De moeder van baby Isabella deelt haar verhaal in de hoop dat andere zwangere vrouwen “twee keer nadenken” voordat ze een COVID-injectie nemen.

“Ik wil mijn verhaal delen omdat ik er helemaal voor was, ik was Pro Vax. Ik sprak met de artsen en kreeg medisch advies om het te nemen om mijn gezin en baby veilig te houden. Dit verhaal is het resultaat van het advies van de professionele artsen.”

Een Australische moeder deelde deze maand mee dat haar ongeboren dochtertje aan een hersenbloeding was overleden vijf dagen nadat zij haar tweede dosis van de Pfizer-injectie had gekregen.

Stephanie Whitmore zegt dat zij haar verhaal vertelt omdat zij voorstander was van de COVID-prik, maar zij gelooft dat de Pfizer-prik de oorzaak is van de dood van haar dochter Isabella.

Whitmore vertelde hoe zij het advies van haar artsen opvolgde om een COVID-prik te nemen om “haar gezin en haar baby te beschermen” en hoe zij op 13 september 2021 haar eerste dosis van het Pfizer-vaccin kreeg. Op dat moment had ze “geen enkele reactie”.

Op 4 oktober 2021 kreeg ze haar tweede Pfizer-vaccin. “Mijn baby was gezond en wel gedurende mijn hele zwangerschap,” schrijft ze. “Ze was op elk moment uitgerekend, twee dagen na mijn tweede dosis Pfizer-vaccin.”

Whitmore vertelt in de video wat er gebeurde: “Ik had mijn afspraak met 36 weken, een week voor ze stierf. Ze had haar “hoofd naar beneden, zodat ze klaar was om te komen”.

Kort daarna merkte Whitmore dat Isabella niet meer bewoog en ging hij naar het ziekenhuis om te zien of er iets mis was. Eerst werd haar hartslag gecontroleerd en die bleek “goed te kloppen”, waarna Whitmore “een gevoel van opluchting” kreeg.

  Amish officieel uitgeroepen tot 'gezondste kinderen ter wereld' na afwijzing van Big Pharma vaccins

Maar toen werd er een echo gemaakt en bleek dat Isabella “een bloedprop in haar hersenen” had.

“Alles gebeurde zo snel,” zegt Whitmore. Isabella kreeg een intraventriculaire bloeding (IVH), een bloeding in de hersenen, en uiteindelijk stopte haar hart. Isabella zat nog steeds in haar moeder.

“De doodgeboorte van mijn dochter was een van de meest traumatische ervaringen van mijn leven, en ik zou dat niemand toewensen,” schrijft Whitmore.

Zij verzocht om een autopsie, waarvan de uitslag luidde dat de doodsoorzaak “onbekend” was. Whitmore vroeg wat de gebruikelijke oorzaak van zo’n dood was. “Ze zeiden pre-eclampsie (hoge bloeddruk tijdens de zwangerschap), hoge bloeddruk en trombose of genetische aandoeningen – die ook niet werden geïdentificeerd.

Johns Hopkins Medicine merkt op dat IVH “het vaakst voorkomt bij premature baby’s” en “ook kan ontstaan bij voldragen baby’s, hoewel dit zeer zeldzaam is”, schrijft Uncutnews.ch.

Hoewel Whitmore in haar videoverklaring verduidelijkte dat zij “niet tegen vaccins is,” schrijft zij: “Aangezien de artsen de oorzaak niet hebben kunnen vaststellen, geloof ik dat het het vaccin van Pfizer was. Ik weet het niet zeker en zal het nooit weten, maar er is geen andere verklaring.”

Over het COVID-vaccin schrijft Whitmore: “Ik heb mijn vriendinnen gevraagd twee keer na te denken als ze zwanger zijn, van iemand die geloofde dat dit het juiste was om te doen, had ik nooit gedacht dat dit zou gebeuren.”

Whitmore voegt er oprechte woorden aan haar dochter toe, “Geen woorden kunnen de pijn beschrijven die ik nu voel omdat ik je zo mis mijn lieveling … Alles gebeurt met een reden en ik kan nu niet begrijpen waarom je niet bij me bent, maar ik vertrouw op God en ik weet dat hij zijn perfecte plannen voor ons heeft. Bella, mijn liefste, ik beloof je dat ik altijd dicht bij je zal zijn en bidden voor… Jezus om voor je te zorgen.”

  Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 - 2024 bekend gemaakt

Bloedingsstoornissen bij zuigelingen van gevaccineerde moeders en bij zuigelingen die COVID-vaccinaties hebben gekregen, worden beschreven in duizenden VAERS-rapporten, waaronder 2.177 rapporten van sterfgevallen na COVID-vaccinaties. Veel van deze meldingen bevatten beschrijvingen van patiënten met neusbloedingen, bloed in de ontlasting als gevolg van maagbloedingen, hersenbloedingen, blauwe plekken en bloedingen uit de mond.

Eén VAERS-rapport beschrijft een vijf maanden oude baby die borstvoeding kreeg en overleed aan een zeldzame auto-immuunbloedingsstoornis, trombotische trombocytopenische purpura (TTP), nadat hij de dag na de COVID-vaccinatie van zijn moeder uitslag had gekregen.

Bloedstolsels zijn ook een vaak waargenomen bijwerking van COVID-vaccinatie. Israëlische wetenschappers hebben in een onderzoeksrapport van juni een verband gevonden tussen het COVID-vaccin van Pfizer en de vorming van bloedklonters. En al in december 2020 waren er aanwijzingen dat mRNA-ontworpen vaccins in verband werden gebracht met gevaarlijke bloedstolsels.

Volgens het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) komt een aanzienlijk deel van de meldingen ook voor rekening van hartziekten. Tot dusver zijn 8.136 meldingen van hartaanvallen in de databank opgenomen. Het systeem registreert ook 3.735 gevallen van trombocytopenie, een aandoening die leidt tot een tekort aan bloedplaatjes in het bloed en die bloedklonters kan veroorzaken.

Stephanie’s Baby “Isabella” Died of a Brain Haemorrhage from Pfizer


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VAERS-rapport: Baby van ‘volledig gevaccineerde’ moeder sterft na geboorte bloedend uit mond, neusVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelArgentijnse verslaggever Carlos Ferrara stort in tijdens uitzending vanaf COVID-testlocatie.
Volgend artikelDe rollen zijn voor onze tirannen omgedraaid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Het blijft onbegrijpelijk om,voor een snotneus, een killshot van de killfactory’s te laten inspuiten. Ik vind dit zo spijtig en dom!

 2. Hartverscheurend. En traumatisch…
  Zij heeft haar verhaal gedaan op; https://nomoresilence.world/ zie hier ook het verhaal van Anna Hogan (AZ genomen en baby leefde niet meer door bloedproppen in het navelstreng); https://nomoresilence.world/astra-zeneca/anna-hogan-astrazeneca-severe-adverse-reaction/

  Deze mensen lijden enorm.
  Ik heb trouwens ook een site waar met (op Reddit) allemaal onderling hen bijwerkingen delen.
  Bij het lezen denk je serieus dat je in een thriller terecht gekomen bent!!!

  Van herpes tot aan huidaandoeningen en afvallende ledenmaten (meer dan duizenden reacties!! en waar ze (de gedupeerden) hulp aan elkaar bieden…op het forum…).

  Mensen beginnen hen verhaal met :”ik ben niet snel bang maar….” en “sinds ik gevaccineerd ben, heb ik last van..”…

  Ik denk dus dat de gehele maatschappij ontwricht is. Dit is horror. Waar je vroeger nog weleens dacht; “die of die zal toch geen virus onder de leden hebben, of soa” is het nu wel keer 10000 verergerd met alle bizarre eigenaardigheden die mensen hebben. Lichamelijk maar ook mentaal!!

  Wat nu speelt is dat men zich (dood) schaamt voor wat hem/ haar is overkomen. Merk je ook op Nu.nl. Men is héél voorzichtig met het uiten van lichamelijke ongemakken. Zou ik ook hebben. Ik zou ook niet aan de klok hangen dat mijn klokkenspel vol met pukkels zit sinds de injectie(s) bijv…. of maandenlang vaginale bloedingen…. dat is best privé.

  Dus we hebben nu te maken met een zombie maatschappij waar ook nog eens velen NIET vertellen dat ze voor de prik(ken) gekozen hebben, uit schaamte. Mijn God.. echt waar… The Lord be With us is alles wat ik kan zeggen…; het lijkt nu wel alsof 70 mensen van je borrel collega’s, in 1 ruimte herpes hebben en 4 niet… waardoor je zélf maar moet kijken wie het zijn… als ze er al eerlijk over zijn.

  Wees gewaarschuwd; uw maag zal er van draaien wat er allemaal wel niet ervaren wordt door de gedupeerden (en het zijn er véél meer dan wij weten en ooit zullen meekrijgen op eerlijke wijze!!!).

