fszalai / Pixabay

Tientallen nationale regeringen, samen met de Verenigde Naties en Bill Gates, werken samen aan een wereldwijd initiatief genaamd “50 in 5” om binnen vijf jaar een “digitale publieke infrastructuur” te implementeren.

Deze infrastructuur omvat digitale munteenheden van centrale banken, digitale identificatie, uitgebreide datasystemen en meer, allemaal bedoeld om over nationale grenzen heen te functioneren. Het zal totale bewaking en controle van mensen mogelijk maken, waarbij elke transactie wordt gevolgd en gecontroleerd, bericht Rhoda Wilson.

Het programma wordt geleid door de Verenigde Naties en verschillende elitaire organisaties, waaronder Bill Gates en de Rockefellers, met financiering van Amerikaanse en Europese belastingbetalers.

VN en Bill Gates achter “digitale publieke infrastructuur” voor wereldwijde controle

Door Alex Newman zoals gepubliceerd door Frontline News

Tientallen nationale regeringen werken samen met de Verenigde Naties en miljardair Bill Gates aan een wereldwijd programma om binnen vijf jaar een “digitale openbare infrastructuur” (“DPI”) op te leggen aan hun burgers. Deze “DPI” omvat digitale munteenheden van de centrale bank (“CBDC’s”), digitale identificatie (“digital ID”), uitgebreide datasystemen en meer, allemaal functioneel over de landsgrenzen heen.

Het nieuwe plan, dat eind vorig jaar werd onthuld en snel vordert, staat bekend als “50 in 5” omdat 50 regeringen verwachten de Orwelliaanse “digitale infrastructuur” van de tirannie binnen vijf jaar te hebben ingevoerd. Bijna een dozijn regeringen, waaronder talrijke corrupte kleptocratieën en socialistische regimes, hebben tot nu toe vrijwillig hun bevolking opgegeven om als “First Mover” land te dienen.

De VN gaat er echter van uit dat elke regering dit uiteindelijk aan iedereen op aarde zal opleggen. Dit komt duidelijk naar voren in alle aankondigingen. “Alle landen, ongeacht hun inkomensniveau, geografie of waar ze zich bevinden in hun digitale transformatieproces, kunnen profiteren van deelname aan 50-in-5,” verklaarde het VN-agentschap achter het programma. “Deelname aan de campagne helpt ervoor te zorgen dat landen de implementatie van DPI niet alleen hoeven aan te pakken of vanaf nul hoeven te beginnen.”

Onder leiding van het VN-Ontwikkelingsprogramma (“UNDP”) wordt de nieuwe “digitale infrastructuur” gezien als een instrument om het opleggen van de zeer controversiële “Duurzame Ontwikkelingsdoelen” (“SDG’s”) van de VN-agenda 2030, in 2015 door belangrijke VN-leiders het “Masterplan voor de mensheid” genoemd, te versnellen. De SDG’s, zoals ze bekend staan, roepen op tot wereldwijde herverdeling van rijkdom en drastisch meer macht van de overheid over het leven van mensen op alle niveaus. Het massamoordende regime dat in China regeert, pochte een “cruciale rol” te hebben gespeeld in de ontwikkeling van het plan.

Gates, die een verontrustende relatie had met de veroordeelde kinderhandelaar Jeffrey Epstein, vierde de rol van deze technologieën bij het opleggen van de SDG’s van de VN aan de mensheid. “De G20 bereikte een baanbrekende consensus over de rol van digitale openbare infrastructuur als een kritieke versneller van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen,” zei hij op Twitter. “Ik ben optimistisch over het potentieel van DPI om een veiligere, gezondere en rechtvaardigere wereld te ondersteunen.”

Het hele programma wordt geleid door de VN en elitaire organisaties zoals Gates en anderen zoals de Rockefellers, die van oudsher financiers zijn van globalisme, eugenetica en bevolkingsbeperkende plannen. Voor dit doel werden meerdere dekmantelfirma’s opgericht die worden aangestuurd door dergelijke “controligarchen”. Maar de Amerikaanse en Europese belastingbetalers moeten een groot deel van de rekening betalen via VN-agentschappen en internationale “ontwikkelingsbanken.”

