Het is duidelijk dat een groot deel van de wereldbevolking het niet erg vindt om zich te laten inspuiten met slecht geteste, experimentele, biogevaarlijke stoffen, zolang zij de illusie waarin zij al lange tijd leven maar in stand kunnen houden, voor sommigen hun hele leven lang, schrijft rforresistance.wordpress.com.

Sommigen weten zelfs dat ze als proefkonijn worden gebruikt en, vreemd genoeg, kan het hen niet schelen. Sommigen weten zelfs dat mensen ziek worden en sterven door injecties met nepvaccins, maar toch kan het hen niets schelen… Omdat hun meesters hen hebben verteld dat ze ‘vrij’ zullen zijn als ze hun lichamelijke integriteit opgeven, na al hun andere grondrechten te hebben opgegeven.

Dit is natuurlijk absurd, en een complete dwaling, maar cavia’s geven niets om waarheid of echte vrijheid, ze zouden sowieso niet weten wat ze met vrijheid aanmoeten.

Zoals zij zich hebben onderworpen aan elke vernedering, ontbering en kwelling door de misdadigers in de regeringen en hun marionettenmeesters, zo vinden zij het niet erg zich nu te onderwerpen aan de invasie van hun lichaam en geest. En om hun kinderen te veroordelen tot een leven van slavernij, constante injecties, voortdurende bewaking en vaccinziekten.

Waarom zouden wij ons bekommeren om zulke verachtelijke wezens, die zo bereid zijn hun rechten op te geven, zichzelf te vernederen, zich te schikken naar elk fascistisch bevel en hun kinderen op te offeren omwille van illusoire veiligheid, valse vrijheid en lui comfort?

De arme cavia die voor medische proeven wordt gebruikt, geeft  tenminste niet vrijwillig zijn lichaam voor niets in ruil. Hij is een onwillig slachtoffer, die zogenaamd niet het “bewustzijn” heeft van wat er gaat gebeuren.

Hij is, in tegenstelling tot ons, “menselijke wezens”, zwak en niet in staat om terug te vechten.

Wat zegt dit over “mensen”, zogenaamd begiftigd met een bewustzijn, zogenaamd uitgerust met een “vrije wil”?

Werkelijk? Al deze mensen die geïnjecteerd worden omdat ze gechanteerd worden om hun “leven” terug te krijgen (wat ze nooit zullen krijgen omdat ze getoond hebben hoe onwetend, zwak en laf ze waren), zijn zij werkelijk begiftigd met een vrije wil? Of een bewustzijn?

  De gruwelijke getuigenissen van Australische verpleegsters over vaccinverwondingen (Nederlands getranscribeerd)
Een cavia dorp op de Planeet van de cavia’s De illusie van vrijheid, comfort en veiligheid in een doos.

Hoe komt het dan dat zij niet in staat zijn om voor zichzelf te denken? Hoe komt het dat zij alle orders van pyschopatische politici opvolgen, van de meest absurde tot de meest krankzinnige? Zijn wij beter dan dieren als cavia’s als we ons niet eens verzetten tegen de schending van onze meest heilige lichamen en zielen?

Terwijl onwetende cavia’s zich nu voorbereiden op hun kunstmatige en totaal gecontroleerde schijn van tijdelijke vrijheid (voor de zomer), gaat de “stille” genocide door. De misdadigers achter de nep-pandemie zijn blij, hun plan heeft gewerkt, want de mensen zijn tenslotte zo dom als ze hadden verwacht en zelfs als ze dat niet zijn, zijn ze te laf om er iets aan te doen.

V.S.: 4.406 Doden 227.521 GEWONDEN / Europa 12.184 DODEN en 1.196.190 GEWONDEN

Veroorzaakt door experimentele injecties van criminelen Pfizer-Biontech, Moderna en J&J Janssen.

Hier volgen enkele details over het leed dat deze criminelen en hun handlangers in regeringen en de medische industrie de Amerikaanse mensen hebben aangedaan:

Van Robert Kennedy’s Children’s Health Defense (uittreksel):

Van de 4.406 sterfgevallen die op 21 mei zijn gemeld, vond 23% plaats binnen 48 uur na vaccinatie, 16% binnen 24 uur en 38% bij mensen die ziek werden binnen 48 uur na te zijn gevaccineerd.

Het aantal gemelde bijwerkingen van COVID-vaccins blijft stijgen, zo blijkt uit gegevens die vandaag zijn vrijgegeven door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De gegevens zijn rechtstreeks afkomstig van meldingen die zijn ingediend bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). VAERS is het belangrijkste door de overheid gefinancierde systeem voor het melden van ongewenste bijwerkingen van vaccins in de VS. Meldingen die bij VAERS worden ingediend, vereisen nader onderzoek voordat een oorzakelijk verband kan worden bevestigd.

Elke vrijdag maakt VAERS alle meldingen van vaccinatieschade openbaar die vanaf een bepaalde datum zijn ontvangen, meestal ongeveer een week voor de datum van bekendmaking. Uit de gegevens van vandaag blijkt dat tussen 14 december 2020 en 21 mei in totaal 227.521 bijwerkingen zijn gemeld aan VAERS, waaronder 4.406 sterfgevallen – een stijging van 205 ten opzichte van de vorige week – en 21.537 ernstige verwondingen, een stijging van 3.009 ten opzichte van vorige week.

