Tijdens een interview in 1994 sprak L. Fletcher Prouty over wat aardolie is. Het is niet wat wij denken dat het is. Het is geen fossiele brandstof. En het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde, zei hij.

L. Fletcher Prouty was hoofd Speciale Operaties voor de Joint Chiefs of Staff onder de Amerikaanse president John F. Kennedy. Als voormalig kolonel in de Amerikaanse luchtmacht ging hij met pensioen om bankdirecteur te worden en werd vervolgens een criticus van het Amerikaanse buitenlands beleid, met name de geheime activiteiten van de CIA waarover hij veel voorkennis had. Hij stierf in 2001 op 84-jarige leeftijd, schrijft Rhoda Wilson.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende kolonel Pouty als tankcommandant in het leger. Later ging hij bij de United States Air Force (“USAAF”) en in 1943 werd hij de persoonlijke piloot van generaal Omar Bradley. Later dat jaar vloog hij Chiang Kai-shek naar de Conferentie in Teheran.

Prouty raakte ook betrokken bij werk voor het Office of Strategic Services (“OSS”). In 1945 diende hij op Okinawa en was betrokken bij het vervoer van de lijfwacht van generaal Douglas MacArthur naar Tokio. In 1946 werd Prouty door het Amerikaanse leger toegewezen aan de universiteit van Yale. In 1950 richtte hij Air Defence Command op en tijdens de Koreaanse oorlog was hij gestationeerd in Japan waar hij militair manager was voor Tokyo International Airport.

In 1955 werd Prouty aangesteld om operaties tussen de USAAF en de Central Intelligence Agency (“CIA”) te coördineren. De volgende negen jaar werkte hij voor het Pentagon. Hij was Briefing Officer voor de Secretary of Defence (1960-61), Chairman of the Joint Chiefs of Staff en Chief of Special Operations (1962-63).

Aartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de "Great Reset"

Kolonel Prouty ging in 1964 met pensioen bij de USAAF en kreeg de Commendation Medal van de Joint Chiefs of Staff. Later werkte hij voor de General Aircraft Corporation (1964-65) en First National Bank (1965-68). Hij was ook senior directeur van een marketingorganisatie voor de overheid en het leger.

Lees meer over kolonel Prouty op L. Fletcher Prouty (Spartacus Educational) en L. Fletcher Prouty (Wikipedia).

Tijdens een interview in 1994 vroeg Bruce Kanier aan kolonel Prouty wat hij bedoelde toen hij in een toespraak zei dat aardolie geen fossiele brandstof was en dat het een mineraal was. Kolonel Prouty antwoordde:

“Toen olie van een smeermiddel in een brandstof veranderde werd het waardevol. Rockefeller was op dat moment toevallig de slimste man in de business, maar hij verdiende het grootste deel van zijn geld, of een groot deel ervan, aan het transport van de aardolie en aan de verkoop ervan.

Een prijskaartje hangen aan olie is als een prijskaartje hangen aan een emmer water, geen initiële kosten die in de grond zitten. En in die tijd was er wat van, bijna wat je oppervlaktemijnbouw zou noemen, ze gingen niet diep. Dus om de prijs op te drijven, kwamen ze op het idee dat ze het schaars moesten laten lijken.

Toevallig was er in 1892 in Genève een bijeenkomst van wetenschappers om te bepalen wat organische stoffen zijn. Welnu, de definitie van organisch is een stof met waterstof, zuurstof en koolstof. Het is meestal een levende substantie … Op deze conventie in Genève maakte Rockefeller er gebruik van om enkele wetenschappers te sturen die zeiden: “Olie, petroleum is waterstof, zuurstof en koolstof, daarom moet het afgeleid zijn van het rotten van voorheen levende materie”.

WEF zegt dat het tijd is om seks en huwelijk met dieren te legaliseren om inclusie te bevorderen

Toen de wetenschappelijke conventie voorbij was, definieerden ze olie als het residu van voorheen levende materie. Wel, dat maakt het een fossiele brandstof.

Er is nog nooit een fossiel, een echt fossiel, gevonden onder de zestienduizend feet [circa  4900 meter] … We boren naar olie op dertigduizend, drieëndertigduizend, achtentwintigduizend, elke dag van de week. We kunnen dus meteen uitsluiten dat het geen fossiele brandstof is. Het wordt fossiele brandstof genoemd om het publiek het gevoel te geven dat het een goed is dat opraakt en uitgeput raakt.