  LGBT-beweging debuteert nieuwe vlag voor pedorechten

Als dit niet wordt tegengehouden, zal het nieuwe pakket van “digitale openbare goederen” en “infrastructuur” volgens critici een technologisch panopticum creëren dat totale bewaking en controle van alle mensen overal mogelijk maakt. Inderdaad, zoals de 2030 Agenda duidelijk maakt, “niemand zal achterblijven.” Eenmaal in volle gang, zal letterlijk elke transactie worden gevolgd, gemonitord en gecontroleerd.

VN-bureaucraten zetten een vrolijk gezicht op het programma. “Voor UNDP, is een DPI-aanpak waarbij de mens centraal staat van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat deze nieuwe infrastructuur de SDG’s [van de 2030 Agenda] kan versnellen,” stelt Keyzom Ngodup Massally, hoofd digitale programma’s bij UNDP. “Deze door landen geleide 50-in-5 campagne is een belangrijk onderdeel van de manier waarop UNDP zinvolle wereldwijde digitale samenwerking blijft ondersteunen en lokale ecosystemen versterkt om op rechten gebaseerde DPI te ontwerpen en te implementeren.”

Vrijwel alle nationale regeringen en centrale banken over de hele wereld werken al aan digitale valuta van centrale banken (“CBDC’s”), volgens de Bank for International Settlements in Zwitserland, die helpt bij het begeleiden en coördineren van de wereldwijde uitrol van dergelijke valuta. Terwijl contant geld aan de kant wordt geschoven en vervolgens verdwijnt, zullen CBDC’s een permanente registratie van alle transacties creëren.

Misschien nog verontrustender is dat de digitale munten ook programmeerbaar zullen zijn, zeggen vooraanstaande experts en ambtenaren. Dat zal overheden een ongekende mate van controle geven over de economie en individuele beslissingen van consumenten. Het Witte Huis van Biden heeft zelfs opgeroepen tot CBDC’s om “rassengelijkheid” en “milieuprioriteiten” te bevorderen. Vooraanstaande personen hebben opgeroepen om ook de individuele CO2-voetafdruk bij te houden.

Samen met CBDC’s zijn overheden over de hele wereld bezig met het uitrollen van digitale ID’s. De Australische Senaat heeft vorige week net gestemd om zo’n systeem goed te keuren. Verschillende Amerikaanse deelstaatregeringen, waaronder een aantal die volledig door Republikeinen worden bestuurd, werken aan vergelijkbare systemen. En verschillende organisaties die banden hebben met Gates, de Rockefeller dynastie en de VN promoten zulke ID’s al jaren, onder andere via groepen als ID2020.

Uiteindelijk zullen de digitale ID’s en CBDC’s onafscheidelijk worden. De Financial Times besprak de relatie tussen alle verschillende systemen in het digitale infrastructuursysteem in een stuk uit 2021 met de kop ‘Why CBDCs Will Likely Be ID-based‘. Het onthult hoe CBDC’s en digitale ID’s samen kunnen (en zullen) worden gebruikt om uiteindelijk mensen te controleren.

“Wat CBDC-onderzoek en experimenten lijken aan te tonen, is dat het bijna onmogelijk zal zijn om zulke munteenheden uit te geven buiten een uitgebreid nationaal digitaal ID-beheersysteem om,” schreef Izabella Kaminska van de Financial Times. “Dat betekent: CBDC’s zullen waarschijnlijk gekoppeld worden aan persoonlijke accounts die persoonlijke gegevens, kredietgeschiedenis en andere vormen van relevante informatie bevatten.”

Uiteindelijk zal de gezondheidszorg met dit alles verweven raken, zoals de door de CCP gesteunde baas van de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) (en voormalig etnisch-marxistisch terroristenleider) Tedros Ghebreyesus uitlegde. “De covid-19 pandemie benadrukte de waarde van digitale gezondheidsoplossingen voor het vergemakkelijken van de toegang tot gezondheidsdiensten,” verklaarde hij voordat hij de covid “vaccin paspoorten”, opgelegd door de Europese Unie (“EU”), aanprijst. De WHO gebruikt nu het systeem van de EU om een soortgelijk regime voor de hele mensheid te ontwerpen.

  Eerste hapje: Softijs met meelworm topping debuteert in Zweden

Top globalisten hebben laten doorschemeren waar dit allemaal naar toe gaat. “De truc is om een openbare digitale infrastructuur te bouwen die interoperabel, open voor iedereen en betrouwbaar is. Ik zal u een voorbeeld geven dat vandaag de dag realiteit is,” zei EU “president” Ursula von der Leyen op de G20-top in september. “Velen van u kennen het digitale covid-19-certificaat. De EU heeft het zelf ontwikkeld. Het model was zo functioneel en zo vertrouwd dat 51 landen op 4 continenten het gratis hebben overgenomen.”

