Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Covid mRNA-vaccins zijn nu officieel de dodelijkste medicijnen in de geschiedenis van de westerse geneeskunde. Ze doden en verwonden miljoenen mensen over de hele wereld terwijl de gevolgen van de massale uitrol zich blijven opstapelen, schrijft Baxter Dmitry.

Terwijl eerdere dodelijke medicijnen destijds enorme schandalen veroorzaakten – denk bijvoorbeeld aan Thalidomide – mag niemand praten over het feit dat experimentele mRNA-vaccins een buitengewoon aantal mensen hebben gedood.

Big Pharma en de mondiale elite hebben bloed aan hun handen en ze gebruiken de mainstream media om de grootste misdaad in de geschiedenis goed te praten en te verdoezelen.

Ze mogen niet wegkomen met deze misdaad – vooral niet wanneer Pfizer’s eigen documenten de verborgen waarheid onthullen over de schokkende omvang van het bloedbad.

De wereldberoemde OBGYN [verloskunde en gynaecologie] arts Dr. James Thorp heeft de massale doofpotaffaire aan het licht gebracht en waarschuwt het publiek voor de verontrustende cijfers die overheden, Big Pharma en de mainstream media overuren maken om voor het publiek verborgen te houden.

Tijdens een interview met Infowars gastheer Alex Jones legde Dr. Thorp uit dat in de eerste tien weken van de uitrol van het mRNA-vaccin “er 42.086 slachtoffers waren”, meer dan genoeg om het product terug te roepen en te verbieden, net als Thalidomide in het begin van de jaren ’60 nadat het medicijn misvormingen bij 10.000 kinderen veroorzaakte.

De schokkende mRNA-gegevens werden echter onderdrukt door Big Pharma en de mainstream media en de massale vaccinatiecampagne ging door met tragische gevolgen van historische proporties.

Zoals Dr. Thorp uitlegt, “als je de verhouding tussen gewonden en doden berekent, is het ongekend in oorlogvoering en geneeskunde.”

Ondanks het bloedbad gaat de elite onverminderd door met hun plannen om de wereldbevolking te injecteren met zoveel mogelijk mRNA-“vaccins”.

  Oostenrijkse actrice eist dat "tegenstanders van vaccins in elkaar worden geslagen", krijgt massaal applaus van publiek (Video)

Hier is de CEO van Moderna, Stephan Bancel, schaamteloos zijn vaccins aan het promoten en de nieuwe koers van het bedrijf richting kankerbehandeling om te profiteren van de explosieve groei van het aantal turbokankers in het kielzog van de uitrol van de mRNA-vaccins.

De ongekozen wereldgezondheidstsaar Bill Gates weigert ook het bloedbad te erkennen dat veroorzaakt wordt door mRNA en slaat op de trom voor zijn nieuwe generatie injectibles, verklarend dat mRNA elk probleem dat de mens kent zal oplossen.

Vergeet niet dat Gates een “vaccin” ontwikkelde om te beschermen tegen door vaccinatie veroorzaakte polio.

Als dat je niet alles vertelt wat je moet weten over deze sociopaat en vaccins, dan zegt niets je meer iets.

Als je er nog steeds niet van overtuigd bent dat deze mannen berecht moeten worden voor misdaden tegen de mensheid, wacht dan tot je Pfizer’s eigen gegevens ziet die de omvang van de genocide in historische context plaatsen.

Terwijl Big Pharma en de reguliere media doorgaan met het onderdrukken van echt nieuws over mRNA, plaatst Pfizer’s eigen wettelijk verplichte 90-day post-rollout document, bekend als Pfizer 5.3.6, de tragedie in context.

Dit Pfizer-document is online gepubliceerd op bevel van een federale rechter en is beschikbaar voor het publiek – maar natuurlijk hebben de media er alles aan gedaan om kennis over wat erin staat te onderdrukken.

Weet je nog dat voormalig CNN presentator Chris Cuomo de massa probeerde te overtuigen dat het illegaal was om WikiLeaks e-mails te lezen die Hillary Clinton en John Podesta ontmaskerden?

De vuile tactieken van de mainstream media zijn niet veranderd. Ze zijn nog steeds vastbesloten om het publiek zand in de ogen te strooien.

  Ongewone formaties in gevaccineerd bloed

De pagina die in de video hieronder wordt getoond, bewijst dat het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer niet alleen het dodelijkste serum is dat ooit op de markt is gebracht, het is ook, zoals Dr. Thorp eerder uitlegde, het meest schadelijke medicijn in de geschiedenis van de mensheid.

Voor elke dode zijn er meer dan 33 mensen gewond geraakt door het vaccin. Onthoud dat dit Pfizer’s eigen gegevens zijn.

Het is belangrijk om deze medische holocaust in een historisch perspectief te plaatsen.

De eerste kolom toont de schade die werd veroorzaakt door de atoombommen die in augustus 1945 op Hiroshima en Nagasaki werden gegooid. Er waren ongeveer 94.000 gewonden en 105.000 doden, wat neerkomt op een verhouding tussen gewonden en doden van ongeveer 0,9.

Kijk nu naar de middelste kolom – Thalidomide. Vóór mRNA was Thalidomide het dodelijkste medicijn in de geschiedenis van de geneeskunde. Het woord doet nog steeds de rillingen over de rug lopen en terecht. Maar vergeleken met de mRNA-vaccins stelde Thalidomide niets voor. Er waren 20.000 verwondingen en 80.000 doden voor een verhouding van verwondingen en doden van 0,25.