Als u de olievoorraad in de wereld kent, weet u dat die nog een hele lange tijd niet op zal raken. Het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde.

Jarenlang, legde kolonel Prouty uit, predikten ze de propaganda op de hoogste kantoren in de VS dat olie een fossiele brandstof was die op zou raken. “Het doel ervan was, zoals Kissinger in zijn eigen bewoordingen zei toen hij aan het woord was, om een wereldprijs voor olie te creëren. Met andere woorden, niet 30 cent per gallon hier en 90 cent per gallon daar, maar laten we een wereldprijs krijgen. Dat is hun doel. En dat proberen ze te doen met tarwe en al het andere,” zei hij.

We hebben de video hieronder ingesloten om te beginnen met het gedeelte van 8 minuten waarin kolonel Prouty over olie praat.

Bruce Kanier interviewt kolonel Fletcher Prouty, 12 oktober 1994 (Disc 1 van 2) (2 uur)

Als de bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u HIER een fragment ervan op Bitchute bekijken.

Grote Reset zal de Grote Afwijzing zijn

Voor degenen die meer willen lezen van kolonel Prouty over dit onderwerp: Volgens de website The Col. L Fletcher Prouty Reference Site, beantwoordde kolonel Prouty “e-mails van deze site toen hij nog leefde” en die antwoorden en commentaren zijn op de website geplaatst. Er staat een “Commentaar” op met de titel “Commentaar voor juni – Olie” en onder het gedeelte van de website met de titel “Brieven van de maand” staat een e-mailwisseling tussen verschillende mensen en kolonel Prouty over de “Oorsprong van olie”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Dunegan Tapes onthullen de werking van de geesten van de psychopaten die een “Nieuw Systeem” plannenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEinde aan de HEGEMONIE van de DOLLAR: Russische oliegigant gebruikt nu yuan en roebel voor exportafrekeningen
Volgend artikelZonneonderzoekers luiden de noodklok aan dovemansoren: “Ernstige kou en voedseltekorten al in de jaren 2030”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

39 REACTIES

 1. Ook in dit verband is het interessant om de stukken van William Engdahl over olie te lezen. Ook hij is er van overtuigd dat olie niet schaars is.

 2. Wat een dwaas! Heeft waarschijnlijk nooit over scheikunde, koolstof enz. gehoord. Komt uit het leger… De discutie mineraal versus fossiel is van het niveau “de kip of het ei”.

 3. De journalist Willem L. Oltmans (1925 – 2004) heeft zich sinds maart 1964 beziggehouden met de aanslag op president J.F. Kennedy (1917) op 22.11.1963 in Dallas. De reden was dat hij tijdens een binnenlandse vlucht tussen Washington D.C en Dallas kwam te zitten naast Marguerite Harvey Oswald (1907 – 1981), de moeder van de vermeende schutter Lee Harvey Oswald (1929 – 1963).
  Een van de personen die voorkwam in zijn in 1977 verschenen boek ‘Een reportage over de Kennedy-moordenaars’ is L. Fletcher Prouty. In zijn onderzoek naar de ware achtergronden van de aanslag riep hij in 1967 zelfs de hulp in van de befaamde paragnost Gerard Croiset (1909 – 1980). Zo kwam hij op het spoor van een tot dan toe onbekend gebleven vriend van Lee Harvey Oswald, George de Mohrenschildt (1911 – 1977). Verder wist Croiset te melden dat op 22.11 van meerdere kanten door diverse schutters is geschoten: https://www.youtube.com/watch?v=HeYDp4N5V9Q

  • “De reden was dat hij tijdens een binnenlandse vlucht tussen Washington D.C en Dallas kwam te zitten naast…” Het is mij opgevallen dat dit een dikwijls terugkerende formule is in Amerikaanse “straffe” verhalen. Eén voorbeeldje: de Amerikanen konden de gijzelnemers op de ambassade in Iran aanvallen nadat een CIA-agent “toevallig” naast de kok zat tijdens de vlucht van… die precies wist hoe het daar…

 4. Het lijkt mij heel logisch dat de kern van onze planeet gewoon eindeloos gas en olie aanmaakt. De planeet is geen statische steen waar wat rommel op groeit, het is een levend organisme dat leven voortbrengt en eindeloos produceert tenzij de elites alles vermoorden, verbanden en ontbossen om een schaarste te creëren om ons mee voor de gek te houden.

