-“vaccins” geen blijvende veranderingen in het menselijk DNA teweegbrengen. Het blijkt dat ze dat wel doen.

“Het is duidelijk dat geen van de “informatie” die de mainstream media presenteren bedoeld is om te informeren, maar veeleer om een doelbewust narratief te verzinnen en in de psyche van het publiek te stoppen om machtige actoren vrij te pleiten van schuld,” zegt Bartee.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 IVERMECTINE DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet is officieel! De Russische Centrale Bank heeft zojuist de Euro en de Amerikaanse dollar verpletterd
Volgend artikelOekraïense strijdkrachten willen zich overgeven en Azov strijdkrachten begonnen op hen te schieten – Zij zijn in oorlog met elkaar (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. “Een andere leugen die aan het afbrokkelen is, is de valse bewering dat mRNA-“vaccins” geen blijvende veranderingen in het menselijk DNA teweegbrengen. Het blijkt dat ze dat wel doen.”

  https://www.naturalnews.com/2022-03-04-fauci-cdc-lied-mrna-vaccines-convert-dna.html

  En zo is dat. Dus nu moet je je gaan afvragen, WAAROM jouw genoom gewzijgigd moet worden, en WAAROM er zoveel druk op je staat om die spuit te nemen. Het houdt niet op, dat weet je, en niemand vertelt je waarom! In Duitsland gaan ze zelfs al zo ver om je af te straffen met 25000 euro, of 5 jaar gevangenis als je de troep weigert in te spuiten!

  Hint: geoengineering en Bill Gates.
  Doe maar snel, want er is nog maar weinig tijd.

   • Dat wordt oorlog, let op mijn woorden.
    Denk je echt dat 5-6 miljoen Nederlanders dat gaan aanvaarden ?
    Ik denk het niet.
    Ik weet zeker van niet.

    • Als alle, nu nog niet gevaxxten, dit weigeren en rechtszaken beginnen loopt alles vast. Daar kwamen ze in Oostenrijk ook al achter. Eerst wilde ze weigeraars in kampen gaan opsluiten, maar dat ging te veel kosten ( bouwen, onderhoud , logistiek, gevangenis personeel ) De absurde boetes zijn door geen mens te betalen. Maar alle weigeraars registreren en te dwingen tot boetes werd ook een enorme kostbare organisatie. Nu heeft Oostenrijk het plan maar in de koelkast gezet tot nader order. Hoe dan ook, blijf weigeren. Je niet laten intimideren. Tot nu toe mogen ze je niet fysiek dwingen, ook in Duitsland niet. Nu wil Lautenbach de wet gaan veranderen en fysieke dwang toestaan, maar daar gaat hij nu net een brug te ver, richting het kwade verleden van Duitsland. Die plannen zijn er zeker, ook de 5 jr gevangenis straf plannen als je weigert om je met dit levensgevaarlijke middel te laten injecteren. En anders het met geweld mensen injecteren, maar hoe gaat dit vallen bij de rest van de wereld?. Duitsland heeft toch al een kwalijk verleden met concentratie kampen en Joden uitroering. Zullen ze zo ver durven gaan? Ik denk het niet.

     • Ja Linda. Mooi zou het zijn. Helaas hebben de politici over de hele wereld zich de corona “bedreiging” bedient om zichzelf ongeloofelijke macht toe te eigenen. Zie bv Justin Trudeau welke een vredelijk protest heb gebroken met de inzet van speciale bevoegnissen welke voor de uitnametoestand gedacht waren. Ook Italien waar Mario Draghi als niet gekozen premier als een ware diktator de scepter zwaait. Ikzelf heb eigenlijk altijd van mijzelf gedacht dat er niets was dat me zou kunnen verbazen. Helaas ben ik nu beleerd. Het grootste probleem waren niet alleen de politici en de media welke uitsluitend het offiziele narratief herhaalden. Veel meer echter waren het de gehersenspoelde schapen welke zich tot fanatieke getuigen corona’s ontwikkeld hebben en door verluimding, uitsluiting en het aanklagen van hun medeburgers de authoritaire staatsorganen aktief ondersteund hebben. Eenieder die het waagde het offiziele corona narratie en de maatregelen in vraag te stellen was een ketter en zou het beste op de brandstapel landen.

  • Heb het reeds gevolgd, men heeft geen idee waar dit spul terecht komt daarom zijn de bijwerkingen ook zo uiteenlopend dat het puur toeval is of geluk wanneer je niets ondervind , ondertussen pieken de cijfers weer in landen met hoge vaccinatie graat , blijkt dat je immuunsysteem kompleet kapot is en dat je daarom exstra vatbaar bend voor ziekte dus probeer dit terug te boosteren met vitaminen en hoop dat je er door komt meer kan je niet doen op dit moment , alle aanwijzingen hiervoor werden hier ooit gepubliceerd, vaccinatie spijt , wat te doen na vaccinatie een dokter van de universiteit van Colombia die zijn bevindingen en oplossingen deelde alles is hier te vinden , allemaal natuurproducten die een beetje kunnen helpen want weg gaat dit nooit meer !

 2. Het zal wellicht eerst nog erger moeten worden , de volgende grote events zullen doorslaggevend worden wanneer bekende sporters dood neer vallen , dan zal men pas verder gaan kijken dan een gewone autoptie en eindelijk de nodige vaststellingen doen waarom dit zo is ondertussen wachten we geduldig af en elke betrokkene in dit schandaal zal een diep gat moeten zoeken om zich weg te steken want als gevaccineerde en daardoor ten dode opgeschreven heb ik niets meer te verliezen samen met miljoenen en miljoenen anderen , hier gaan letterlijk koppen rollen

 3. https://niburu.co/binnenland/17253-vaids-slaat-ook-in-ons-land-toe

  https://niburu.co/gezondheid/17261-artsen-weten-niet-hoe-ze-vaids-patienten-moeten-behandelen

  https://niburu.co/het-complot/17266-er-is-opeens-verdacht-veel-aandacht-voor-het-immuunsysteem

  Blijven ontkennen maar … en dat terwijl de wereldeconomie niet alleen door monetair gefrobel/ economische sabotage en proxy oorlogen in elkaar stort maar ook door het chronische personeelstekort dat nu door de “vaccins” wordt veroorzaakt.

 4. Ach, daar gaan we weer hoor. Rond om mij heen alleen maar geprikten…dubbel, drievoudig en wie weet wel meer. Nada, noppes, niks aan het handje. En ze zouden met bosjes vallen deze winter. Alsjeblieft zeg, de alternatieve media is zo onderhand gelijk aan de zogenaamde fake stream media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in