Een sociale kredietscore waarbij elke persoon een rang krijgt gebaseerd op zijn of haar naleving van de eisen van technocraten is in wezen ook onvermijdelijk onder dit regime, zeggen critici. “Voorstanders zijn onvermurwbaar dat DPI essentieel is voor deelname aan markten en de maatschappij – net zoals we zagen met vaccinatiepaspoorten – maar dan op een veel bredere schaal,” legt The Sociable redacteur Tim Hinchliffe uit, één van de eersten die aan de bel trok.

Het potentieel voor controle, vervolgde hij, is bijna eindeloos. “Als DPI succesvol is, zal het overheden en bedrijven de macht geven om sociale kredietsystemen te implementeren die kunnen bepalen waar en hoe je kunt reizen, wat je mag consumeren en hoe je kunt handelen met je programmeerbare geld,” voegde Hinchliffe eraan toe.

Natuurlijk bestaat zo’n systeem al in communistisch China, iets waar The New American al bijna tien jaar voor waarschuwt. De Chinese Communistische Partij (“CCP”) dient als “rolmodel” volgens World Economic Forum (“WEF”) baas en Great Reset voorman Klaus Schwab en talloze andere globalisten. En dus is het slechts een kwestie van tijd voordat een dergelijk regime uiteindelijk in het Westen wordt onthuld zonder massale tegenstand.

Volgens het WEF staat het volgen van kinderen bovenaan de prioriteitenlijst, omdat de verzamelde gegevens worden gebruikt om beslissingen voor mensen te nemen. “Fundamenteel gaat het er bij een digitale openbare infrastructuur om dat gegevens naadloos door sectoren en systemen kunnen stromen, waardoor datagestuurde besluitvorming en beleid mogelijk worden,” zegt de globalistische organisatie in een stuk over het volgen van kinderen met DPI.

De “Digitale Publieke Infrastructuur” zal ook steeds meer beperkingen opleggen aan het dagelijks leven, inclusief aan het verkeer in de opkomst van 15-minutensteden. Het zal worden gebruikt om allerlei soorten mandaten op te leggen, waaronder “lockdown” beleid onder voorwendselen variërend van vermeende “volksgezondheid” noodsituaties tot vermeende door de mens veroorzaakte “klimaatverandering”, waarschuwen tegenstanders onder verwijzing naar verklaringen van de verkondigers van deze systemen.

Maar het wordt nog vreemder. Aan het einde van wat Schwab de “Vierde Industriële Revolutie” noemt, zal er een “samensmelting zijn van onze digitale, fysieke en biologische identiteiten,” heeft de Duitse technocraat meerdere malen gezegd. De volledige implicaties van die visie zijn nog niet uitgewerkt, maar Schwab promoot zelf regelmatig de implantatie van microchips in menselijke hersenen, naast andere transhumanistische plannen.

  45 pedofielen die van plan waren kinderen op te eten gearresteerd op grond van ziekmakende reeks kinderseks aanklachten

De “50 in 5” campagne voor DPI ging eind vorig jaar officieel van start in New York. Het doel is om de tijd die nodig is om alles te digitaliseren, van identificatie tot geld, “radicaal in te korten.” Dat zal gebeuren door samenwerking tussen de VN en regeringen die technologie delen om uiteindelijk in 2028 in minstens 50 landen een interoperabel systeem te creëren. Verwacht wordt dat de hele wereld dit voorbeeld zal volgen.

Naast de UNDP, de Gates Foundation en de regeringen die zich al hebben aangemeld, is er ook een breed scala aan AstroTurf-groepen en VN-agentschappen bij betrokken – velen van hen worden gefinancierd door regeringen en profiteurs zoals Gates en zijn technocratische bondgenoten. Hiertoe behoren UNICEF, de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank, het Centrum voor Digitale Publieke Infrastructuur en de Digital Public Goods Alliance.

De eerste regeringen die op de kar zijn gesprongen – de meeste met beloftes van “gratis” geld van de Westerse belastingbetaler – zijn Bangladesh, Ethiopië, Guatemala, Moldavië, Senegal, Sierra Leone, Sri Lanka en Togo. Een handvol rijkere regeringen, waaronder die in Noorwegen en Singapore, hebben ook getekend.