  De mensheid is tot consument (junkie/slaaf) gemaakt. Wij zijn hier om in harmonie te leven met alles op de planeet. Kijk de film Avatar… zo horen wij te leven. De elites zijn de wezens die in de film Avatar alles kapotmaken. De elites sturen dat allemaal aan en daarna zeggen ze dat wij kwaadaardige vernietigers zijn. In het dierenrijk maken psychopaten geen kans om ook maar enige macht te krijgen. Daar is het bij ons mis gegaan. De bewuste mensen die ons van nature horen te leiden, worden kapot gemaakt doordat de heersende psychopaten iedereen onbewust houdt. Wij hebben in tegenstelling tot dieren, de psychopaten de baas laten worden ipv ze te verbannen of ze te doden. Psychopathie is een afwijking die in de natuur afsterft omdat ze worden verstoten of gedood. Als psychopaten de baas worden, veranderen ze iedereen in sociopaten (egoïsten en narcisten).

  Deze oorlog is gericht op ons bewustzijn en deze oorlog is al bezig sinds de pscyhopaten duizenden jaren geleden de macht grepen. De psychopaten zetten alles in het werk om ons onbewust te houden door ons dmv ONDERwijs en media allemaal in egoïsten (consumenten/narcisten/slaven) te veranderen. Schaarste is hoe ze ons verdeeld houden en ons laten vechten. Want waar 2 vechten, heeft de elite in het midden (in het MOMENT) de macht. Daarom draait alle politiek om ‘links’ en ‘rechts’. Terwijl de elite in het midden plannen maakt om de macht te houden. Schaarste is de grootste leugen ooit!!!

 5. Alleen al in Nederland wordt zo’n 40 miljoen liter diesel, lpg en benzine per dag gebruikt. Dat is 40x een kubus van 10 meter. In een paar weken zou de hele Veluwe aan bomen als energie tegenwaarde worden opgestookt. Olie een fossiele brandstof? Nou….dan moeten er wel heel wat dieren en bomen geweest zijn in het verleden. Is het verstandig om olie te (blijven) gebruiken? Naar mijn mening, voorlopig nog wel. En laat de industrie zelf (laissez faire) betere oplossingen bedenken. En niet de overheden. Die maken er over het algemeen een puinhoop van.

 6. Tijdens de zogenaamde oliecrisis eind jaren 70 zei de vader van een klasgenoot die op een olieplatform werkte al dat er veel meer olie was, tot minstens 2050 zei hij toen.

   • Met de ontwikkeling van de derde wereld zullen weldra 5 keer zoveel mensen als nu olie en gas gaan gebruiken zoals wij in het Westen.

    Dat is op termijn onhoudbaar en de politieke ‘oplossing’ bestaat er dan ook in het huidige verbruik in het Westen te doen dalen tot het huidig verbruik in de derde wereld in plaats van omgekeerd.

    Met andere woorden onze overheden laten ons omwille van politiek correcte redenen liever opdraaien en inleveren voor de rampzalige gevolgen van de bevolkingsexplosie in de derde wereld dan deze een halt toe te roepen…

 7. ‘ Let’s God ‘ ….ben geneigd om hier in mee te gaan. Er is zó veel waar in dat artikel, dat het de mogelijkheid van jouw idee zéker open laat.

  We weten geen hol van deze schepping, behalve dat wat we uit de schoolboekjes hebben meegekregen…….en van die inhoud hoeven we heel veel net zo serieus te nemen als we doen met de info uit de huidige politieke wereld.

  We weten even veel van deze aardbol als van de menselijke geest, en dat is in verhouding maar een droevig beetje.

  Die stelling van jou is interessant……en mooi…….en opent mogelijkheden.

  Thnx.

  Knap dat je dit blijft doen, dwars door dat negatieve gezeik heen hier.

