© Mika Baumeister op Unsplash

Public Health England heeft de 19e technische briefing over Covid-19 varianten vrijgegeven en daaruit blijkt dat mensen die ten minste één dosis van een Covid-19-vaccin hebben gekregen, meer dan 65% uitmaken van alle vermeende Covid-19 stergevallen van 1 februari 2021 tot en met 19 juli 2021, meldt dailyexpose.co.uk.

Sinds het 18e verslag, dat op 9 juli werd vrijgegeven en betrekking had op sterfgevallen en ziekenhuisopnames als gevolg van Covid-19 tot 21 juni 2021, is het aantal volledig gevaccineerde mensen dat met Covid-19 in het ziekenhuis werd opgenomen met 169% gestegen van 313 tot 843. Terwijl het aantal volledig gevaccineerden dat helaas het leven laat na een vermeende positieve test op Covid-19 met 90% is gestegen, van 116 tot 265.

Deze aanzienlijke stijging heeft zich in de afgelopen vier weken voorgedaan, terwijl de vorige aantallen zich in bijna vijf maanden hadden opgestapeld.

Vanaf 19 juli 2021 hebben 121.402 ongevaccineerden positief getest op de naar verluidt welig tierende en dominante Delta Covid-19 variant. Terwijl 28.773 volledig gevaccineerde mensen positief hebben getest op dezelfde variant. Hiervan waren er 13.427 volledig gevaccineerd en ouder dan 50 jaar. De 28.773 gevallen van volledig gevaccineerden die geïnfecteerd zouden zijn met de Deltavariant van Covid-19 is een stijging van 166% ten opzichte van het cijfer van slechts vier weken geleden, dat op 10.834 stond.

Nog eens 33.003 mensen zijn ook positief getest op de Deltavariant nadat zij ten minste 21 dagen voor hun positieve uitslag een enkele dosis van een Covid-19 vaccin hadden gekregen. En nog eens 21.088 mensen zijn positief getest op de Deltavariant minder dan 21 dagen na een enkele dosis van een Covid-19 vaccin.

  Dr. Coleman: Ze willen ons Blut Hongerig Dood

Dit betekent dat mensen die ten minste één dosis van een Covid-19 vaccin hebben gehad goed zijn voor 40,49% van alle vermeende gevallen van de Deltavariant tussen 1 februari en 19 juli 2021. De dubbel gevaccineerden vertegenwoordigen echter slechts 14% van alle gevallen, maar 35% van alle positieve gevallen bij mensen die ten minste één dosis van een Covid-19 vaccin hebben gehad.

Maar we weten dat niet bewezen is dat de vaccins infectie of overdracht van Covid-19 voorkomen, ondanks de dwingende en onophoudelijke acties van de regering, gezondheidsambtenaren en wetenschappers die het tegendeel suggereren en miljoenen Britten doen geloven dat ze dat wel doen.

Van de Covid-19 vaccins is alleen bewezen dat zij het risico van ziekenhuisopname en overlijden verminderen in de uiterst korte en beperkte proeven die zijn uitgevoerd, en die nog steeds lopen. De methoden die zijn gebruikt om aan te tonen dat zij het risico verminderen, zijn echter ook twijfelachtig.

Tijdens de proeven werden mensen geïnjecteerd met het Covid-19 vaccin of met een placebo. Daarna werden ze weggestuurd om hun leven normaal te leiden. Daarna werden zij getest met de omstreden Drosten PCR-testprocedure voor de opsporing van het SARS-CoV-2-virus. Als zij het niet hadden, werd besloten dat dit kwam doordat het vaccin had voorkomen dat zij het kregen. Op geen enkel moment zijn ze opzettelijk blootgesteld aan het Covid-19 virus.

Wat de mensen niet in aanmerking nemen is dat, terwijl de proeven plaatsvonden, er wereldwijd lockdown beperkingen van kracht waren, zodat de mensen die het vaccin hadden gekregen een veel kleiner risico liepen om ooit in de echte wereld aan het vermeende Covid-19 virus te worden blootgesteld.

  Delta-variant hysterie legt de ontnuchterende waarheid bloot: COVID-19 vaccins werken niet

Je hoeft alleen maar te kijken naar de duistere criminele geschiedenis van zowel Pfizer als AstraZeneca om te zien dat de resultaten die zij publiceerden niet noodzakelijkerwijs te vertrouwen zijn. Pfizer heeft sinds het jaar 2000 boetes van meer dan 3,5 miljard pond opgelegd gekregen voor overtredingen, waaronder veiligheidsovertredingen, valse medische claims, corruptie en omkoping. AstraZeneca heeft sinds 2000 boetes van meer dan 1,1 miljard dollar opgelegd gekregen voor overtredingen in verband met valse claims, omkoping en gezondheidszorg.