  Allemaal te lezen via:
  https://www.reddit.com/r/Covid19VaccineRats/comments/khitvj/side_effects_from_covid19_vaccine/
  https://www.reddit.com/r/Vaccine/comments/m7yx85/pfizer_adverse_reactions/
  https://www.reddit.com/r/CovidVaccinated/
  https://www.reddit.com/r/VACCINES/comments/mhntle/should_my_61_mom_get_the_vaccine_if_yes_then/

  • Ugh… wij deelden eens een houten tafel in een theetuin met twee andere bezoekers, en die mevrouw vertelde dat ze de gordelroos had na de spuitjes. Ik vond dat al zo verdomde onsmakelijk, kon mijn taartje bijna niet meer op. Maar deze verhalen… wat een melaatsen zijn die mensen geworden. Getver.

   • p.s. Realnotrare.com staat ook vol met dit soort gruwel stories. (kan niet vaak genoeg herhaald worden – spuitrunderen: lees die websites goed!)

  • Hoi Lee1990,

   Echt geweldig wat je doet. Even wat extra info voor je waar je, hopelijk, wat aan hebt.

   Ik wil je graag van harte aanraden om het boekje / lang essay van de heer Havel aanraden. Heet the power of the powerless. https://www.nonviolent-conflict.org/wp-content/uploads/1979/01/the-power-of-the-powerless.pdf

   Daarin beschrijft de beste man, tijdens de donkerste dagen van communisme in oost Europa, hoe de zogenaamde machtelozen (net zoals nu maar tikkie anders) toch macht hebben. De sleutel is een paralelle samenleving op te zetten van mensen die vrijwillig samenwerken (de oorspronkelijke definitie van kapitaliseme voordat het woord gecorrumpeerd werd). Zo ben ik bijvoorbeeld gekapt met het naar een kapper zaak te gaan. Heb nu een aan huis kapper. Zal me een rotzorg zijn of ze btw betaald of niet.

   Dat is slechts 1 voorbeeld dat de gecentraliseerde macht ondermijnt. Ik heb een behoorlijk grote huiskamer. Ik zit echt te overwegen om daar borrels te organiseren. Hoef ik geen winst op te maken. Kost ze weer meer.
   Minder horeca, minder belasting maar zelfde fun. Regime (ik noem het geen regering meer) ondermijnend want geen belasting meer.

   Cruciaal is dat er wel een alternatief komt voor het huidige financiele systeem want daarin participeren is doorgaan met het financieren van het regime. Als je niet weet hoe het financiele systeem dat in stand houdt leg ik dat graag uit.

   Groeten,
   Hugo

   Groeten,
   Hugo

 3. Net weer de persconferentie zitten kijken van pappa rutte en de nieuwe minister van volksongezondheid.
  Volgens mij staat die man ook al met 1 poot in het graf als ik hem zo eens bekijk.
  Maar zoals altijd weer hetzelfde slappe gezever wat we van mark gewend zijn.
  Niks nieuws dus.
  En het rivm,lees RIJKSINSTITUUT VOLKERENMOORD heeft nog altijd vele,vele besmettingen voor ons in petto om het corona sprookje in stand te houden.
  Wanneer komt de dag dat dit hele zooitje opgedoekt word.
  Het zal me niet snel genoeg zijn.
  WAARDELOOS ZOOITJE EN MOORDENAARS????

 4. Ik kan er met mijn kop niet omheen waarom ze toch in godsnaam die spuiten nemen… maar ik vind het wel heel erg voor die mevrouw. Het is echt verschrikkelijk wat er gebeurd is met die onschuldige baby en het verdriet van die vrouw is hartverscheurend.

  • Hoi Immortal,

   Ik zie het heel anders. De waarschuwing signalen zijn overal. Zelfs in de MSM. Deze mevrouw nam de injectie toch. Het gezegde stelt, wie niet horen wil moet maar voelen. Dat is vreselijk voor haar maar zal haar leren door te voelen.

   Ik ben sinds klein kind afaan altijd een eigenwijze geweest. Toen ik peuter was vond ik de gaskachel facinerend en wilde mijn hand er op leggen. Mijn ouders altijd proberen mij te beschermen door mij te weerhouden dat te doen. Tot ze zoiets hadden van, in een onbewaakt moment gaat Hugo het toch doen dus laten we het gecontroleerd doen. Dus Hugo legde zijn hand eindelijk op de gaskachel. Pijn dat het deed maar sinds gecontroleerd was de schade minimaal. Les geleerd zou je denken….