  • 😊🙏🏻❤

   De natuur en de aarde, de hele schepping… alles bestaat obv overvloed. Als wij de aarde rust geven, groeien complete bossen in een decennium terug. Kijk eens een docu over Tsjernobyl. Zodra de elites een stukje grond 30jr met rust laten, herstelt alles zich in no-time. Het enige dat nodig is om de natuur te laten herstellen, is de natuur rust geven. De elites hebben één doel… permanent alle rust verstoren zodat de natuur en ons bewustzijn zich nooit kunnen herstellen, zodat wij nooit bewust worden dat de elites ons met list en bedrog gijzelen. Het is letterlijk hoe criminelen werken, ze zijn nergens anders mee bezuig dan constant afleidingen creëren zodat ze niet door ons worden gepakt omdat ze ons in verwarring houden zodat wij de waarheid niet ontdekken. Dat kunstje is op zn einde, daarom moeten er zo veel mogelijk mensen dood, want ze weten dat de waarheid ze heel heel snel aan het inhalen is… en als dat gebeurt dan verliezen ze ALLES.

   WIJ worden zo gigantisch voor de gek gehouden, maar het spel is bijna op. Wij zijn bezig om de simpele waarheid te herinneren. Schaarste is hun creatie… overvloed is de natuurlijke creatie. Als we deze monsters uit de macht verwijderen herstellen de aarde en het bewustZIJN zich binnen 10jr, daar ben ik inmiddels van overtuigd. Ze hebben in duizenden jaren, met heel veel bedrog en leugens een enorm kaartenhuis gebouwd, een matrix van van leugens. Het is als een gespannen boog en de terugslag zal supersnel gaan.

  • @Inhetmeer (of topic)
   Quote “dat negatieve gezeik heen hier.”
   Dit is nu de zoveelste keer dat je deze zure opmerking plaatst hier .
   Waarom ga je niet weg hier ?
   Je begint op te vallen maat .
   Heb jou vaak inhoudelijk aanwezig gevonden , nu twijfel ik aan je gezonde vermogen 😐
   Je gedrag lijkt op alcoholist. zuipschuit .😑

 8. We werden in het verleden doodgegooid met “peak oil” maar de laatste tijd is dat verstomd…waarom? Omdat er toch gen peak oil bestaat?

  • Klopt. Het bestaat niet, het was een test. Kijken hoe snel de schaapjes in paniek zouden raken en bereid waren vrijheden, financiële zekerheden en welvaart in te leveren voor een hoax van een stel globalistische klootzakken. Een soort van generale repetitie voor de covid scam.

  • Gas is iets heel anders dan olie. Gas is een eenvoudig klein molecuul CH⁴ en ontstaat door rotting van plantenresten zoals in een moeras of koeiemaag. Olie is een complex van heel veel verschillende ingewikkelde grote moleculen met zeer lange koolstofketens en cyclische aromaten.

 9. Dit is al jaren bekent, alles in de wereld is eigenlijk 1 grote illusie. Alles wordt kunstmatig gemanipuleerd om de prijs op te drijven. Door de suggestie te wekken dat het schaars is en dat er maar een beperkte hoeveelheid op de aarde aanwezig is. Daar hebben grote internationale coöperaties altijd zich mee bedient. Zo kopen zij iedereen om, om hun beleid te verkondigen. De zogenaamde regeringen zijn ook alle omgekocht. Niets is meer eerlijk in deze simulatie waarin we leven.

  Het vreemde is altijd dat mensen eerder de leugens omarmen, dan de waarheid. Dat komt waarschijnlijk doordat de leugens met propaganda middelen ons constant via medium kanalen dagelijks bombarderen en de werkelijke waarheden afdekken alsof die niet bestaan. Want vele geloven zo heilig dingen die ze dagelijks horen via de medium kanalen. Ze nemen dat (on)bewust aan, dat het wel de waarheid moet zijn als ze het constant horen. Zo werkt nu eenmaal de propaganda, door telkens het onderwerp te herhalen. Dan zijn er maar enkelingen die dat op waarheid gaan onderzoeken of dat inderdaad zo is of niet.

  Met deze manipulatie technieken worden we via het onderwijs al van jongs af aan mee geïndoctrineerd. Zodat die leugens gepresenteerd worden als de enige waarheid. Zo wordt dat al sinds de leerplicht gedaan, om zo de volgende generatie te manipuleren en tot een wel willige slaaf voor het systeem klaar te stomen. Dit wordt ook via onze ouderlijke opvoeding en onze opgroei omgeving gedaan, omdat diegene ook al hun indoctrinatie programma’s hebben doorlopen. Het versterkt elkaar, omdat we niet meer beter weten. Zodat slinkse internationale coöperaties steeds meer geld en macht kunnen vergaren over de rug van de gewone man. In de tussentijd zijn deze coöperaties zeer machtige spelers geworden op de aarde, die vele al dicteren hoe het volk moet leven. Waarvan zij nu constant op parasiteren.