Nu snel verder naar 2021 en het experimentele mRNA van Pfizer. Ze hebben 17 miljoen wereldburgers gedood. En dit zijn alleen nog maar degenen die zij hebben toegegeven.

Onthoud dat dit medicijn niet alleen het dodelijkste medicijn is in de wereldgeschiedenis, het is ook veruit het schadelijkste. Dus hoe berekenen we het officiële door Pfizer toegegeven aantal wereldwijd veroorzaakte verwondingen door hun mRNA-vaccin?

De verhouding tussen het aantal verwondingen en het aantal doden is 33,4 op 1. Vermenigvuldig 33,4 met 17 miljoen, het aantal officiële doden, en dat zijn 567 miljoen wereldburgers die gewond zijn geraakt.

  Ontzetting: Ongeslagen bokser, 38, sterft in de ring na hartaanval - Velen geloven dat de dood van de bokser veroorzaakt is door het COVID-19 vaccin

Tel het aantal doden en gewonden bij elkaar op voor een totaal van 585 miljoen wereldburgers die gedood en gewond zijn door Pfizer.

Als je je ooit hebt afgevraagd of wat er in Nazi-Duitsland is gebeurd ooit weer zou kunnen gebeuren, dan hebben de afgelopen 4 jaar in feite je vraag beantwoord. De meeste mensen stonden in principe aan de kant van de nazi’s.

Neem bijvoorbeeld Chris Cuomo. De voormalige CNN-medewerker werkte tijdens de pandemie voor Pfizer en spoorde Amerikanen aan om zich te laten vaccineren, zich te laten boosteren, maskers te dragen en elk autoritair bevel van de overheid op te volgen.

We gaan zijn drie jaar verder en Cuomo begrijpt nu dat hij niets meer was dan een nuttige idioot.

Het leven komt snel op je af.

[Er staat een video van Cuomo in dat artikel, je kunt een kort stukje afspelen als je de video langer wilt maken].

Als je bedenkt dat de mondiale elite nog steeds doorgaat met hun plan om de hele wereld te vaccineren met meerdere doses dodelijk mRNA voor elke denkbare kwaal, dan is het duidelijk dat ze berecht moeten worden in de vorm van misdaden tegen de mensheid.

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zou het dan toch een plan voor bevolkingsvermindering kunnen zijn? Dr. Simone Gold (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAartsbisschop Viganò: Globalistisch ‘uitroeiingsplan’ dient Satans doel om zowel lichaam als ziel te doden
Volgend artikelWetenschappers falen om proefpersonen opzettelijk te besmetten met COVID, wat bewijst dat de kiemtheorie een FRAUDE is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De oorlogvoering bestaat uit een totale mediacontrole.
  Alles wat de criminele organisaties al jaren lang vertellen, is allemaal leugens.
  Het is nogal wat, om dat te begrijpen.
  We leven in een matrix van leugens.
  Ik luister daarom nergens meer naar, maar kijk naar mijn hart en ziel en volg mijn gevoel.
  Daarom voel ik me ondertussen bevrijd van de leugens satan en de ego’s om me heen.

 2. Jarenlang volgden wij Benjamin Fulford met belangstelling. Na de eerste schok toen iemand zich over deze kwesties hoorde uitspreken. Je zult weinig inhoud vinden in zijn tirades.

  Hij verdoezelt ook alles wat er in Japan gebeurt. Inclusief een enorme kernsmelting, die volgens hem geen stralingsproblemen heeft veroorzaakt. Hij zegt openlijk dat hij samenwerkt met de georganiseerde misdaad. Zijn voortdurende goede nieuws over de val van de Cabal is ronduit stom! Fulford gaat ook nooit in op de echte vraag wie de wereld controleert. Hij praat nooit over de georganiseerde misdaad en hoe zij de wereld besturen.

  Om al zijn stomme tirades nog erger te maken, wil hij $ 96,00 per jaar om zijn onzin te lezen. Dit betekent dat hij een fantastische winst maakt met zijn zogenaamde kruistocht om de wereld te helpen. Ik denk dat zijn vermeende rijke vrienden van de georganiseerde misdaad hem niet steunen. Hij heeft JOUW geld nodig, en heel veel. Fulford zou de inkomsten die hij verdient met zijn werk om mensen te helpen, openbaar moeten maken.

  [email protected]

 3. De eerste coronaprik was één groot toneelstuk, blijkt nu: het is erger dan je denkt, veel erger

  De eerste coronaprik was een gigantische psychologische operatie, blijkt uit vrijgegeven Wob-documenten. Er werden zorg-influencers ingezet en verpleegkundigen werden gecast op geloofwaardigheid en enthousiasme.

  De influencers moesten het gevoel adresseren dat men tijdens de eerste golf ‘achteraan stond’, en nu ‘voorop moet’. >>>

  https://www.ninefornews.nl/de-eerste-coronaprik-was-een-groot-toneelstuk-blijkt-nu-het-is-erger-dan-je-denkt-veel-erger/

 4. Alle info is welkom maar in opdracht van DARPA in 2012 zijn bijzondere ondersteuningsbedragen aan deze firma’s verstrekt om los te gaan. Het blijft bij de gebruikelijke pharma namen maar wie is in feite de aanstichter van dit gruwel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in