  COVID-19 vaccins: we zijn vanaf het allereerste begin misleid

De gegevens van deze week toonden in totaal 3.449 ongewenste bijwerkingen bij 12- tot 17-jarigen, waarvan 58 als ernstig werden beoordeeld.

Zoals we weten, gaan ze na ouderen en volwassenen nu achter kinderen aan, die van alle mensen absoluut geen “vaccin” nodig hebben tegen een “ziekte” die nog nooit geïsoleerd is geweest, niet dodelijker is dan griep (met meer dan 99% overlevingskans voor gezonde mensen) en onschadelijk is vergeleken met echte ziekten zoals kanker, tuberculose of bloedvataandoeningen.

De VAERS gegevens van deze week laten zien:

 • 20% van de sterfgevallen hield verband met hartaandoeningen.
 • 54% van de overledenen was man, 44% was vrouw en in de overige overlijdensrapporten werd het geslacht van de overledene niet vermeld.
 • De gemiddelde leeftijd van overlijden was 74,4 jaar en tot de jongste sterfgevallen behoorden twee 15-jarigen (VAERS I.D. 1187918 en 1242573 ) en een 16-jarige (VAERS I.D. 1225942). Er waren andere sterfgevallen gemeld bij kinderen jonger dan 16 jaar die niet konden worden bevestigd of die duidelijke fouten bevatten.
 • Vanaf 21 mei meldden 1.641 zwangere vrouwen bijwerkingen in verband met COVID-vaccins, waaronder 527 meldingen van miskraam of vroeggeboorte.
 • Van de 2.577 gemelde gevallen van Bell’s Palsy (gezichtsverlamming) werd 52% gemeld na vaccinaties met Pfizer-BioNTech, 41% na vaccinatie met het Moderna-vaccin en 192 gevallen, oftewel 9%, van Bell’s Palsy-gevallen gemeld in samenwerking met J&J.
 • Er waren 238 meldingen van het Guillain-Barré syndroom, waarbij 43% van de gevallen werd toegeschreven aan Pfizer, 38% aan Moderna en 23% aan J&J.
 • Er waren 74.781 meldingen van anafylaxie, waarbij 39% van de gevallen werd toegeschreven aan het vaccin van Pfizer, 50% aan Moderna en 10% aan J&J.
 • Er waren 4.433 meldingen van bloedstollingsstoornissen. Hiervan werden 1.842 meldingen toegeschreven aan Pfizer, 1.359 meldingen aan Moderna en 1.194 meldingen aan J&J.

De gezondheidsautoriteit CDC onderzoekt hartproblemen bij tieners, adolescenten na COVID-vaccin

Op 24 mei meldde The Defender dat de CDC een onderzoek instelt naar meldingen van tieners en jongvolwassenen die tegen COVID zijn ingeënt en hartproblemen hebben gekregen. De Advisory Committee on Immunization Practices van de CDC bracht op 17 mei een advies uit waarin artsen werden gewaarschuwd voor meldingen van myocarditis , die voornamelijk leek voor te komen bij adolescenten en jonge volwassenen, vaker bij mannen dan bij vrouwen, vaker na de tweede dosis en meestal binnen vier dagen na vaccinatie met Pfizer- of Moderna-vaccins. De meeste gevallen leken “mild” te zijn en de follow-up is aan de gang.

  Moet de aansprakelijkheid voor vaccinschade rusten bij degenen die de experimentele prik pushen?

De CDC zei dat zijn controlesystemen niet meer gevallen van myocarditis hadden gevonden dan in de bevolking zou worden verwacht, maar leden van de commissie voor vaccinaties zeiden dat zorgverleners bewust moeten worden gemaakt van de meldingen van de “mogelijke ongewenste voorval”.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier die kan leiden tot hartritmestoornissen en de dood. Volgens de National Organization for Rare Disorders kan myocarditis het gevolg zijn van infecties, maar “vaker is myocarditis het gevolg van de immuunreactie van het lichaam op de initiële hartschade”. Pericarditis is een ontsteking van het weefsel rond het hart die scherpe pijn op de borst en andere symptomen kan veroorzaken.

Zoals The Defender op 26 mei meldde, een week nadat de CDC aankondigde een onderzoek in te stellen naar hartontsteking bij recent gevaccineerde jonge volwassenen, meldde Connecticut 18 nieuwe gevallen van hartproblemen bij tieners die een COVID-vaccin hadden gekregen. Alle 18 gevallen leidden tot ziekenhuisopname – de overgrote meerderheid voor een paar dagen, terwijl één persoon op 26 mei nog in het ziekenhuis was opgenomen.

Perssecretaris Jen Psaki van het Witte Huis zei maandag tijdens een persbriefing dat de regering-Biden jonge mensen zal blijven adviseren zich te laten vaccineren, ondanks de gerapporteerde gevallen van myocarditis.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom zijn mensen zo gek op proefkonijnen te zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet establishment is het virus
Volgend artikelWashington Post’s slinkse manoeuvre – “Samenzweringstheorie” verwijderd uit oude artikelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Grappige beestjes, wie heeft er vroeger niet 1 gehad.
  Ik had met mijn broertje er allebei 1.
  Die reden we rond in karretjes achter autootjes die we door het huis sleepten.
  Snuf en Snuitje, genoemd naar die 2 boeven van Pipo de clown.
  Het is jammer dat ze overal aan knagen en alles slopen en daarom niet los kunnen lopen in je huis.
  Anders had ik er zo een paar hier los rond lopen. In een kooitje vind ik zielig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in