Beste lezers, ik kan jullie niet beschermen als jullie de informatie niet lezen. Als u besluit dat u liever blijft leven en de informatie hieronder wel leest, stel uzelf dan de volgende vraag:

Waarom denken mensen zonder wetgevende macht – werkgevers zoals de nazi’s bij Ochsner Health System in Louisiana, schoolbesturen, universiteitsbestuurders, managers en eigenaren van restaurants, luchtvaartmaatschappijen, werkgevers, gouverneurs, burgemeesters, ziekenhuizen – dat zij de macht hebben om de wetten van Neurenberg te overtreden en patiënten, studenten, werknemers en hun echtgenoten, en alle anderen te dwingen injecties te accepteren met een stof die verreweg de slechtste staat van dienst heeft in de geschiedenis van vaccins als het gaat om associatie met dood en ernstig levenslang gezondheidsletsel? De staat van dienst van het Covid-“vaccin” is zelfs slechter dan die van alle voorgaande vaccins bij elkaar, schrijft Paul Craig Roberts.

Elke persoon die een mandaat afgeeft is een ontluikende nazi of vele malen erger. Zij hebben die bevoegdheid niet; toch verwachten deze moorddadige dwazen dat zij niet het lot zullen ondergaan van nazi-ambtenaren, artsen en rechters die veel minder deden.

Hoe komen ze aan zo’n onrealistische verwachting?

Ze hebben het van de persstituees tuigmedia, die allemaal medeplichtig zijn aan massamoord en misdaden tegen de mensheid.

Ze kregen het van de imbeciel die werd geïnstalleerd door het corrupte en criminele Amerikaanse establishment dat de verkiezingen stal en de imbeciel in het Oval Office installeerde.

Ze hebben het van Fauci, Walensky, en andere “volksgezondheids” functionarissen die heulen met Big Pharma en profiteren van hun winsten.

  Het plan - WHO's tien jaar infectieziekten (2020 tot 2030), leidend tot wereldtirannie

Ze hebben het van het totale falen van de Trump en Biden regimes om NIH en Fauci te onderzoeken voor het schenden van de Biowapens Conventie ondertekend door de Amerikaanse regering en het financieren van “gain of function” biowapen onderzoek, dat is waar het Covid virus vandaan kwam. Covid-19 was afkomstig van NIH onderzoek subsidies, niet van een vleermuis.

Met andere woorden, het is duidelijk dat de regering van de VS een actieve medeplichtige is aan de massamoord op en de gezondheidsletsels die wereldwijd zijn toegebracht aan mensen door het “Covid-vaccin”. Al deze criminelen moeten ter verantwoording worden geroepen.

Deze informatie is onderdrukt door de westerse media en “volksgezondheids” autoriteiten.
https://www.globalresearch.ca/india-ivermectin-blackout-2/5757553

Ochsner Health System in Louisiana eist dat echtgenoten en partners van werknemers zich laten vaccineren.

Ik zei toch dat de controle totaal zou zijn. Het zal nog erger worden.
https://www.globalresearch.ca/forced-vaccinations-get-worse-louisiana-health-system-now-requires-spouses-employees-get-vaccinated-pay-non-compliance-penalty-vaxx-violations-every-pay-period/5757512

CDC verbergt vaccinsterfgevallen door te eisen dat ze worden geclassificeerd als ongevaccineerde Covid-sterfgevallen.

Dit bedrog is waar de “pandemie van de ongevaccineerden” vandaan komt.
https://www.globalresearch.ca/cdc-allows-hospitals-classify-dead-vaxxed-people-unvaccinated/5757502

Vaccinsterftecijfer in VK hoger dan sterftecijfer door virus.
https://www.globalresearch.ca/uk-vaccine-fatality-rate-higher-than-virus-official-lies-money-corrupts-medicine-german-vaccinated-deaths/5752979

Een burger pleit voor de wetgevende macht om Amerikaanse burgers te beschermen tegen vaccinatieplichten
https://www.globalresearch.ca/open-letter-senator-ron-johnson-covid-19-vaccines-pandemic/5757508

De CDC heeft vandaag meer gegevens vrijgegeven in VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) waaruit blijkt dat er nu 1.969 foetale sterfgevallen zijn onder zwangere vrouwen die een COVID-19 prik hebben gekregen.