  • @Qvic…

   ‘Met deze manipulatie technieken worden we via het onderwijs al van jongs af aan mee geïndoctrineerd.’

   Het ONDERwijs is gewoon een MKultra programma. De media en de politiek ook. Onze hele maatschappij is een groot MKultra programma. Wij zijn ons aan het realiseren hoe diep het gaat. We leven van geboorte tot graf één grote leugen. Ze dresseren ons circusdieren en ze liegen alles aan elkaar over het echte leven. Voedsel en brandstof is overvloedig dat we met de hedendaagse techniek eigenlijk allemaal gratis zouden moeten leven en vooral bezig zouden kunnen/moeten zijn met het realiseren/ontwikkelen van onszelf en het verzorgen van elkaar en de planeet. Alles wordt 24/7 permanent verstoort zodat niks in balans is of komt of blijft… de elites houden de hele planeet in permanente onbalans zodat zij de macht hebben en houden.

 10. Ik ben er ook van overtuigd dat olie niet schaars is, goed vriend van mij heeft ruim 50 jaar bij Shell gewerkt en heeft zijn hele leven te horen gekregen dat er nog ‘maar’ voor 30 jaar olie is ….

  • Of olie, al dan niet, schaars is laat ik hier in het midden.
   Het probleem is echter dat de nieuwe plaatsen waar nog olie kan gevonden steeds moeilijker en duurder zullen worden om te bereiken en te ontginnen.
   Ook al zou er, bij wijze van spreken, oneindig veel olie zitten op een diepte van bijvoorbeeld 50 km of meer, dan moet je al die olie nog technisch en tegen een aanvaardbare prijs naar boven kunnen halen ook…

    • Ja de Russen doen dat al in Siberië, daar komt al die olie en gas vandaan, die bronnen zitten op de diepte waar olie ontstaat, die bronnen slibben wel dicht maar met wat ruimer maken stroomt het weer, bijna oneindig dus.
     Tesla haalde het “gewoon” uit de ether, meetrillen opp Gods hartslag.

 11. Deze info plaatste ik al ruim een jaar geleden op deze site onder een ander pseudoniem.

  En vroeg de maker(s) van deze site OP te houden met het meezwammen over “fossiele” energie.

  Maar ze gingen gewoon door.

  Maar goed, beter laat dan nooit hè ?

  O ja :

  Geachte vanaf uw wieg totààl Geïndoctrineerde Goegemeente : download, lees en gééf dit SUPER-pdf nou eens door :

  https://epdf.tips/the-jew-world-order-unmasked54cf3ce7f9291e805dd49f8ba003bb3769527.html

 12. En jullie geloven een man die voor de Oss en CIA werkte? Een man die voor zijn beroep geleerd had misinformatie te verspreiden.

  De gemiddelde diepte voor olie boring is 1 tot 2km. Niet 10km.

  De lange en complexe moleculen in aardolie kunnen chemisch onmogelijk onstaan zonder organiserend principe. Dat wil zeggen informatie. Uit DNA. Niet door druk en temperatuur, dat drukt alleen maar de ketens kapot.

  Schaap lekker.

 13. Interessant. Onderwerp kent vele kanten.

  Verder :
  Er is sowieso, wereldwijd, een bewezen reserve aan aardolie / kolen / aardgas,
  voor zo’n 200 jaar [ naar huidig verbruik.]