   Niet dus. Een paar jaar later vond Hugo dat hij kon zwemmen zonder ”opblaas vleugels” om de armen heen. Mijn ouders wederom, ok, beter gecontroleerd Hugo laten falen. Dus hup, Hugo zonder het zwembad in. Een paar seconden boven water blijven en toen zonk ik. Mijn vader liet me bewust even onder water zodat ik bewust werd dat ik die bandjes nodig had voordat hij me weer omhoog haalde.

   Dat leert je een les. Beide lessen (en er waren er meer) hebben mij geleerd zelfstandig na te denken. Helaas komt het bij vrouwen zoals deze nu al. Gebrek aan opvoeding wat mij betreft. Nu leren ze het. Helaas met een dood geboren kind. Het is niet anders. Ik kan geen medelijden meer hebben voor dit soort mensen. Ze zijn gewoon niet goed opgevoed. Covid shit leert ze lessen die ze hadden moeten leren toen ze kind waren.

   maar ja, De Staat is de nieuwe God. Iden De Wetenschap trouwens.

   Groeten,
   Hugo

   • Quote Ze zijn gewoon niet goed opgevoed.
    Wat een statemend .. ?
    Je belerende toonzetting .
    Je denkt dat je uniek bent eye Hugo .

    • Hoi Cor Nietdus,

     Ja, ik denk dat ik uniek ben en schaam me er niet voor. Gezien je reactie denk jij dat je niet uniek bent. Ben echt heel benieuwd hoe jij jezelf ziet? Gokje, een nummertje uit een batch zo? Als de batch waar je uit voorkomt fout is terecht verwijder kand worden?

     Of ben je trots op het feit dat je denkt zoals de meute en dus het fijn vind om lekker met de kudden mee te blaten zoals je all een poosje hier doet?

     Ik hoor graag waarom je zo graag geen individu wil zijn maar onderdeel van een kudde. Jouw keuze hoor. Veroordeel je niet en geniet van het leven dat door anderen wordt bepaald.

     Groeten,
     Hugo

     • Onzin .
      Je kunt een drol niet oppoetsen wel door de glitter rollen .
      Je hele draadje is een pakket gezam van de hoogste orde .
      Je raakt mij op geen enkele wijze .
      Je bent waarschijnlijk omhoog gevallen 😛

      • Het staat je vrij om mijn reacties niet te lezen. Bescouw dit een laatste reactie van mij aan jou.

       Op dit forum heb ik je leren kennen als een erg irritant, negatief en niets bijdragend misselijk makend mannetje. Mensen zoals jij heb ik een bloedhekel aan wil ik niet eens bereiken dus mooi dat ik jou niet bereikt heb.

       Hugo

 5. Hugo,
  Toch wel rare vergelijking die jij hier maakt!
  Na al je (gecontroleerde) testen is de kans heel groot dat je het goed overleefd of geen schade zal oplopen. Je bewijst het zelf.
  Doe je dat 1 x zelfs gecontroleerd met 1 verkeerde vaccin kan je zoals bij mijn tante lekker dood gaan….
  Heeft weinig met opvoeding te maken maar vooral brainwashing met leugens van de media.
  Weet je nog die collage waar je in China mensen zag doodvallen voor dat Chinees restaurant in Wuhan? Daar begon alles mee…
  Die mevrouw had zeker beter moeten nadenken of meer moeten opzoeken.
  Maar als ook mijn (idiote) huisarts komt beweren dat de vaccinmakers weten waarmee ze bezig zijn.
  Dan weet ik ook waarom veel mensen in de val lopen.
  Hij was boos omdat ik zei dat ze alleen alles weten hoe ze winst moeten maken…

  • Je hebt drie soorten mensen op de planeet rondlopen!
   1. die moeten het niet leren want hebben het in hun DNA of bloed
   2. die moeten het leren
   3. zijn gewoon te dom om het te leren of weigeren het te leren

   De meest kritische denkers zijn meestal technische mensen, die gebruiken hun brein anders.
   Daar hoef ik geen uitleg bij te geven.

  • Hoi Jossi,

   Het lijkt er op dat mijn rare post je tot nadenken heeft gezet. Positief! Dank je voor het jezelf corrigeren. Siert je.

   Kan natuurlijk zijn dat ik eea verkeerd begrepen heb. Mocht dat het geval zijn lees ik het graag.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in