Gezichtsverlamming?’ Ik schreeuwde het door de telefoon van mijn vriendin. Ik draaide de auto van de N8 bij Krommenie. over een spoorwegovergang en kwam voor een boerderij tot stilstand. ‘Gezichtsverlamming’ Ik snakte naar adem, stapte uit en ging in het gras liggen, schrijft Ab Gietelink.

Uittreksel van het videoverslag:

Het was donderdagmiddag 5 Augustus. 3 dagen na zijn 2e Pfizer vaccin werd mijn 26 jarige zoon getroffen door een gezichtsverlamming. Ik had hem nog zo gewaarschuwd. ‘Vaccins komen met een prijs’ Dat de prijs juist bij hem geïnd zou worden kwam als een mokerslag. Toen we bij het OLVG West in Amsterdam arriveerden had David al een eerste controle gehad. Zijn linkeroog viel open en als hij sprak trok zijn mond scheef. We moesten nog een uur op de neuroloog in opleiding wachten . Tenslotte verscheen een arts met een mondkapje op. Hij gaf geen hand. Hij had op verzoek de statistische cijfers opgezocht. David wilde als wiskundige altijd de harde cijfers in het gezicht zien. 71% kans op volledige genezing, 95% op grotendeels genezing en 5% op geen genezing. Ik slikte. 71% was niet geruststellend. David gaf geen krimp. Weg van de bedreigende cijfers veranderde ik het onderwerp. ‘Ik neem aan dat U het gaat melden. Bell Palsy is een beschreven bijwerking van het Pfizervaccin.’ De jonge neuroloog keek me aan. ‘Dat zou goed kunnen, maar we weten het niet zeker. We melden het niet’. Er viel een stilte. ‘De oorzaak maakt ook niet uit’ vervolgde hij. ‘We hebben toch maar 1 geneesmiddel. Prednizon’. Ik voelde de irritatie opkomen, maar zweeg. De gretigheid waarmee de medische sector alle corona besmettingen, ziekenhuisopnamen en doden als Coronaslachtoffers definieert staat in schril contrast met de scepsis over vaccinschade. Bewijs maar dat de bijwerkingen van het vaccin komen ? In de rechtspraak noemen we dat ‘omdraaiing van bewijslast’.

  "Dit ongeteste vaccin had nooit vrijgegeven mogen worden. De waarheid zal aan het licht komen en er zullen koppen rollen"

***

De Italiaanse vriendin van mijn broer was die week toevallig in Amsterdam. Ze is fysiotherapeute in het ziekenhuis van Padua en behandeld ook gezichtsverlammingen. Ze gaf David bij mij op de keukentafel 2 keer een ‘lymfendrainage’ behandeling. Het verminderde de pijn en ik probeerde David iedere dag over te halen de therapie na haar vertrek voort te zetten. Ze berichtte uit Italië dat haar collega reeds 3 Bell Palsy gevallen als gevolg van het Pfizer vaccin had behandeld met goede resultaten *** David had tegen mijn advies het vaccin genomen en zich sceptisch over alternatieve therapie uitgelaten, maar was tenminste geen gelovig schaap. Ik herinnerde hoe hij mij op de avond van 14 December bij de aanvang van de harde lockdown had opgebeld. ‘Je hebt steeds gelijk gehad Papa. Ik heb er nooit in geloofd, maar dacht dat het wel los zou lopen. Ze gaan nu veel te ver. En ik ga ook op je stemmen’. Hij had zich laten fotograferen met een Wappie pet. *** De kans op bijwerkingen of Covidsterfte,, was in Davids’ leeftijdsklasse bijna nihil en fors kleiner dan de kans op vaccinbijwerkingen of sterfte. De meeste jongeren die ik sprak wisten dit. Niemand van hen nam het vaccin voor zijn gezondheid. Ze pasten zich gewoon aan om niet uitgesloten te worden. Uit het Canadese onderzoek (ja een ‘Randomised, Doubleblind, Controlled Trial) bleek dat Bell Palsy bij 1 op de 10.000 vaccinaties optrad. Het lijkt weinig, maar op 12 miljoen Nederlandse gevaccineerden zouden dat dus 1200 gevallen zijn. En dat was nog maar een van de zeldzame bijwerkingen. De media zweeg er over. Hoeveel ernstige bijwerkingen waren er gemeld? Goed luisterend naar mijn eigen omgeving had ruwweg 50% van de gevaccineerden een vorm van bijwerking. Meestal licht, maar zelfs in mijn directe omgeving sprak ik 4 mensen met ernstige bijwerkingen. Ik kende persoonlijk geen directe sterfgevallen, maar kende veel mensen die met nadruk stelden dat er in hun familie en vriendenkring mensen waren gestorven door het vaccin. Bij het Nederlandse bijwerkingen centrum Lareb waren nu 118.998 bijwerkingsgevallen gemeld en meer dan 500 doden. De cijfers bij de Europese EMA liepen in de tienduizenden en stegen. Waarom waren die EMA cijfers zo moeilijk te traceren? Bijna niemand publiceerde ze. Hoe groot is de onderrapportage?