“Deze landen dienen als bakens van vooruitgang en inspiratie voor landen om hun eigen digitale fundamenten te bouwen en hun economieën en het welzijn van mensen te verbeteren,” beweerde het UNDP in een persbericht waarin het de eerste 11 regeringen aankondigde die deelnemen aan het opleggen van deze digitale bewakings- en controle-instrumenten aan hun bevolking.

Door 50 regeringen aan het programma te laten deelnemen, hoopt de VN dat elke regering zich kan richten op één gebied of element van het “DPI”-programma. Vervolgens deelt elke regering wat ze heeft geleerd met andere regeringen, zodat de digitale bewakings- en controlearchitectuur sneller kan worden opgelegd en op een manier die de nationale grenzen overschrijdt.

De minister van Communicatie, Technologie en Innovatie van Sierra Leone, Salima Monorma Bah, riep alle regeringen op om mee te doen. “Sierra Leone is verheugd deel uit te maken van 50-in-5 en dringt er bij alle anderen op aan zich bij de campagne aan te sluiten. De komende vijf jaar bieden ons de kans om samen de veilige en inclusieve implementatie van DPI te versnellen en daarmee de positieve resultaten voor mensen wereldwijd te versnellen”, aldus Bah.

Zelfs terwijl totalitaire technocraten zich haasten met deze technologieën, groeit het verzet. In Florida, bijvoorbeeld, heeft een nieuwe wet CBDC’s officieel verboden. Tal van andere staten streven soortgelijke maatregelen na. Nadat de verwoestende leugens en tirannie die ten grondslag lagen aan de covid-“pandemie” aan het licht kwamen, is het onwaarschijnlijk dat miljarden mensen over de hele wereld ooit hun vertrouwen in instellingen zullen terugkrijgen, waarbij de meeste Amerikanen nu zeggen dat de media een “vijand” zijn.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

L. Fletcher Prouty: Aardolie is geen fossiele brandstof; het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aardeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video: Hezbollah schiet Israëlische Hermes 900 gevechtsdrone neer
Volgend artikelBREAKING: Telegraph meldt dat Pfizer schuldig is bevonden, heeft bekend het publiek te hebben misleid over de werkzaamheid van hun COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Hier heb ik vandaag een hele uitwisseling over gehad.

  Iemand moet als eerste beginnen met weigeren, maar niemand durft. De wakkere mensen durven hun kop niet boven het maaiveld uit te steken uit angst dat ze alles verliezen… terwijl ze sowieso alles gaan verliezen als ze hun kop onder het maaiveld houden.

  WIJ financieren alles en WIJ voeren alles uit… zolang WIJ gehoorzamen verandert er helemaal niks en gaan WIJ alles verliezen. Dit is het plan van de satanisten. Ze weten dat mensen uiteindelijk kiezen om onder het maaiveld te blijven… en zo kunnen de satanisten in alle rust hun plannen doordouwen.

  Wanneer is de maat vol? Wat moet er gebeuren voordat mensen geen angst meer hebben om alles te verliezen in een poging om niet alles te verliezen??? Wat moet er voor jou persoonlijk gebeuren om, ongeacht de consequenties, te weigeren om nog te gehoorzamen. Zolang wij meebewegen gaan alle plannen van de satanisten een succes worden.

  • ik steek mijn hoofd boven het maaiveld uit.
   sta ook niet onder controle want ik doe niet mee.
   mochten ze mij uit het systeem gooien ze doen hun best , ik heb niets te verliezen buiten materiele onzin.

   geestelijk krijgen ze mij niet kapot hooguit de lichamelijke dood en dood gaan we toch of je meedoet of niet.
   een paar jaren eerder dood wat is dat in de eeuwigheid een zucht.

   • Je kunt je bestaan ontkennen, maar zelfs dán omzeil je ‘big data’ niet. De basis van een ‘social krediet systeem’, met een score voor het gedrag van burgers en bedrijven, zoals dat in China al jaren formeel operationeel is.

   • precies, er zijn ook nog mensen met waarden, en ik ga liever recht op kapot dan gebukt door het leven in een angst modus

 2. We betalen niet alleen met geld, maar ook met ons water en stroom. Want de burgers worden restricties en prijsverhogingen opgelegd terwijl deze “controle” datacenters gigantische hoeveelheden stroom en schoon water verbruiken.