Maar we hoeven niet langer uit te gaan van de beweringen dat de Covid-19-vaccins het risico op ziekenhuisopname en overlijden als gevolg van Covid-19 verminderen, dat bewijzen de door Public Health England gepubliceerde gegevens voor ons.

Bovenstaande tabel laat zien dat van de 121.402 vermeende gevallen van de Deltavariant bij mensen die niet gevaccineerd zijn, 2.152 mensen op de spoedeisende hulp kwamen, wat resulteerde in een overnachting in het ziekenhuis. Dit betekent dat 1,7% van de gevallen heeft geleid tot een overnachting in het ziekenhuis op de spoedeisende hulp.

Bovenstaande tabel laat ook zien dat van de 28.773 vermeende gevallen van de Delta Covid-variant bij mensen die volledig gevaccineerd zijn, 843 mensen op de spoedeisende hulp kwamen met een overnachting in het ziekenhuis tot gevolg. Dit komt neer op 2,9% van de gevallen.

Dit betekent dat de kans om met Covid-19 in het ziekenhuis te worden opgenomen met 65,5% toeneemt als je twee doses van een Covid-19 vaccin hebt gehad, volgens de gegevens van Public Health England.

Helaas blijkt uit de PHE sterfte dat het veel slechter gaat met sterfgevallen als gevolg van Covid-19 als u twee doses van een Covid-19 vaccin heeft gehad.

  Toparts geeft alarm af: 'Zwangere gevaccineerde Amerikaanse moeders sterven nu in alarmerend tempo'

Bovenstaande tabel laat zien dat van de 121.402 vermeende gevallen van de Deltavariant bij mensen die niet gevaccineerd zijn, er helaas 165 zijn overleden. Dit komt neer op 0,1% van de gevallen.

Bovenstaande tabel laat ook zien dat van de 28.773 vermeende gevallen van de Delta Covid-variant bij mensen die volledig zijn gevaccineerd, 224 mensen helaas zijn overleden. Dit komt overeen met 0,8% van de gevallen.

Dit betekent dat de door Public Health England gepubliceerde gegevens ons laten zien dat mensen die twee doses van een Covid-19 vaccin hebben ontvangen een 507% hogere kans hebben om te overlijden als gevolg van de Deltavariant dan mensen die niet gevaccineerd zijn.

Van de 224 sterfgevallen bij volledig gevaccineerden waren er echter 220 bij mensen ouder dan 50 jaar, die 13.427 van de vermeende positieve gevallen van de Deltavariant voor hun rekening namen. Dit komt neer op 1,64% van de gevallen.

Dit betekent dat mensen die twee doses van een Covid-19 vaccin hebben gehad in feite een 1540% hogere kans hebben om te sterven als gevolg van de Delta Covid-19-variant dan mensen die niet zijn gevaccineerd.

De fabrikanten, wetenschappers, de regering en gezondheidsautoriteiten beweren dat de Covid-19-vaccins de kans op overlijden door Covid-19 met ongeveer 95 – 99% verminderen. De gegevens tonen aan dat dit een leugen is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vladimir Zelenko: “De wereld is gegijzeld door een groep sociopaten”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet ‘vaccins zijn het antwoord’ narratief wordt aan diggelen geslagen nu meer en meer van de ‘volledig gevaccineerden’ ziek worden en sterven
Volgend artikelDuidelijk verdwaasde Joe Biden geeft zeldzaam tv-optreden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De Amerikaanse FDA trekt de Emergency Use Autorization (EUA) aan de over de hele wereld gebruikte PCR test per 1 januari 2022 in vanwege het te hoge aantal valse positieven. Tal van wetenschappers en experts roepen dit al meer dan een jaar, maar werden genegeerd door politiek en mainstream media. Ook hierin blijken zij van meet af aan gelijk te hebben gehad. De ‘besmettingscijfers’ zijn dus fake, zoals ook wij al meteen schreven, en kunnen nu definitief de prullenbak in, ook in Nederland. Hoe lang wordt een (verondersteld) luchtwegvirus, dat volgens officiële cijfers niet gevaarlijker is dan een seizoensgriep, nog door de politiek misbruikt om met behulp van een totaal ongeschikte test de hele bevolking en economie te gijzelen?
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/fda-trekt-toestemming-pcr-test-in-vanwege-teveel-valse-positieven-en-geen-onderscheid-met-griep/

 2. Dank voor dit bericht.
  De kans op besmetting en dus besmettelijkheid stijgt na vaccinatie dat is duidelijk, maar de laatste berekening klopt niet: 220 doden van 13.427 dubbel gevaccineerden >50 moet vergeleken worden met 131 doden van 2.337 ongevaccineerden >50. Dan blijkt dat het vaccin bij die groep vooralsnog 70% bescherming biedt tegen overlijden. Ben benieuwd hoe dat met volgende varianten uitpakt.