Toch bevelen artsen en CDC aan dat zwangere vrouwen gevaccineerd worden! Volgens de wetten van Neurenberg plegen deze artsen en “gezondheidsfunctionarissen” misdaden waarop de doodstraf staat.
https://www.globalresearch.ca/1969-fetal-deaths-recorded-following-covid-19-shots-criminal-cdc-recommends-pregnant-women-get-shot/5757505

Miljoenen mensen hebben hun gezondheid en leven verwoest door het “Covid Vaccin”. De feiten zijn overal. Toch ontkennen de farmaceutische industrie en de medische wereld de feiten en steunen de gedwongen verplichte injectie met een dodelijke stof.

  Pfizer interne chatgroep: Productiefouten, kwaliteitsdefecten, vervaldatumfraude

Het is duidelijk dat dit niet in het belang is van “de volksgezondheid”.
https://www.globalresearch.ca/woman-injured-covid-vaccine-pleads-health-agencies-help-local-news-agency-kills-story-after-pressure-from-pfizer/5757500

Remdesivir en de “Covid Vaccins” zijn instrumenten des doods die opzettelijk worden toegediend aan de volkeren van de wereld met als doel de bevolking te reduceren

Het afschuwelijke bewijs ondersteunt geen andere conclusie. Op dit punt, met zoveel feiten op tafel, kunnen we niet doen alsof de veroorzaakte ramp slechts een vergissing is die te wijten is aan NIH, CDC, en FDA incompetentie.

Tijdens de toespraak van advocaat Thomas Renz op Clay Clarks ReAwaken America Tour in Colorado Springs, sprak Renz over twee klokkenluider-verpleegsters die hem onthulden dat zij een tweelaagssysteem van gezondheidszorg hebben gezien, afhankelijk van de “vaccinatiestatus” van de patiënt. “De verpleegsters onthulden dat patiënten die gevaccineerd zijn Ivermectine krijgen, waarvan bewezen is dat het mensen geneest. Maar als je niet gevaccineerd bent, geven ze je Remdesivir in de hoop dat je zult sterven,” zei advocaat Thomas Renz.

Doden toegeschreven aan Covid zijn goed voor de winst en de andere agenda’s omdat het de angsthazen aanzet tot injecties.
https://www.globalresearch.ca/attorney-thomas-renz-releases-stunning-data-never-before-seen-vaccine-injury-death-tracking-system/5757493
https://www.globalresearch.ca/nearly-50000-medicare-patients-died-soon-after-getting-covid-shot-whistleblower/5757410

England’s Public Health Authority maakt bekend dat het “vaccin” je niet beschermt tegen ziekenhuisopname en dood. Volledig gevaccineerden zijn goed voor 63,5% van de sterfgevallen door Covid:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volledig gevaccineerden lopen 65% meer kans op ziekenhuisopname en 1540% meer kans op overlijden als gevolg van Covid-19 dan ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Dubbel gevaccineerde COVID-patiënten vullen ziekenhuis in VK
Vorig artikelDriekwart van de Covid-sterfgevallen in Vermont behoren tot de “volledig gevaccineerden” – Gezondheidsautoriteit: “Bewijs dat vaccins werken om Vermonters te beschermen tegen de ergste uitkomsten”
Volgend artikelPfizer bezorgde mijn zoon een gezichtsverlamming – Een persoonlijk verhaal van Ab Gietelink
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Duidelijk artikel, waarvoor dank!
  Wel een opmerking. Ik, en ik hoop velen met mij, vind het taalgebruik soms erg gekleurd. Dat is een gevolg van boosheud over wat er gebeurt, en dat begrijp ik heel gied, maar s.v.p. gebruik liever geen denigrerende termen om bepaalde mensen te typeren. Neutraal geschreven, de werkelijke feiten weergevend zonder die kleuring overtuigt veel meer mensen. Anders haken velen af en dat doet ook Frontnieuws geen goed.

 2. Professioneel overkomen?
  Het taalgebruik als voor een kleuterschool werkt en komt dat professioneel over?
  Schijnbaar wel. Dus wat is nu professioneel?
  Wat er gebeurt!

 3. Een vriendin van me werkt op de kraam afdeling als verpleegkundige. Ze heeft nog nooit zoveel dood geboren babies gezien van vrouwen die geprikt zijn. Vrouwen die niet geprikt zijn brengen gezonde babies ter wereld. Ziekenhuizen willen dit niet melden en zij mogen dit ook niet melden, zorg aanbieder sluit de geldkraan voor hen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in