  • Multinationals zoals big tech zijn zo ontstellend machtig geworden, dat (r)overheden in elk willekeurig land geen vuist- meer – kunnen maken. Wij worden door deze bende satanisten uitgemolken tot op ’t bot en de gemaakte winsten verdwijnen m.b.v. gewiekste fiscalisten via belastingparadijzen als Jersey naar locaties geheel buiten ons gezichtsveld.

 3. media ,regeringen instellingen enz allemaal uitroeien en ophangen ook het oranje geteisem heb je niets aan kost alleen maar en natuurlijk alle meelopers

 4. Vooral de controle op de zgn. “opiniemakers”, de media, en wat we vroeger noemden: “de berichtgeving” (heden “propaganda”). geassisteerd door professoren, figuren zoals zgn. “Ruslandkenner”, “oud-kokonel”, Amerikaanse of Engelse “gazetten”, orakels zoals “denktanken”. Van zoalng dat allemaal onder controle is werkt de zgn democratie perfect.

 5. Kleine mensen in een democratie maken graag mondiale keuzes, zo zit de grootheidswaan van de patjepeeërs eruit die met hun beperkte bewustzijn, God zij dank (maar daarom zijn ze tegen God), geen enkele invloed kunnen hebben op grote schaal, maar die wel alle mondiale ellende uit hun onvermijdelijk egocentrische inslag stiekem hiernaartoe willen halen om de kleinigheden op dagelijks vlak waar je niet omheen kan verder te verzieken.
  Zo zit de valsheid van de media in elkaar. De afgunst en de daaraan verbonden soorten discriminatie worden steeds erger. De onderdrukking van vrouwen in een middeleeuws land als Afghanistan is bijvoorbeeld, voor of tegen (want dat gaat altijd samen), het model voor de gierigheid van de winkelethiek, om hun man naar de kloten te helpen.
  Ik hoorde van een tiener die een boek geschreven had, een thriller. Het spirituele graf op de middelbare school is inderdaad een thriller. En als er maar een schijn is van iets wat afwijkt van de zelfscanners, dat zijn de mensjes met hun smartphone waarmee ze afrekenen en met elkaar communiceren, zijn ze doodsbang of uitgesproken agressief, dat is de commercialisering die iedere generositeit uit hun ziel heeft geperst.
  Vandaag toen ik aan de kassa stond was er niemand bij Albert Heijn. Ik zag het al aankomen toen ze me als geestelijk gehandicapte betuttelden. Ik had alles al teruggezet toen er een vrouwtje de caissière ging halen. Er zullen geen overlevenden zijn, en geen leger of politie zal erbij kunnen.

 6. De grenzeloze domheid en zwakte van het overgrote deel van de bevolking maakt dit mogelijk en daardoor gaan wij wakkeren ook mee ten onder. Jammer dat er zo weinigen zijn die er zin in hebben om dat geteisem met zinvol geweld uit te roeien. Het is niet Bill Gates en consorten die schuldig zijn, zij nemen juist de uitgelezen kans om zich te verrijken en meer macht te pikken omdat het slaafse schijterige volk dit toelaat. De werkelijke schuldige is die brave buurman.

 7. Alles wat digitaal verwerkt wordt is straks controleerbaar. (b.v.: ook marktplaats)
  Tijd om nu ideeën voor de gewone man om een ruilmiddel te creëren zoals de Florijn / Gulden
  Daarmee onderlinge dienstverleningen of goederen buiten het systeem om operationeel te verhandelen. Vraag mij niet hoe dat zou werken, er zijn betere financiële knappe koppen die dit systeem kunnen ontwerpen. Het zal illegaal gemaakt worden, dat is zeker, want het WEF geboefte in Nederland zit wat dat betreft niet stil.

 8. Ohja en mensen inscannen kan je al fraude plegen . Stroomuitval of mensen ontnemen van bepaalde actief of aankopen . En dan nog de stroom en het water daar willen ze ook een stokje voor steken oftewel je hebt straks niks meer. Mag je verhongeren . Eerst je kind of andersom maar jezelf laten gaan voor je kind gaat ook niet dan wordt je kind ook meegenomen . En zo heb je niks te kiezen !

 9. “Bijna een dozijn regeringen, waaronder talrijke corrupte kleptocratieën en socialistische regimes, hebben tot nu toe vrijwillig hun bevolking opgegeven om als “First Mover” land te dienen.”
  Welke regeringen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in