 3. Je kunt pas conclusies trekken als je meeneemt hoeveel gevaccineerden en hoeveel niet-gevaccineerden er zijn, en of dit vergelijkbare groepen zijn mbt leeftijd, gedrag, gezondheid etc. De groep gevaccineerden is denk ik groter, maar veel minder besmettingen en minder doden. Dat het percentage groter is kan misschien verklaard worden dat niet-gevaccineerden jonger en gezonder zijn. De conclusie lijkt me dat gevaccineerden minder snel in het ziekenhuis komen. Graag commentaar, ik kan me vergissen 🙂

  • Daag. Zoek jij eerst maar eens uit of er wel een ‘virus’ rondwaart en wat echte wetenschappers zeggen over de ‘vaccins’. Succes met je sprookje. Kom uit je waanwereld en wordt wakker.

    • Hoeveel griepjes heb jij nu al gehad in je leven Frans om een vergelijking aan te gaan met covid(ook griep maar misschien dit jaar wat heviger??)

     • Genoeg denk ik ?. Om te ontkennen dát er een virus is lijkt me het ontkennen van de realiteit. Alle heisa erom heen met alle maatregelen en vaccinaties is natuurlijk te bizar voor woorden en heel zorgwekkend.

 4. Echt he, waarom blijven zoveel imbecielen naar die teststeaten rennen? Waarom doen die idioten hier aan mee? Het gros van de mensen is echt zoooooooo dom en makkelijk te manipuleren. Virussen, mutaties, dat domme volk gelooft alles. Maar kijk maar, laat je lekprikken en RIP. Klaar mee met die dommigheid.

  • Ik ook, ik ben helemaal klaar met die goed gelovige schapen die maar blijven roepen dat het wel echt is…tik aub zsm een pcr test tegen je derde oog aan,neem een vaccin en houd aub jullie mond dicht, want ik ben het allemaal beu, bewijzen stapelen zich op, maar de drang naar een medicijn is zo hoog….prik aub zo veel en snel mogelijk al deze schapen want het kost mij teveel energie…

 5. De variantengrabbelton is oneindig.. Een variant op een niet geïsoleerd virus en dan testen met iets wat helemaal niets vertelt? Triest dat hele volksstammen dit geloven, het is wel een supergeslaagd verdienmodel die letterlijk over lijken gaat.

  Nee, deze “haas” blijven volgen is de doodlopende weg.

 6. Het is jammer dat dit artikel niet kijkt naar het verschil in de rapportage tussen de met de delta variant geïnfecteerden onder en boven de 50 jaar, uitgesplitst naar vaccinatiestatus, iets wat bij mijn weten in eerdere rapportages nog niet was terug te vinden.
  Van de mensen onder de 50 waren er 119.063 ongevaccineerd, 48.644 éénmaal gevaccineerd en 15.346 volledig gevaccineerd. Van hen stierven 34 ongevaccineerden (0,03%), 6 éénmaal gevaccineerden (0,01%) en 4 volledig gevaccineerden (0,03%). Voor deze groep lijkt er dus bijna geen verschil te zijn tussen volledige vaccinatie en geen vaccinatie.
  Van de mensen boven de 50 waren er 2337 ongevaccineerd, 5446 éénmaal gevaccineerd en 13.427 volledig gevaccineerd. Van hen stierven 131 ongevaccineerden (5,6%), 59 éénmaal gevaccineerden (1,1%) en 220 volledig gevaccineerden (1,6%).
  Voor de groep boven de vijftig lijkt vaccinatie dus wel voordeel te bieden, al kun je je afvragen hoeveel mensen onder en boven de vijftig door de vaccinatie zelf zijn overleden die, als ze niet zouden zijn gevaccineerd, juist ook na oplopen van het virus zouden zijn overleden.
  Hoewel deze negentiende versie van de rapportage dus al meer details biedt dan voorheen, en het er minimaal op lijkt dat er voor mensen onder de vijftig nauwelijks verschil is tussen gevaccineerden en ongevaccineerden – terwijl de sterfte door de delta variant in deze groep überhaupt ook zeer laag is – blijven er leemtes in de officiële analyses die we graag opgevuld zouden willen zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in