 14. Moeder natuur merkte dat de atmosferische CO2 waarden stelselmatig zakten in de loop van de honderden miljoenen jaren geschiedenis van het leven op aarde.
  Tot op een punt juist voor de industriële revolutie dat die atmosferische waarden gezakt waren tot een gevaarlijk laag punt van 280 ppm, vanaf 200 ppm beginnen planten immers af te sterven , vanaf 150 ppm kan geen enkele plant meer leven en is het gedaan met het leven op aarde.
  Daarom bracht de vooruitziende moeder aarde zo’n 800000 jaar geleden de homo sapiens op het toneel die uiteindelijk evolueerde tot de soort die slim genoeg was om de de in de grond gekapselde CO2 onder de vorm van aardolie, aardgas en steenkool terug in de atmosfeer te brengen door de energie die het bevat er aan te onttrekken door verbranding van die fossiele brandstoffen.
  Het bijkomende gunstige effect daarvan is dat de CO2 die er in vervat zit terug ter beschikking wordt gesteld van alle plantaardige leven die er van af hangt.
  Het is de taak van de mens op aarde om de levensbelangrijke CO2 terug in de atmosfeer te brengen.
  De natuurlijk wijze waarop CO2 voorheen in de atmosfeer terecht kwam door vulkanische activiteit is door het afkoelen van de aarde doorheen de miljoenen jaren alleen maar afgenomen tot op vandaag waar er nu maar circa 44 enigzins actieve vulkanen overblijven.
  Ik probeer mijn CO2 uitstoot daarom maximaal te vergroten om te compenseren voor de rampzalige reducties opgelegd door de criminele overheden . Ze bedreigen werkelijk het leven op aarde….
  Wie doet er mee ?

  • Inderdaad Fem, het C02 gehalte moet niet veel lager zakken of de voedselgewassen waarvan mens en dier moeten leven, gaan kapot en dat kan toch de bedoeling niet zijn, of wel…?

   In de geologische geschiedenis van de Aarde zijn er zelfs ijstijden geweest met maar liefst 7 keer (!) meer CO2 gas in de atmosfeer dan nu het geval is.

   Als er nu al opwarming is, zal het zeker niet komen door CO2 gas dat nauwelijks 0,04% van de atmosfeer uitmaakt. 0,040% of 0,041% CO2 gehalte zal zeker het verschil niet maken.

   Als er al opwarming is, zal dat eerder iets te maken hebben met de Zon, met de verzwakking van het beschermende magneetveld van de Aarde door de omkering van de magnetische polen, of met het gat in de ozonlaag waardoor meer schadelijke UV straling van de Zon dieper de atmosfeer kan binnendringen waardoor deze kan opwarmen.

 15. Bottom line: er is aardolie genoeg, alleen het dystopisch World Economic Forum wil van de olie en gas productie af, de energie transitie is in vollegang alles wordt ingezet op het produceren van wind en zonne energie wat een doodlopende weg betekent voor de westers wereld, kernenergie werd gefaseerd uitgeschakeld door de crypto-communist Merkel, nu wil Microsoft kerncentrales bouwen om hun servers te voeden, ziet nu niemand de parallellen met het VN/WEF de-populatie programma dat wezenlijk in de jaren 60 op poten is gezet door de Club van Rome.

  In 2024 wordt het Groningse gasveld afgeschakeld, géén goedkoop Russisch olie/gas meer betekent dat binnen de korste keer Nederland geen bomen meer heeft, die zijn dan opgestookt, uw democratisch gekozen regering is zó onbetrouwbaar gebleken dat u ‘veilig’ in oktober een stempel in het vaccinatiepaspoort kan krijgen, lijkt een beetje op het Elfstedentocht stempeltje.

  • Bomen die je niet zomaar even terug krijgt binnen 10 jaar.
   Desnoods moeten ze het regenwoud kappen om hun groene droom in stand te houden, tot daar ook geen boom meer staat.
   En dan is afgelopen met de natuur.
   Opgeofferd voor een groene waan voorstelling die nooit waar gemaakt kan worden.

 16. In ieder geval is het gebruiken van het Co 2 gehalte , om te zeggen dat daardoor klimaat verandering plaatsvind , EEN TOTALE LEUGEN , PRECIES ZOALS rutte is , er zijn voorheen , zoals bewezen door ijskernen te onderzoeken , dat het Co2 gehalte ooit veel hoger is geweest , toen industrie nog helemaal niet bestond , ik heb geen voordeel te liegen over iets dergelijks , rutte en de w e f wel , door belastingen gaan te heffn D M V hun leugens , ZIJ DIE DIT MAAR AL TE GOED BESEFFEN , ZIJN HET SCHULDIG AAN HUN KINDEREN , ER MEER AAN TE DOEN , DAT TOT NU TOE GEBLEKEN IS , en door een gulden meer te verdienen raak je er misschien meer door kwijt , Nederlanders ,m Eerst rutte en het kartel weg , dan het stoppen van de invoer van economische vluchtelingen , waardoor nog meer onenigheid , en later OORLOG ONTSTAAT , WAT DENK JE , ALS SOMMIGEN BEWAPEND , ZIJN , Parijs is n voorbeeld .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in