  Kritieke tekorten aan verpleegkundigen treffen ziekenhuizen in Amerika nu verpleegkundigen ontslag nemen of worden ontslagen vanwege COVID-vaccinatiemandaten

***

De media zwijgt grotendeels over bijwerkingen van Coronavaccins. Mijn vriendin en ik zochten David onlangs nog een keer op in zijn vaste koffiehuis aan de Weesperzijde. Hij zat achter zijn laptop. Ik omhelste hem en keek hem daarna in het gezicht. ‘Praat tegen me’. Zijn mond trok minder scheef en zijn oog kon hij bijna sluiten. Het ging beter en ik ontspande. ‘Zorg dat je alles doet om er vanaf te komen. Anders lopen de vrouwen weg’ lachte ik. Later appte ik hem dat ik zijn verhaal zou gebruiken voor een column bij Alternatief.TV. Wil je dat ik je eigennaam gebruik of een pseudoniem ? Hij reageerde kort: ’Pseudoniem’.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

33-Jarige “volledig gevaccineerde” man drijft de spot met “anti-vaxxers” en noemt hen “idioten” en “debielen” – binnen 3 maanden dood na zijn experimentele inentingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWesterse regeringen hebben bewezen medeplichtig te zijn aan de vernietiging van hun eigen volkeren
Volgend artikelHijama of “cupping “: Wanhopige werknemers, studenten gedwongen tot vaccinmandaten wenden zich tot een eeuwenoude behandeling om de injecties na toediening te verwijderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  1. Tja, hoe je het ook wendt of keert, de campagnes werken. Niet uitgesloten worden was ook de drijfveer van mijn kleinkinderen. Echter hier nog geen bijwerkingen gezien, maar wij zijn wél ongerust.
    De msm zorgt er wel voor dat niets naar buiten komt, en artsen? Blijkbaar een zeer beperkt aantal echte, komen dan ook niet voor bij de msm.
    Sterkte.

  2. Nou de kat komt uit de zak in NLalaland. Heel erg voor die jongen. Maar als wiskundige wil je toch die harde cijfers zien voordat je je laat inspuiten… Ik volg het niet helemaal. Maar wel duidelijk dat de meanstream media alles verbergen. Hopelijk komen er nog meer mensen naar voren uit zichzelf.

  3. Neen dit is nog te vroeg eind van dit jaar of begin volgend jaar moet je de gevallen optellen want bij het aantal doden moet je dan een vraagteken bij zetten?

  4. Ja heel triest het is weer zo ik neem de spuit anders kan ik nergens heen wat een onzin allemaal psygologisch oorlogsvoering is dat ik zal het maar doen heb ook onenigheid gehad met m N zus zij vind me egoïstisch en dom omdat ik de spuit niet nam ze heeft ze alletwee genomen en nu dementeert ze fijn hé al die gifspuiten. Ik vind het rot voor haar en ook voor m.n zwager maar hij vraagt nu in elk geval niet meer waarom ik het niet gedaan heb bezint eer gij begint

  5. Je heb gelijk niet doen er is nu zoveel info en ik zegt zelf tegen mezelf altijd is dit waar hoe kan ik dit factchecken, ik deed het of je het gelooft of niet altijd tegen iedereen en ook tegen mijn ouders ik denk vanaf mijn vijfde en toen was ik brutaal en moest ik zonder eten naar bed. Als het het nu aan iedereen laat zien lachen ze je uit en ben je een wappie maar zoals de advocaat Feumlich zegt heeft geen zin om zulke mensen te overtuigen gewoon doorgaan met exposen dus mijn stelling is altijd “Ik hoef geen gelijk te hebben ik krijg gelijk” ??

  6. Ik vind het echt moeilijk te geloven dat de zoon van zo’n goed geinformeerd persoon de covid-jab neemt. Ik hoop dat Ab zelf wel de volledige informatie bezit over wat dit gif als doel heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in